מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
-
שמתחבר למחשב בן 6 שנים עם יציאת HDMI 1 שמחובר למסך טלויזיה,כך שנשארתי עם חיבור DVI האם חיבור המחשב עם כבל HDMI ל DVI אפשרי ?עד שאקנה לבסוף מחשב חדש. מסך U2417H היא בחירה טובה ? לשימוש רגיל במחשב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך מסוג sumsung s22d300hy led 21.5 inch 5ms להפתעתי הבחנתי שכאשר המסך אמור להציג צבע שחור אז זה יוצא בעצם צבע אפור (צירפתי תמונה) מהי הבעיה? והאם ניתן להפעיל אחריות בגין זה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הביצועים של ה-viewsonic VX922? הוא שווה את הכסף? ואיך הוא בהשוואה למסכי 19' אחרים באותו טווח מחיר (1,900-2,000) אז קיצר שאלתי היא אם הוא מומלץ - פרט נמק והסבר ;D
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כבר שבוע שהמסך שלי לא נדלק בבוקר. אני לא מכבה את המסך, רק את המחשב, הנורת בקרה עדיין מהבהבת אבל לא עולה כלום על המסך. הנחתי שיש מצב זה בגלל הקור אז עם מייבש שיער חיממתי איזה 20-30 שניות מאחורה ונדלק, מאז כל פעם כדי להדליק אני חייב לתת לו חימום. המסך כבר לא באחריות אבל הוא במצב חדש, וזה לא משהו שהיה לי חורפים קודמים. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? זה לדעתכם מעיד שהמסך בדרך להשרף ? אשמח לכל מידע שקשור בנושא! עריכה : מסך מחשב MAG IPS 22". לא יודע דגם מדויק. אגב עוד שאלה. יש לי מאחורה חיבורים של DVI ו VGA. במחשב יש לי יציאת HMDI וVGA לכן כרגע משתמש בכבל VGA. האם יהיה הבדל באיכות אם אשיג כבל DVI לHDMI? או שזה לא קריטי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מסך עד גודל 24 שיהיה לו רמקולים, מתקן תליה לקיר וממיר DVB מובנה לשידורים הדיגיטליים. יש כזה חיה
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
איך המסך הזה: Asus MK241H מחכה להמלצות
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מותאם לצפייה בסרטים. אני לא משחק כמעט במחשב. שאר השימוש הוא דיי רגיל. כרטיס המסך שלי הוא: GForce FX 5200 שתי שאלות: 1) כמה זה משנה מה כרטיס המסך שלי בקניית מסך? 2) עד כמה המסך שהפירוט שלו למטה מתאים לצרכים שלי? מה כדאי לי לשפר (אם בכלל)? 3) מה דעתכם גם על המסך הזה: Viewsonic VA-1912 (לא מצאתי מפרט שלו באינטרנט)? תודה רבה מראש לכל המגיבים!!! המפרט לקוח מכאן: http://www.apexdigital.co.il/product_info-29+105.asp : כללי מסך TFT "19 LCD עם רענון פעיל של התצוגה. יחס תצוגה 16:10 זווית צפייה: 160°. הטיה: 5°לפנים, 15° לאחור. בהירות: 300 cd/m2 רמת ניגודיות ביחס 1:850 רזולוצית מסך 900 X 1440 @ 75Hz. מהירות תגובה 5 ms. תפריטי מסך ב-6 שפות כולל עב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב עד 1000-1100 שימושים בתקווה הכל בעיקר סרטים קריאת/כתיבת מסמכים או תכנות משחקים לא ברמה גבוהה המסך כנראה יחובר למחשב נייד אני חושב על סמסונג 220 שמומלץ פה ואני מבין שlg פחות מומלצים בתקופה האחרונה רק רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על Philips 220CW9FB לא יודע ממש למה אבל יש לי משיכה ללחברה הזאת ישמח לעזרה והמלצות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
סיפור טיפה מפליא, עם שאלה בסופו. לפני שלוש שנים מינוס חודש קניתי את ה-Dell 2407-HC. לפני כחודשיים התפרק כפתור ה-POWER של המסך, זה שאין סיבה להשתמש בו אלא אם כן אתה אחד מההורים שלי. מה שקרה ככל הנראה הוא שהפלסטיק החיצוני כנראה נפרד ממה שלא יהיה שהוא מודבק אליו, אבל לא נפל. כעת הוא יכול להסתובב, וכאשר הוא לא לחלוטין ישר, לא ניתן ללחוץ אליו, עד שעם קצת חיכוך מחזירים אותו למקומו. הסיפור ממש לא הפריע לי, אבל אבא שלי ביקש בכל זאת שאבדוק את האופציה לתקן. הרמתי טלפון בדל, ניסיתי להסביר שהבעיה ממש זניחה ולשאול אם בכלל כדאי לי לשלוח לתיקון, והם בתגובה התעקשו להחליף לי את המסך בחדש, וזאת ללא כל ציניות. הבעיה היחידה היא שקשה לי להבין מה אקבל במקומו. שני נציגים שונים מדל התעקשו שמדוב…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו בקניון הזהב בדרך לבאג... איפה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
פשוט לא יאומן , בשום מקום אין את המסך הזה במלאי וכולם מדברים איתי על סוף החודש - אמצע החודש הבא... אני חייב אותו ליום ראשון!! אם מישהו גם יודע איפה יש מסך 19" של LG יותר מתקדם מזה במלאי זה גם יכול לעזור תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון: מחפש מסך בטווח 2000-3000 פחות או יותר ברזולוציה 27". 4K/2K לא בטוח מה יהיה עדיף לעבודה עם פוטושופ/לייטרום, אז משאיר את זה כאופציה פתוחה. חייב לפחות IPS, כיסוי מלא ל-sRGB כש-AdobeRGB נחמד אם יהיה, אבל לא חובה בשלב הזה (במיוחד אם זה מייקר משמעותית את המסך). רצוי מאוד אופציה ל-pivot, ומהירות תגובה לא זוועתית. כרגע שוקל את U2715H. האם יש מסכים משמעותית טובים יותר בתקציב הנ"ל, או שזאת תהיה הבחירה הכי מתאימה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך עולה 470 שקל שווה את הכסף ? רזולוציה : 1920-1080 FULL HD PPI 81.59 100HZ 1MS בהירות רק 250 צפיה מ 1.5-2.0 מטר , המטרה : גלישה / עריכה וידאו מדי פעם / משחקים מדי פעם
-
- 0 תגובות
- 345 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 3000) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. מצאתי את המסכים הבאים במחיר שנראה סביר, השאלה היא כמובן, האם הם מתאימים: http://www.amazon.com/gp/product/B00LJEJT3U/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=AZA8F2FX7HCUJ http://www.amazon.com/gp/product/B009C3M7H0/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1L9D0A8YQ4I2J http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00JB6HCIC/ref=olp_page_1?ie=UTF8&condition=new אם ישנן המלצות נוספות אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, לא ציפיתי לפתוח דיון בנוגע לעניין הזה, ב2009, עם המסך הזה... אבל בכל מקרה.. קניתי לא מזמן HP LP2065, מסך נהדר. צבעים, תגובה, וכו'. לאחרונה, שמתי לב לבעייה די מציקה, שתוכנות מסויימות נצרבות קלות במסך לכמה דקות, ואחר כך נעלמות. יש לציין, שזה לאו דווקא תוכנות שהוצגו על המסך כמה שעות, אפילו לא כמה דקות, ואלה לא משחקים - דברים סטטים לגמרי, מקסימום עם צ'אט זז... האם זו בעיה ידועה? האם זה משהו נורמלי? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שישמש בתור תחנת עגינה למחשב Lenovo yoga 3 14. לא צריך מסך עם ביצועים משוגעים, בעיקר עבור לימודים, סרטוני הדרכה ביוטיוב ואולי סרט פה ושם תקציב באזור ה1000 (מעדיף פחות). הבנתי שהדגמים האלה מומלצים: AOC 27B1H Lenovo l27q-10 Samsung s27f350fhu המסך אמור לשבת על שולחן עם כוננית מעליו והגובה הוא 42 ס"מ אז אולי זה עשוי להוות מגבלה וצריך לקחת מסך יותר קטן. אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. שמעתי שיש אפשרות לחלק את המסך ל-2 חלקים וכך ליעל את העבודה כשעובדים על מסמכים וכדומה.. יש לי מסך 22" של proview fp2226w. לא מצאתי את האפשרות במסך או בכרטיס מסך (geforce 9500gt). למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקבל פרטים נוספים והמלצות על המסך Samsung SyncMaster 2494LW. העניין הוא, שאיני מוצא כמעט דבר מחיפוש בגוגל / YouTube / באתר של סמסנוג. מה הקטע? מדוע אין מידע על המסך הזה? אגב, השימוש העיקרי שלי למסך הוא למשחקים, אז איך הוא בתחום הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
שלום לכול העוזרים אני רוצה לקנות מסך איכותי לעבודות גרפיקה 3D ן ADOBE RGB. התקציב שלי הוא + - בטווח של 3100. רציתי לדעת אם הוא מתאים לדרישות או שכדאי ללכת על הDELL2408 WFP שדי דומה לטווח המחיר ולפנל. בנוסף רציתי לדעת האם 2" למעלה (כמו ב-DELL) באמת משנים משהו?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, מחיפוש באתרי ביקורות לא מצאתי ביקורת על המסך. האם למישהו מידע על המסך, או הפניה לביקורת עליו. יעבוד עם לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET תודה אורן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאחר עבודה ממושכת שלי עם המסך הזה גם קריאת טקסט באינטרנט וגם צפיה בסרטים ומישחקים , אני ממש מרוצה מאיכותו של המסך , מקווה שזה ימשיך כך . רוני
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
KSP התחילה למכור מסך חדש של CHI MEI ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? עם 2MS ועם האיכות של CHI MEI (שלא פחות טובה משל LG) נראה לי שזה מסך פיצוץ... ועוד ב 1200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך lcd 17 אינץ, עד 1200 שקל, בלי חריגות, ישמש בעיקר, לקריאה, צפייה בסרטים, תכנות, לא משחקים.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-