עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום,אני מעוניין בקניית מסך ואולי תהייה לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי.. האם המסך של המחשב צריך לתמוך בHD בשביל כרטיסי מסך HD? אם כן, אני צריך מסך HD של בערך 18-22 אינץ' ולא יעלה יותר מ1,000 ש"ח.. רצוי של חברה מוכרת כמו LG תודה ויום טוב

2. שלום לכל חברי הפורום, אני שוקל קניית מסך LCD חדש. יש לי כרגע מסך LCD של VIEWSONIC (דגם VX922) ואני הייתי רוצה לשדרג למסך עם פאנל איכותי יותר. אני כמעט ולא משחק במחשב, ולכן זמני תגובה זה לא נושא קריטי בשבילי. הסיבה שאני רק שוקל את הקנייה היא שאני חושב על דחייה ולחכות להגעה של טכנולוגיה חדשה (LED אולי?). אני לא יודע האם כדאי לי לחכות או ללכת ולקנות עכשיו מסך חדש כדוגמת ה-L2000CP של LG או נ-2007FP של DELL במידה ואמצא אותו (אני מעדיף יחס 3X4). לכן אני כותב כאן. הייתי רוצה להתייעץ עם המומחים פה בפורום. האם הטכנולוגיה החדשה תהייה שווה את זמן ההמתנה אליה? ובכלל, מתי אנו צפויים לראות מסכים בטכנולוגיה חדשה במחירים שפויים? הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאנשים שאולי יש להם תשובות מבוססו…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by okfir,

השאלה הזאת בטח כבר נטחנה פה בפורום אבל משום מה לא מצאתי שום דבר בנושא באוגוסט אני הולך להיות כמה ימים בלוס אנג'לס ועל סמך המחירים שיש בארץ של מסכי 24 אני חושב על לקנות מסך שם ולהביא איתי ארצה ממה שהבנתי זה שהמסך חייב לעבור במסלול הירוק במכס אבל אני לא כל כך יודע כמה זה יעלה לי מבחינת מע"מ/מכס האם זה עדיין ישתלם לי או שעדיף לשכוח? קראתי כבר את כל הדיונים לגבי ביטוח וכו' ומבחינתי אם מדובר בהפרש ניכר במחיר אז זה שווה את הסיכון, כמו כן אני רוצה לציין שאני מחפש מסך לגרפיקה, עיצוב ויישומי תלת מימד ולא לסרטים, אינטרנט וCRYSIS כך שרוב הסיכויים שזה יהיה מסך יקר. תודה לעוזרים ובבקשה לא לשלוח אותי לדיונים ישנים שלא כל כך יגעו בנושא חוץ מאשר בSAMSUNG 226BW פנל S או פנל A דבר אחרון, א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בחודשים הקרובים אני רוצה ליבא מסך מחשב חדש מארה"ב (אני יכול ליבא ללא מיסים בכלל ,בצורה חוקית ,עקב עלייה של בן משפחה לארץ). ראשית אני מודאג מהאחראיות ,אני שוקל לקנות מסך יקר כלשהוא(כרגע מה שבדקתי עלו כ600$-700$) שאין לו דגם מקביל בארץ ,למישהו יש ניסיון עם העיניין? אני אצטרך לשלוח אותו שוב לחו"ל במידה ויהרס? שנית ,אני חושב ללכת על מסך של 27 אינץ וצפונה. תיהיה לי בעיה עם משחקים מסוימים בגלל הגודל? הייתי שמח לקנות מסך גדול יותר ברזולוציה גבוהה ,אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בחווית המשחק. שלישית ,אני אשמח להמלצות (או אזהרות) על חברות או דגמים מניסיונכם האישי ,כנראה שאקנה דגם שיתמוך בgsync כשיצא למרות שאני לא סגור על כך.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Omer Shamia,

בין 1000 ש''ח ל-1300 ש''ח לשימוש בגלישה סרטים וקצת משחקים, עם פאנל ips ורזולוציה 1920X1080 איזה דגמים מומלצים לפי הדרישות

6. Started by _Daniel_,

אני רוצה לקנות מסך 17 אינץ' או 19 אינץ' לא רחב עד 1300 ש"ח או פחות. ראיתי מסך של סמסונג SAMSUNG 931BF שעולה 1298 ש"ח. ש גם של LG 1760TR שעולה 1159 ש"ח שהוא נראה לי אופציה די טובה ויש L1732TQ של LG שעולה 998 ש"ח. יש עוד המלצות, ומה הכי כדאי???

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by Robbik,

שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג חדש ב600-1000 ש"ח (עכשיו אני עם מסך 32" ועוד מסך 19"). רוב הזמן אני משחק FPS ורואה סרטים/סדרות. משהו חשוב: בבקשה אל תתנו לי את הDELL US2312H או כל מסך אחר עם פאנל IPS... אני לא עושה שום עריכת תמונות מקצועית ואני לא רוצה מריחות על המסך (שקורות בדר"כ בIPS ובמסכים עם זמן תגובה גבוה..) תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eldar4455,

היי חברים אני מעוניין לקנות מסך גיימינג שיהיה מסך חלק לא מאט..הבנתי שdell מומלץ.. יש לי מחשב גיימינג חזק אם תצטרכו פרטים תגידו.. ולגבי מחיר תתפרעו חח

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by iwantdell,

טוב, בינתיים אין התקדמות בהזמנה מהמדינה המתקדמת שלנו ויש רק עוד ביקורות של אנשים שמהללים אותו... 1. האם מישהו יודע איך דל מתנהל לגבי אחריות בינלאומי (אני מבין שאין משהו רשמי), או שאם המסך הולך האם אני צריך לשלם על המשלוח לארץ פעמיים ? (ומה לגבי המכס במקרה כזה) ? אני מניח שהיבואן בארץ לא יעזור במקרה של תקלה (לכשהוא יגיע ארצה). 2. האם האחריות משתנה לפי מאיפה שאני קונה או שבסוף יש את האחריות של דל ? 3. אם אני רוכש נגיד מאמאזון באירופה, הם דואגים להחזר מס המקומי והתשלום מס פה ? יש בעיה עם משלוח של כזה ציוד גדול ? 4. אני מניח שעדיף להתעסק מול אמאזון במדינה שמוכן לשלוח לארץ מאשר חנות מקומית עם חברת שילוח ?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by o07,

כותרת מסכים: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?catCode=33&ParentID=0 שימוש בעיקר לילדים אינטרנט משחקים תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חריגה אפשרית - 100 שקלים לכל היותר כטובה לחבר, מחפש מסך שמכיל את האפשרות לתלייה בזרוע או מתלה. יחובר למערכת דיי חדשה (E8400\GTX260). מן הסתם הפאנל יהיה TN יציאה DVI ייתרון ואם לא אז HDMI... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itay_k,

אהלן, אני הולך לקנות מסך שבוע הבא (LCD 1960TR). האם לדרוש לעשות לו בדיקת פיקסלים שרופים (עם dead pixel buddy למשל)? כמה פיקסלים שרופים אמורים להיות לו? (ראיתי בביקורות שיש לו פיקס שרוף אחד, זה אומר שככה צריך להיות?) תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by samitc,

היי, מחפש לקנות מסך חדש לעבודה משרדית בעיקר (ויצירת מוזיקה - fl studio) ולפעמים משחקים (אבל זה השימוש הכי פחות חשוב) התקציב הוא 500 ש"ח עם חריגה כלפי מעלה במידה וממש צריך את זה. הדרישות הן מסך full hd לפחות ועדיף 24 אינצ ומעלה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by djelectric,

היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה לפנק את עצמי (עם מסך חדש כמובן) התקציב שלי הוא 1200 שקלים ~ יחובר למפרט שלי <<< החשיבות מספר 1 שלי היא איכות התמונה והרזולוציה רק אחר כך הפאנל... וכמובן רחב. אשמח להצעות מכם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה אני חושב על קנייה של מסך חדש.. בעיקר למשחקים, משחק הרבה.. לא צריך משהו יותר מדי איכותי או מסך רחב, מעדיף את הרגיל (FP). יש לי כרגע LCD של 17 אינץ' ואני רוצה עכשיו אחד יותר גדול, 19 אינץ', LCD כמובן. חשבתי על זה: Dell 19" 1908FP 5ms LCD . המחיר שלו איפה שאני אקנה אותו, אם בכלל זה 1170 ש"ח. יש הצעה למשהו טוב יותר בתקציב? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by חן מ,

אהלן בשביל מחשב חדש שאני קונה אני אקנה כנראה גם מסך. הבנתי שהמסך הזה:http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2807&~ck=baynoteSearch&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=0 מסך מצויין....כרטיס המסך שהולך להתלוות אליו הוא gtx570... מה אתם אומרים?מתאים? תודה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by srugo,

אני מחפש משהו ברמה של NEC 90GX2 אני עובד מול המחשב שעות סרטי HD, עריכת תמונות קריאת מסמכים.... אשמח לקבל עזרה בהחלטה התקציב הוא 3000+ ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by michael4il,

שלי זה סמסונג 226BW שמשום מה התחיל להבהב כל פעם שאני מדליק אותו ורק אחרי זמן מסוים (20 דקות בערך) ההבהובים מפסיקים. ממש בא לי להשאר על 22' ולא יותר מ1000 ש'ח

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by arad gonen,

יש לי את הAMD ULTRA GAME ואני רוצה לקנות מסך חדשש.. אמא שלי עובדת בהסתדרות המורים וראיתי שם מסך... האם תוכלו להגיד לי אם זה שווה או לא ואם זה יצליח להריץ משחקים בדים כמו FLIGHT SIMULATOR X וכאלה.. אם המסך לא מתאים אז תכתבו לי משהוא טוב יותר התקציב שלי הוא 1500 ש''ח גג תודה רבה לכם. הינה הלינק של המך לא באתר של הסתדרות המורים כי צריך ת''ז... (בהסתדרות המורים המסך עולה 999 ש''ח) http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=709109

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  20. אורח AyNoBakara
    Started by אורח AyNoBakara,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שנקנה לפני שנתיים וחצי בערך הכולל מעבד i7 3.6Ghz (לא בדיוק זוכר כרגע את הדגם המדוייק), וכרטיס מסך של AMD Radeon R290 Tri-x. המסך שאני כרגע משתמש בו הוא של LG והוא דיי "סביר" לשימוש יום-יומי, אך לא לגיימינג. המשחקים שאני משחק בדרך כלל הם מהשנים האחרונות Fallout 4 ו-The Witcher 3 ומסדרת משחקי Assassin's Creed שעובדים חלק על הגדרות מקסימליות. המסך שאני מחפש: רזולוצייה - מעל FHD אך לא 4K (החומרה שלי חלשה מדי לזה), אולי 2K... מה דעתכם? פאנל - מעדיף איכות על מהירות. IPS. גם QHD אם אפשרי. קצב רענון - האמת שרציתי של 144Hz אבל דיי קשה למצוא כאלו בפאנל איכותי אז האם כדאי להסתפק ב-60Hz? (אני לא נוהג לשח…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by דינמו,

אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים. הכרטיס שלי עכשיו הוא HD4850 ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש בקרוב. התקציב בסביבות ה-1000-1100 שקל, אני רוצה מסך 22 אינץ'. המליצו לי על Dell 2209WA אם אפשר מה מיוחד בו ולמה דווקא הוא ולא אחד אחר, ואיך אני יכול לדעת מה הרזולוציה הטבעית שלו (הבנתי שכדאי שהרזולוציה הטבעית תיהיה הגבוהה ביותר שיש למסך), והאם במסך הזה הרזולוציה הטבעית היא הגבוהה ביותר של המסך תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by new_shady,

שלום לכולכם, אני סטודנט למדעי המחשב ומתעסק בתכנות. המחשב שלי זה LENOVO YOGA 2 PRO. הבעיה שהמחשב הוא בעל מסך 13 אינץ ורזולוציה של 3200X1800 בערך. אני רוצה לארגן פינת עבודה שאני יוכל לחדבר אליה את המחשב הנייד. אני רוצה לקנות מסך וחשוב לי תהיה לו יציעת HDMI. על איזה מסך אבל ממליצים ועל איזה גודל? המחיר שלי הוא עד 200 דולר והקנייה תתבצע בארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by michlind,

ראיתי שממליצים הרבה בפורום על ה U2412M רציתי לדעת מה היתרונות שלו מול מסכים במחיר דומה כמו ה LG IPS IPS237L עם יחס ניגודיות 1:5,000,000 וזמן תגובה 5ms, שמחירו נמוך יותר והתנותים טובים יותר? כמו כן האם קניית מסך עם רזולוציה 1920x1200 שהיא פחות פופולארית מ 1920x1080 מהווה סיכון שחלק מהמשחקים לא יתמכו בה? מתנצל מראש אם השאלות שלי "טיפשיות" מכיוון שאינני מבין כלל במסכים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Elisonfire.,

אז לאחר 2-3 שנים של שימוש במסך: MAG 786PFs CRT קצת נמאס לי ממנו, בעיקר בגלל שהוא תופס מלא מקום על השולחן. אז עכשיו אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקרון אני לא צריך משהו ממש חדיש ומשכולל, העיקר שיהיה נוח לשימוש ועם ביצועים טובים יחסית. אה ועוד משהו שחשוב, רצוי שיהיה מסך כזה שלא ייקח לי הרבה זמן להתרגל אליו [אחרי הCRT.] ושיעלה עד 1500 שקל, יהיה נחמד אם יהיה אותו בKSP. ואתם יודעים, אני לא צריך משהו מטורף כזה לגיימרים, אבל שייראו צבעים נורמליים. חשבתי אגב לקנות את המסך הזה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 מה דעתכם עליו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by pooggy,

שלום אני יותר נוטה לרכישת מסך טלויזיה גדול בכוון של 42" עם רזולוציה של 1920X1080 וקצב רענון של 100MHZ. יש דגם זול שנמכר בשופרסל במחיר נמוך והאיכות סבירה למרות שייתכן מאוד שיש מסכים יותר יקרים ויותר טובים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3179&CategoryID=576&Page=2 בכל מקרה נתקלתי במפרטים שרשום שם שהרזולוציה של המסך לצורך שימושי טלויזיה אומנם היא 1920X1080 אבל לצורך שימושי מחשב היא יותר נמוכה. האם זה תמיד ככה? כלומר אם אני ארכוש מסך טלויזיה ברזולוציה FHD אזי לצורך שימוש מחשב (סימולטור טיסה) הרזולוציה תהיה נמוכה יותר? ??? ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים