מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות המסך הנ"ל ויש לי כמה שאלות לגביו: האם המסך הוא מסך טוב לגיימרים? האם אתם ממליצים על החנות iqpc בשביל לקנות משם את המסך? ותגידו המסכי tn באמת כל כך גרועים בכל הקטע של הזויות צפייה והאיכות של הצבעים?? עריכה: יש איזשהו מקום בארץ שבו אני יוכל לראות בתצוגת מסכים את המסך הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים עבודה וסרטים חשוב שהביצועים שלו יהיו מצויינים גודל מסך 21 ,23 אינץ. ראיתי פה הרבה המלצות על DELL אני חובב LG חברה תאמת לא כלכך מעניינת אותי כל עוד יש אחריות שירות טוב ונותן ביצועיים מצויינים לא צריך יותר מיזה. תודה מראש לעוזרים אפשר ליראות תמפרט שלי בצד.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מסכים. נקודת ההתלבטות העיקרית היא ברזולוציה שלהם.. יש לי 970g1 בודד, וחושב שהוא לא יסחב fps גבוה מעל fhd. אם אקח את האסוס ובגלל הרזולוציה הוא לא יסחב אין טעם בgsync.. אם אני הולך על aoc ירוץ חלק.. שתי שאלות.. 1) אם למפרט שלי (בצד) האסוס מומלץ 2) לגבי המחירים שלהם.. איך אדע כמה המסך יעלה אחרי המכס והמשלוח? תודה רבה
-
- 55 תגובות
- 11.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מסך lcd של dell ואני מיתלבט בין שני דגמים dell u3014 או u3214q המסך יהיה מיועד בעיקר לצפייה בסרטים ופחות למשחקים על מה אתם ממליצים לי ללכת ביחס לתמורה למחיר כי ה-3214q עולה כפול מה-3014.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות בנושא. דבר ראשון האם המסכים: BENQ FP93GX 2MS DVI '19 Samsung SyncMaster 931BF LCD זהיים מבחינת הטכנולוגיה והשני סתם יותר יקר בכמה מאות שקלים מהראשון ? דבר שני: http://www.samsung.com/nz/products/monitors/tft/931bf.asp http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp איך בשתי האתרים של אותה חברה רשום על אותו דגם שיחס הניגודיות הוא 1:700 והשני הוא 1:2000 ? מה נכון ? דבר שלישי: האם יש הבדל מהותי בין 931BF ל 931C למי שלא עוסק בגרפיקה ? דבר רביעי: האם בטווח המחירים של ה 931BF יש משהו יותר טוב / מומלץ ? דבר חמישי: האם עדיף היום מסכי WIDESCREEN והאם יש משהו שווה של 20" עד 2000 שקל בנושא ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
השאלה מופנית לאנשים אשר קנו מהחנות LCD-TV, ובמיוחד - מסכים משם של Dell. מהי מדיניות האחריות לגבי הפיקסלים השרופים (מספר, ריכוז וכו'), והאם נותנים לבדוק את המסך עוד בחנות עצמה? תודה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי אני עומד לקנות מסך lcd חדש ביומיים הקרובים, ולכן רציתי את עזרתכם. מה אתם אומרים על המסך הזה: Samsung 731Bf? אם יש מסך אחר בתקציב של עד 1400 שקלים, שעדיף, תמליצו לי עליו..... תודה מראש, וחג שמח לכולם!
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הנושא הכי טחון בפורום אני יודע.. אז ככה לפני כחודש עברתי על הפורום החלטתי לקנות בתקציב שיש לי LG1970HR כי זה מה שהמליצו וראיתי אותו בחנות והוא נראה נחמד. בינתיים המימון שלי קצת התעכב נכנסתי להתעדכן ועכשיו הוא כבר לא משהו בגלל הפאנל. ניסיתי לראות מה הכי מומלץ והלכתי לאיבוד. הקיצור מחפש מסך לסרטים,משחקי וטקסט (בסדר זה) באיזור של המחיר של הLG 1970HR תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב -עד 1400 בלי חריגה אם אפשר. המטרה היא כללית- עבודה מרובה מול המסך, סרטים, משחקים לפעמים וכו'. הכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח 965G-DS3 של גי'גה בייט..אבל יהיה כרטיס מסך תומך 10dx בעתיד. האם הכרטיס המובנה שבלוח יפגע באופן משמעותי את התצוגה על המסך? עדיף מסך רגיל ולא רחב. חשבתי על המסך הזה: LG 19" LCD L1919S איך המסך הנ"ל? ..יש יותר טובים ממנו בתקציב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בקשר לקניית מסך חדש. ראיתי שיש הרבה דיבורים על ה DELL2209WA, אבל לא ברור לי מה היתרון הגדול שלו על פני מסכים אחרים. (האם ההבדל בפאנל באמת כל כך משמעותי ? ) הייתי שמח לשמוע דעה בנוגע לכך ולקבל המלצה למסך נוסף מלבד זה במידת האפשר. בתודה מראש לכולם.
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב, לא יודע... אם אני אהיה חייב להגיד אז אני אגיד בין 1000 ל-2000. שזה כולל הכל. לא חובה להש…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתוך מליון דגמים של מסכים, שלל אפשריות תמיד נציגים כאן בפורם מציעים/ממליצים דגם זה בעקביות ומנסים לקדם את מכירותיו. זה נישמע כמו ניגוד עינינים ולא מקובל עליי. במסווה של פורום בונים תוכנית מכירה משומנת ומסודרת, ואותם נציגים שמעונינים למכור מסך "כאילו" שואלים את עצמם איזה מסך לקנות ואז שותפו ניכנס לממליץ על DELL עם ISP . לא חושב שמסך זה עד כדי כך טוב כפי שמצטייר כאן, מטרתו של פורם להציג עמדה הוגנת וישרה ללא מטרת רווח. עצם העובדה שמטרתם למכור מוצר זה הופכת אותם ממליצים למוכרים ממולחים שינסו למכור זבל אפילו במסווה של מוצד ברמה. כבר מאז היתפתחה הטכנולוגיה, אבל עדיין כמו רובטים הם ממליצים על מסך זה , שהינו מיושן טכנולוגית , למרות שהם טוענים שהוא בפנאל איכותי אך האם זה שווה תמחי…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעוד כחודש דוד שלי מגיע מגיע לביקור מארה"ב, והוא הציע לקנות מסך בשבילי. התקציב שלי היה 2000 - 2500 ש"ח למסך 19 בארץ אבל ראיתי שבארה"ב המחירים הם 40-50% פחות אז נראה לי אני יוציא פחות. עכשיו כמה שאלות: 1 - הכרטיס מסך שיהיה לי כנראה הוא X1950PRO אז האם כדאי לי להשקיע במסך 16X12 (או יותר)? 2 - בנוגע לפיקסלם מתים או בעיות אחרות במסך, חשבתי הכי בטוח זה שדוד שלי ינסה את המסך אצלו לכמה זמן, ואם תהיה בעייה יחליף, זה לדעתכם יעבוד או שצריך לעבוד עם המסך לאורך זמן כדי לראות בעיות? (לא שיש לי ממש ברירה). 3 - מה עם המכס/מע"מ, כמה צריך לשלם והאם אין אפשרות להמנע? 4 - אם המסך מתקלקל יש בעיקרון מקומות לתיקון בארץ (גם אם זה בתשלום)? אשמח להצעות למסכים טובים ב 200-400$ תודה.
-
- 39 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לגבי המסך L1953 LG האם הוא טוב ? ואם לא איזה מסך הכי כדאי עד 1000 שקל מסך בגודל של 17-19 המסך מיועד להכל-משחקים סרטים אינטרנט
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב. לא יודע. אני מניח שלא נשתגע ואבא לא יקנה מסך ב-4K. ככה שאני לא יודע מה להגיד אבל רצוי מסך איכותי…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני לא משתמש חדש, קרתה תקלה עם המשתמש הקודם לכן פתחתי חדש, לכן אני אל חדש בפורום שאלתי היא בקשר למסך הספציפי הזה שראיתי ב KSP עולה 1500 במזומן. הינה קישור למוצר בחנות : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4599 DELL 1908FP והינה קישור: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=320-5293 כעיקרון אני מוכן להוציא עד 1600 שקל בערך. לכן כשראיתי אותו בקיי אס פי (כן אני מוכר עם הדעות של כולם ולכן מבקש לא להגיב בנושא), הקטע שחיפשתי בנועה, איי קיו, וסקיי ואין אצלהם את המסך הזה אלה גירסא שהיא e.... ולא הסדרה של ה ULTRASHARP מה שאני מענויין לדעת, האם למישהו יש את המסך הספציפי? מישהו התנסה איתו? אני לא גיימר כרגע, אבל כן משח…
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני לא משתמש חדש, קרתה תקלה עם המשתמש הקודם לכן פתחתי חדש, לכן אני אל חדש בפורום שאלתי היא בקשר למסך הספציפי הזה שראיתי ב KSP עולה 1500 במזומן. הינה קישור למוצר בחנות : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4599 DELL 1908FP והינה קישור: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=320-5293 כעיקרון אני מוכן להוציא עד 1600 שקל בערך. לכן כשראיתי אותו בקיי אס פי (כן אני מוכר עם הדעות של כולם ולכן מבקש לא להגיב בנושא), הקטע שחיפשתי בנועה, איי קיו, וסקיי ואין אצלהם את המסך הזה אלה גירסא שהיא e.... ולא הסדרה של ה ULTRASHARP מה שאני מענויין לדעת, האם למישהו יש את המסך הספציפי? מישהו התנסה איתו? אני לא גיימר כרגע, אבל כן משחק הרב…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, הוריי מעוניינים לקנות לאחי הקטן (בן 7) מסך LCD שהוא יוכל לצפות בו גם בשידורי טלוויזיה.. חוץ מזה, המסף אמור לשמש לדברים כלליים שכוללים צפייה בסרטים, משחקים וכמובן גלישה באינרנט ולעבודה משרדית.. לאחר בירור בין מספר מסכים הבנתי שמסך DELL 2007WFP יהיה טוב לשימושים הללו.. גם משום שהוא כולל כניסת "בננה צהובה" (יהיה אפשר לחבר את הממיר של "יס" ישר למסך נכון?) השאלה שלי היא שאת המסך אני אמור לחבר למחשב ישן מאוד שכולל כרטיס מסך GEFORCE 2 MX, האם המסך יוכל לעבוד כנידרש עם מחשב שכזה? הריי הרצולוזיה שלו היא גבוהה מאוד? יש כוונה להחליף את המחשב בשלב מאוחר יותר.. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מה דעתכם בנושא ? מה אורך החיים של פאנל LCD ? נגיד 5 שעות עבודה ביום X שנה = 2000 שעות גס, 4000 שעות לשנתיים. יש נתונים מוצהרים על כמה שעות עבודה הפאנל יעבוד ? אחרי X שעות הוא מתחיל לאבד אכות ? יש הרבה מסכי LCD אכותיים יד שניה, ואני מתלבט בנושא.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שברשותי הוא RADEON 9800 PRO. ובגדול אני מכוון למסך 19 אינץ', אם אי אפשר ליקנות מסך איכותי 19 אינץ' בתקציב הזה אז אספתק ב17 אינץ'. המחשב מיועד להכל - אינטרנט, משחקים, סרטים. יותר סרטים ואינטרנט ופחות משחקים, אז כנראה שאלך על מסך WIDESCREEN. אם צריך עוד מידע אז מצטער שלא כתבתי, אני קצת בור בתחום :] תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את המסך אני קונה בארה"ב דרך האינטרנט רצוי שיהיה מnewegg אבל אפשר גם מאתרים אחרים לגבי הגודל 19 אינטש לא רחב, יש פשוט ים של דגמים ואני פשוט לא ממש מתמצא בעניין שימושים בעיקר אופיס אינטרנט ואולי משחק מדי פעם... תודה לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לאור ההמלצות הרבות על הדגם הזה ועקב מחירו הנמוך באייבורי (1340 ש"ח) ,אני שוקל לקנות את המסך ויש לי מספר שאלות: 1. אני מחפש מסך "19 רחב בלבד (יש לי הגבלה לגובה של 40 סמ"). הייעוד של המסך הוא לעבודה רגילה במחשב , אינטרנט וסרטים ולא למשחקים. האם הוא מתאים לצרכיי? 2. יש לי כרטיס מסך ATI 9600SE. האם תהיה לי בעיה עם הרזולוציה והתצוגה עבור המסך ? 3. היכן באזור המרכז ניתן לראותו בתצוגה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר את המסך? אני מעוניינת לקנות שני מסכים לעבודה בתוכנות תלת מימד(במיוחד "מאיה") ואני מתלבטת לגבי המסך.לא מצאתי ביקורות עליו.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לי יש AMD ULTRA GAME ואמרו לי שהוא מסוגל להריץ סרטים בFULL HD. לי יש מסך של LG FLATRON W2042T עם כרטיס מסך ATI 3870, ראיתי בוואלה שופס מסך SAMSUNG T2209 וכתוב שם שהמסך משדר בFULL HD האם קניית מסך זה תשפר באופן רציני את תצוגת המחשב או שלא שווה להשקיע ענו לי בבקשההה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מגיע לאילת עוד כמה ימים, ואני חייב לקנות מסך, LCD 19" נראה לי מספיק... אילת בלי מע"מ..אבל אני רוצה לקנות מחנות שיש לה גם סניף שנמצא במרכז הארץ, במקרה שיש תקלה וכו'. אני אשמל לקבל חוות דעת בקשר לחנויות שנמאות שם ואם כדאי לי או לא. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-