עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המסך Samsung 2333SW עם חוות דעת מאוד טובות עליו, בנוסף גם את ה-samsung 2253bw עם ביקורת קצת פחות טובה אבל זול בכ300 ש"ח. מה הייתם מציאים לקחת?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by evy_s,

שלום לכולם... אני מחפש מסך חדש , חשבתי על הDELL 2007FP ורציתי לדעת אם לא אמור לצאת לו בקרוב דגם חדש? המסך הזה כבר לא כל כך חדש ויכול להיות שכשיצא דגם חדש יירד המחיר שלו לא? מה אתם אומרים שווה לחכות קצת או שהמחיר שלו יישאר ככה עוד הרבה זמן?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by VIpERo,

שלום חברים, אני מחפש מסך 24 אינץ מה שהכי חשוב לי שיהיה GLARE מסך מבריק כמו מראה כי אני מאוד מרוצה מהצבעים שהמסך שלי נותן לי אני מחפש בזאפ מסכים אבל אני לא מצליח להגיע להבנה איזה מסך הוא מבריק ואיזה הוא מט. אם מישהו יכול להמליץ לי אני מאוד אודה לו תודה אגב זה מה שהמליצו לי מסך מחשב Samsung BX2450 LED סמסונג אבל לא נראה לי שהוא יעמוד בצבעים שאני מקבל ממה שיש לי עכשיו (אני פשוט רוצה מסך יותר גדול) :s05: תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לבעלי LG w2261v, עם איזה כבלים מגיע המסך ? האם הוא מגיע עם כבל DVI-DVI ? תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  5. שלום לכולם! ברצוני לרכוש מסך מחשב אך שיהיו לו כניסות לכבל טלויזיה כך שיהיה דו שימושי האם קיים מסך העונה על הדרישות הנ"ל בגודל 22 אינץ' ובתקציב של כ 1000 ש"ח (ניתן לחרוג קצת) והאם אני אצתרך רכיבים נוספים למחשב בכדי להשתמש בו כמסך טלויזיה? (אני רוצה לחבר אליו ממיר כבלים ולא כרטיס טלויזיה)

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by jacobweins,

היי כולם, מחפש מסך חדש - ישמש בעיקר לעבודה משרדית, עריכת תמונות. סרטים וגיימינג - אולי מדי פעם. בגדול - מסך 27, 4k. מחבר אליו מק-מיני (דגם אחרון), ולעיתים מקבוק אייר חדש - אז כנראה שתמיכה ב-USB-c תהיה מבורכת. ממה שראיתי עד עכשיו יש כמה מתחרים, אבל לא הצלחתי לברור מביניהם... LG 27UL850 HP ENVY 27 HP Z27 4K DELL (לא זוכר את הדגם). האם יש עוד? בנוסף - האם שווה לקנות מאמאזון? תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם1 בחרתי בדגם הזה LG W2253TQ מה דעתכם? האים יש איזה שהם בעיות לדגם הזה?שווה 1000 שח? המסך כולל:FULLHD 1920X1080 2MS 1:50000 DVI D-SUB 300 בהירות

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. שוב שלום. כאשר המחשב מחובר למסך חיצוני, יש 3 אפשרויות לכוון את ההגדרות של המסך [אני מדבר על צבעים, גוונים, בהירות, קונטרסט]: 1. מהמסך עצמו - הגדרות של המסך עצמו. 2. מההגדרות של ווינדוס 3. מההגדרות של הכרטיס גרפי. אם כן - במה להשתמש? האם אכן לא מתנגש בשני? בכלל - מה להעדיף? [נשמע כמו שאלה מפגרת, אבל אני ממש מתעניין להבין את הריבוי אופציות הזה]

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by alexkid,

היי אני חושב לרכוש השבוע את המסך הזה הייתי שמח לשמוע דעות לגביו במיוחד אם למישהו היה איתו ניסיון ? תודה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=898253

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. משחק מעט, צופה בהרבה מדיה וגם די הרבה שימוש שותף. שווה את ההשקעה לטווח הארוך לפחות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by elibadra2,

שלום חברים. מה דעתכם על המסכים של mag : h2202 ו - h2402 שניהם עם פנל ips הם ברמה של ה דל . תודה על העזרה.

12. Samsung S23A300B http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion LG E2441T http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion Dell U2311H http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by matan_18,

שלם לכם אחריי 6 שנות שירות אני נפרד מסך ה19 הרגיל שלי ועובר ל LCD .אני רוצה לקנות את המסף הבא:MAG LCD 22" - BP2219FW WIDE - 5ms + DVI + Speakers - קישור:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5157 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  14. מישהו יודע מה ההבדל הין שני הדגמים של סוני X95F ו- X95K ? ראיתי שהדגם X95K הוא עם פאנל MVA. הדגמים שיש בזאפ הם X95F. שאלה נוספת, למה הדגם הזה של סוני כל כך זול ? המחיר שלו הוא כמו של מסכי TN של LG או אחרים והמפרט של סוני די מרשים. האם יש לו בעיות מיוחדות שבגללן המחיר שלי יחסית נמוך ?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by somsomlo,

או לסמסונג? עד 2200 דגמים אם אפשר. תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by lofty,

אהלן חברים, אני מחפש מסך "24 עם 144hz עד מחיר של 2,200 ש"ח כולל חריגה. אני מתלבט בין דגם של ASUS לבין דגם של BENQ ASUS http://esport.vgames.co.il/deal/31.html BENQ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15063 מה יותר מומלץ? תודה לעוזרים! והכרטיס מסך שלי לכל המתעניין הוא GIGABYTE HD7970 3GB OC

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by lior46,

למישהו יש אותו?? או מכיר אתר שמסקר אותו כי אני לא מצאתי. דרך אגב באתר של XEROX הדגם הזה הוא העל זמן תגובה של 16 MS ובאתרים בארץ הוא 8 MS.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by Naor2231,

המחשב שלי עם 8700k ו1080ti ככה שבלהריץ דברים אין בעיה. כיום אני עם 2 מסכים - LG 34UC79G-B Ultrawide FHD 144Hz Samsung U28E590D 4K 60Hz עכשיו האולטרה וייד נותן לי חוויית גיימינג מדהימה אבל הfhd קצת הורס אותה לצערי. מאחר והמסך הוא 34 אינץ ורק fhd אז דברים נראים טיפה מפוקסלים. אז אני מתכנן למכור אותו ולהביא 2 מסכי 2k 144hz 27' ולשחק איתם כאחד. ומעליהם ישב ה4k. אני צריך את עזרתכם בבחירת המסכים, כרגע הכי טובים שמצאתי ואני דיי סגור עליהם אלא אם כן תפתיעו עם משהו אחר, Dell S2716DG מציעים 2K 144HZ G-SYNC שזה בערך כל מה שאני מחפש במסך. ה"מגרעה" היחידה היא שמדובר בפאנל TN שאגב אין לי כל כך בעיה איתו אני לא מבין למה כולם מתעבים אותו בגיימ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, מחפש מסך חדש בגודל 32 עד 34 אינץ' בערך, רזולוציה של 2k נראית לי מתאימה. השימושים יהיו כלליים, אינטרנט, וורד, משחקים מידי פעם אבל לא משהו תחרותי, למרות שראיתי שלכולם יש מסכי 144 הרץ גם לא במחירים מופקעים. מסך קעור נראה אופציה טובה. חשבתי על מחיר של עד 2200 ש"ח בערך, הבעיה שראיתי שלכל היצרנים הגדולים יש מסכים בגודל הזה, 144 הרץ, קעורים עם פאנל VA ככה שאני לא יודע מהה הבדלים והערך המוסף. חיבור usb c יכול להיות תוספת חשובה, אבל לא ראיתי באף אחד מהם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by almor12,

שלום, אני מתלבט בין שני מסכים בגודל 27'' אני מעוניין לקנות דרך איביי, שני המסכים מגיעים מחברות סיניות. המסך הראשון של חברת Crossover והמסך השני של חברת x-star על שתי החברות קראתי ביקורות טובות, החיסרון היחיד שלהם זה הרזולוציה הגבוהה 2560x1440 שרואים את הפונטים שבורים. בגדול רוב הזמן שלי אני נמצא מול המסך לצורך תכנות ומדי פעם משחק (battlefield 4), כרגע יש לי מסך אחד של 22" והגיע הזמן להשתדרג. הכרטיס מסך שלי הוא של evga gtx650 ti . מישהו מכיר,ממליץ על אחד מן המסכים? התקציב שלי הוא עד 1800₪

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by izhark,

מחפש מסך 19'' רגיל , הרבה גלישה (כולל הרבה קריאת טקסט) וסרטים, מעט משחקים. כמובן שצריך חיבור DVI. רמקולים - לא חשוב חיפשתי בפורום מהזמן האחרון, יש הרבה שאלות דומות, אבל לא מצאתי תשובה ברור, חוץ מהסוני 95 שכבר אי אפשר למצוא. הנה כמה דברים שמצאתי, מה עדיף בהתיחסות לתמורה למחיר (ברור שעם יותר כסף מקבלים מסך טוב יותר, השאלה אם זה שווה את התוספת) 1907FP Dell מחיר 1600 שח lenovo L192P מחיר 1560 שח BenQ fp93GX מחיר 1400 שח XeroxXG91D מחיר 1400 שח ואם יש מסך אחר באותם מחירים, או יותר זול, שנותן תמורה יותר טובה. תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  22. איך T200 של סמסונג? והאם כדאי לי לקנות אותו מתצוגה ב640 ש"ח עם 3 שנים אחריות של חיון? 2043BW של סמסונג? W2042T של LG? מה הכי עדיף?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  23. למחוק. יצא פה בטעות, במקום באודיו וקולנוע ביתי.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by assafovadia,

הViewSonic VA912 שווה 1300 שקל? מטרת המסך היא למשחקים.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by moshel7,

ברשותי PROVIEW FP2226W שמוגדר על רזןולוציה של 1680X1050 ומחובר ל HD 4850 של ספיר עד עכשיו הכל היה בסדר אבל מישום מה הכל ניהי קטן מאוד במסך ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה דרך הגדרות התצוגה בוויסטה הוא מראה כאילו הוא לא מזהה את המסך וגם במנהל ההתקנים לא מופיע לי מסך למרות שליפני כן הוא כן זיהה את המסך למרות שב-CCC של ATI הרזןלוציה מתאימה התקנתי את הדריבר מחדש 8.12 כןלל הסרה במצב בטוח עים DIRVERSWEEPER אבל שום דבר לא עוזר הכל קטן מאוד אני לא יודע מה לעשות אפילו חשבתי כבר על פירמוט האים זאת בעיה בכרטיס המסך?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.