עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ-3 יחידות מאחד הדגמים הנ"ל לטובת מערך Eyefinity. רציתי לשאול האם יש מתעניינים נוספים באחד המסכים, וכך אולי אוכל לארגן הנחה עבור קנייה קבוצתית. ציינו בבקשה את הדגם והכמות שאתם רוצים. תומר עדכון: המכירה הסתיימה. u2410 (אין מספיק מעוניינים, המחיר הכי זול בארץ למיטב ידיעתי האישית הוא בפנדה - 2,155 ש"ח ליחידה כולל מע"מ) Yoav.G Noam128 u2311h (ההצעה הכי זולה הינה של TMS, המחיר הוא 869 ש"ח למזומן שטרות) NuXeR NuXeR NuXeR adirbooking -LosNir- -LosNir- נץ kip lompy solaric sabosal sabosal sabosal KoBaYaShY pro_2004 ShadowNet Hagaix aharon_s bin morpheus1234 eelad עדיין לא החליטו על דגם: shacta_man psychuil

• 102 תגובות
    • 14.5k צפיות
  2. Started by alvox,

במה זה נגמר? הנושא נעלם מכותרות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אני שוקל לרכוש את אחרוני המסכים שיש לאלכס להציע אבל הנה קישור עם ויכוח http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1063991.html שימו לב מה אומר החבר המתקרא lovenoodels הוא מציין שלמרות המחיר הוא אף פעם ומדגיש במילה NEVER (לעולם בחיים אף פעם ) הוא לא היה רוכש את ה 2709 למרות שהוא במחיר זול (אני לא יודע מה זה זול אצלו אבל שיהיה..) נוסף על כך מציינים שם שה 2707 הרבה יותר טוב מה 2709.. אשמח להסברים מכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by Asafalfa,

השאלה היא כזו האם קיים סיבה כזו או אחרת לא לקנות בחול את המסך ...? יש לציין כי אחריות לא ממש מדברת אלי מהסיבה שאני נמצא באותה מדינה 5 פעמים בשנה כך שזה פחות מלחיץ אבל מה שכן מפחיד אותי זה האם קיים תדרים של שידור כמו טלויזיות רגילות שיכולות לא להתאים לארץ או משהו אחר שלא מתאים לארץ ?(חשמל בדקתי-לא צריך ליהיות בעיה, כניסה של DVD\BLU לא נראה לי צריך ליהיות בעיה , וכמובן כניסה למחשב). יש לציין כי הקנייה נעשת בארצות הברית. תודה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by גל-Z,

השגתי את הדל 2408 במחיר נעים. אך צריך להוציא את המסך מהמחסנים של המכס כך שהם לא יכולים לבדוק אם זה הA01. הם טוענים שהמשלוח הגיע לפני חודש. האם להמר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  6. אפתח אומר שיש לי ניסיון זעיר מאוד בהזמנות מחו"ל אז מתנצל מראש על השאלות המפגרות. מצאתי אותו כאן http://www.amazon.com/BenQ-XL2420TE-Performance-24-Inch-Professional/dp/B00D7IG556 אשמח לעזרה בכמה דברים שמטרידים אותי: 1. למיטב הבנתי המוכר כאן הוא טוב ויש עליו פידבקים טובים+המוצר חדש, תקנו אותי אם אני טועה? 2. אני יודע שאני צריך לשלם תוספת של מכס/מע"מ או לא יודע מה, איך זה בדיוק עובד? למי משלמים, מתי משלמים את זה ואיך ניתן לשלם את זה? (אגב, יש למישהו מושג כמה יוצא כל הסיפור הזה של המכס/מע"מ וכו' וכו'.) 3. כשהמסך מגיע לארץ, אני צריך לגשת לאסוף אותו מאיפה שהוא, או שיש משלוח? אני מאוד מאוד אשמח לעזרה.. אני עוד תקוע עם מסך 20" של SAMSUNG ענתיקה ו GTX780. תודה ל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by udiudi,

היי. בקרוב אני קונה מסך, 95f של סוני, מאוד מטריד אותי שיש הפרש כל גדול במחירים. בחנות הכי זולה: 1,485 ש"ח נכון לרגע זה. בחנות הכי יקרה: 1,779 ש"ח נכון לרגע זה. מה גורם להפרש כה גדול? אולי המסך שאני יקבל בחנות הזולה הוא לא המקורי אלא חידוש? כזה שהתקלקל ותיקנו אותו? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 זה הקישור אגב, איפה אתם ממליצים לקנות?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  8. Started by omer_hatchek,

מישהו יודע כיצד ניתן לקבל גישה לאתר של CMS? איך ניתן להירשם? אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007WFP. תגיבו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מאומניטק מסך שהמחיר של בחניות הוא ממש אותו הדבר... לכן יתרון המחיר לא משחק כאן תפקיד. מאיפה לדעתכם עדיף לקנות מסך, מחנות פרטית או ישירות מהיבואן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמעוניינים לקנות את המסך Chimei CMV 222H. אני מחפש אותו כבר בנרות, אבל המחירים פשוט מוגזמים בהשוואה למחיר שהוא נמכר פעם. יצרתי קשר עם בנדא מגנטיק (היבואן) ומחיר לחתיכה אחת עולה 1240 ש"ח, כבר יותר זול, אבל עדיין, גבוהה יחסית. אני אישית צריך 2 מסכים כאלו, אז שאלתי אותם כמה יעלו 2 מסכים במזומן, עוד לא החזירו לי תשובה. אז כל מי שמעוניין לקנות את המסך, שירשום כאן בנוסף לשיטת התשלום (אשראי, מזומן...). היבואן נמצא בנתניה ואפשר לקחת את המסך משם, יש גם כן אפשרות למשלוח כמובן. אני מאמין שנוכל להגיע למחיר של 1000 ש"ח (מזומן), מה דעתכם? לילה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by דנדן,

כהרגלי, אבל כנראה פעם אחרונה לזמן הקרוב, מנסה לארגן/לסדר הצעות למטרת קנייה קבוצתית. עדכון 27.11.2009 נעה מחשבים הציעו 5 יח' של המסך ב2700 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6534 פנדה מאפשרת קנייה של 10 מסכים במחיר של 2590 שקלים. - אחריות פיקסל ראשון ל48 שעות ראשונות. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2005&products_id=27181 לרגע זה הקבוצתית של פנדה תקפה עד ה29.10, בשעה 20:00 לרגע זה הקבוצתית של פנדה סגורה, כל המלאי נחטף מהר, מחכה לתגובה בנוגע לקנייה חדשה. נקסטופ מאפשרת גם כן קנייה של 10 מסכים במחיר של 2750 שקלים. http://www.nextop.co.il/pl_product~LCD-DE108~3~0.htm NOTEBOOKCLUB הצטרפו גם, יש להם במלאי כרגע 7 מסכים, שלא שמורים רק לנו, אבל המח…

• 81 תגובות
    • 11.7k צפיות
  12. Started by eranir,

הרבה זמן חככתי בדעתי האם לפתוח ת'רד כזה, ואני עדיין מקווה שלא אתחרט. לאחרונה היו מספר נסיונות לארגן קניות קבוצתיות שלא צלחו, ותוך כדי גם הצליחו להשאיר טעם רע בפה, בעיקר בשל הבלאגן שסבב אותן. לכן אנסה לדאוג שהת'רד הזה יהיה רלוונטי ולא קשקשני כמיטב יכולתי. כל מי שייתכן והדבר נוגע לו, אנא קראו את ההודעה הזו עד סופה: ראשית כל, המסך המדובר: Dell U2711, ה-27" ה(יחסית)חדש של דל. לפרטים: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&sku=224-8284&redirect=1 למחירים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751076 לביקורות: http://www.anandtech.com/show/2922 http://www.bit-tech.net/hardware/monitors/2010/03/16/dell-u2711-review/1 htt…

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. היה הייתה - 2709W במחיר 2408. תהיה עוד אחת בזמן הקרוב מאד?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. הקנייה הנוכחית הסתיימה, נגמר המלאי , עדכון חדש למטה לפני שייסקלו אותי באבנים, מצטער שלא ניסינו לארגן משהו כזה עוד קודם. אבל מאחר שלאחרונה באמת ביקשו שאנסה, אז ככה. 2209WA לפי התנאים של פנדה, שידועים כבר לכל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24377 ב1650 שקל במקום 1750. המסכים כמובן נמצאים בזמינות מיידית. כרגע מדובר על 10 מסכים בלבד במחיר הנ"ל, אני מנסה לברר אם יהיה אפשר עוד מסכים במידה וירצו. אתם מוזמנים להגיב כאן, ולכתוב כאן מי שמעוניין או לשלוח לי הודעה בפרטי, ואני אומר לו כרגיל מה התהליך. מי שלא מכיר את המסך מוזמן לקרוא את הדיונים האחרים בפורום על המסך, תאמינו לי שלא חסר מידע מדובר על E-IPS, ולא TN ובפורום יש דיונים על החסרונות של TN, וכמו…

• 293 תגובות
    • 43.8k צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

שלום לכולם, מצאתי חנות שמוכנה לייבא את המסך hp 2475w (חנות מוכרת עם הרבה סניפים בארץ). האחריות שם היא 3 פיקסלים ל- 3 שנים. המחיר שהם אמרו לי הוא מחיר גבוה מאוד למסך בודד, ואמרו שיורידו את המחיר אם יהיו יותר הזמנות. אם אתם רוצים לרכוש את המסך הזה, תשלחו לי הודעה פרטית כדי שאני אדע בערך כמה אנשים מעוניינים לרכוש אותו, וכך אוכל להביא לכם מחיר מוחשי ונמוך יותר ממה שאמרו לי. ד.א. העסקה שתתבצע תהיה בינכם לבין החנות ישירות. אופיר.

• 35 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. לכל חברי הפורום שלום, בעקבות הקנייה הקבוצתית של מסכי ה 2407WFP של דל החלטתי להתחיל בהליכים כדי להשיג קנייה קבוצתית של מסכי ה 2007 (FP ו WFP), היותר קטנים, כיוון שבפורום יש ביקוש גדול מאוד למסכים אלה. יצרתי קשר עם אומניטק ואני מחכה לאנשים שרוצים להצטרף לרשימה כדי שאני אצרף אותם לקנייה המרוכזת. אומניטק לא מוכרים את הדגם הרחב וגם לא את הרגיל של מסכי ה 20". עכשיו אני אנסה ל CMS. נקווה שהם מוכרים את המסכים האלה. רשימת קונים: 1. Hussein Fatal (רחב) 2. Nocturnal Wisdom (רגיל) 3. yanivgold (רגיל) 4. Chavig (רחב) 5. אור כהן (רגיל) 6. drorgon (רחב) 7. spon83 (רחב) 8. hosham (רחב) 9. avihy (רחב) 10. steelmanx (רגיל) 11. dufuS (רגיל) 12. humus10 (רחב) 13. uguru1969 …

• 227 תגובות
    • 28.8k צפיות
  17. Started by RichieRich,

טוב, אז אחרי שהקנייה הקבוצתית ירדה לטמיון (תודה בכל זאת לאורי על המאמץ), אין לי ולאחרים שכמותי ברירה אלא לקנות את המסך בכוחות עצמנו. אשמח לקצת פרטים מאנשים שכבר קנו את המסכים 2007WFP או 2007FP: מי שכבר קנה והתנסה מוזמן לכתוב כאן מאיזו חנות הוא קנה, מה סוג הפאנל וה REV שקיבל, מה מדיניות ההחלפה לגבי פיקסלים שרופים של החנות והאם באופן כללי הוא מרוצה מהקנייה. זה מאוד יעזור לי ולאחרים בשביל שנוכל לגבש החלטה נכונה. תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם! אחרי מיליון טלפונים ובירורים - התוצאות על הפנים. הובטחו לי מחירים הרבה הרבה יותר טובים, אך לא קיבלתי אותם לבסוף. המחירים הם: 2180 ל-2007WFP 2330 ל-2007FP 3640 ל-2407WFP (לא HC) אחרי שקיבלתי את המחירים האלה כבר לא טרחתי להגיע לבדוק את המסכים אני אישית הייתי מעוניין בהתחלה ב-2007WFP, ואחרי שהספק אמר לי שיש את ה-HC אז רציתי את ה-24". אבל אין HC וגם אין מחיר טוב למסכי ה-20" ככה שגם אני לצערי מחוץ לתמונה. הספק טוען כי כמעט כל החנויות עובדות איתו, והמחירים שהם מציגים לא נכונים ואין להם אותם במלאי, ככה שזה המחיר הכי נמוך שאפשר למצוא. המכירה פתוחה כעת אך ורק למסכי 2407WFP (לא HC) פנל S-PVA גרסה A04 ייצור אירלנד 2007, כל מי שעדיין מעוניין שיצור קשר ישירות עם הספק במייל…

• 281 תגובות
    • 35.3k צפיות
  19. שלום לכולם ובוקר טוב, כרגע חזרתי משיחת טלפון שמחה ביותר עם נקסטופ ;D אמרתי להם שאנו זקוקים ליבואן, והם הסכימו, אבל התעקשתי על המחיר: 19 איש בכללי, ככל שיותר המחיר ירד: ל2007WFP: מחיר כולל מע"מ ומשלוח: 1900 ש"ח (4 יחידות) ל2007FP: מחיר כולל מע"מ ומשלוח: 2000 ש"ח (12 יחידות) ל2407WFP מחיר כולל מע"מ ומשלוח: 3500 ש"ח (3 יחידות) מדיניות: תוך שבוע מקניית המוצר: פיקסל אחד שרוף עד 3 שנים מקניית המוצר: 6 פיקסלים שרופים 50 ש"ח משלוח חזרה לירושלים אם יש פיקסל שרוף ו50 חזרה הבייתה לאחר התיקון, סה"כ 100 ש"ח (אלא אם אתם מעוניינים לנסוע לבד לתיקון) סוכם שנציג של הפורום יבדוק מסך ומסך כדי לוודא בחנות שהוא S-IPS, ואז המסך ישלח, בנוסף לכך, הנציג יקבל פינת מחשב בחנות כדי לקבל מלפ…

• 168 תגובות
    • 32.4k צפיות
  20. עריכה: המכירה בוטלה והדיון ננעל לבקשת פותח הדיון. מכיוון שאני גם מעוניין לקנות את המסך עשיתי כמה טלפונים לכמה מהיבואנים שרשומים באתר של DELL דיברתי עם CMS והם שלחו אותי לחברת "דבש" כיוון שהם לא מוכרים לגופים פרטים. דיברתי בחברה עם דילרית ולאחר כמה ימים היא שלחה לי הצעת מחיר המחיר הוא 1750 ש"ח ליחידה ו1571 ש"ח בקניה של 10 יחידות. היא שלחה לי את ההצעה בפקס אבל אני יעלה את הקובץ כשהיא תשלח לי אותו במייל. פרטים- אתר הראשי של המוצר http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor-dell-2209wa?c=il&l=he&s=bsd " מסך Dell 22" דגם 2209WA מסך רחב,6ms 3 שנים אחריות באתר הלקוח תנאי התשלום-מזומן* המחיר כולל מע"מ אחריות על רכיבי החומרה בלבד ובמעבדת החברה אי…

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. שלום לכולם, בסוף החודש אני מתכנן לקנות את המסך, עכשיו לפי מה שהבנתי היצור של המסך נגמר ומה שבעצם נשאר במלאים בארץ אלו "שאריות". השאלה שלי היא האם בגלל זה יכולות להיווצר בעיות של אחריות במקרה של תקלה? ומי בכלל נותן את השירות למסכים אלו בארץ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. חיפשתי בפורום הודעות על המסכים והבנתי שעדיף את ה wide של LG בגלל המפרט.. אבל זה מכמה הודעות לפני כחודש.. מה קורה היום? עדיין עדיף LG או שכבר יש 19 wide יותר טוב של חברה אחרת..? דבר שני, יש לי בורד של אסוס עם כרטיס מסך onboard... מחשב אינטרנט בלבד: High Definition Video Processing with max. resolutions to 1920 x 1440 (@ 75Hz) זה אומר שזה יעבוד טוב נכון? מקווה לעזרה, מתכנן לקנות כבר בראשון! בתודה מראש ליאור! ???

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by kurt80,

היי, מצטער שההודעה קצת ארוכה אבל כרגע אני קלולס לגמרי וצריך שיעשו לי קצת סדר בראש. אני צריך לקנות מסך חדש, עדיין מנסה להבין איזה מהם יענה על הצרכים שלי בצורה הכי טובה, כרגע אני לא סגור אפילו על הגודל. התקציב שלי הוא די גמיש כאשר הגבול העליון הוא 3000 ש"ח לערך (חריגה של כמה מאות אפשרית). המסך צריך קודם כל לשרת אותי כצלם חובב. הוא צריך להציג טקסט בצורה טובה, זה קטע חשוב כי אני קורא די הרבה.כשאני אומר טקסט אני מתכוון לדפי אינטרנט. אני קצת רגיש לטקסט קטן ולא בא לי להפעיל אחרי הקנייה כל מיני מניפולציות בנסיון לשפר את המצב . כרגע אני על מסך 17 אינץ ברזולוציה של 768*1024 איך טקסט (דפי אינטרנט) ואייקונים בשולחן העבודה יראו בהשוואה על מסך 22 אינץ ברזולוציה של 1050*1680 ומסך 24 א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Iv0ry,

איך לדעתכם המסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~2253BW~9~0.htm

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקנות את מהסך (לא ציינתי - LCD) שרשמתי בכותרת במחיר זול יחסית (במעט החנויות שמצאתי את המסך באינטרנט המחיר שלו הוא 1200 ש"ח+). המסך חדש ולא נעשה בו שימוש בכלל. העניין הוא שמסך חדש, גם קטן יותר, יעלה לי יותר כסף. אז, המסך שווה את המחיר, כדאי לקנות אותו? ובכללי, זה מסך שאחים שלי הולכים להיות מולו כל היום כנראה, 22 אינצ' זה לא גדול מדי לעבודה ממושכת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.