עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gman_il,

מישהו מכיר את המסך? יכול להמליץ? לשלול קניה? תודה.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by אריה7,

אילו מבין 2 המסכים בכותרת עדיף? שניהם עם פרמטרים ומחיר דומים. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sourcecode,

החלטתי שאני הולך על סידרת ה 2007 של דל. הנקודה היא אם עדיף לקחת את הרחב או הרגיל המרובע. לפי המפרט שרואים באתר הזה: http://www.nextop.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=9 מדובר על ה DELL 2007 WFP לעומת ה DELL 2007 FP עכשיו אני בגדול פחות הולך על משחקים, אבל כן עובד על תיכנות וגם על גרפיקה, וברור לי שהנוחות זה לפתוח יותר חלונות, השאלה אם זה השיקול היחיד?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  4. אני מחפש מסך LCD בשביל מחשב חדש לחבר, מצאתי את הדגמים האלה: BenQ FP91GP - http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73117&saleNo=1545627&comp=1 או זה: Sony SDM-X75FB + DVI (8ms) + Speakers Black LCD Monitor 1348.00 ¤ 1 1348 (שעליו הומלץ פה בפורום ע"י מישהו לא זוכר מי) הראשון הוא 19" אבל הם אותה רזולוציה, זה לא מוריד מהאיכות שלו נכון? אם יש לכם הצע יותר טובה מאלה אשמח לשמוע אותה! ;D

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by duhifat,

המסך הזה (Viewsonic VP930B) קוצר שבחים בכל מקום: http://www.tomshardware.com/2005/11/17/viewsonic_vp930_lcd_monitor/ http://www.prad.de/en/monitore/review-viewsonic-vp930.html קודם התלבטתי לגבי ה-DELL 2007wfp שהוא נשמע נהדר... אבל לאט לאט הבנתי שאני יכול להדפק איתו במובן של גודל הפיקסל שגורם לטקסטים להראות קטנים במיוחד (וזה כנראה יפריע לי בגלישה באינטרנט, בתיכנות בפלאש, בעיבוד תמלילים וכו'). אני ממש לא רוצה מסך שיזיק לעיניים שלי, כי אני יושב שעות על גבי שעות על המחשב. אבל אני חייב לציין שבצער רב אני מוותר על המסך הזה, כי גם הוא קוצר שבחים, ויש לו פאנל IPS סופר איכותי. אז... אני רוצה לדעת כל מה שיש לכם לכתוב על ה-VP930B, כי זו רכישה מאוד רצינית בשבילי (ובשביל עוד חבר שגם …

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. צד LCD קטן לא ציבעוני גרפי או תווים בכמות מסחרית ומחיר בהתאם כמה אלפים כל שנה 5000 בממוצע זה יכל להיות מחול או מהארץ לפי דעתי בארץ אני לא ימצא ביותר זול מחול הצד לא צריך להיות גדול בימיוחד משהו שיציג 3 לגובה ו10-12 לרוחב בתודה AC/DC

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, לאחר קנייה להורים שלי את המסך VA903B ViewSonic ניהיה לי חשק גם למסך דק (ה CRT 17 אינצ' שלי כבר הזדקן והגיע הזמן להחליפו) הלבטים שלי הם כאלה, אני יכול לקחת את ה VA903B ואני דיי בטוח שהוא יספיק לי, ראיתי את הביצועים שלו במשחקים ולא ראיתי מריחות כלשהםואני גם יחסוך קצת כסף, יחד עם זאת, ראיתי עכשיו ב KSP מסך ?203B 20'' של SAMSUNG וה 20 אינצ' דיי קנו אותי. ניסיתי לחפש בפורום תגובות על המסך הנ"ל אבל לא מצאתי איזכור שלו. האם יש עוד אלטרנטיבות של 20 אינצ'? איך החברה Chi Mei ? עשרים אינצ' עולה 1200 שקל. אולי עדיף במחיר הזה לקחת 19 אינצ' במקום 20' אינצ' פחות איכותי? תודה מראש, jogogold

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by snapdragon,

שלום. נשרף לי ה CRT ואני צריך מסך בדחיפות עליונה. אני הולך על LCD, לא סגור אם 17 או 19. ראיתי בזאפ שרזולוציות של מסכי 17 זהות לאלו של 19, מה זה אומר ? מה יהיה ההבדל בתצוגה ? יש לי גם שאלה על פיבוט, האם זה לא גימיק שמתקלקל מהר ? נותנים על זה אחריות מלאה ? אולי כדאי לוותר על פיבוט ולקנות מתקן לקיר שיכול להסתובב ב90 מעלות ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by itaykli,

מסך dell2007wfp הוא בעל פאנל MVA?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Royz,

מה ההבדל בין הרחב לרגיל? ראיתי בגודל 19 ברחבים שיש רזולוציה מקסימלית של 1280x1024 או 1440x900 איזה עדיף? תקציב עד 3000 מיועד (לפי הסדר) משחקים סרטים אינטרנט

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  11. חיפשתי בפורום והאמת היא שלא ממש מצאתי אילו בדיקות כדי להריץ. תודה!

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  12. היי כבר מזמן לא כתבתי כאן הודעה,אני מתרגש ... : בכל אופן...אני מעוניין במסך 20' רחב לשימושים כללים של סרטים משחקים,שימוש בווינדוס מה שכן אני רוצה שיהיו לו צבעים טובים וחיים כאלה,בקשר לכל שאלת הפאנלים ,ראיתי את הסמסונג המקביל בחנות והוא נראה לי בסדר,רק שמעתי שיש בו בעיות וראיתי מסך 17 של דל,שנראה לי גם טוב אבל ההבדל לא ענק בכל מקרה,עד שכבר נסגרתי על האלגי צצה בעיה חדשה,באף חנות אין אותו והוא יגיע רק חודש הבא,לכן נשאלת השאלה אם שווה וכדאי לחכות או לחלופין להסתכל על האופציות הבאות שבשתיהם יש ייתרון יחסי על האלגי מבחינת זה שלשתיהם יש שינוי גובה ומצה PIVOT שזה טוב אבל לא הכרחי. סמסונג 204- שמעתי שיש תקלות אבל יכול להיות שאני טועה,אשמח לחוות דעת או לקישורים לביקורות דל 200…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by lipa,

סתם מעניין ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pilotkevin,

המסך שלי כבר גוסס לי ואני צריך מסך חדש, לא חושב שצריך להשקיע מעל 1300 ש"ח. אני מוגבל ל-42 ס"מ עומק של מסך על השולחן שלי. ל-CRT יש לי מקום על השולחן רק ל-17'', וכל מסך LCD 17'' יהיה יותר יקר מזה. אז, זה או שאני קונה 17'' CRT, או 19'' LCD. אני צריך מסך חדש, לא רוצה חדש המסך מת לי (היטאצ'י), הוא מרצד, והוא כהה נורא. אני צריך מסך שלא יתקלקל מהר מדי, ואני לא מחשיב את עצמי גיימר אז לא אכפת לי במיוחד איך ייראו משחקים. [ עדכון: כבר ירדתי ממסך רחב וPROVIEW, ראיתי שהחברה לא משהו ומסך רחב מיותר לי ] אני מעדיף CRT 17'', כי זה איכות טובה וזה מספיק לי. אבל אם יש לי מסך כמו הנ"ל שעולה בערך אותו דבר ומשיג לי נתונים גבוהים יותר, למה לא. תוכלו להביע את חוות דעתכם? תודה, PK

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by xeyt,

אוקי אני הולך לקנות מסך LCD 19 8MS כנראה proview או סמנסונג עכשיו יש שתי אופציות יש את ה מסך רחב שהוא עולה סך הכל 90 שקל יותר והמליצו שם מאוד עליו פשוט לא הייתי בטוח ויש כמובן את הרגיל מה עדיף?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by RENESANSE,

זה המסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=15046 הוא במחיר מאוד טוב, מה אתם אומרים עליו? הוא בעיקר בשביל משחקים, עבודה רגילה במחשב (אינטרנט, אופיס ובניית אתרים) ועבודה עם סרטים (לא רציני, עריכה פה ושם)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sourcecode,

אני יודע שהנושא קצת טחון - אבל יש לי שאלה חשובה. אני מתעניין ברכישת מסך LCD מעל 19". אחרי חיפושים ראיתי פה הרבה המלצות לגבי 2007WFP. אני אישית כרגע יש לי את ה QL711V של NU שהוא באמת עלה על הציפיות שלי. אני עובד כרגע ב 1024*1280 עם המסך הנוכחי וזו רזולוציה מאוד טבעית עבורי - האם מסכי 19" מציגים רזולויציות יותר גבוהות מזה? חשוב לי יותר הנושא של צבעים אמיתיים מאשר מהירות תגובה - אני פחות בקטע של משחקים ויותר בקטע של עבודה מול המחשב. כשעשיתי חיפוש בזאפ לגבי טווח מחירים, שמתי לב שיש שני סוגים למסך שם , אחד ב 16 MS, והשני ב 5. http://web.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=2007WFP אני ישמח לקבל הסבר בנושא - לאור העובדה שה 5MS יותר זול (!?!?!) אם למישהו יש המלצה אחרת לגבי מסך…

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by EdenC,

http://www.officedepot.co.il/(ppp5vujjlbxrml451itexnf3)/CATALOGSKU.ASPX?PR=SP5&IREF1=DEFAULT1&ID=3813649 תודה.

19. Started by ron56,

יש לי מסך LCD של מאג כשנה. פתאום התחלתי לראות את דפי האינטרנט כאילו דהוי וכתב חלש וקצת מטושטש. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה.

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by Miros,

למשחקים במיוחד שיראו טוב ולא מרוח וכל החרא

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by tannoy,

איך המסך של אסוס איך המסך 22 " של אסוס ? MW221 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Digtaly,

שני המסכים הם בעלי פאנל TN-(האם הוא מספיק לי לגלישה באינטרנט וסרטים? ופעם בכמה חודשים איזשהו משחקון?) לLG יש יתרון בזווית הצפייה בזמן התגובה וברמת הניגודיות והוא גם עולה קצת יותר. בכל זאת, שמתי עין על שני המסכים האלה, איזה מביניהם עדיף? תודה!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  23. שאלה 1: מי מהמסכים הבאים יותר טוב? CMV CHE MEI CMV 745A 17'' LCD 8ms? ?CMV 743A 17'' LCD 8ms? ¤ SAMSUNG ?740N 17'' LCD 8ms? 1090 ¤ ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? 1195 LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? 1050 ¤ ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? 1250 --- המסכים הנ'ל למטרות כללי ומשחקים. נא לבחור מסך בין האפשרויות הנ'ל בלבד כיוון שאני חייב לרכוש אותם רק מחנות מסוימת אחת... שאלה 2: מה החשיבות בין 8 MS ל4 או 2 MS? לי יש עכשיו מסך 12MS ואף פעם לא הרגשתי בעיה של מריחות כלשהם במשחקים.. שאלה 3: יש לי אפשרות במקום לקחת את המסך של LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? Maximum Resolution 1280x1024 -Brightness 300 cd/m2 -Viewing Angle 160/160 Response Time 8ms - -Display C…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  24. האם הפאנל MVA יספק אותי בצורה הטובה ביותר בעבודה משרדית וסרטים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. DELL 2007WFP אוLG204WT . מה עדיף לצפייה בסרטים? :s05:

• 1 תגובה
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים