מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לפני שתסתכלו בתמנוות אני צריך המלצה לחדר של 10 מטר לטלויזית LCD , יש לי 4000 שקל השאלה היא 32 או 27 ? תודה . אז אחרי שבועיים שחיכיתי סוף סוף קיבלתי את המסך ... פשוט מסך מעולה אין מה להגיד... אז הנה כמה תמונות : http://img214.imageshack.us/img214/9383/06042007201tu7.jpg http://img214.imageshack.us/img214/555/06042007202te1.jpg http://img214.imageshack.us/img214/8536/06042007203nn3.jpg http://img329.imageshack.us/img329/3585/06042007204qh6.jpg http://img329.imageshack.us/img329/3585/06042007204qh6.jpg
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המסך הגיע אלי היום ... והגיע אתמול לארץ מהמשלוח החדש..... המסך מדהים אני יעלה תמונות אחרת כך פשוט אני בלי המצלמה עלי.. המסך הוא a03 או איך שלא קוראים לזה
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז קודם כל, שלום. קיבלתי לפני כמה שעות את המסך, ואני מרוצה בצורה יוצאת דופן. יש לי שתי שאלות בינתיים: 1. האם יש דרך להעביר גם את הכבלי DVI דרך הגומי בבסיס? 2. האם יש דרך למצוא פיקסלים שרופים? 3. האם אני הוזה, או שהוא טיפה מעוגל כלפי פנימה? אני יכול לנסות לצלם כשאני אקבל את המצלמה חזרה, אולי יראו את זה. תודה, נעם.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבי היקר חידש אותי בVP930 (שנראה אגב סקסי ביותר) וכבר יש בעיות..: 1.מצד ימין למעלה מופיע בלבן על גבי כחול כל הזמן הכיתוב DVI ורק לחיצה על אחד מכפתורי הבקרה של המסך מעלימה את הכיתוב. 2.התוכנה Perfect Suite לא עובדת -אין אפשרות לגשת לתפריטים שבתוכנה (הם חסומים).. כמובן שהמסך מחובר לכ.מסך בחיבור DVI וגם במסך החיבור הוא DVI. אשמח לשמוע אם יש פתרונות לבעיות.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן. סוף סוף קיבלתי אותו, ממש לפני חצי שעה, מנחם מIQPC הביא לי אותו, בנאדם מאוד נחמד. המסך - מעולה!!!!!!! תמונה: http://www.2send.us/uploads/1137799f99.jpg http://www.2send.us/uploads/51d3919064.jpg זה פיווט יואואו איזה כיייייייייף
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אותו היום, מסך מדהים אין ספק. משמעותית גדול יותר מה-20" הקודם שהיה לי וזה מסך קולנוע בשבילי. 2 בעיות: כשהמסך חשוך יש זליגות אור בולטות מאוד, וזה ממש מציק. יש דרך לפתור? במסך הזה אין אופציה לעשות AUTO לתצוגה, חיברתי אותו ל-DP אם זה קשור, ואולי אפשר לכייל אותו. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל - המסך מדהים. מייד רצתי להפעיל סרטים לראות אם אני רואה בעיה כמו שאמרו פה שקיימת - אבל לא ראיתי כלום, צבעים נכונים יותר ממה שהייתי רגיל, סוף סוף פוקוס בטקסטים בתוכנת עריכה, וכו'... השאלות שלי: 1. חיברתי עם החיבור שמגיע עם המסך עצמו ולא DVI, אבל לכרטיס מסך שלי אין כניסה למשהו חוץ מ DVI, אז יש לי פלאג קטן שממיר את מה שמגיע עם המסך לDVI (ואיתו השתמשתי). ניסיתי לראות ריצודים בסרטים כמו שהזהירו אותי בפורום שיקרה - אבל לא ראיתי והאיכות מדהימה לדעתי. האם עדיין יש טעם לנסות להשיג / לקנות כבל DVI ? האם זה יוכל לשפר את האיכות עוד יותר ? 2. האם יש צורך בהתקנת הדרייבר המצורף למסך (בא בדיסק) ? מה יש שמה והאם זה נחוץ כדי לשפר את האיכות? פשוט הוא נראה לי מצויין כרגע גם ב…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי אותו, אני מרוצה רצח, כמובן עם פנאל S-IPS ודגם A04 רק יש לי שאלה, יש דרך קלה יותר לעשות את ה90 מעלות ע"י תוכנה או קליק ? כי אין לי כוח כל הזמן להיכנס להגדרות ולשנות...
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קיבלתי את המסך, שאלה קטנה שאני חייב לדעת. המון אנשים בפורומים שונים אומרים שהם משתמשים ביציאה הדיגטיטלית [ שאני כרגע איתה ] ומשתמשים ב 1680X1050 * 75 Hz משום מה אני יכול להשתמש רק ב 60... אמרו לי שזה בהחלט אפשרי להשתמש ב 75 עם המסך הזה ועוד יותר מזה ראיתי באתר תמיכה של דל שהרזולוציה האופטימלית היא : 1680X1050X60 והרזולוציה המקסימלית : 1680X1050X75 הלינק : http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2209WA/en/ug/about.htm מקווה שמישהו יוכל לעזור, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,אחרי המלצות רבות בנוגע למסך הנ"ל רכשתי אותו ב 1500 כולל משלוח עד הבית. התקנתי והכל,עכשיו אני צריך עזרה בכיול המסך..תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף רכשתי מסך דק הראשון שלי בחיים... סך הכל מסך מעולה אין פיקסלים שרופים או תקועים(טפו טפו טפו...) ניסיתי לשחק COD4 וקרסיס אין גוסטים בגרוש הכול חלק ויפה.... הדבר היחיד ששמתי לב אליו זה שבכל 4 פינות של המסך יש BACKLIGHT לבן ואפשר דיי בקלות לשים לב... זה לא מפריע לי או משהו אבל האם זה ככה במסך הזה? עוד שאלה אני יכול לבחור 75HZ במקום 60HZ במסך?לא מסוכן ב LCD? ושאלה אחרונה בOSD של המסך באופציה של COLOR ADJUST מה לבחור?יש שם אופציה שצריך להזהר ממנה?כרגע עומד על 6500K תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, אז את המסך הבאתי ביום שלישי, בדקתי בחנות למשהו חריג.. או איזה נקודות שחורות או פיקסלים שרופים... טפו טפו טפו אין... הגעתי הביתה וחיברתי עם חיבור הכבל DVI שהגיע עם המסך... בהתחלה כמעט התעוורתי, כן בהיר... אז פישפשתי כאן בפורום ולפי הגדרות שאחרים עשו... הגדרתי את שלי על: בהירות: 30% RGB - כל אחד מהערוצים על 75%. לבינתיים מספיק לי... הורדתי את התוכנה softMCCS... איך אני עובדת איתה, לשיפור יותר? אשמח אם תכוונו אותי... רואים מדהים... ועוד שאלה... כרגע אני שמתי אותו על שומר מסך אחרי דקה ללא שימוש... וכיבוי צג אחרי 10 דקות ללא שימוש. יש לכם עוד הכוונה בשבילי לנושא? אני רגילה לשומר מסך... השאלה מה הכי טוב לעשות עם המסך שלא יגרם נזק או צריבות ? התרשמות שלי... מסך מדהים... א…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את ה-ASUS VW222u. כרגע אני עם Geforce 4 MX 440 נוראי, אבל לפחות מציג ב-1680x1050. תודה לכולם על ההמלצות החמות ובמיוחד ל-McFly על העזרה בפורום. באמת תודה. אני מרוצה מהקנייה, אבל אני צריך לכייל את המסך. אין לי עין לזה בכלל... איך מכיילים ? תוכנה? סתם בעין ? אני צריך איזה מישהו/משהו (תוכנה...) שיגידו לי בדיוק מה צריך לראות בכל תמונת כיול (הגווני צבעים וכו') ועם איזה תפריט לשחק (בהירות, ניגודיות וכו') כדי לשנות את זה... אם לא - הכל נראה לי דומה... כרגע אני עם ניגודיות 90 ובהירות 85... הצבעים על User Mode והאדום הירוק והכחול כולם על 100. מה עושים ? המון תודה שוב!
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
גרסה 04 ,שום פיקסל שרוף. שירות מהיר ואיכותי של אומניטק. חוויה לעבוד על כזה מסך... תמונות יבואו בהמשך עקב נסיעתה לחו"ל של המצלמה שלי. יום טוב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היה לי לפני-כן SAMSUNG 931B עם פאנל TN. בתור מעצב גרפי הבדלתי מיד בשינויים בצבעים, נכונים ומדויקים הרבה יותר אחרי כיול המסך... בהשוואה למסך הקודם - הבדלים שמיים וארץ. עומק השחור סביר ביותר, בתור בעל פיוניר קורו בסלון (הטלויזיה הטובה בעולם ב2D) השחורים היו יכולים להיות טובים יותר, אבל אני לא מאוכזב, עדיין טובים יותר מהמסך הקודם, כך גם התאורה האחורית, אין כתמי תאורה נראים לעין. יש לי שאלה בעניין הPIVOT - האם כשמסובבים את המסך הוא אמור לשנות לבד את התצוגה לאנכית? כי כשאני מסובב לא קורה כלום. בכל מקרה, מומלץ, נאמר לי גם שזה מהחתיכות האחרונות שנשארו מהמסך הזה בארץ, מי שרוצה - למהר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כן אני יודע שלהרבה כבר יש אותו אבל בשבילי זו פשוט חויה אחרת לגמרי, בתור אחד שעבר מCRT 17 למסך כזה זה כמו לגלות עולם חדש לגמרי! אני אעלה תמונות של הסביבת עבודה החדשה עוד מעט, בינתיים צריך לצבור כמה סרטי HD 1080
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי אתמול את הדל החדש שלי. האם צריך לכייל אותו בדרך מסוימת? כי יש לו אינספור כיונונים? והכי חשוב מהי הרזולוציה שבו אתם עובדים עם המסך? אני כרגע עם 1920* 1080 וכל השולחן עבודה והכל נראה מאוד קטן. האם זוהי רזולוציה רק לסרטים ומשחקים? מה המומלץ לשימוש אינטרנט וכאלה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף את המסך וכו'.. בשביל מה נועד החיבור כבל USB? מה הוא נותן? קיבלתי דיסק עם המסך אבל אני לא מוצא בו דרייבים להתקנה והאיכות של המסך לא נראית משהו, יש יותר מדי צבע צהוב לדוגמא, מישהו יכול לתת לי כיול צבעים טוב? אולי זה קשור לזה שלא חיברתי את הכבל USB?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מסך יפיפה. צבעים עמוקים מאוד, והוא ללא ספק מסך הLCD היציב ביותר שנתקלתי בו. 1. התקנתי את Perfect Suite אך התוכנה עצמה לא עובדת - התפריטים חסומים. הרצתי חיפוש על זה וגיליתי שאולי זה נובע מהעובדה שאני חיברתי את המסך שלי בחיבור DVI. האם זה באמת הגיוני? הרי אני לא אחבר אותו בD-SUB בשביל התוכנה הזו? אם מישהו חיבר בDVI והצליח להשתמש בתוכנה אשמח לדעת איך עשית את זה... הבנתי בנוסף שהתוכנה הזו לא מומלצת באופן כללי, כי היא תופסת הרבה משאבים ולא נוחה לשימוש. אם אחליט באמת לא להשתמש בה כלל: 2. יש תוכנת Pivot אחרת שהייתם ממליצים לי להשתמש בה? זו תכונה של המסך שהייתי רוצה להשתמש בה. 3. המסך בהיר עד כדי כאב עיניים לא מבוטל לאחר צפייה ממושכת של שעה-שעתיים. מה הכיוונונים המומלצים ביותר עם…
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
החנות שהזמנתי ממנה הודיע לי היום שה WFP שלי הגיע העניין שאחרי שראיתי את המימדים של הרחב הבנתי שהוא צר מידיי והוא לא יתאים לי לצרכים ועכשיו שוב לCMS אין במלאי את הFP ושוב יש לחכות אני מעריך שבועיים ואף יותר מבאס...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
קודם כל מסך מדהים!! וגם יש לי פאנל RT803 . א. איך עושים הגדרות למסך? כולה חיברתי אותו ועדכנתי דרייברים של הכרטיס מסך איך אני יודע מה להגדיר בכלל? האם צריך? ב. יש כאלה בפאנל מספרים 1 2 3 4 וזה מופיע לי על 2 מה זה אומר ומה זה המספרים האלה? ג. איך משנים את התצוגה לתצוגת משחקים/סרטים אם יש כזה דבר בכלל כמו שיש את הכפתור הזה שמהביר את המסך או מגדיל את הרזולוציה כמו שיש במסכי ה MAG הישנים ד. בטעות דפקתי את הכבל הכחול של ה VGA שניסיתי להוציא אותו ולחבר את הכבל הלבן של ה DVI-D האם זה משנה? ה. איך עושים תצוגה אנכית כשמסובבים את המסך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הגיע אליי המסך הוא מדהים ביופי והגיע בזמן ובקרטון ענק והכול בסדר.. עכשיו תגידו איזה בדיקות אני צריך לעשות לו עם איזה תוכנות?? צריך את עזרכתם דחוף![br]פורסם בתאריך: 21.05.2008 בשעה 17:26:30 חברה בדקתי פיקסלים עים התוכנה DBP ולא מצאתי ברוך השם.. אבל בנוגע לצבעים ומריחות איך אני בודק? שמתי לב שכשאני מסתכל על המסך מהצדדים הוא נהיה לגמרי סגול זה נורמלי?<ובכלל יש גוון סגול בצד ימין.. מה לעשות כדי לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-