עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by NIVs,

משהוא גדול עם זמן תגובה טוב, בהירות ונגדיות. חשבתי על LG אוו פיליפס. תנו הצעות. וד"א, ראיתי טלוויזיות עם תמיכה בחיבור HDMI, זה יכול לעבוד טוב עם הדיוידי APEX 811 שלי?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by snapdragon,

בשביל לקנות מסך פיבוט (שמסתובב ב90 מעלות) האם אני צריך כרטיס מסך תומך ? האם GF6600 תומך ?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by lipa,

מה עדיף ? עדיין אין בארץ את ה-BENQ FP241W , אבל בכל זאת מה עדיף ?

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by 6600GT,

שלום לכולם! אל תדאגו, כל אלה שקופצים שטחנו את הנושא... עברתי על הפורום וראיתי את כל הדיונים בנושא מסכי 19 עד 1500 שקל. הבעיה היא שנראה שההמלצות מאוד מגמתיות- אותם 2-3 אנשים ממליצים תמיד על אותם מסכים, כך שנראה שזה לא ממש מדיון אובייקטיבי. יש סיכוי לקבל המלצה על מסך מסוים ממספר אנשים? או לפחות דיון על היתרונות של כל מסך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  5. Started by sbf80,

לאחר שפירסמתי מפרט בפורוo מפרטים אני צריך עזרה בבחירה של מסך 19" LCD בתקציב של עד 1,600 ש"ח. מה דעתכם על LG 1970HR? או BenQ FP93GX ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by gman_il,

הי חברים. אני יכול לארגן את המסך הזה במחיר מאוד זול השאלה אם הוא טוב בכלל?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by slater,

שלום! אני מתכנן לקנות מסך lcd מחר ואני מתלבט האם לקנות את המסך BENQ FP93GX 2MS DVI שהוא 19 אינץ' אבל אני לא יודע אם הוא מספיק איכותי למשחקים/סרטים........אז השאלה שלי אליכם היא האם המסך הזה איכותי וטוב למשחקים או שעדיף לי ללכת על מסך 17 אינץ' איכותי?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by foxil,

נפרדתי ממסך שטוח וקניתי מסך דק, רציתי לקרוא את שימוש, שימוש בזהירות וטיפול במסך דק, אך באריזה לא הגיעו במדריך בשפה עברית. ואין פה נושא נעוץ על שימוש וטיפול למסך דק. אשמח לקבל את עצות על שימוש במסך דק.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by full_clip,

בטעות נשרט לי המסך אבל סך הכל נראה שרק הזכוכית קיבלה איזו צלקת קטנה אך הפיסקלים מאחורה עדיין עובדים יש דרך לסדר את זה במעבדה מסוימת ככה שרק מחליפים תזוככית החיצונית או שהמסך אבוד?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. המסך CMV 221D עולה עכשיו 2040 וזה מחיר ממש טוב, לכן שאלתי. הוא יותר טוב מהמסכים הבאים: 1)BENQ FP222W 22'' WIDE LCD DVI 5MS שעולה 2300 ש"ח. 2)ASUS MW221U 22" DVI 2MS שעולה 2650 ש"ח. או שיש מסך מומלץ אחר? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by lipa,

http://techreport.com/onearticle.x/11588 http://techreport.com/onearticle.x/11623

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. בדיוק מה שהכותרת אומרת. אמרו לי שבמסגרת התקציב הזה CRT יהיה עדיף יותר מ- LCD, בין השאר בגלל האיכות ובגלל שהוא לא מגביל ברזולוציה... אני מניח שאני לא אקח כרטיס מסך יקר מאוד כמו אחד מסדרת ה- 8800, אבל בכל זאת רציתי לדעת מה ישתלם יותר. CRT או LCD?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. עדין יש מחסור בחנויות ב1970HR או שנגמר המצב הזה?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. שיתן לי כמה שיותר ביצועים במשחקים ושאוכל לעבוד שעות רבות מול המסך בכתיבה מבלי כאב בעיניים. התקציב שלי עד 2200 שקלים לגבי הגודל של המסך שיהיה לפחות 19 ומעלה. תודה לכם מראש!.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by spz,

יום שישי לקחתי את המחשב החדש, ואת המסך המדובר מKSP. אחרי בדיקה של המסך שנתנו לי, היה מן נקודה (לא פיקסל מת), אז לקחתי מסך אחר שאותו לא בדקתי כי לא היה לי זמן. חזרתי הביתה, הכל טוב ויפה, מפעילים את הכל ואין פיקסלים מתים. יום למחרת אני שם לב שמצידי המסך, ובמיוחד בצד שמאל, המסך יותר כהה וצהבהב מהאמצע. אני לא מדבר ברמות מטורפות, אלא משהו ממש בקטנה, אבל זה די מטריף אותי. שמים לב לזה שכל המסך באותו הצבע, או בדפי אינטרנט. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, מחליפים על זה מסך? בחיים לא היה לי LCD, וגם שראיתי מסכים כאלו אצל אנשים אחרים לא ממש חקרתי את המסך. אה כן... שמתי רמקולים מצידי המסך, ואז חבר אמר לי להזיז אותם כי זה המגנטיות של המסך. הזזתי אותם, ולא חל שיפור. יכול להיות שהדבר קורה כ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by bazil41,

לאחרונה רכשתי מסך samsung 731bf ואני מאוד מרוצה ממנו, גם בסרטים גם במשחקים וגם סתם בגלישה באינטרנט אבל אליה וקוץ בה, המסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך 6600GT ומשום מה חלק מפונקציות הכיוונון של המסך אינן עובדות כמו ה-auto adjustment ועוד אם מישהו ניתקל בבעיות מסוג זה ויודע מה הפתרון, אני מאוד אודה לו מיותר לצייין בי המסך הוא חדש כמעט לחלוטין וכי אם זו בעיה בחומרת המסך אני יכול להחליפו בקלות אבל אם זו בעיה מינורית אני אשמח לתקן אותה בעצמי במקום לרוץ לחנות ולחכות שיגיע מסך אחר תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  17. אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by Discover,

שלום חברים אני רוצה להשתדרג ולעבור ממסך הCRT הנוכחי שלי למסך LCD חדש. במחשב אני בעיקר גולש באינטרנט, עובד ב openOFFICE ורואה סרטים/סדרות. אני רוצה מסך שיהיה WIDE SCREEN וכמה שיותר גדול (מינימום של 20"). חשוב שיהיה מסך איכותי עם עדיפות למסך HD (שמעתי שכבר הגיעו כמה שכאלה לארץ). התקציב עומד על כ4,000 ש"ח ויכול לחרוג בכ1000 ש"ח למעלה/למטה. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי המלצות על מסכים של NEC, ASUS ועוד איזה דגם - אבל הם יותר זולים מהתקציב שעומד לרשותי וחשבתי אולי אפשר להוציא משהו יותר טוב בתקציב שיש לי. תודה רבה על העזרה

19. צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by dashayan,

אני מתכנן לרכוש מסך LCD למחשב לאחר התלבטויות קשות בין Viewsonic 930B לבין Eizo 1931 SH , שניהם "19 החלטתי ללכת על ה- Eizo עכשיו יש משהו חדש שאני בתלבט וזה בנוגע ל מסך Wide Screen עכשיו ההתלבטות היא בין 2 מסכים: 1. אותו Eizo 1931 SH הוא "19 , לא wide screen http://www.eizo.com/products/lcd/s1931_21/index.asp 2. Viewsonic VX2025 VM הוא "20.1 ,Wide screen http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm המחיר זזה לחלוטין של שני המסכים האלה מצד אחר מסכי EIZO הם מאוד איכותיים וצד שני Viewsonic הוא wide screen מה הייתם ממליצים לי ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by KINGMAX,

שלום לכולם אני מחפש מסך LCD בעיקר לנושא תוכנות גרפיקה , סרטים , מעט מאוד משחקים. התקציב שלי זה עד 5500 ש"ח יש לי התלבטות חזקה עם המסכים Nec 2090UXi או DELL 2407WFP למרות שידוע לי שהם לא ממש דומים. איזה מהם עדיף?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ביום רביעי קניתי את מסך LG L194WT בחנות באג שהוא משווק מורשה מקבוצת ח.י. בקשתי מהמוכר לבדוק את מצב צג לפני שאני לוקח, אך הוא אמר שבחנות באג לא נמצא טכנאי ולא רוצים לעשות בעיות עם מחשבים בלי טכנאי ואמר כשתהיה בעיה, תחזור ונחליף. חזרתי הביתה והרכבתי את צג כמו שצריך עם חיבורים. במהלך טעינת בדוס ראיתי את נקודה כחולה, כשהוא עבר לחלונות והוא נעלם, אך לצערי כשתמונת צילום או סרטים מופיע פיקסל כחול. אז בדקתי את תוכנה בשם dead pixel buddy וגיליתי לסאב פיקסל לא מסתדר טוב עם רקע בצבע שחור והוא נעשה לכחול בוהק, ושאר רקעי צבעים בסדר. קראתי פה בפורום שאפשר להחליף את צג עם פיקסל אחד סאב שרוף בשבועיים הראשונים מיום קנייה, ואחרי שבועיים מחליפים את צג רק עם 3 פיקסלים שרופים לשלוש שנים. קראת…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shainov,

צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by chaos_grenade,

אני כבר כמה חודשים מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי ותאמת אני עדיין לא בטוח איזה דגם יהיה עדיף לי. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל MVA איכותיים יותר ונותנים איכות תמונה מעולה אבל לצערי המחיר שלהם חורג מאוד מהתקציב שלי שהוא 2000 שקל. קראתי מספר תגובות פה בפורום וראיתי שהדגם של סוני הוא בעל פנאל MVA והמחיר שלו לא גבוהה. האם הוא שווה קניה או שאני אאלץ להיסתפק במסך בעל פנאל TN ? תודה.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by AdamS,

שלום, בהמשך לאשכול הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229650.0 אני כבר כמה ימים מנסה למצוא חנות שמוכרת את המסך הזה. דיברתי גם עם Panda והם אמרו שהוא לא זמין, אז הם המליצו לי לקחת במקום את ה-24" - אבל עם תוספת ענקית חח. מישהו בבקשה יכול לעזור לי לקנות את המסך הזה? מקום, חנות, אתר - משו. אדם

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים