עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dd7,

ויוסוניק vp 930 או דל Dell 2007FP שניהם לא רחבים מבחינת איכות מה עדיף האם בדגם הלא רחב יש סיכוי לפאנל ips נגיד ולא מה עדיף?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by chen1234,

קיבלתי את המסך ביום חמישי אין פיקסילים שרופים אבל יש לייט בליד מכל הצדדים בעיקר מלמטה ומלמעלה..... והזוויות צפיה שלו האופקיות טובות אבל האנכויות מאוד לא טובות בלשון המעטה... 1.אם יש לי ליט בליד אני יכול להחליף את המסך??(האחריות מחסה את זה??) 2.האם זה פאק ביצור או לכל המסכים מסוג זה יש זוויות צפיה אנכיות לא טובות בכלל שכאשר אני יושב ממרחק 40-50 ס"מ שהעינים שלי בדיוק באמצע שלו ועדיין יש הבדלים בצבעים במסך אחיד????

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Miros,

איך הוא מסך טוב? רואים בו טוב? לא בהיר? למשחקים הוא טוב? וקריאת טקסטים? חחח... כמה שאלות! תודה לעונים !

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Fungus Funk,

איזה מסך יותר טוב ועדיף בלי קשר לגודל ?? - ASUS LCD 22" MW221U 2ms DVI WIDE - LG LCD 20" L204WT 5ms והאם אפשר לחבר את שניהם לממיר [של הוט] ולהשתמש במסך גם גמוניטור למחשב וגם כטלויזיה ?! בתודה מראש !!

5. ביחס לשאר החברות כמו LG SAMSUNG VIEW SONIC? תודה לכם

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by duhifat,

כל מי שמחפש את הדגם הנ"ל או ה-2007FP של DELL, אז מתארגנת הזמנה קבוצתית של המסכים האלה. המסכים צפויים להגיע לישראל עד ה-30 לחודש (ינואר). תכתבו לי PM ואני אכתוב לכם למי להתקשר וכמה זה עולה (המחיר נמוך משמעותית מכל מה שראיתם באינטרנט). אני לא יכולתי להתאפק יותר ורכשתי את ה VP930 של VIEWSONIC (שהוא אגב מסך מצויין ואני אוסיף ביקורת שלי עליו בקרוב) אבל אם הייתי יודע שתהיה לי אפשרות לקנות את ה-2007WFP הייתי כמובן ממתין. אז תזדרזו כי ההזמנה צריכה להסגר בימים הקרובים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אוקי אז המסך שיש לי כרגע הוא LG FLATRON F900B והוא מהבומבות הענקיות האלה של המסכים... יש לי אפשרות להחליף למסך הבא: COMPAQ 1720 והמסך הזה הוא LCD דק מה אתם אומרים? להשאיר את הנוכחי או להחליף?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by satlan1,

יש לי עכשיו AOC LM728 17 אינטצ'.. ואחרי חצי שנה יש לו איזה 5 פיקסלים שרופים אני מחפש מסך 17 או 19 אינץ' עד 1500 שקל. יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT אם זה קשור. תודה

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  9. שלום, אני ממש לפני רכישת מסך LCD חדש והייתי מעוניין שתעזרו לי ממש לפני הקניה של המסך, האם הוא שווה או לא שווה את הכסף. נכנסתי לעמוד המוצר ב-Newegg.com שהוא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824112005 ואני יכול להגיד לכם שהייתי מופתע לטובה! - המחיר שלו רק $349.99 (שזה בדיוק 1500 ש"ח) - הגודל שלו הוא פשוט מדהים, אני הייתי חייב 22" ל-8800GTS שלי - זמן התגובה בסדר גמור, אני לא צריך פחות מ-5ms (מ"ש) - חיבור DVI - המסך 22" היחיד שמכיל חיבור HDMI - הבהירות בסדר גמור, 300 cd/m2 זה סטנדרטי - היחס ניגודיות הוא פשוט פצצה, לא הייתי מצפה ל-1200:1 ממסך 22" במחיר כזה - הצבעים נראים מצויין, ולמסך 16.7 מליון צבעים וזה אכן מספיק. - רמקולים מובנים (לא רמקולים טובים, אבל…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by Jesper,

אני מעוניין במסך של 19" בתקציב של עד 1400 ש"ח. המליצו לי על HYUNDAI B90D http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=B90D&affiliate=zap ועל DELL E196FP http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=380777 איזה מהם עדיף לדעתכם? יש לכם המלצות אחרות?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  11. 2707WFP. http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246 המחיר שלו לא ממש משתלם, עדיף כבר את ה3007 אבל הוא הוריד את מחיר ה2407 משמעותית. מי שהתלבט עשה בחוכמה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אין ספק שרבות סופר ותואר על התמורה הגבוהה שנותן הצג בהצגת תכנים ברזולוציות גבוהות. השאלה שלי היא איך הוא "ישתלט" על סדרות וסרטים באיכות נמוכה הנפוצים לרוב באתרי שיתוף הקבצים? בתודה ערן

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  13. שלום לכולם, הנושא דחוף מאוד, מכיוון שכבר הזמנתי את המסך ושחכתי לשאול על האחריות, שזה אולי הדבר הכי חשוב שהייתי צריך לשאול... בכל מקרה 10 דקות אחרי שהזמתי ונזכרתי בכך, התקשרתי לחנות אולם החנות כבר היית סגורה... ועכשיו אני צריך לשלוח מייל למוכר לבטל או לא וזה צריך להיות דחוף כי יום ב שני כבר מגיע... אז הנה מה שקורה: אחרי ששלחתי לו אימייל בפעם הראשונה, שאלתי אותו אם האחריות חלה החל מהפיקסל השרוף הראשון, כלומר: אם יהיה פיקסל שרוף אחד אזי יחליפו לי את כל המסך.... המוכר רשם לי חזרה שהאחריות על פיקסלים שרופים חלה שבוע מעת קבלת המסך בלבד!!! כלומר אם שמונה ימים אחרי נשרף לי גם חצי מסך (!) זו כבר בעיה שלי... רציתי לדעת - מה לעשות, לבטל או לא?? אם ככה זה בכל החנויות? או שזה לא נורמל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום חבר שלי מתכנן לקנות מסך חדש (הוא מחליף מסך פעם בשנתיים או יותר אז צריך מסך שיחזיק הרבה) בתקציב של 1500 ש"ח. המטרה של המסך : *צפיה בסרטים ממרחק של 2-3 מטר (מהמיטה) ורצוי שתהיה ניגודיות גבוה. *משחקים (רצוי זמן תגובה נמוך) אבל לא להתפשר על פאנל בשביל זמן תגובה או ניגודיות גבוה..הוא מחפש מסך איכותי שיחזיק הרבה זמן!

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  15. אוקיי... צריך מסך בגודל של לפחות 19", אני יסתדר גם עם רחב וגם עם רגיל. בתקציב הזה אפשר לקבל רק פאנל TN נכון? חשבתי על ה LG1970HR... יש משו יותר משתלם ממנו? אולי המסך של סאמסונג? (ברח לי השם שלו) ואפשר עוד 2-3 דגמים מומלצים בטווח הזה? ד"א, ההורים שלי נוסעים לחו"ל עוד שבועיים... יש בדיוטי פרי בסקאל מסכים? או שיש שם עוד חנויות שמוכרות? תודה.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. היי, הציעו לי הצעה על מסכי סמסונג מטעם העבודה (מצורף קובץ). רציתי לדעת אם ההצעה שווה משהו? האם המסכים והמחיר בסדר? רוב השימוש לי במסך יהיה לגלישה ומדי פעם למשחקים ולקצת סדרות שאני רואה.... תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by ozba77,

אני רוצה לקנות מסך 19" אני עובד הרבה מאוד על המחשב, ואני מחפש משהו איכותי עד 1700 שקל הדגם הזה של סוני הומלץ לי ע"י המוכר בחנות המוכר טוען שהדגם הזה עדיף מ- LG L1970HR וגם עדיף מסמסונג 931BF מה דעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by lmlm,

לחבר שלי קנו לא מזמן את המסך :Benq LCD 17 FP72E ב1000 כנראה. השאלה שלי איך הוא יחסית למחיר שלו ולמסכים במחיר שלו? האם יוכל להריץ משחקים בסבבה/סירטונים /סרטים? תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. יש אותו גם לפרגולה והוא אמר שהוא מצויין... זה במיוחד למשחקים וקריאת טקסטים. הכרטיס מסך יהיה או DX10 או 1950pro

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by EyalOnn,

מסך שיותאם הכי טוב למשחקים, מומלץ כמה שפחות ms, עם 16.7m צבעים ושיהיה 17-19", יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by hensh9,

מדובר על דגם חדיש A03) 2006-2007),פנל S-IPS ,RT 803? נרכש בחנות LCD-TV,אחריות 3 שנים של יבואן ראשי DELL בארץ החבר'ה בחנות יצאו גדולים ובדקו בפניי את גירסת/סוג הפנל טרם הרכישה תוכלו לקרוא התכתבויות לגבי זיהוי הפנל כאן: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1111100 מצורפת תמונה של התפריט מחר ארכיב אותו מי שרוצה פרטים נוספים על החנות-נא לפנות אלי בפרטי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. רציתי רק להיעזר בכם פעם נוספת במציאות הגדרות אופטימליות במסך. תודה!

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by GREATTHUNDER,

קראתי את הסטיקי אבל שם לא רשום אם פאנל מסויים הוא בעייתי, משיתות פה בפורם הבנתי שכדאי להתרחק מפנלי TN איזה פאנל נחשב טוב?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  24. אז קניתי מסך LCD חדש. ה-L1970HR של LG (כן נו...). בקצרה, זה חרא של מסך, ואו שאני קיבלתי משהו דפוק, או שבזאפ ישנם 17 אידיוטים עם ראיה 2:2. רוצים LCD דחוף? תחסכו למינימום פאנל MVA או תשברו תוכנית חסכון. בכל אופן, בעיה נפוצה (עד כמה שאני מבין) היא בהירות משתנה במסכי TN. אני מן הסתם לא היחידי בעולם עם הבעיה הזו כך שיכול מאד להיות שקיים פתרון. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. השאלה בכתורת, ללכת על מסך LCD או ע פלזמה איכותית? אני לא ממש מבין בזה לאיזו רזולוציה מגיע מסך נורמלי בגדלים כאלה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים