מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך לבת-זוגי. אני צריך מסך 27" לעבודה מהבית. העבודה שלה כוללת גם תוכנות גרפיות מידי פעם, אז איכות חשובה כאן. מאידך - אין גיימינג או רענון מהיר הנדרש. מעבר לכך צריכה להיות כניסת HDMI (שזה די סטנדרטי אבל בכל זאת), שיהיה מתכוונן לגובה (בלי לשים בלוק דפי מדפסת כדי לכוונן אותו..), עדיף עם מראה מינימליסטי ומעוצב ולא קעור. תקציב - עד 900 ש"ח, ואם אפשר לחסוך אז עדיף כמובן (מצד שני, אם התקציב מונפץ ואין מסכים כאלו במחיר הזה, אשמח לדעת גם כן). העדיפות היא לחנות במרכז עם שירות טוב (יש לי נסיון אישי מצוין עם Plonter, כמובן שזה לא חובה). תודה לכולם! ** עריכה - אם יש המלצה למסך 24" באיכות משמעותית יותר טובה, אך באותו המחיר, אשמח גם לשמוע. ת…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך של nvidia gtx 1970 - אני מעוניין לקנות מסך חדש וראיתי שיש מסכים חדשים עם תמיכה של G SYNC , אני לא ממש מכיר , אשמח לדעת במה בדיוק זה מתבטא והאם זה נתמך בכרטיס מסך שלי ? מעבר לזה ראיתי את המסך הזה : 24.5 Dell Alienware LED AW2518H והמחיר שלו נראה שווה ביחס ליתר האפשוריות שיקרות במאות שקלים , אשמח לשמוע ביקורת על המסך , או המלצות אחרות עד אזור ה 2000 שקלים . תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רציתי לחבר מסך על זרוע שיש לי והיה עליה מסך אחר בעבר (ראו תמונה מצורפת) לא שמתי לב, וכנראה שהיה מתאם שהשארתי במסך הקודם שזרקתי בין הזרוע הזו והמסך. אני רוצה לשים שם מסך חדש, ולא בטוח איך. האם מדובר במתאם סטנדרטי? אני יכול להשיג אותו באמזון/איביי, או שאבוד לי ואני צריך לזרוק את הזרוע?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Dell P2720d Vs U2719d שניהם 27 qhd מה ההבדל ביניהם? אחד עולה 1390 והשני 1600 האם ההפרש מוצדק? והאם יש עוד מסכים שצריך לבדוק בטווח הזה השימושים הם בעיקר עבודה וקצת גיימימג
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
תקציבכם: מקצה לעניין הזה 3500 ש"ח. חריגה: אם זה באמת שווה את זה, אז 4000 ש"ח. מה השימושים שלכם בציוד? גיימינג, סרטים, צ'אטינג, ועבודות מולטי-טאסקינג. בקשות מיוחדות: מסך מסוג IPS, עם תמיכה בג'יסינק (לא אכפת לי אם אין את הפיצ'ר מובנה, אך ניתן להפעיל עליו ג'יסינק ללא פליקרינג), ברזולוציה שלא יורדת מ-3440X1440, על פורמט אולטרה וויד, וחשוב שיהיה גדול. גדול ככל האפשר. מחו"ל או מהארץ? כל עוד זה עומד בתקציב, לא משנה לי היכן. הערות: כדי לסנן כמה תשובות - אני מכיר ובדקתי את ה-ALIENWARE AW3418DW. תראו, על הנייר הוא כל מה שאני צריך, אך המחיר שלו בארץ שווה ערך לגרסה המתקדמת יותר שלו, ה-AW3420DW (שהיא, כמובן, לא זמינה בארץ), והיא מתקנת את כל הפגמים …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, צג המחשב שלי ("21.5, יליד 2011, דור ראשון לצגי ה- LED!!) החל לגמגם, והגיע הזמן להתחדש לפי המפרט הבא: רזולוציה - 4K מידה - "27 פאנל - IPS כניסות חובה: HDMI, displayport בנוסף להמלצות, מבקש גם תשובות לשאלות האלה: * עד כמה משמעותיים זמן התגובה וקצב הרענון לצורך עניין עריכת הוידאו וצפייה בסרטים? * האם למסך שמוגדר כ- displayHDR400 (שזה לא HDR 'אמיתי') יש יתרון של ממש ביחס לצג שאינו תומך HDR? * על צגי IPS שתומכים ב- HDR נכתב שהם יכולים להציג מעל מיליארד צבעים. האם כל כרטיס מסך שתומך ב- HDR יכול להציג את טווח הצבעים הזה או שהיכולת הזו שמורה רק לכרטיסים המקצועיים (quadro/radeon pro)? כרטיס המ…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מפתח שאוהב לשחק מידי פעם... מה כדאי? ואם הלכתם על מסך רחב- אפשר המלצה?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך Q27T1 ,מישהו\י התנסה איתו? יחס ניגודיות 1:1300 ו107% Srgb. אני לא מוצא מסך 27" 2K יותר טוב, עם יחס ניגודיות אמיתי שנמדד מעל 1:1000 ; מסך עם ספק כוח חיצוני(לא משולב) ולא קעור .בתקציב - עד 1800 ש"ח. אין בביקורות עליו מידע על יחס הניגודיות שנמדד ,אחידות של בהירות המסך \זליגת אור וכדומה, למעט כמה ביקורות של קונים על זליגת אור . אין כוונון לגובה (בלי לשים כדי לכוונן אותו..). המסך לשימוש יום יומי ממושך בבהירות משתנה... בשביל קריאה ממושכת, אומנות דיגיטלית ,תלת מימד , תוכנות גרפיות מידי פעם, אז דיוק הצבעים (לפחות 100% Srgb \או דומה..)ואיכות חשובים כאן, במסגרת התקציב . תכננתי לקנות את ה MZ27AQ אבל בביקורת …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרסם בפורום הנכון הפעם אני מחפש מסך חדש שיתאים גם לגיימינג (לפחות 144Hz וזמני תגובה נמוכים) וגם יתאים לצפיה בסדרות וקריאת מסמכים ארוכים לצרכי עבודה - כלומר חשוב לי שיהיה נוח לעיניים, תצוגת טקסט ברורה, עבודה טובה בתנאי חושך. חשוב מאד - יכולת לסיבוב המסך ב-90 מעלות, שינוי גובה וזווית בקלות, ציפוי מט. גודל - עדיף 27 אינץ' אבל אם יש משהו נפלא ב-23 גם בסדר. תקציב - סביב 2,000, אפשר להתגמש אם מדובר בהפרש שמאד שווה את זה. המסך האחרון שלי שרד 8 שנים, כך שאני מעדיף לקנות היום מסך ש"יישרוד" גם שדרוג של המחשב בשנים הקרובות. מסכים אופציונליים שראיתי: Gigabyte AORUS FI27Q Dell S2716DG Dell S2719DGF Viewsonic XG2402 Asus PG279QE LG 27GL850-B …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להשתדרג ולהפסיק לעבוד עם המסך של המחשב הנייד בלבד, אני סטודנט למדעי המחשב ורוב העבודה שלי על המחשב זה קצת תכנות, קריאה באינטרנט, סרטונים ודברים כאלה. (לא משחק בכלל). השימוש העיקרי במסך הולך להיות מסך ראשי מתוך 2 (זה והלפטופ), בעיקר כשאני צריך לעבוד עם שניים או יותר חלונות, וזה פשוט נורא להחליף כל רגע. אני צריך המצלה בנוגע למסך בתקציב לא גבוה כ"כ, הנה מה שראיתי כבר עד עכשיו: 1. Samsung S24R350FHM 2. Dell SE2419HR ראיתי גם מסך Dell U2415, יד שנייה, שככל הנראה במצב חדש ועדיין באחריות ובערך באותו מחיר של האחרים. אם יש מסכים נוספים שיכולים להתאים אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך דגם VW2245 של BenQ, ואני תוהה האם יש צורך לשדרג אותו. הוא מרגיש לי מעט זול האמת, אבל אני לא בטוח עד כמה ההבדל יהיה מורגש לעומת מסכים שעולים כ-600~800 ש"ח. אני משתמש במחשב לצורכי גלישה באינטרנט בעיקר, ולעיתים עבור גיימינג. הכרטיס מסך שלי הוא GTX 970. האם לדעתכם כדאי לשדרג לאחד המסכים של DELL / Philips / ASUS / Samsung? והאם ניתן לקבל המלצה בבקשה למסך בתקציב של עד 850 ש"ח מ-KSP / PLONTER / TMS? תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אחרי שסגרתי מפרט סופי מבחינתי, נשאר לי לבחור מסך מתאים. ניסיתי להמשיך פוסט אחר שבו התייעצתי לגבי המפרט, אבל משום מה זה לא נותן לי להגיב שם. משתף אתכם אם יש לכם הצעות ייעול או כל דבר אחר, אשמח לשמוע: https://www.tms.co.il/133544 המסך של MSI ירד מהפרק כיוון שלאחר מחקר הבנתי שלשימושים גרפיים ובכלל, עדיף מסך עם פאנל IPS אבל אצרף אותו בכל זאת. ניסיתי כמה שאפשר לחבר בין הצרכים של העבודה (שרטוט אדריכלי והדמיות תלת מימד) לבין השימוש של משחקים בצורה חובבנית ובחלק מהזמן. בסופו של דבר הגעתי לדגמי הTUF של ASUS. מצרף שני מסכים, שניהם עם פאנל IPS, 1MS, 144-240HZ. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא בהנחה ואני קונה שניים מהם, מה עדיף? 24 או 2…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם יש ברשותי מסך של Asus, הדגם המלא הוא: https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG27VQ/ כבר תקופה די ארוכה שיש פס חשוד לרוחב המסך, לצערי אני לא יודע להגיד אם זה מהרגע שקיבלתי אותו או שהתופעה התחילה במהלך חייו. *תמונה בקבצים מצורפים. אני מניח שזו בעיה במסך מכמה סיבות: ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך של הלוח אם והתוצאה זהה. כשאני לוכד תמונה הפס לא מופיע. 1. האם זה מספיק כדי להניח שהבעיה היא במסך ? עוד דבר נוסף, המסך נמצא במסגרת אחריות, אך לאחר שיחה עם נציג מאסוס הוא הסביר שיש אפשרות לקבל שליח עד הבית, בדיקת מעבדה ובמידת הצורך תיקון אך במידה ויימצא וזה נזק פיזי ולא חומרת…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הציוד הנוכחי : I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 16GB 1333MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 500GB SSD Antec 600W בעיקרון השאלה היא מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות ועדיין יתאים לשאר החומרה?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שהתחדשתי במחשב, מעוניין לשדרג גם מסך. כרגע עם מסך פשוט Samsung S22D300 שקיבלתי ממישהו שלא היה צריך. משחק CSGO, COD, GTA בעיקר המחשב: מעבד AMD 3600 כרטיס גרפי RTX 2060 Super של PALIT מעוניין במסך 1440P 144HZ בגודל 27" - ראיתי שכרטיס המסך שלי קצת גבולי לזה, אבל לא אכפת לי לרדת טיפה בהגדרות ולשמור לי יכולת להשתדרג בעתיד בכרטיס מסך בלי לשדרג גם מסך כמה קריטי G-Sync? ראיתי שזה מגביל את ההיצע משמעותית תקציב סביבות 1,500 אלא אם יש משהו משמעותי שמצדיק חריגה, אפשר לקנות בארץ ואפשר גם אמזון תודה!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הי לכולם, האם קיים מסך מחשב שייאפשר גיימינג סביר( חיבור למחשב גיימינג די וותיק עם gtx1660) ובנוסף ייאפשר לחבר אליו ממיר של yes לטובת צפיה בטלוויזיה באיכות סבירה? גודל נדרש - 32 עד 40 אינצ'. מתלבט אם לרכוש טלוויזיה בנפרד או פשוט להחליף את המסך הנוכחי באחד גדול יותר שייאפשר גם וגם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 27" לאמא שלי שישמש אותה לעיבוד תמונות כתחביב, אז צריך color accuracy טוב. האם צריך להשקיע יותר בשביל שזה באמת יתן איכות עבודה נורמלית?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
עד 500₪, Full HD, לא משנה גודל, חשוב שהAspect Ratio ישתנה באופן אוטומטי בין 4:3 ל 16:9, ושלא יהיה כל הזמן על 16:9. על איזה דגם מומלץ מהדגמים האלה: AOC E2260SWDA 21.5 Asus VP228HE 21.5 Philips 221S8LDAB 21.5 AOC 22E1D 21.5 AOC M2470SWH 23.6 Philips 243V5QHABA 23.6 Acer KA240H 24
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אני רוצה לרכוש מסך מחשב 27 אינץ עם חיבור HDMI אין צורך ברמקולים מובנים תקציב מירבי עד 900 ש"ח שימשו לאינטרנט וקצת סרטים - לא רלוונטי לגיימינג מצאתי בבאג ובאייבורי את 2 הדגמים האלה והמסך הקעור נראה לי נחמד https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27r500 https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27f391fh27/ אשמח להמלצתכם מה מבין שניה םעדיף או המלצה לדגם אחר בהתאם לדרישות וכמובן לתקציב בבאג ובאייבורי יש משלוח חינם ובימים אלה אני מעדיף לרכוש באמצעות משלוח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח לקבל מכם המלצות למסך עבור PS5. גודל : 27 - 28 אינץ' קצב רענון : 120 -144 HZ עדיפות שיתמוך ב-AMD Freesync וכמובן זמן תגובה של 3ms (או נמוך מזה). אין צורך ברזלוציה של 4K. תקציב עד 2500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש לעבודה מהבית (פיתוח תוכנה) לא ממש משחק בשנים האחרונות (עד עכשיו) אבל הקורונה עלולה לשנות את זה. אתחיל בזה שאין לי מושג מה היתרון בתדר של 144 הרץ ומעלה. אז כנראה שזה לא יתרון. המסך יחובר בשלב הזה ללפטופ (XPS15) ובשלב הבא גם למחשב. תקציב גמיש, עד 2000 בערך אבל עדיף לחסוך. היום אני עם 2410U של דל שעושה אחלה עבודה. השאלה העיקרית שאני רוצה לשמוע דעות היא לגבי הבחירה בין מסך 32 אינצ' (2k או 4k) לבין מסך 34 אינצ' רחב 1440p. נ.ב. אני מסתכל על מסכים קעורים בשני המקרים.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רכשתי מסך U2719DC בצטמבר 2019, ועכשיו רכשתי מסך U2719D. ניסיתי להשתמש בטכנולוגיה של DELL שנקראת Daisy Chain, שאומרת שאני יכול "לשרשר" בין המסכים על גבי כבל אחד. לצערי היציאה שקיימת לי במחשב זה USB-C ולא thunderbolt, לכן אני גם צריך להטעין את המחשב על גבי אותו הכבל, מה שהU2719DC מסוגל לעשות. המגבלה שנחשפתי אליה היא שאחרי נסיון לעשות את ההקמה הזאת, אני לא מצליח לשמור על 2K בשני המסכים, ולאחר הסתכלות בUSER GUIDE שמתי לב שישנם שני ורסיות, של תחילת שנת 2019 ושל סוף שנת 2019, כאשר ההבדל הוא בגדרה במסך שנקראת USB-C Prioritization setting, שאומרת שימוש בHigh Data Speed או בHigh Resolution, מה שבדיעבד היה פותר את הבעיה הזה. עוד מישהו …
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הדגם החדש מבית LG מציע שילוב גמיש לחובבי הגיימינג עם עיצוב נאה, רזולוציית QHD - ותמיכה גם ב-G-Sync וגם ב-FreeSync Premium במקביל בקצבי רענון של עד 144 הרץלכתבה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
- 1 follower
-