מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מסך מחשב אך שיהיו לו כניסות לכבל טלויזיה כך שיהיה דו שימושי האם קיים מסך העונה על הדרישות הנ"ל בגודל 22 אינץ' ובתקציב של כ 1000 ש"ח (ניתן לחרוג קצת) והאם אני אצתרך רכיבים נוספים למחשב בכדי להשתמש בו כמסך טלויזיה? (אני רוצה לחבר אליו ממיר כבלים ולא כרטיס טלויזיה)
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה נותן ה- DTV tuner של המסך הנ"ל? האם ניתן יהיה לקלוט איתו את החבילה של חמשת הערוצים הבסיסיים ללא ממיר חיצוני (כזה שקונים ב 400 ש"ח)? כמו כן אשמח לחוות דעת שלכם על המסך הנ"ל? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב והמסך האור הירוק במסך מהבהב 5-3 דקות ורק אז הוא נידלק יש סיבה לזה אני חושב תודה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי הרבה פעמים ראיתי פה בפורום שאנשים קונים צסך ושואלים את ההגדרות הממולצות של הצבעים והבהירות לאותו מסך. קניתי T220 ורציתי לדעת על איזה הגדרות לעבוד איתו תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
התקציב עד 1000 אבל אני מחפש משהו בסביבות 800-900 שקל, אבל אם יש הבדל באיכות ששווה את הכסף אז כן אני אחרוג. אני רוצה מסך 22 אינץ', בעיקר למשחקםי וגם לסרטים - על מה צריך להסתכל כשקונים מסך? יש חברה שידוע שיש לה מסכים איכותיים במחירים סבירים? (חח אני נשמע כמו פרסומת) תוכלו להמליץ על מסך מKSP בתקציב שלי?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך כדי לחברו למחשב נייד שלי GIGABYTE W576V T6400 2.0GHz 4GB, http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11855. כך שבמסך יהיו גם רמקולים ,מצלמה ומיקרופון יתרון. ובנוסף שאוכל לחבר אל המסך מקלדת ועבכר דרך חיבור USB. האם דבר זה אפשרי ואם כן אשמח להמלצה למסך כזה יש אפשרות לחריגה במחיר.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
הזמנתי אתמול באתר PC4U מסך "19. היום הם התקשרו אלי אמרו שאין להם במלאי והציעו שתי חלופות. מסך פיליפס "22 - 220SW9FB מסך סמסונג "20 - 2043SWX PLUS הבחור הסביר לי שלסמסונג יש ניגודיות(?) יותר גבוהה אבל הפיליפס, כאמור, יותר גדול.. מה אתם חושבים שעדיף? (אני משתמש במסך בעיקר לאינטרנט, אופיס וכד' אבל גם לא מעט סרטים ומפעם לפעם קצת גיימינג (לא חושב שזו פונקציה, כי זה לא שום דבר כבד) יאמר שבכל מקרה זה שיפור רציני ממה שיש לי עכשיו (CRT, י17 אינץ'). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
ראיתי מבצע בבאג שמוכרים אותו 1000שח ואני מעוניין לקנות אבל לא היה שם תצוגה שלו. מישהו מכיר את המסך הזה יודע איך הוא ביחס למסכיי סמסונג אחרים כמו 2433 וכו' מבחינת האיכות.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לפעמים קורה שפתאום מופיע על המסך פאנל שליטה וכיוונים, רק שהבעיה שנוצר מצב שכאילו הכפתור העליון לחוץ וזה מהבהב... אבל בפועל הכפתור אינו לחוץ כלל (כניראה בעיית מגעים). הבעיה קוראת לפעמים בפיתומיות. האם עליי לפנות לשירות DELL? המסך ניקנה לפני שבוע.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי פה את כולם (במיוחד את qttp) רכשתי לבסוף את ה P2370 של סמסונג. אחלה מסך , גדול , יפה , צבעים מעולים , המחיר לא זול אבל הייה שווה.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם קיים בכלל מסך כזה שעומד בדרישות התקציב שלי יש לי תקציב 1300 שקל אני צריך מסך שחשוב שיהיה לו שתי כניסות RCA לפחות (לממיר ולסוני) בגודל 22-23 אינץ' ברזולוציה הכי גבוהה שניתן במסגרת התקציב ואם זה לא מספיק כסף אני מעוניין לדעת כמה הוא יעלה לי יותר בבקשה ואם אין שתי כניסות אז כניסת אחת אני אשתמש במפצל תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני רכישת מסך חדש, ודי ננעלתי על ה-lg w2343t, שיש לו נתונים מעולים במחיר סביר ביותר (970 ש"ח), ולא איכפת לי שהוא 5ms... אבל מה, פתאום העלו לי לראש את העניין של פאנל ה TN לעומת פאנל ה IPS, ומקריאה בפורום הבנתי שאיכות הצבע של ה IPS יותר טובה. השאלה שלי היא איפה ניתן להתרשם מהאיכות של מסכים כאלה, כמו ה-dell המדובר לדוגמא? את ה-lg לדוגמא ראיתי במחסני חשמל ואופיס דיפו ומאוד התלהבתי... ולגבי ה-lg שהזכרתי - יש למישהו חוות דעת עליו מנסיון? תודה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
צריך משהו שיתאים לי לגרפיקה(תוכנות תלת מימד וקומפוזיטינג) מניח שאני אצטרך להוסיף 300 ש"ח למשהו נורמאלי וזה סבבה אם צריך להוסיף עוד 500(כלומר 1500 בכלל), וזה יהיה ממש מקפצה ברמה, או לחילופין הגדלה פיצית של המסך(ללא פגיעה באיכות), אז גם אפשרי אם יש מסך מתאים בskypc זה יהיה טוב כי אני קונה משם מחשב(שעליו המליצו לי בפורום מפרטי מחשב פה) ורצוי כמובן מאותו מקום, אבל לא מחייב תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי את ה- Samsung T260 לפני כחודש וחצי. מאז הבוקר, כל פעם שהמסך נכנס למצב שינה הוא הופך ללבן לחלוטין (בין אם זה בגלל שWindows מכבה את המסך אוטומטית אחרי 10 דקות, בין אם זה בגלל שאני מכבה את המחשב ובין אם המסך לא מחובר לאף יציאה) חוץ מזה, המסך עובד כרגיל. העניין הוא שזה מאוד מציק (שמדליקים את המסך, עד שהוא מקבל אות מה- DVI הוא לבן לחלוטין לשנייה - שתיים) וגם מפספס את כל העניין של מצב שינה (אני מניח שאם הוא דלוק לחלוטין על צבע לבן זה לא בדיוק "מנוחה" עבורו) האם מישהו נתקל בבעיה הזו? מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך אמין ואיכותי שיתאים למשחקים כבדים. (כרטיס המסך שבמפרט הוא Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition). עדיפות למסך גדול, עם רזולוציה גבוהה אך שכיחה, ועם יחס ניגודיות גבוה. תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אפשר המלצה למסך 19? אני קונה שני מסכים. אחד את הדל 22 ועוד אחד שחייב להיות בגודל 19, אז אני אשמח לדעת איזה מסכים טובים יש בגודל הזה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ההבדל במחיר משמעותי, האם הוא מוצדק נא לשלוח תגובות מנומקות אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, אני הולך לקנות מחשב חדש ולכן גם מסך. המחשב ישמש בעיקר לסרטים וגלישה, קצת למשחקים. כרטיס המסך יהיה כנראה ATI Radeon 4650. אני מעוניין במסך 20-22' רחב, עדיפות ליותר לכיוון ה-22... התקציב המיועד הוא בכיוון ה-900 ש"ח, עדיף פחות, אבל אם לדעתכם ישתלם לי לקנות מסך ביותר, אשקול זאת. ראיתי שיש בפורום התארגנות לקניה קבוצתית של מסך Dell, אבל זה חורג מהתקציב שלי בלא מעט, ואני לא בטוח אם זה באמת נחוץ בשבילי. אם לדעתכם זה עדיין כדאי לי, אשקול זאת. אשמח לשמוע המלצות על מסכים שלדעתכם יהיו יעילים מבחינת יחס איכות\מחיר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
SAMSUNG 2494HS LG מדגם W2261VP LG W2353V LG W2453V
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שימוש רב בפוטושופ ומצגות עריכת וידיאו מסך CRT קודם SAMSUNG 955b אפשרות לחרוג קצת עבור מסך טוב יותר משמעותית מה חשיבות מסך רחב מול מסך "רגיל"? האם SAMSUNG 2233 SWPLUS מתאים? מלבד dell2209wa מה עוד מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני משחק במשחק רשת כלשהו ואני משוטט לדוגמה במפה אני מרגיש שהתמונה נמרחת(מטושטשת), בסך הכל העיניים שלי קצת כואבות, אולי אני יושב קרוב מידי למסך, לאיזה מרחק כדאי לשבת מול המסך? במסך הקודם שלי הCRT היה לי קצב רענון של 100,יכול להיות שהעין שלי לא התרגלה לקצב רענון 60?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על מסך גיימניג שהוא כנראה יהיה גם לסרטים עד 900 שקל? הגודל הרצוי הוא 22" ומעלה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-