מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם (: בשעה טובה קיבלתי את הטלויזיה החדשה שלי, SONY LCD 32: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468911 ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO וגם ראיתי מאחורה חיבור VGA רגיל כמו של מסך רגיל שמעליו היה רשום PC. לכבל S-VIDEO הוא בכלל לא הגיב, שחיברתי את ה VGA הוא רשם לי OUT OF RANGE למישהו יש מושג מה הסיפור שלו? אולי צריך לעשות עוד משהו חוץ מלחבר ככה סתם את הכרטיס מסך לטלויזיה ( אם זה משנה יש לי 7900GS )
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התלבטות אחרונה בהחלט!! http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=183&keySearch= או http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=178&keySearch= הבדל מחירים כ450 שקל בין שניהם, ככל הנראה אחד מהם יקנה בקרוב מאוד!! שניהם tn יש 17 שהם לא tn? עד כמה tn יותר גרוע משאר הפטנלים! מה יש לא tn במחיר סביר 2000 ודרומה בחנויות מוכרת כמו באג... מחר כנראה אני קונה מסך אני צריך תגובות!!!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות אותו אבל אני נרתע כי הוא די זול... (למרות שראיתי כמה המלצות עליו..)
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך AOC 197VK התצוגה ב WINDOWS סבבה אבל שאני מריץ סרט אני רואה הכל בגווני סגול!!! *בדקתי את הדיסק עם הסרט במחשב אחר ורואים סבבה. *יש לי עדיין אחריות על המסך מה לעשות??? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש במסך LG F700P ומאוד מרוצה ,אבל הגיע הזמן להגדיל את המסך ראיתי אצל חבר את המסך 1970HR ולא התלהבתי , אפילו בFIFA היו מריחות על איזה מסך אתם ממליצים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
חבר שלי קונה בקרוב מאוד(מחר\מחרתיים) מסך LCD 19" במחיר של עד 1500שקל.. מבין המסכים, איזה עדיף והאם הLG שווה הוספה של כ-60שקלים ?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל הין שני הדגמים של סוני X95F ו- X95K ? ראיתי שהדגם X95K הוא עם פאנל MVA. הדגמים שיש בזאפ הם X95F. שאלה נוספת, למה הדגם הזה של סוני כל כך זול ? המחיר שלו הוא כמו של מסכי TN של LG או אחרים והמפרט של סוני די מרשים. האם יש לו בעיות מיוחדות שבגללן המחיר שלי יחסית נמוך ?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
?? ירדתי מהרעיון להשים מסך אחד בחדר חשבתי להעיף את 21 אינטש שיש לי בחדר וליקנות LCD כמסך TV וגם כמובן שהמחשב יתחבר עליו הרבה פעמים חשבתי על משהו ביסגנון 20אינטש ומעלה אני מניח שבפסח אני יעשה בערך 1900 שקל אז זה בערך התקציב שיהיה לי למסך אני חושב לקחת מסך LCD שהוא מסך מחשב... כי בעצם אני יראה בוא סרטים ויחבר אותה ליס האם ישנה אפשרות כזאת? זה יהיה טוב? מישהו עשה את זה פעם?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מסכי LCD האם קיים אתר העושה השוואות וביקורות על מסכי LCD לצורך עריכה? ואם כן אשמח מאוד לקבל לינקים לאתרים תודה: BARAKUSH [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
צריך המלצות וגם מי מבין המסכים האלה יותר מומלץ: 1) מסך LG 17" L1718S LCD מחיר לפריט - 1,095.00 ¤ 2) מסךPROVIEW 19'' 5ms FV926W LCD 1,140.00 3) מסך רחב NU TECH W921A 5ms 19'' LCD WIDE מחיר לפריט - 1,145.00 ¤ למי שירצה להמליץ לי על שני מפרטים 5000 ו-6000 שיכנס ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236905.0
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 19' LCD עד 1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקים, סרטים (מעט מאוד). חשבתי על Sony SDMX95F. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
-
זאת אומרת... אם אני מדליק וסוגר ואז שוב מדליק אחרי איזה דקה.. האם זה גורם לנזק למסך? ואם הוא נסגר כאילו... אוטומטית, כשהוא עדיין דלוק אבל על מצב המתנה כזה... זה גורם נזק שהוא נסגר ואז מזיזים ת'עכבר לאחר משו כמו דקה(כאילו שהוא נסגר ושוב נדלק אחרי דקה)..? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800 GTS מהמלצות רבות כאן בפורום החלטתי ללכת על ה DELL אך אני מתלבט זמן רב על איזה גירסה ללכת חשוב לציין שאינני צופה בסרטים במחשב והשימושים העיקריים בו הם אינטרנט ומשחקים אני חושש ללכת על הגירסה הרחבה משום שבעט שימוש באינטרנט או במסמכים ב WORD ראיתי שהכתב "נמרח" לצדדים ולכן איני יודע מה לבחור חשוב לציין שאשתמש ב VISTA האם יש לה פיתרון לסוגייה הזאת או שגם שם הכתב "ימרח" מה עלי לעשות ובאיזה דגם עלי לבחור ?? שמתי לב גם שהדגם הרגיל יקר יותר מדוע?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי את המסך הבא: http://support.packardbell.com/uk/item/index.php?i=spec_ft700& הוא נרכש בערך בדצמבר 2004 בגרמניה. מאז כבר חזרתי לארץ והבאתי איתי את המסך. הכל עבד ממש טוב בלי בעיות בלי כלום בחצי שנה האחרונה הופיע במסך לפינה השמאלי עליונה פס לבן שבקושי רואים אז הבלגתי ולא התייחסתי אליו לפני יומים צץ עוד פס 2 מ"מ מעליו. בעקרון זה לא מפריע לי לעבודה במחשב אבל לפי מה ששמתי זה במגמת עליה ואני לא רוצה יו בהיר אחד לראות שכל המסך שלי מלא בכאלה. השאלה שלי זה האם יש למישהו מושג מה זה ואיך אפשר לתקן את זה? ואם לא, מישהו יודע מי הנציגה של החברה בארץ? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקציב הוא עד 1300 גג!!! למישחקים סרטים תודה רבה מראש. אלכס.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, לצערי הרב התקציב לא גבוה במיוחד אבל מה לעשות...זה מה שיש. קיצר אני מסכים לשלם 2400 ש"ח מקסימום למסך 20" ואסור שיהיה TN+F - להתרחק מהטכנולוגיה הזו. תודה מראש, אלי.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, יש לי מספר שאלות שאשמח אם תענו לי עליהם: 1. באיזה סוג פאנל רואים יותר טוב S-IPS או S-PVA? 2. מה דעתכם על המסך הזה Samsung SyncMaster 215TW? האם הוא שווה את הכסף? או שעדיף משהו אחר? אני חיפשתי מסכים עם פאנל S-IPS ו/או פאנל S-PVA ולא מצאתי הרבה מסכים עם זמן תגובה נמוך, רק מסכים של 24" ומעלה היה להם 6ms - אבל אני גיימר ורוצה גם 6ms למסך 21" ו/או 20". אם יש לכם עוד משהו להגיד אתם מוזמנים להגיד, אבל אשמח אם לפני תענו על השאלות לפי הסדר. תודה רבה, אלי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא רואה שום צורך במסך רחב ואני לא גיימר מה מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב חדש שמיועד בעיקר למטרת עריכה גרפית(פוטושופ, פריהנד וכו'), וכמובן גם גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים. אני לא סגור כל כך לגבי המחיר, כי אני לא יודע עד כמה ההבדלים משמעותיים, אני לא מחפש שיהיה המסך הכי טוב שקיים, אלא מסך שאני יוכל להנות ממנו בלי להתבאס. אז מהי לדעתכם הפשרה בין המחיר לאיכות. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את ה 221D, ונתקלתי בבעיה מאוד מוזרה. כאשר המסך כבוי (אך מחובר לחשמל), אם תשימו את האוזן באמצע החלק העליון (איפה שהחורי אוורור), תוכלו לשמוע מאין ציפצוף בתדר גבוה מעצבן כזה. לא כל האנשים שומעים אותו (מבוגרים בעיקר לא), אבל יש לי שמיעה טובה וזה מעצבן נראה לכם שזה בעיה ספיציפית בשלי, או משהו כולל לכל הסדרה? חיפשתי קצת מידע באינטרנט ומצאתי שעוד אנשים מתלוננים על קצת רעשים ממנו, בעיקר שמורידים את רמת הבהירות. (ובאמת גם אצלי יש רעש שמורידים את רמת הבהירות, שוב מאותו מקום. ההבדל הוא שהרעש הזה הוא הרבה יותר נמוך, ולא מפריע לי כי אני תמיד בכל מקרה על מקסימום) מה אתם אומרים? אם כל הסדרה כזאת, אני לא יודע אם להשאר עם המסך (ויותר חשוב, אני לא יודע אם הם יחזירו לי את…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 3000 ( אבל לא נתקטנן על עוד אקסטרא 200 ) היעד שלי מהמסך הוא איכות אמינה במיוחד ( שנתיים שלוש אורך חיים ופעילות אינטנסיבית) קצב רענון גבוה עיקר העבודה יהיה תהיה בקריאה ועריכה של מסמכים ( בסביבת visualsutdio ) ולאחר מכן אבל חשוב לא פחות גם שיתאים למשחקים ולבסוף גם לסרטים אם כי זה בעדיפות הנמוכה מהשלוש. חפרתי קצת באתר והגעתי למסקנה שבתקציב זה יש תמימות דעים לגבי מסכים של EIZO רק שבתארים אחרים שנכנסתי קראתי חוות דעת לא ממש טובות על אורך החיים של המוצר ( בין חצי שנה לשנה) ןבמחיר כזה למסך אני מעדיף משהו שיהיה אמין. אופציה נוספת שחשבתי עליה היא ה LG L2000c אני רגיל לעבוד ברזולוציה של 1024 * 768 ככה שמבחינת רזולוציה אני מסתפק די במועט ( לא…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבינים תעזרו לי בקשה אוקי אז ככה אני מתבלט בין המסכים האלה http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=785 http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1564&catId=185 מי שמבין באמת במסכים בבקשה עזרה.. אני לא יודע מה יותר טוב כי ב-LG יש ניגודיות 1600 ו4MS בסוני יש 1500 ו-8 אמרו לי שבסוני יש גודל נקודה יותר טוב...בכל זאת מה כדאי לבחור מה יותר עדיף גודל נקודה טוב? ניגודיות? אני לא ממש מבין בזה לא יודע מה יותר כדאי תודה רבה לעוזרים ! נ.ב שניהם עולים באותו כסף בערך..אז ככה שזה לא משנה פירסמתי את אותה הודעה בפורום הראשי גם בטעות אז מנהלים אם זה לא טוב תורידו תסדרו תעשו מה שבאלכם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם לא שמעתם יצא 2407WFP REV A04, שבגדול מה שהם הוסיפו זה תמיכה בכניסות 16X9, שלא נמתחת (המסך הוא הרי 16X10). (בעצם זה משאיר שני פסים שחורים, למעלה ולמטה) בקיצר אולי למישהו יש רעיון איך אפשר להשיג אותו? ב LCDTV הם בכלל לא ידעו שיש REV A04...
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-