מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
לעבודה עם אופיס ואינטרנט לסרטים ולקצת משחקים. שיהיה 19" רחב.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
האם שווה לקנות מסך רחב? אני יכול לקנות 20 לא רחב ו20 רחב מה עדיף? מבחינת הרחב האם הוא טוב? משחקים יפעלו טוב עם הרוזולוציות שלו? סרטים רגילים ירצו עליו טוב? *ואני רואה מלא סרטים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני דיי מתלבט לרכוש מסך LCD בגבול ה- 19" - 20" שיתאים לעריכת תמונות (דהיינו ללא קונטרסט גדול ובוהק) ומצד שני שיתאים לטקסט קריא למס' שעות לא קטן ביממה. לצערי התקציב מוגבל לעד 2000 ש"ח אז אם מישהו בא לו רעיון אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כשלושה חודשים לערך קניתי מסך חדש מסוג ASUS VW192S בזמן קנייתו נאמר לי ע"י המוכר שיש לו יציאת DVI ולא טרחתי לברר זאת מה שעכשיו מתברר כטעות כי היום גיליתי שיש לו יציאת D-SUB. השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש שיהיה בו כרטיס מסך עם יציאת GT 7600 DVI ... השאלה שלי היא האם יש הבדל הנראה לעין אם אני אחבר את המסך לחיבור D-SUB רגיל או ל DVI ? והאם הרזולוציה של המסך נחשבת לרזולוציה טובה לכרטיסי מסך מהדור החדש. (1440x990). תודה. עריכה: עכשיו הסתכלתי על הכרטיס מסך ואני שמתי לב שיש בו שני יציאת DVI ואין בו בכלל יציאת D-SUB . זה אומר שעליי להשתמש במעביר, האם זה יוריד באיכות? עריכה: הסבר מפורט יותר בהמשך.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רק רציתי לדעת אם המסך עצמו מעט חופשי בעת שנוגעים בו ומעלים אותו מעט למעלה או למטה (ועל מנת לשנות את גובהו יש ממש להעלות אותו מעט בכוח כך שמעט קשה לקבל את הגובה הרצוי אלא אחרי כמה נסיונות) תודה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
העיניין הוא שרכשתי מסך חדש, (L1970HR של LG) וחיברתי אותו בDVI, כמובן העלתי רזולוציה לאופטימלית שהיא 1280X1024 ושמתי לב שכל היישומים התחילו לרוץ הרבה יותר מהר לעומת החיבור האנלוגי שהיה לי במסך הקודם שלי (L1730S) וברזולוציה 1024X768... אז האם באמת נכון הדבר שהDVI מוריד מהעומס של הכ. מסך או שפשוט האות שמגיע דרך DVI הרבה יותר מהיר מהאות האנלוגי ובגלל זה ההבדל במהירות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קורה לכם לפעמים שאתם שורפים את כל הפואנטה בכותרת ההודעה ואז פתאום אין לכם מושג מה לעשות עם כל הספייס הנפלא והלא ממומש הזה של תוכן המודעה עצמו?... בכל אופן - מסכים חבר'ה, מסכים! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש מתלבט בחרתי לי מסך חדש לקנות(Dell 20" 2007W\FP), אבל ההתלבטות הכי קשה היא בין WS למסך רגיל השימוש שלי במסך כרגע הוא להמון דברים, גרפיקה, סרטים ועריכת וידאו, משחקים, אינטרנט... אני ממש לא יודע אם כדאי לקחת WS או לא... תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לאור האכזבה (בעיקר מזוייות הצפיה) של מסכי TN, רציתי לדעת איזה מסך באמת כדאי לשימושים עיקריים של גלישה/וורד/עבודה-על-מחשב, אחרי זה סרטים/סדרות ולבסוף גם משחקים ? התקציב הוא באזור ה 2000 ש"ח. ראיתי שממליצים פה לרוב את ה 971P על ה VP930, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ? (דווקא המחיר של הסמסונג זול יותר באיזה 50 שקל). עכשיו, גם ראיית שיש המלצות רבות על ה DELL 2007WFP שבהחלט נראה מעניין, השאלה שלי, בתור אחד שלא התעסק עם מסכי WS יותר מאשר בלאפטופים פה ושם, האם כדאי לקנות על עיוור כזה מסך ? בכמה אפשר להשיג אותו ? האם אפשר לוודא לפני פתיחה את ה REVISION שלו ? וגם האם יש לדגם הזה אפשרות לעבוד במצב של 1:1 (בלי מריחה ברזולוציות כמו 1024 על 768 וכאלו?) כמו כן, האם במסכים האלו, זמני הת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוףףףףףףףףףףףףף כל כך הרבה זמן אני מתכנן על הDELL 2007WFP ולא מצאתי חנות אחת עם מחיר נורמלי שיש לה במלאי [גם בחנויות עם מחיר גבוה אין.]. החברה NEXTOP פתאום הפסיקה לענות לטלפונים, לא מחזירים תשובות להודעות וכו' למרות שהמסך היה אמור להגיע שבוע שעבר. אין לי כח, אני הולך על מסך אחר. מה לקחת? אני מעדיף שיהיה מסך רחב, אני חשבתי על הEIZO 1931SH למרות שהוא 19, או עם הNEC 20WGX2 שנראה לי יותר טוב, רק יש לו מסך מצופה כזה [לא יודע איך קוראים לזה]. מישהו יכול להביא לי תמונות של שתי המסכים ומה עדיף יותר\מסך אחר? יש בגולדטופ את הNEC במלאי אבל זה עולה 3.3K שזה קצת גבוה למסך, אבל אין לי בעיה כי נגמרה לי הסבלנות לחכות. תודה רבה לעוזרים. ***גם ביקורות על המסכים יתקבלו בברכה***
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
דרוש מסך LCD בגודל 17" וזול! כניסת DVI לא הכרחית (כ. מסך OB), שיראה טוב גם ברזולוציה של 1024X728 לשימוש משרדי (וורד אינרטנט וכו') נמצאו המסכים הבאים: WATCH mv732 ב-788 (במחסני חשמל) L1718S או L1752T של LG ב-960/990 Nu Tech QL711V ב- 970 SAMSUNG 740N ב-990 עוד רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביקורת – מסך LCD של פיליפס דגם 200W6MB לאחרונה הופיע בארץ דגם 200W6MB של המסך אשר הדעות לגביו חלוקות, חלק טוענים כי מדובר בכלל בזיוף וחלק טוענים שמפרט המסך שונה מהמפרט המקורי, ובכן להלן המסקנות אליהם ניתן להגיע כעת 1.בסוף שנת 2005 החליפה פיליפס את הפאנל של סדרת ה 200W6 לפאנל P-MVA כפי שניתן לקרוא כאן (למי שאינו מבין סלובקית מופיע יצרן הפאנל בבירור בתמונה). 2.עד למועד החלפת הפאנל הגיע המסך עם פאנל S-IPS של LG.Philips מסוג LM201W01. פאנל זה קדם לפאנל החדש יותר אשר בשימוש בסדרת 2007 של דל ובנק 20WGX2. 3.הדגם 200W6MB אשר נמכר כיום בחנויות במחיר נמוך במיוחד הוא אכן אותו מסך מדגם 200W6CS כאשר ה-M מסמלת מסך ללא רגל ו B מסמלת צבע שחור. המסכים שנמכרים היום יוצרו באוגוסט…
-
- 36 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
מחפש LCD באזור ה-4500 ש"ח (ומטה) למחשב ולטלוויזיה, זאת אומרת שהשימוש הראשי ב-LCD יהיה גלישה באינטרנט, משחקים וכו', ובנוסף לכך אני רוצה לחבר אליו כבלים (HOT). ראיתי בטרקלין LCD של Lenco בגודל 26 אינץ' במחיר של 4200 ש"ח וזה נשמע טוב, אני לא זוכר מה הדגם, אבל כתוב על הפאנל HDTV Ready. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
בסביבות 1800 יש מסך 20 אינצ' רחב טוב למשחקים? אם לא אז באותו סכום מסך 19 רחב למשחקים.. תודה. גם המחיר של הצ'ימי 22 אינצ' ירד ל1800 האם הוא שווה קניה ?(למשחקים) איזה פאנל הוא? אם הוא TN אני יוותר עליו.
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
צריך דחוף את העזרה שלכם, מסך איכותי עדיף 19" אפשר גם 17" אבל שיהיה ממש איכותי בלי מריחות בצדדים ולפחות 4MS ו גג 1600 ¤ ד"א מה אתם אומרים על LG L1770HQ?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למשחקים ולסרטים זה הכל... בעיקרון לא משנה לי רחב או לא... בהתחלה רציתי מסך רחב.. אבל במחירים האלה אין משהו ממש טוב שאפשר להשיג אז נראה לי אני יתפשר על מסך 19 אינץ' רגיל... אלה אם כן למישו כאן יש מסך רחב והוא ממליץ בחום על מסך רחב לסרטים ולמשחקים אז סבבה... בכל מקרה... אני מחפש מסך טוב שלא יהיה לי מריחות וכאלה המחיר הוא בין 1300-1500 תודה רבה לעוזרים...
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מת מסך הViewsonic E70f (ששירת אותי נאמנה במשך 6 וחצי שנים ) התלבטתי בין 3 מסכים שונים, הסמסונג 740BF - ב1165 ש"ח, 2MS וקונטרסט של 1:700 LG L152TQ ב1150, 4MS וקונטרסט זהה לסמסונג Viewsonic VA903B, מסך 19 אינץ' עם 8MS וקונטרסט של 1:600 או 700, אני לא ממש זוכר. המחיר הוא 1220. עקרונית, אני מחפש מסך 19', אבל גם 17' יספיק. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם? האם הוא מומלץ ל22 אינץ'?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/(ue1mih55f1gwrs35vpgbvs55)/catalogFamily.aspx?ID=593606&CID=100 הוא נראה אחד המסכים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן קניתי מסך חדש CMV 221D, שאני עוד לא סגור לגביו. בכל מקרה, כאשר התמונה הזו היתה ברקע (כ TILE - כלומר הרבה פעמים), המסך ממש מרצד. תנסו גם אתם לשים אותה ב WALLPAPER, ותגידו אם גם שלכם מרצד. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך 19 אינץ' עד 2000 שקלים ייועד למשחקים כמו QUAKE 4 ודומיו בבקשה אם אפשר המלצה למסך טוב במחיר שציינתי פה.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איזה מבין הדגמים הנ"ל הוא הטוב ביותר? LG L204WT MAG BP2219FW Samsung 204BW השימוש הוא אינטרנט, סרטים, קצת משחקים, קצת אופיס וקצת עריכת וידאו.
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קניתי היום את ה SONY X95 ואני צריך עזרה בהתקנה 1. האם אני צריך להשתמש בדיסק בכדיי להתקין איזה שהוא דרייבר ? 2. קיבלתי 2 כבלים 1 אנלוגי ו1 דיגיטלי איך אני יודע שהכרטיס שלי תומך בחיבור דגיטלי ? 3. באיזה רזולוציה הכי מומלץ להשתמש ? 4. קיבלתי גם חיבור סטריאו מה אני אמור לעשות איתו ?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם הטכנולוגיה מוטמעת בפאנל עצמו או ע"י יצרנית צד שלישי - ז"א אחרי ש-LG לדוגמא, מקבלת פאנל, היא קובעת את ערך ה-Overdrive שלו או יצרנית הפאנל כבר עשתה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-