מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, שאלה - מה שארץ קיים דגם זה 2243BW האם הוא שונה מדגם 2243BWX שקיים באתר של סמסונג? אם כן במה? מה לגבי קצב הרענון שלו 5 MS מול כל האחרים 2 MS אני מתלבט חרוני בין מסך 22 אינץ של סמסונג או אפילו LG בסביבות ה 1400 שקל שלא יהיה בעל רגל ענקית כמו ה - 2253BW עם העיגול הענק. כי יש לי שולחן קטן. עוד שאלהה 2243BW שמוצא בכל החנויות זה שחור מבריק או מט המסגרת של המסך? וגם המסך עצמו אם זה זכוכית מבריקה או רגיל ? או שאתם מכירים דגם מקביל של LG שהוא גם מתכונן למעלה ולמטה וקצב הרענון שלו 2MS... תודה מה לעשות? אני כבר חופר על זה יותר מדי זמן. תעזרו לי לבחור את המסך האחד ... בשבילי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לאחר קריאה בפורום על כל סוגי המסכים למינהם רציתי לברר כמה דברים,אז ככה יש לי תקציב בסביבות ה-1700 פלוס מינוס והשימוש שלי במחשב הוא לרוב גלישה וגם קצת משחקים וסרטים,ואני מתלבט בין המסך של סמסונג 226Bw 22" שהוא כמו שהבנתי הכי מומלץ עם הסוג פאנל tn לבין המסך של פיליפס 200w6c שהוא 20" אבל עם פאנל va ולפי חלק התגובות על הפיליפס מחברי הפורום שכבר רכשו אותו אני רואה שיש לא מעט בעיות עם היצרן כמו פיקסלים שרופים או זליגת אור,אז תעזרו לי בבקשה מה עדיף!?!?!?ואיך לבדוק פיזית בחנות בעת קניה שאין שום פיקסל שרוף או זליגת אור,והאם בכלל נותנים לבדוק?!!? ועוד משהו דיי קריטי אצלי אז ככה המחשב שלי נרכש בערך לפני 3 שנים והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 ואין לי אפילו מושג אם יש לו יציאת d…
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בקרוב אני נוסע לארה"ב ומתכנן לקנות שם את המסך Dell 2007WFP ולהביאו לארץ, אך אני רוצה לודא כמה דברים לפני כן: 1. האם תהיה לי בעיה עם חיבורי חשמל והמתח? 2. ממה שהבנתי, ניתן לחבר למסך גם ממירי כבלים/לווין, האם קיימת הגבלה על שיטת השידור האמריקאית, NTSC ? 3. האם צריך לשלם מכס בחזרה לארץ? 4. האם סוכנות דל תיתן לי אחריות על המסך גם אם הוא נקנה בארה"ב? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
קודם כול המסך המקור שלי השתבש. המסך שיש לי עכשיו SAMAUNG 22 אינץ רצולוזיה 1680-1050. כול פעם שאני מדליק הוא מהבהב ברמות עד שהוא מקבל את זרימת החשמל, בזמן הזה הולכות לי העיניים. אין לי עוד אחראיות עליו. אם יש פיתרון, אני מעדיף מאשר לקנות חדש (סטודנט אחרי הכול) חיפשתי פה ביקורות וראיתי שהחברות לא כול כך מוכרות ולא מופיע, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781444 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784321 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783612 מחפש מסך במחיר מוזל. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני צריך יעוץ לגבי רכישה של מסך דק 19' אני מחפש מסך שיהיה טוב מבחינת מחיר/ביצועים/איכות התקציב הוא לא רלוונטי אני לא מחפש מסך מצויין אני מחפש מסך שמבחינת מחיר שווה כל שקל,מסך שאתם לרוב ממליצים תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם , ובוקר טוב לכולם . החלטתי שאני רוצה תצוגה גדולה ונוחה לעבודה על המחשב הביתי , ובחרתי בגודל של 27 אינץ'. שמח עם הבחירה של הגודל . בנוגע לצג ...קניתי את הדגם הזה Samsung P2770HD LCD 27 , חזרתי איתו הביתה והתחילו כל מיני בעיות למינהם , החזרתי אותו היום לחנות שקניתי ממנה. הם בודקים את העניין אבל אני זכאי לקבל את אותו מסך חדש...כי המסך הנוכחי אפילו הגיע עם בועת אוויר מעצבנת כזו במסגרת , בכל אופן , נעמדה בפני דילמה . אני יכל להוסיף כסף ולקחת את המסך הזה . Dell U2711 UltraSharp LCD IPS 27 בחנות נאמר לי שעם אין לי שימושים גרפיים לעבודה וכו' חבל על הכסף . אני אישית יצאתי בהרגשה רעה מהמסך של סמסונג , לכן נשאר לי להחליט במה לבחור או בצג חדש של סמסונג מאותו דגם שקני…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך כבל שמחבר בין המסך לתקע החשמל.. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש אותו??? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום... הייתי רוצה לדעת מהם כל ההבדלים הקיימים בין שני המסכים הבאים: http://tms.co.il/product/5454 http://tms.co.il/product/5301 (למה הראשון יותר יקר מהשני?)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר החלטתי הרבה מזמן על ה L194WT אבל אני כבר מחכה שבועיים למסך זה ונודע לי לאחרונה שזה מגיע רק באמצע החודש הבא . התחלתי להפש תחליפים אחרים למסך זה והכי נראה כדא זה ה CMV (אני צריל רחב ) ...וגם מסך זה זמין מיידי ...אז החלטתי שההחלטה שלי תהיה פנויה על התגובות שלכם ...תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה , אני מקבל הנחה גדולה על החברות הבאות : סמסונג אסוס מאג LG השאלה איזה מסך עדיף מבין החברות האלו , עד 2000 שקל ( לפני הנחה ) ? לשימוש עיקרי של משחקים וסרטים אני לא חייב מסך רחב תודה, דור [עריכה: אפשר גם של DELL ]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי עכשיו את המסך VP930 ושאני מכבה את המחשב הנורה הצהובה במסך ממשיכה לפעול... צריך ללחוץ על הכפתור ולכבות אותו...או לתת לה להמשיך לפעול? אני לא מוצא שום דבר במדריך בקשר לכיבוי המסך אחרי סיום העבודה. בבקשה תגידו לי מה אתם עושים אחרי שאתם מכבים את המחשב עם המסך הזה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
המסך של ההורים שלי הלך (LITE-ON בן 7 17") אז הם צריכים מסך חדש לא משהוא גדול מידי וזה יהיה בעיקר לגלישה ולפעמים לעריכת סרטים ביתיים (לא משהוא רציני) מחיר כמה שיותר נמוך אם צריך תקציב אז 600+-
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
צריך מלצה למסך בעיקר למשחקים 1600 ש"ח המסך יתחבר ל 260GTX E8400
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
-
כנראה שהשבועאו שבוע הבא אני קונה XBOX360 אבל לפני זה אני חייב להתחדש במסך שיתאים לו ולמסך הזה קוראים DELL 2709W ....אבללללללל ישנה בעיה ולבעיה הזאות קוראים כסף :> אז בנתיים אני אתפשר על מסך זמני שיחזיק כמה חודשים התקציב הוא בסביבות ה 1200 ובתור התחלה חשבתי על BENQ LCD 22" T2200HD ד'א מה הבדל בינו לבין ה E2200HD ?
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש חושבב מאוד שיהיה full hd לפחות 23/24 הרוב למשחקים ולסרטים ב full hd ואני רוצה שתיהיה לי אפשרות לחבר את ה xbox למסך תודה רבה עמית
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום צריך מסך "24 בעיקר למישחקים ולסרטים אבל גם שהכתב יהיה ברור התקציב הו עד 3k אבל אני רוצה את המסך המישתלם ביותר מבחינת עלות/תועלת בתודה לכל המשיבים
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
משחקים, אינטרנט וסרטים the usual תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. תכננתי לרכוש את ה731BF של סמסונג,אבל בפורום תצוגה וגראפיקה לא המליצו עליו. אני צריך מסך 17" LCD עד 1200 ש"ח(עם אפשרות לחריגה של 100-200 ש"ח). עריכה:שכחתי לציין שהמסך בעיקר למשחקים ועבודה יומיומית עם המחשב(אינטרנט,וורד וכו') תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי בבית מסך 21 לא דק אבל שמעתי שיש בו קרינה וחוץ מזה האיכות צפיה שלו מגעילה .אבל מה שחשוב לי זה הבריאות של העניים מי שיכול להציע לי מסך בלי קרינה וטוב באיכות{אם יש גם חברה טוה שהמסך יחזיק זמן רב}
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש מסך 19" למשחקים. אין לי העדפה לרחב או לא, מה שיותר מתאים למשחקים יותר טוב לי. המסך צריך להיות דק. תקציב - אני לא יודע בדיוק את המחירים, ככה שאני רוצה לשמוע כמה עולה מסך טוב ואז להחליט תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19" בעיקר למשחקים חשוב שיהיה 2 MS ונגדיות טובה . התקציב שלי הוא 1300 ש"ח עם חריגה ממש עדינה . אני לא ממש מבין מה יותר עדיף רחב או רגיל . אשמח לקבל חוות דעת שונות . תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-