מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי עכשיו את המסך VP930 ושאני מכבה את המחשב הנורה הצהובה במסך ממשיכה לפעול... צריך ללחוץ על הכפתור ולכבות אותו...או לתת לה להמשיך לפעול? אני לא מוצא שום דבר במדריך בקשר לכיבוי המסך אחרי סיום העבודה. בבקשה תגידו לי מה אתם עושים אחרי שאתם מכבים את המחשב עם המסך הזה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
המסך של ההורים שלי הלך (LITE-ON בן 7 17") אז הם צריכים מסך חדש לא משהוא גדול מידי וזה יהיה בעיקר לגלישה ולפעמים לעריכת סרטים ביתיים (לא משהוא רציני) מחיר כמה שיותר נמוך אם צריך תקציב אז 600+-
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
צריך מלצה למסך בעיקר למשחקים 1600 ש"ח המסך יתחבר ל 260GTX E8400
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
-
כנראה שהשבועאו שבוע הבא אני קונה XBOX360 אבל לפני זה אני חייב להתחדש במסך שיתאים לו ולמסך הזה קוראים DELL 2709W ....אבללללללל ישנה בעיה ולבעיה הזאות קוראים כסף :> אז בנתיים אני אתפשר על מסך זמני שיחזיק כמה חודשים התקציב הוא בסביבות ה 1200 ובתור התחלה חשבתי על BENQ LCD 22" T2200HD ד'א מה הבדל בינו לבין ה E2200HD ?
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש חושבב מאוד שיהיה full hd לפחות 23/24 הרוב למשחקים ולסרטים ב full hd ואני רוצה שתיהיה לי אפשרות לחבר את ה xbox למסך תודה רבה עמית
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום צריך מסך "24 בעיקר למישחקים ולסרטים אבל גם שהכתב יהיה ברור התקציב הו עד 3k אבל אני רוצה את המסך המישתלם ביותר מבחינת עלות/תועלת בתודה לכל המשיבים
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
משחקים, אינטרנט וסרטים the usual תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום. תכננתי לרכוש את ה731BF של סמסונג,אבל בפורום תצוגה וגראפיקה לא המליצו עליו. אני צריך מסך 17" LCD עד 1200 ש"ח(עם אפשרות לחריגה של 100-200 ש"ח). עריכה:שכחתי לציין שהמסך בעיקר למשחקים ועבודה יומיומית עם המחשב(אינטרנט,וורד וכו') תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי בבית מסך 21 לא דק אבל שמעתי שיש בו קרינה וחוץ מזה האיכות צפיה שלו מגעילה .אבל מה שחשוב לי זה הבריאות של העניים מי שיכול להציע לי מסך בלי קרינה וטוב באיכות{אם יש גם חברה טוה שהמסך יחזיק זמן רב}
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש מסך 19" למשחקים. אין לי העדפה לרחב או לא, מה שיותר מתאים למשחקים יותר טוב לי. המסך צריך להיות דק. תקציב - אני לא יודע בדיוק את המחירים, ככה שאני רוצה לשמוע כמה עולה מסך טוב ואז להחליט תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19" בעיקר למשחקים חשוב שיהיה 2 MS ונגדיות טובה . התקציב שלי הוא 1300 ש"ח עם חריגה ממש עדינה . אני לא ממש מבין מה יותר עדיף רחב או רגיל . אשמח לקבל חוות דעת שונות . תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. בפורום מפרטים המליצו לי על מסך LG 19" L197WH 2ms ב-870 ש"ח. הבעיה היא שב-skypc, החנות שבה אני קונה, אומרים שאין להם את המסך הזה כרגע. יש למישהו המלצה למסך אחר בסדר גודל הזה של מחיר ? עקרונית, אם המסך הזה עדיף משמעותית על אחרים אין לי בעיה לחכות שיתחדש המלאי ובינתיים להשאר עם מסך ישן, אם נראה לכם עדיף... תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שהכותרת כבר אומרת אני צריך המלצה למסך 22 בשביל עבודה בתחום הגרפיקה והתלת מימד בסביבות ה1800 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
היי שלום לכולם, אני לא ממש מבין במסכי LCD ולכן זה גם לא אמר לי הרבה שחיפשתי בפורום מסך מתאים, נתנו פה כל מיני הסברים ללמה זה עדיף ולמה ההוא כדאי ולא ממש הבנתי כלום ולכן גם פתחתי את ההודעה הזאת אני צריך מסך 22" למשחקים,סרטים,פוטושופ בתקציב שלא יהיה הרבה יותר מ1000 ש"ח חשוב לי איכות המסך ולכן אם התקציב קטן מידי אפשר יהיה לרדת בגודל. קראתי גם קצת מהכתבות בפורום והבנתי שאני רוצה פנל VA זה נכון בתכלס? קיצר אני מאוד יעריך המלצות + הסברים על ההמלצות על הדרך המון תודה נ.ב הבנתי שכמות החיבורים משפיעה מאוד על המחיר אז רציתי להוסיף שכל מה שאני צריך זה DVI (וחשמל)
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מסך בתקציב של 900 עד1000 שקל בלי חריגה למחשב החדש. אם זה חשוב המחשב יהיה למשחקים כבדים. תודה רבה לעוזרים. מסך FULL HD כמובן(:
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדברים החשובים הם : עלות תועלת מירבית. אני קורא על המחשב ולכן שיהיה נוח לקרוא איתו מסמכים או באתרים. המחשב משמש גם למשחקים כגון COD6 קרייסיס ובסגנון ... מרחק המושב מהמחשב הוא בערך מטר. המחשב משמש גם לצפייה בסרטים, ואז יושב רחוק יותר כ 3 מטר מהמחשב. מעדיף מסך בלי פאנל TN הבנתי שזה לא טוב לעיניים.. ואחרון, המסך צריך להיות 16:10 אינץ כי זה פחות רחב מ 16:9 אינץ פשוט לא אוהב את המסך המלבני מידי. תודה רבה לכל מי שיעזור. כרטיס המסך שלי : HD4380
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו הכותרת התקציב הוא עד 2500 ובבקשה להגיד לא לתת לי מסך זבל כי אם המסך לא טוב אני ירד ל22 וזהו תודה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מסך 24 " ב 100 שקל פחות או יותר בשביל משחקים טובים בעיקר.. תודה לכל העוזרים 8)
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע את המסך Samsung SyncMaster 753DF, רק שהוא כולו שרוט, אז אני צריך להחליף אותו במסך אחר, לפחות ברמה שלו (נראה לי רמה די נמוכה) ועולה לא יותר מ600 שקל. חשוב לי: - שהכפתורים שלו יהיו מקדימה, על מסגרת הפלסטיק ולא בצד/מתחת. - שהמסגרת שלו תהיה בסגנון הזה (ולא כזה) אפשר המלצה? רצוי מסך שיש בחנות באזור חיפה. תודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-