עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by HAPOELTA,

הוא יותר טוב מה-226BW? יש מסכים טובים יותר של Samsung במחיר שלו?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. יש לי פשוט חבר שמסדר לי מחירים ממש טובים למסכי BENQ אני מאמין שאני צריך 19 אינצ' (אלא אם כן אתם חושבים אחרת) ולמטרת משחקים. תודה ענקית

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. מדובר במסך הLED הראשון במחיר סביר שגם משווק בארץ. תהיתי אם מישהו יודע משהו עליו, בטח ובטח אם קנה או ניסה אותו... אשמח לשמוע אם כן.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. שלום, מבקש המלצה על מסך LCD בגדלים "20-22 במחיר של עד 1500 ש"ח, לצורך משחקים. רצוי עם DVI אבל איננו חובה. חנויות באזור הן באג, אופיס דיפו ו-KSP (כך שהמגוון שלהם עלול להחשב כמגבלה). תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. אני מחפש מסך 22 - 28 אינץ' למחשב על מנת לראות סדרות/סרטים באיכות HD. הייתי רוצה לדעת מה הם המחירים האם אני צריך כרטיס מסך או משהו בשביל להפעיל סרטי HD בקיצור מחירים דרישות וחברות

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. המסך: ViewSoinc VP930B 19 LCD עם פאנל MVA, נרכש על-ידי לפני כמעט שנה וחצי. המסך נמצא על פיווט ומתכוונן באופן מלא. הוא במצב מעולה, אין לו פיקסלים צרובים, הוא ללא שרטות ונראה כמו חדש. בזמנו, לפני שנה וחצי, רכשתי אותו על סמך המלצות כאן בפורום ובכתבה באתר, בעלות של 1600 ש"ח - אולי אני חדש בעולם העגמומי של אובדן-מהיר-של-ערך-מסכי-LCD אבל האם מסכים כאלו מאבדים מערכם בצורה כזאתי חריפה? כיצד ההיתם מערכים את שוויו של המסך שלי? אני מעוניין למכור אותו אבל איני יודע מה הוא השווי שלו נכון להיום. תודה מראש על העזרה..

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by Rio_911,

הבנתי שהיבואן הפסיק להביא או לתמוך ב245 של סמסונג.. גם אם כן וגם אם לא אני בהתלבטות כרגע בין הדגמים האלו 245 244 243 249 אלו ההבדלים שאני מודע להם ה249 הבנתי שהוא מעט יותר קטן 23.6(אם אני לא טועה) אבל שיש לו חיבור hdmi והרזולוציה שלו היא 1920x1080 ה244 וה243 הם אותו דבר פחות או יותר רק של244 יש פיווט מבחינת מחיר הם אותו מחיר פחות או יותר אז אין צורך להתייחס למחירים בכלל. על מה ללכת? כואב לי כבר הראש עריכה: עשיתי השוואה מוסיימת ונראה לי שהמסכים האלו ממש דומים.. Samsung SyncMaster 2443BW מול Samsung SyncMaster 245BW האמת היא שלמרות המלצות חוזרות פה נראה כאילו ה2443 הוא העדיף בינהם מה ההבדלים בינהם ומה עדיף? (שוב, בהנחה שהתקציב לא רלוונטי) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by MagimiX,

t220 מול 2243bw, מה עדיף ? שתי המסכים מבית samsung, שניהם בערך באותו מחיר. קראתי ביקורות טובות על שתיהם. לt220 ניגודיות טובה יותר וזמן תגובה טוב יותר אך ברמות האלה אני לא בטוח עד כמה אפשר באמת להבדיל ... המטרה היא all around, כלומר משחקים סרטים ועבודה של יום יום(אינטרנט, אופיס וכדומה).

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by dubilev,

מה המרחק המקסימלי שהמסך יכול להיות מהמחשב מבלי שתיפגע האיכות ובלי שיהיה צורך בהגברת האות? DVI-DVI, כרטיס מסך GTX 260 (אני מתייחס כמובן לאורך הכבל)

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  10. שלום. אני גרפיקאי במקצועי מתעסק בעיקר בעיבוד ממוחשב של תמונות ועריכת וידאו ברמה גבוהה. לאחרונה החלטתי לשדרג את מסך הCRT שלי שלצערי הלך לעולמו. מקריאה קצרה ברשת הגעתי למסקנה שחברת EIZO עונה לרוב דרישותי. לאחר מציאת דגמים הרלוונטים לגביי ניתקעתי עם 2 דגמים שמתוכם יצטרך להיבחר 1 במשימה זו אשמח עם תעזרו לי. המסכים הם: (אשמח לשמוע גם את ההבדלים של הקטגוריות שלהם.) 1.EIZO SX2461W 2.EIZO CE240W במידה ויש לכם הצעות אחרות למסך מחשב בין 24-30 אינץ' בעל FHD עם מרחב צבע מורחב בתחום של ה6000-7000ש"ח אשמח לשמוע. אין לי שום צורך בצפייה בסרטים/משחקים/גלישה באינטרנט/קריאה של טקסט וכו.. אך ורק לעבודה. אין בעיה עם משקל/גודל/רעש/מהירות הדלקה וכו...

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by nisimm,

שלום לכולכם אני חשבתי לאחרונה לקנות מסך של LG ומצאתי 2 דגמים טובים אבל אני לא יודע איזה דגם לבחור יש את W2261V שהוא 22 אינץ' עם ניגודיות 1:20000 מול W2353 שהוא 23 אינץ' עם ניגודיות 1:50000 אני חושש שה23 אינץ' יהיה גדול מדי לעיניים במרחק של חצי מטר בערך מהי דעתכם?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by EagleXDR,

קודם כל, לא ציפיתי לפתוח דיון בנוגע לעניין הזה, ב2009, עם המסך הזה... אבל בכל מקרה.. קניתי לא מזמן HP LP2065, מסך נהדר. צבעים, תגובה, וכו'. לאחרונה, שמתי לב לבעייה די מציקה, שתוכנות מסויימות נצרבות קלות במסך לכמה דקות, ואחר כך נעלמות. יש לציין, שזה לאו דווקא תוכנות שהוצגו על המסך כמה שעות, אפילו לא כמה דקות, ואלה לא משחקים - דברים סטטים לגמרי, מקסימום עם צ'אט זז... האם זו בעיה ידועה? האם זה משהו נורמלי? אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by yazi22,

מחפש מסך סביר לכל המטרות (סרטים, משחקים, מסמכים) למחשב ישן יחסית (בן חמש, היה מעולה בזמנו, אבל היום מוגבל יחסית...). מסך CRT 17 שהיה לו יצא מכלל שימוש. מסתבר שהיום לא רק שכבר אין מסכי LCD 17 אלא אפילו 19 כמעט ואין וממילא כולם 16:9. המסך הזה, TP2053W, מוצע ברשת איבורי ב-660 ש"ח. נראה לי מחיר מאד נמוך. הביצועים של המסך נראים סבירים. השאלות - האם לאחר שהתרגלתי ל CRT (פלטרון LG) ההרגה לעיניים והביצועים יהיו מספיק טובים? המחיר המוצע באיבורי זול מאד. ברב המקומות המסך הזה עולה כמעט 900 ש"ח. האם מישהו יודע על איזה קאטץ'?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by eriK,

טוב אז ככה יש לי מסך של MAG 19 אינץ' בן שנתיים בערך בזמן האחרון היתה לי איתו בעיה כזו: כל פעם כשלא הייתי נוגע במחשב זמן מסויים (נגיד הולך מהבית או משאיר את המחשב דלוק פשוט) והיה עולה השומר מסך ואחריו המסך נכבה (חסכון חשמל) בכל פעם שהייתי מדליק אותו בחזרה הוא היה מתכבה כל כמה שניות זה היה מסתדר אחרי כמה פעמים שהייתי מכבה ומדליק אותו עכשיו בימים האחרונים זה כבר לא עוזר שאני מכבה ומדליק רק כדי להסביר את הבעיה יותר טוב: המסך לא בדיוק מתכבה, הוא ניהיה שחור והנורית דולקת כאילו המסך עובד, ורק כשאני מכבה ומדליק שוב אני רואה תמונה, ואחרי כמה שניות שוב ניהיה שחור וככה כל הזמן הוא מהבהב כזה והבהירות משתגעת ואז הוא מתכבה אני יושב וכל הזמן מכבה ומדליק שוב ושוב גיגלתי בנו…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  15. HOT בנוסף למחשב.המסך יהיה מיועד לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וגם ישמש אותי בתור טלויזיה (אני אחבר אליו את הממיר של HOT) התקציב הוא כ1500-2000 ש"ח איזה מסכים מומלצים יש למטרות אלו? (מבחינת איכות תמונה וכל מה שרלוונטי לצפייה בסרטים באיכות HD) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by Sopranos,

אז ככה קניתי תמסך הזה לפני יומיים עכשיו אני רוצה לשאול אם יש דרך לשנות צבעים וכל מיני דברים דרך תוכנה ולא רק דרך הכפתורים של המסך? כי הצבעים לא יושבים לי טוב בעין ואחרי חצי שעה במחשב כואבות לי העיינים.. אז מי שיודע אם יש אפשרות כזאות אז זה יעזור לי מאוד

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  17. קניתי את ה T220 לפני בערך ארבעה חודשים ועכשיו בצד שמאל למטה של המסך מופיע לי סימן דיי גדול שחור וסגול כאילו קצר במסך וזה גדל כל הזמן כמו פיקסלים שנישפרים כל הזמן אני מתאר לעצמי שעדיין יש לי אחריות על המסך היכן אני יכול לתקן אותו? איפה המעבדה לתיקונים של המסכים האלה? אגב קניתי אותו בבאג תודה ענקית מראש ומצטער אם עברתי על חוק כלשהו אני פשוט לחוץ לפתור את הבעיה עם המסך לפני שהוא יהרס לגמרי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, אני מחפש מסך בגדלים האלה כדי לחבר אליו את המחשב ובעתיד את הקונסולה שאני הולך לקנות (PS3 ) שאותם אפשר לחבר בDVI או בעזרת מתאם גם בHDMI הבעיה שלי היא אני רוצה לחבר גם PS2 שבא עם חיבור COMPONENT. האם ישנה חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by ShaY-MoR,

קניתי מסך חדש שתומך בזה והבנתי שזה יכול לאפשר לי לחבר את הPS למסך.. ניסיתי לעשות זאת ע"י כבל HDMI TO DVI אבל המסך לא מזה חיבור בכלל... צריך להגדיר את זה?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by sagim194,

מתי הוא בערך יצא לשוק???

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. טוב קודם כל נראה לי מוכר לכם העסק עם הקצוות הכהים במסכי TN ולפעמים גם באמצע כמה נקודות גדולות כהות יותר שנראות במיוחד על רקע אפור (כבר ראיתי מקרים שהמסך נדפק יותר מפיקסל מת בגלל זה) ששמתי לב לאחת תודות לרקע של הפורום למטה במסך שלי הקיצר קפצתי לפוטושופ שמתי את הגוון האפור שגורם לה להראות הכי בולטת(בעצם היא מעין עיגול -- צ\מישהו נגע לי במסך בזמן המשוח.ייצור כ"כ חזק שזה השאיר סימן? הגודל תואם אאצבע... אם כי שוב היא לא קופצת לעין וזה במעיקר בקונטרסט-בהירות סופר נמוכה שאני אוהב למדי AKA 0 ו20~ ב2243BW של סמסונג בסדר הפוך) הקיצר לקחתי גוון אפור טיפה מעל לעסק וניסיתי לעבור על זה באופן מדוייק וזה עבד דיי טוב והפך את הכתם לבלתי מזוהה והרקע לחלק יותר גם במצב הנ"לואני מניח שזה יכול…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by gohstrider,

שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד.. במעבר ממסך CRT ישן למסך LCD חדש ( כל מסך ניסיתי שני דגמים שונים), מתחילות לי בעיות מוזרות מאוד של חוסר תגובה ללחיצות עכבר על המסך. התופעה קוראת כרגע בשני תוכונות בלבד (Fire fox ו Google earth ), המוזר הוא שברגע שאני ממזער את התוכנה ומעלה אותה מחדש אז יש תגובה מחדש למספר לחיצות ואז שוב חוסר תגובה. במערכת ההפעלה עצמה או ב IE7 אין לי שום בעיה. אני עובד עם win XP PRO וכרטיס מסך Nvidia geforce 6100 עם הדרייוור המועדכן ביותר. מישהו נתקל פעם בתופעה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by crik,

שוקל לקנות............

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  24. שלום רב, קניתי את המסך הנ"ל במחיר מבצע של 600 ש"ח והוא נראה ומתפקד סבבה יש לי מ"ס שאלות: 1.בנוגע לכיול -האם כדאי להשתמש בתוכנת הכיול שמצורפת ? 2.כשאני מכבה את המחשב האם מומלץ גם לכבות את המסך או להשאירו בסטנדביי (עם נורית דולקת) תודה,

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by יוסףש,

bgrl

• 0 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.