מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי , אני מחפש מסך מחשב לשימושי גיימינג, גלישה, ועבודה ארוכה על המחשב, מקווה שתעזרו לי - תודה רבה! גודל - 24 עד 27 אינץ רזולוצייה - 1920X1080 , 144 Hz . התקציב הוא : עד 2000 ש"ח , אבל כמובן לנסות ולחסוך. מעדיף יהיה GSync או בלי # דבר חשוב לי מאוד הוא שהמסך יהיה עדין על העיניים, ושיהיה אפשר להשתמש בו שעות ארוכות בלי כאב וצריבה של העיניים , כנראה שהעיניים שלי מאוד רגישות. מצאתי דגם אחד שהמליצו לי עליו Benq XL2430T , אבל נראה שהוא ישן יחסית , לכן אני פונה אליכם כדי לדעת אם יש מסכים יותר טובים ממנו כרגע בשבילי. עשיתי עליו קצת תחקיר , הבנתי שהוא Flicker Free - ובחלק מהמקרים יש לזה השפעה על כאב עיניים. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדגם: LG D2342. היום קניתי אותו, חיברתי אותו למחשב והוא עבד בצורה מעולה. חד, ברור, נקי. למסך צורף דיסק התקנה של תוכנת לצפייה בתלת מימד (או כך היא מתיימרת לעשות, ובכל אופן- בדיעבד לא ממש צריך אותה) ואחרי ההתקנה משהו בתצוגה פשוט השתבש. הרזולוציה אותה רזולוציה, מחקתי את התוכנה, התקנתי מחדש, עשיתי ריסטרט למחשב.. הכל.. אבל משהו לא בסדר. קצת קשה להסביר אבל התצוגה משום מה נראית מפוקסלת ובהירה מדי ברמה שמבט של כמה שניות למסך והעיניים מתחילות לכאוב. אני ממש ממש מבואס מזה.. מסך חדש, הכל עבד פיקס והתוכנה הזאת שגם לא ממש הכרחית (TriDef 3D) דפקה הכל. מישהו נתקל בבעיה/יודע מה לעשות? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלומות רבות אנשים יקרים, יש לי מסך LiteOn K17AN הידוע גם כ M17 בשמו השני, והצלחתי להתעלל מידי בכבל ה VGA שלו הבעיה היא שזה מסך שבו הכבל נכנס לתוך הבפנוכו שלו ולא מתחבר לטרמינל חיצוני... מסך מראשית 2005, קורה... כנראה שזה משהו שחשוב לבדוק לפני שקונים מסך! ניסיתי לברר אצל היבואן ואין להם כבל חלופי. גיגול העלה ש NEC accusync LCD7V נראה בול אותו דבר ונושא את שם הדגם K17AN כנ"ל אבל גם המעבדה שלהם לא עזרה. האם מישהו מכם אי פעם נתקל בכבל מהסוג הזה? כאן המסך נראה מפורק ליד הכבל. הלוח הקטן מזוהה כ E157925 לפי הכיתוב מאחורה. החיבור מתבצע לטרמינל שכתוב עליו p302 על הלוח הזה. מישהו מכם אי פעם ראה כבל כזה איפשהו? (חיפושים ברחבי האינטרנט לא עזרו... יש איזו חנות בקליפורניה …
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קרוב משפחה הציע לי את המסך שלו 50 אינץ פלזמה , חשבתי לקחתי אותו בתוך מסך מחשב אני יודע שפלזמה לא מיועד ממש למחשב אלא יותר לצפיה בטלויזיה שווה לקחת או שזה מיותר ועדיף לקנות LCD LED ? , וכמה רחוק אני אמור לשבת מהטלויזיה ? 3 מטר ?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היום מסך Dell 2209WA. הושבתי אותו בגאווה ליד אחיו התאום, כשבניהם אחיהם הגדול 2709W... לאחר הוספת כרטיס מסך נוסף יהיה לי שטח תצוגה באורך (או רוחב) של 1.54 מ'. סליחה - קצת נסחפתי... בכל אופן - המסך מציג יופי, כמו שאני רגיל מקודמיו, והגיע לשימחתי ללא פיקסלים שרופים (לאחר בדיקה עם http://www.flatpanels.dk/panels.php אבל לחיצה על כל כפתור מכפתורי הכיוון מלבד כפתור ההדלקה מציגה על המסך Icon גדול של מנעול לבן על רקע אפור. ניסיתי לנתק לגמרי ולהדליק מחדש, וכמובן שניסיתי ללחוץ על כפתור התפריט (אחד מעל כפתור ההדלקה) שאמור לפתוח את התפריט באפשרות של Menu Unlock, אך המנעול בשלו... מה עושים? מישהוא יודע איך לשחרר את הנעילה?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 19 אינץ דק עם חיבור VGA לצרכים הבאים: לגלישה באינטרנט כתיבת מסמכים וכל מיני משחקים אבל לא מטורפים משהו ממש קל סימס וכאלה לא יותר מדי. אני השמח לקבל המלצות על מסכים לא יקרים מדי והעיקר שיהיו טובים לצרכים שלי
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב. התקציב הוא בערך 700-800 ש"ח. אני סטונדט למשתמש לצורכי לימודים ובנוסף המסך הוא מסך לממיר הוט שיש לי בחדר. אני רוצה מסך 24 אינץ' (אם יש מסך טוב במחיר הזה גדול יותר זה עוד יותר טוב...) אשמח להמלצה למסך טוב שעונה לדרישות! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך של ViewTech אני לא יודע את הדגם. תמיד כשאני מדליק את המסך אחרי שהיה כבוי זמן רב, הוא מתחיל להבהב. האם זה קשור לחיבור? ועוד משהו, יוצא רעש מהמסך, "תססססססססססססססססססססססססס" משהו בסגנון [><] האם יכול להיות שזה גם קשור? ואני משתמש בVGA [הכבל הכחול..] ונגמרה האחריות. אשמח לקבל את עזרתכם .
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא רלוונטי כבר פרט לשימושים וכרטיס המסך... עכשיו אני בכיוון של Dell U2211H יש למישהו ניסיון איתו\חוות דעת? הקפצה בסוף החלטתי לרדת מ-24 אינץ' ל-22 (פרטים בכותרת). דרך אגב אם אני רואה ב-FHD אז צריך גם חיבור HDMI?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מסך בנוסף למסך איכותי שקיים אצלי חשבתי על 22 אינטש, לא הכרחי. בעיקר לשימוש של אינטרנט אבל גם עיבוד בפוטושופ מדי פעם תקציב באזור 1000 שקל אפשר לחרוג מעט כלפי מעלה תודה מראש עריכה: [קניתי סמסונג 2233sw] תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך במתנה ורציתי לקבל חוות-דעת לגבי המסך והאים הוא מתאים ל- SAPPHIRE HD-4850
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מבקשת חוות דעת למסך מחשב Proview 22" LCD Monitor FP2230W
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מסך עם זרוע מתכוננת לשימוש משרדי המסך צריך להציג ברזולציה 1080-1920, ושיהיו לו יציאות RGB ו DVI עד 1000 ש"ח. יש המצלצות ??
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למסך 22''-23'' בסכום עד 2500 ש"ח השימוש למשחקים אך גם לשימוש רגיל לעבודה עם מחשב כולל סרטים (כמובן עדיף Full HD ) עד עכשיו הייתי עם 17'' CRT של MAG (כן כן......) חיכיתי למשהו שיהיה איכותי, שאיכות תמונה המשחק לא תרד וגם איכות סרטים ועבודה רגילה על המחשב ראיתי המון המלצות על מסכי DELL עוד לא התנסיתי איתם במסכים לחבר שלי יש LG(לא יודע איזה דגם ) והוא לא מרוצה ממנו אשמח לשמוע מכם תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיברתי עם מוכר בחנות לגבי רכישה של מסך דק והוא המליץ לי על המסך הזה ב-650 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לסרטים ולמשחקים, חשוב לי שהוא יהיה טוב, לא מוכן להתפשר על זוויות צפייה ומריחות וכהנה... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו ? טלויזיה טובה ? לצפייה בסרטים ושמיעה של מוזיקה ... עד כמה אפשר לשלם עליו ? האם יש בה מריחות ? איזה חיבורים יש לה ? חיבור לדי וי די וכאלא...
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני מסכי מחשב לצורך של עבודה משרדית וצפייה בסרטים (לא משחק משחקים). מצד אחד התקציב מאוד מוגבל מצד שני מכיוון שהמסך ישמש כטלוויזיה רציתי לקנות 24 אינץ ההתבלטות היא בין דגם של סנוסי http://getit.co.il/Prod/65276/#description לדגם של AOC http://getit.co.il/Prod/65105/ אופציה שלישית היא לרדת ל23 אינץ' ולקנות דגם של פיליפס http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF232EL2SB אם מישהו מכיר אשמח לחוות דעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הדגם הרחב עם פנאל ה SIPS. איפה ניתן להשיג כיום לרכישה (שיהיה במלאי) ומיבואן רשמי עם אחריות?.. לרוב החנויות אין אותו במלאי זמין בכלל תודה..
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי מה נשמע אני רוצה לקנות 2 מסכי 24 של חברה שאני מכיר וסומך האם המסך הזה נופל בהרבה מסדרת הUltra Sharp הישנה ? יש לי את ה UltraSharp הראשון ואני מרוצה ממנו, אבל הוא קטן ואני צריך 2 גדולים יותר. האם אוכל לקבל דעה ממישהוא שהשתמש גם באולטרה שארפ וגם בדגם הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול במסכים, ואחרי שהלכתי ל"איש מחשבים" (אני בטוח שיש להם שם אחר, אבל אני לא מבין מספיק במחשבים בשביל לדעת אותו), הוא הציע לי שני מסכים שונים (כי לא הייתי סגור על 17 או 19 אינץ'). - BENQ FP71GX 4 MS DVI 1:500 17 inch - עולה 1525 שקל BENQ FP91GX 2MS DVI 1:700 - 19 inch - עולה 2100 שקל. האם המסכים האלו טובים? האם המחיר שהוא הציע משתלם? אנא הביעו דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחבר את המסך שלי למחשב בעזרת כבל HDMI-DVI כאשר הHDMI במסך והDVI במחשב. קורה לי המון פעמים אחרי שהמחשב לא בשימוש ואז הוא נכנס למצב מנוחה או כשאני מכבה את המסך של המחשב אז אם אני מדליק אותו שוב ה"אות" נעלם.. הוא פשוט לא מציג לי את התמונה בחזרה... בשביל להציג את התמונה אני צריך לנתק את הכבל חשמל של המסך ולהכניס אותו שוב ואז זה עובד בחזרה.. בעבר זה היה מחובר בVGA-VGA ולא היו לי בעיות עם זה. מישו מכיר פיתרון לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
במחשבים ניידים הרזולוציות של מסך הLCD הרבה יותר גבוהות ולא מצאתי מסכי LCD למחשבים שולחניים בכאלה רזולוציות למה שבמחשבים שולחניים תהיה פחות רזולוציה?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
זה מסך טוב למשחקים וסרטים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17889&isZap=1
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2333SW של סמסונג ועוד מסך UMAX 17 אינץ מחוברים כרגע [בסמסונג מחובר ל 4870 ב DVI-DVI וה UMAX מחובר דרך DVI -DVI עם מתאם VGA שמתחבר אליו ל 4870] בנוסף לכרטיס מסך 4870 1GB יש לי עוד כרטיס מסך מובנה של 3200HD , אני יכול לחבר את הסמסונג ל4870 ואת ה UMAX ל 3200 ושיציגו שניהם את שולחן העבודה ? כשאני בתוך משחקים [ניסיתי את World of Goo ואת Prototype ] אז World of Goo לא עולה בכלל בגלל שני המסכים , יש דרך לטפל בזה ? ב Prototype אני מצליח להיכנס ולשחק , והמשחק מוצג רק על הסמסונג , אבל אני לא מצליח לעבוד על ה UMAX ולהזיז אליו את העכבר , יש דרך שאני יוכל לעשות זאת ? ושאלה אחרונה , הרקע מוצג על המסך סמסונג במלואו ואילו על ה UMAX הוא מוצג אבל צד שמאל שלו חתוך קצת , יש דרך שהו…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-