עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מעוניין במסך 20 אינץ איכותי שיתאים גם למשחקים בתווך מחירים 2000 + - . אני יודע שיש את המסך 2007FP של DELL שטוב לכל המטרות כולל למשחקים מהירים ברצוני לדעת איך ה-HP בהשוואה אליו במשחקים מהירים , ובכלל איזה מבין שניהם עדיף

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  2. שלום, אני צריך המלצה למסך למחשב התקציב הוא 1500 ש"ח +- השימושים הם: אינטרנט עבודה משרדית ומשחקים (לא מתכנן לראות סרטים על המסך) חשוב לי שהמסך יתאים לעבודה ממושכת. אשמח לשמוע כל המלצה כדי להתחיל לקבל כיוון ולדעת איזה מסכים בכלל כדאי לבדוק. תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by imac,

כרטיס מסך 4850HD 512MB בעיקר גלישה באינטרנט חשוב שיהיה נעים לעיניים לקרוא, וכמובן גם לתוכן HD ומשחקים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שמעתי הרבה המלצות על הDELL 23 אבל אני לא אוהב מסכים בגודל כזה גדול. איך המסך הזה בהשוואה ל23? http://ksp.co.il/?uin=18413

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by natanbs,

שלום, אני מעוניין לקנות את המסך dell U2311H. מי נותן לו את האחריות, ולכמה זמן?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. בעיקר לעבודות הנדסה, תיכנות ומסמכים? http://ksp.co.il/?uin=17953 תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך PALIT NVIDIA 5200 DVI עם מסך 20 אינץ רחב, מחובר ב-DVI. דרייברים אחרונים מהאתר של NVIDIA. רוצה לשים רזולוציה 1280 על 768 והרזולציה הזאת פשוט לא מופיעה לי. יש אפשרות רק ל- 1280 על 720 ובגלל זה הכל טיפה מרוח אנכית. מה צריך לעשות כדי שאני אראה את כל הרוזולציות האפשריות ? בתודה מראש...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by tomiv,

יש לי מחשב דיי חדש שקניתי עם כרטיס מסך HIS readon X1950 ורציתי לרכוש עכשיו מסך דק.. אני משחק במשחקים כבדים לפעמים ולכן אני צריך מסך טוב.. קראתי שצריך להתאים אותו לפעמים גם לכרטיס מסך כדי שהוא יתאים לרזולוציות שהכרטיס תומך ולכן כתבתי גם את הכרטיס מסך.. הבעיה היא גם שאני לא בטוח בדיוק כמה אני רוצה להשקיע במסך.. נראה לי שבסביבות ה1800 אולי קצת יותר ואולי פחות.. תלוי האם המסך יהיה שווה את זה.. הגודל שלו שאני מחפש הוא נראה לי 19 אינץ מאחר ואני לא משתמש במסך לצפיית סרטים או סדרות אני רואה אותם בDV ולכן אני לא חושב שיש לי צורך בקניית מסך יותר גדול מזה.. זהו פחות או יותר.. אשמח לשמוע את הצעותיכם, בתודה, תום.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם. הגיע הזמן להחליף את ה-CRT השמן מהשולחן ולקנות LCD חדש. בעיקרון השימושים שלי הם רוב הזמן גלישה באינטרנט, סרטים מדי פעם ומשחקים פעם ב... למרות זאת, חשובה לי מאוד האיכות של המסך והצבעים ואני רוצה להנות מהמסך ולא להצטער שלא לקתי פאנל PVA או IPS לצורך העניין. בנוסף, חשוב לי שיהיה למסך PIVOT ורכזת USB. כאמור התקציב הוא בסביבות 2000 ש"ח. 1. מה באמת עדיף לשימושים שלי: מסך 19 או 20 אינטש רגיל או 20 אינטש רחב? 2. כרגע אני עובד עם רזולציה של 1280*1024 ולא מסוגל לעבוד עם רזולציה קטנה יותר. אם אני מעוניין לקנות מסך רחב האם זה ישפיע עליי? 3. מקריאה בפורום, הבנתי שיש בעיקרון 4 מסכים מומלצים של ASUS, HP, LG, DELL שעולים 2000+. האם מסכים במחיר נמוך יותר יתנו עבורי את התמורה?…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שאלה לגבי רכישת מסך לעבודה משמש לקריאת שירטוטי חשמל ,צילומים של מיקום חלקים ותוכן כללי לתוכנות עבודה האם הדגם של סמסונג מספק 2333T PVA או > U2311 DELL או שכדאי לקחת דגם עם LED שווה ערך של 850-1000ש"ח ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by averaraz,

מה אתם אומרים על המסך? שווה למחיר הזה? אני סופשבוע הבא באילת יש חנות מומלצת שם שכדאי להכנס לבדוק מסכים במחירים זולים? אם כן היכן החנות ממוקמת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by dagidag,

שלום יש לי לוח אם של GIGA BYTE GA 51PVMT-9 עם כרטיס מסך מובנה של 256 מגה שאני משחק משחקים כמו NFS- CARBON או TRUE CRIME NEW YORK, כל התצוגה מאוד חשוכה וכהה, ניסיתי לשנות את הבהירות וקונטרנסט של המסך אבל זה לא עוזר, גם בפונקציות של המשחקים אין עזרה. המסך שלי זה PROVIEW 19" עם בהירות 300 1:800 איך אפשר לסדר את זה האם ככה המשחקים האלה צריכים להיות? בשאר העבודה עם המחשב יש מספיק אור מהמסך. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Game5,

שלום , מטרת המסך: משחקים ועבודה שוטפת - למחשב חדש. בפורום המליצו על מסך Dell 2209WA , בעיקר בזכות הפאנל שלו. לעומת זאת , ל T220P יש רזולצייה של 1920x1220 מול 1680x1050 של ה DELL . השאלות הם כאלו: כמה הרזולוציה חשובה? האם הפאנל המועדף של DELL ישפיע על האיכות ? בכמה? יש מסך אחר בגודל 22 ומטה שעדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DIPSET,

אהלן, אני רוצה לקנות מסך השבוע, כרגע יש לי DELL 2209WA והוא נראה לי טוב, אבל אני צריך עוד אחד, איזה מהמסכים הנ"ל עדיף? השימוש יהיה לחבר אותו ללפטופ קטן, לעבוד איתו בעיקר בקריאת טקסטים רבים, ומדי פעם שימוש לצורך תוכנות גרפיקה, עריכת וידאו (לא באופן מקצועי), וצפייה בסרטים. הבנתי ככלל שהפאנל של ה 24 הוא יותר עדכני ואמור להתגבר על כמה בעיות קודמות, וגם שהוא לא משתמש ב PWM כך שסביר פחות שהוא יכביד על העיניים. לגבי ה U2312HM קראתי שרק בגירסת החומרה של A06 (שקשה לברר אותה מראש) ייתכן שאין PWM. אני רגיל ל 22" ולכן לא בטוח שיהיה לי קל לעבור ל 24", אני עובד על שולחן סטנדרטי בעומק של כ 75 ס"מ. אז מה אתם אומרים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. רכשתי AOC Q3279WG5B לפני מספר חודשים. בגדול, מסך נסבל במחיר זול, אבל מספר דברים מרגיזים אותי שם. -במדריך המשתמש (שהורדתי מהרשת...) כתוב כי ישנו CD הכולל את מדריך למשתמש, דרייוורים ואת i-Menu. משום מה ה CD לא היה בקופסה... -אני מריץ WIN10 ואחרי התקנת i-Menu (שגם הורדתי מהרשת) אני רואה וורסיה שלא מופיעה במדריך למשתמש, מה שהורדתי ממש מכוער לי והייתי מעדיף את הוורסייה המופיעה במדריך למשתמש. איפה אני מוצא אותה? באתר הדפוק ברמות של AOC כדי להוריד משהו צריך להכניס את דגם המסך ומשום מה Q3279WG5B לא מופיע כחוקי ולא נמצא בשום מקום...😥 -למערכת שלי מחוברים שני מוניטורים Q3279WG5B ודל U2715. כשאני מפעיל את ה i-Menu הוא מתחבר לדל ואני לא מוצא שום דרך להעביר אותו ל AOC. …

17. אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by sambusak,

אני מעוניין לקנות מסך לעבודה גראפית וOFFICE. למה OFFICE? כי כשהמסך לבן, חשוב לי מאד שמכל כיוון אני אראה אותו צבע. ראיתי שיש מסכים שהפאנל שלהם בטכנולוגית IPS. עוד לא ראיתי במו עיני מסך כזה ואין לי מושג איפה אפשר, אבל זאת לא השאלה. באחת מרשתות החשמל ראיתי מסכי LCD שהם גם TV. נתקלת במסך של LG מדגם M228WA. כעיקרון, שמתי לב שבניגוד למסכי מחשב, במסך טלויזיה LCD, גם כאשר מביטים מהצד, איכות התמונה לא יורדת. נראה על פניו שמסכי הטלויזיה LCD טובים בהרבה ממסכי המחשב LCD!!! בדקתי פרטים על המסך במדובר של LG, וראיתי שהוא מבוסס על פאנל TN ולא IPS. איך זה ייתכן שמסכי LCD TV טובים יותר? והאם כדאי לרכוש אחד כזה כמסך מחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by somsomlo,

אני צריך רשימה של כל המסכים הטובים שיש, עם הפאנלים הטובים. זה מה שידוע לי האם יש לכם תוספת? Philips 200W6CS/00 20 אינץ' פאנל P-MVA 8MS ניגודיות 1:800 1,480 ש"ח הוא יותר טוב מ VP930 ויותר זול..מה דעתכם? ---- Viewsonic VP930-3 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=369995 1,654 ש"ח ---------------- Dell 2007WFP 2,145 ש"ח --------------- יש עוד משהו? או שאלה המובילים וזהו? יש חדש? אין ל VP930 יתרון על הפילפס בשום דבר חוץ מזה שהוא רגיל.. תודה.

20. Started by Nirro,

עולה 1499 ש"ח (במקום 2199 חדש). לדעתי זו פשוט מציאה. האם מישהו מכם חושב שלקנות מחודש זה טעות ? תודה, ניר. http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-02&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  21. הסרטון מסביר למה פאנל IPS עדיף על פאנל VA. החיסרון המציק של VA הוא Black Smearing או "מריחות"

22. Started by motogt,

התלבטות אחרונה בהחלט!! http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=183&keySearch= או http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=178&keySearch= הבדל מחירים כ450 שקל בין שניהם, ככל הנראה אחד מהם יקנה בקרוב מאוד!! שניהם tn יש 17 שהם לא tn? עד כמה tn יותר גרוע משאר הפטנלים! מה יש לא tn במחיר סביר 2000 ודרומה בחנויות מוכרת כמו באג... מחר כנראה אני קונה מסך אני צריך תגובות!!!

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by חן מ,

היי קיבלתי מסך 19" של LG R1900 איך המסך? ממה שהתרשמתי הוא מעולה אבל אני מעדיף שאני אקבל גם חוות דעת של מקצועיים בתחום תודה

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  24. בכל מסכי הLCD שלהם הם מפרטים בנתונים את הניגודיות הדינאמית (והמפוצצת) כמו 1:3000, ובסוגריים את הניגודיות האמיתית והדי נמוכה. למשל כאן http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEWSFV/XAA ב226 הנפוץ שלהם הם מפרסמים את הניגודיות הדינמית 1:3000, והניגודיות הרגילה שהיא בעצם 1:700. [br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 16:26:53 או כאן-http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22PEBSFV/XAA

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.