מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני ממליץ לקרוב משפחה על המפרט שמופיע כאן - http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ וצריך מסך כדי להשלים את ההמלצה. מדובר במחשב שישמש בעיקר למשחקים לא חדשים (כאלו שעוברים מיד ליד), לא צריך רזולוציות גבוהות. מחיר נמוך חשוב . (עדיף כמה שיותר אפשרויות, כי הוא לא קונה באינטרנט ותלוי במה שמספקים לו המוכרים באזור המגורים שלו).
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי , הבנתי שה [h=1]Dell UltraSharp U2414H 23.8''[/h] מאוד מומלץ, אני צריך אותו למשחקים ,סרטים, ותכנות( עם מסך נוסף), האם זה המסך שכדאי לקנות או שיש דגם אחר או לחילופין חדש יותר שיצא בטווח המחירים של 1200-1400 תודה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב - אני מחפש חנות באיזור המרכז שידוע לכם שניתן להתרשם בא מהדגם הנ"ל בתודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה http://www.spacenet.co.il/product.asp?id=906 אשמח אם תתנו חוות דעת על המסך בכמה מילים. המוכר אמר שהגודל 22 אינץ ועל האריזה כתוב 21.6 יש פה טעות או שככה זה?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במסך הנ"ל וכמובן שצצו מספר שאלות: -שמתי לב שבתפריט DISPLAY SETTINGS של המסך אין לי אפשרות לבחור ב ASPECT SHARPNESS ו ZOOM כיצד מאפשרים ומה עדיף לבחור ב ASPECT לשמירה על פרופורציות האימג' המוצג(המסך מחובר DVI). -שאלה אחרונה, ב COLOR SETTINGS המצב אמור להיות כמובן על PC כשאני עובד על PC אבל שמתי לב שהלבן הרבה יותר לבן ובכלל הצבעים נראים טוב יותר לטעמי דווקא במצב של MAC הבהירות והקונטרסט נשארו על 50 וזה בסדר מבחינתי השאלה היא איך לתקן את מצב ה PC ושעדיין יראה "חי" תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי לכולם לאחרונה המסך הנפלא שלי שנמצא אצלי בחדר כבר 5 שנים (VIEW SONIC VA712) עבר קבורת כבוד צבאית. אכשיו אני מחפש מסך ובגלל בעיות תקציבים אני מנסה למצוא את המסך הכי זול שיש. בינתיים יש לי שני אפשרויות (או יותר נכון העדפות) הAOC F22 שקיבל תגובות מאוד חמות באינטרנט או BENQ G2020HDA שאהבתי אותו פחות אך יש לי כמה ??? לגבי החנות שמוכרת את הAOC F22, האם היא אמינה? מישהו קנה משמה? מה סוד המחיר (במקומות אחרים המסך עולה 700 ש"ח +) http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=118340&id=38758&fid=2347 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=749678
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מציקה שהתחילה לא מזמן. קבעתי בעבר שהמסך (ולא המחשב עצמו, אלא רק המסך) יכנס למצב חסכון לאחר דקה ללא שימוש, ועד עכשיו זה פעל כמו שצריך. לאחרונה, לוקח למסך זמן עד שהוא חוזר, כלומר אני יכול להזיז את העכבר ולהקיש על המקלדת, אבל לוקח למסך מספר דקות לחזור. המסך של דל, דגם 2311 אני חושב, ממה יכולה לנבוע הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם טלוויזיה (לשימוש כמסך מחשב) שהינה 120Hz, לעומת 60Hz, דורשת פי 2 כוח עיבוד (וכל כן כרטיס מסך חזק יותר)? או שאין שום קשר בין הדברים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך Dell P2414H ובחיפוש בגוגל טוענים שהוא TFT ובשאר המקומות IPS אז מי צודק? וחוץ מ 16:10 מה ההבדל בינו לבין U2414H?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חבר ביקש ממני למצוא מסך ספציפי (השאיל מסך מחבר ונשבר ה"סטנד"/בסיס שלו, סיפור ארוך ולא נעים), בקיצור, הוא מחפש כזה מסך ולא מוצא, ככל הנראה מסך די ישן. הפרטים שהוא הביא לי על המסך הם אלה: pixel 19tst lcd monitor model d-s9009 כשככל הנראה פיקסל זה שם החברה. עם המידע שהוא הביא לי לא הצלחתי להשיג יותר מידי מידע באינטרנט, התוצאות חיפוש שלחו אותי למאמרים על פיקסלים ומוניטורים... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במסך LCD 19 אינץ'. השימושים הם אינטרנט , משחקים קלים מאוד וסרטים. תקציב - 1000 ¤ פחות או יותר. יש משהו באיזור המחיר הזה?? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי 5 שנים עם המסך 17 אינץ' LCD שלי הגיע הזמן להחליף,אז הסתכלתי קצת על מסכים ומצאתי כמה דגמים שעניינו אותי: 1)Dell UltraSharp 2209WA-הוא לא LED אבל הוא עם פאנל IPS ואני יודע שהמלצתם עליו הרבה 2)LG E2350T-LED LCD -בדקתי אותו בCNET קיבל ציון טוב מאוד 3)LG W2486L LED -כנ"ל כמו הקודם 4)AOC V22+-שגם קיבל ציון יפה בCNET וגם הוא בהמלצת אופטימריסט מומחה שזה חשוב לי כי אני מרכיב משקפיים ורוצה לשמור על העיניים שלי 5)Dell G2210 6)Benq V2220 זהו,אולי יש לכם עוד דגמים להמליץ לי אני מחפש מסך בגודל 22/23/24(עם עדיפות לכמה שיותר גדול אבל זה לא קריטי אם לוקחים איכות טובה יותר בחשבון) והתקציב שלי הוא עד 1300-1400(עם עדיפות לכמה שיותר נמוך) בעיקר למשחקים וסרטים(עם דגש על משחקים…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קראתי לאחרונה על 2 מסכים חדשים האחד [h=1]LG 34" Ultrawide Curved Gaming/Work Monitor[/h]והשני הוא המסך המדובר של ACER acer+XR341CK מי מהם טוב יותר. והעם יש עוד דגמים בסגנון הזה שכדאי לבדוק? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שבק חיים בהפסקת חשמל הערב. חשוב לי שטכסטים יהיו חדים וברורים, ושהעיניים לא יתעייפו. ודבר נוסף שהאייקונים לא יהיו קטנים מידיי על הסרגל. אשמח לקבל המלצות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך כמו שמפורט בכותרת, כאשר השימוש המרכזי שלו יהיה להתחבר בHDMI ללפטופ כשאני נמצא בבית דברים חשובים: 1. אני קונה אותו מפנמה אז המחיר אמור להיות יותר זול מבארץ, האם כשאני מגיע אני משלם מכס או מעמ או שמותר לי לייבא מסך אחד מחול? 2. חשוב שתהיה למסך אחריות בינלאומית לשימוש בישראל 3. FULL HD 1920 4. בגלל שהמסך נקנה בחול כנראה שיהיו שם דברים שעוד לא הגיעו לארץ, אז אם אתם יודעים על משהו טוב כזה תמליצו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מהם עדיף לי לקנות ולמה? במה אחד יותר טוב מהשני? והאם יש להם חיבור HDMI? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך הזה חבר'ה אני חשבתי לקנות אותו הוא שווה תמחיר? איך הביצועים? המטרות הם למשחקים כבדים וסרטים בלבד
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אהלן התקציב עד 1500 ש"ח , אשמח להמלצה על מסך עם חדות ואיכות גבוהה. אני מבין שעדיף LED על LCD, אודה להמלצה מקצועית בנושא תודה
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם לפי דעתכם שווה להשקיע על מסך כמו dell u2415 או שבאמת אין שום הבדל ואפשר להביא מסך כמו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=905718 ? זה מחשבים שעומדים לשבת עליהם 8-12 שעות האם יש חשיבות מבחינת העיניים וכל זה לאיכות המסך? מה הייתם עושים במקומי? תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כיום מסך Dell U2312HM שאני מאוד מרוצה ממנו והייתי רוצה לקנות עוד אחד כזה הבעיה היא שהוא כבר לא מיוצר יותר. חיפשתי משהוא הכי דומה בגודל הפיזי ובמראה למסך הקיים ומצאתי את Dell P2314H. האם הוא אכן "המחליף" של U2312HM? יש הצעות אחרות? כמו כן הכרטיס שיש לי היום הוא EVGA GeForce GTX 750 SC בעל יציאות HDMI, DisplayPort, DVI-I שתי המסכים תומכים ב DisplayPort, DVI, VGA להבנתי כדי להימנע מ VGA על מנת לא לפגוע באיכות התמונה. ובגלל שאני לא יודע מה הגרסא של ה DP ב U2312HM אני לא בטוח שאפשר להשתמש ב DP Daisy Chaning שקיים החל מגרסא 1.2 של DP. האם חיבור DP ל DP ב P23 ו HDMI ל DVI או DVI ל DVI ב U23 יתן לי תוצאה סבירה? או להימנע מ DP…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו מסך LG M1917A שיש בו חיבור ואפשר לראות בו גם טלוויזיה אני מחפש מסך מחשב מומלץ מאוד וטוב למשחקים שזו העדיפות הכי גבוהה שאפשר לראות בו גם טלוויזיה באיכות סבירה אין הגבלה ממש במחיר...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבצע שראיתי עכשיו ב GETIT: http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=447&ref=28 האם סביר לעבודה משרדית?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למשחקים \ סרטי HD - חשוב שלא יהיה פאנל כמו TN ושלא יהיו בעיות זוית ראייה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלתי פה בעבר לגבי מסך מחשב במקום זה שהתקלקל לנו - LG W226IV מאז המסך הקודם הספיק לחזור לחיים ולהתקלקל שוב וגם אנחנו הספקנו להחליט שאנחנו רוצים להוציא לכל היותר 650 שקל, ולכן חזרתי להמלצה נוספת. אני יודעת שזה לא הרבה כסף, אבל בכל זאת - מה הדגם הכי איכותי שאתם יכולים להמליץ עליו בטווח המחירים הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חשבתי על זה: Samsung 23 LCD 2333T הוא אומנם בלי HDMI, אבל אפשר להשתמש במתאם DVI ל HDMI, לא? ובנוסף - האם 8 MS זה מספיק ל משחיקים ב XBOX ?? בתודה מראש... (במידה ויש המלצות אחרות בטווח של האלף שח אני אשמח לשמוע)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-