עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by RonCohen,

אני רוצה לקנות או את ה2312HM או את ה2311H אבל אני לא יודע איך להפוך אותו לטלויזיה איך אני יכול לעשות את זה ??? שהוא יהיה בנוסף למחשב גם טלויזה ממיר של הוט מתחבר עם RCA(שלוש הבננות אלה) בDVI אני ישתמש למחשב משחקים אז נישאר רק VGA וDP אם צריך אני יקנה רמקולים חיצוניים ומתאמים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by oev israel,

יש לי בעיה שהתעוררה לאחרונה. כל כיבוי מסך והדלקתו מחדש, המסך מתחיל לכוון את עצמו במשך דקה ויותר, ומעלה את כל תפריטי המסך: קונטרס, בהירות וכו' עד שהוא מתכוונן סופית. כיצד אפשר למנוע את זה? מסך CMV win7 כרטיס מסך gforce gt 220

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by arpa,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה! עריכה: טעות בפורום, מעביר לכרטיסי מסך

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by shahar75,

המסך אמור להיות מסך מצוין (ביחס למחיר שלו), אבל לא בהגדרות המקוריות שלו. אני צופה בתמונות במסך והן פשוט לא נראות טוב. נראה כאילו הצבעים הלבנים משתלטים בצורה קיצונית ולא הצלחתי לקנפג את הגדרות המסך בצורה מוצלחת על מנת להגיע לאיכות טובה. במסך הזול שלי בעבודה אני רואה טוב יותר מוזר שהמסך לא מגיע עם איזשהו חיישן לכיוון אוטומטי מומלץ אלא הוא ידני לחלוטין. נכנסתי לכל מיני אתרים המציגים תמונות שאמורות לתרום לכיול מוצלח, אבל למרו שאני רואה את כל הצבעים שהם מציגים, זה עדיין לא זה. האם מישהו יודע מה השילוב הנכון של ההגדרות במסך זה?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" או 24" לשימושים הבאים: 1) עבודה משרדית על מחשב 2) צפייה בסרטים 3) חיבור PS3 (חיבור HDMI או תמיכה בכבל DVI<->HDMI) התקציב שלי הוא כ ~850 ש"ח והסטנדרטים שלי לא גבוהים במיוחד על מה הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by 00Amir,

כיום אני עם דל 2209 , אני עובד עם פוטושופ, משחק BF3 (קצת) ועוד כל מיני משחקים חדשים, אני רוצה לשדרג מסך ושדרוג ל24" יהיה לא משמעותי ולא שווה "שידרוג" ולכן אני מחפש מסך 27", בגלל שאני עם הדל ואני מאוד מרוצה ממנו חשבתי על הדל 27" אבל אני פותח את הפוסט בשביל לקבל חוות דעת על המסך או לשמוע עצות למסך אחר מומלץ... כמו כן כיום ברשותי GTX460 וגם אותו אני רוצה לשדרג שיתאים למסך החדש והמשחקים... ברשותי ספק קורסייר פרו 650W איזה כרטיס מסך ממולץ לשדרג? לא חייב כרטיס גיימר מטורף, יכול ATI או NVIDIA- אם לא קשור אפתח פוסט בפורום המתאים... תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by Moti11,

יש לי את המסך 4-5 שנים פתאום הוא התחיל לרצד ומדי פעם הוא רק מראה פסים אפורים זה לא בעיה במחשב/הגדרות כי גם כשהוא מחובר לבד הוא מרצד ניסיתי לחבר במקום אחר (חשבתי שיש משהו שמפריע לו) וגם לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזו במסכים כאלה? חבל לי לקנות עכשיו מסך חדש תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RedHawk4,

שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DarkeyE,

שלום, הייתי בכמה חנויות מחשבים וראיתי את המסך הזה : Samsung S24A300BL LED לא מצאתי עליו שום ביקורות באינטרנט ואף אחד שמדבר עליו. אפשר לדעת עליו עוד פרטים ? מומלץ ? כן לא ? ואם אפשר תשובה בהקדם כי מחר אני מתכוון לקנות. תודה (:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ערב טוב לכולם, לצערי אני קצר בזמנים לכן לפני שאני נכנס לכל הקריאה של סוגי המסכים ומאמרים שונים (אני אעשה זאת בסופ"ש) אני רוצה לבקש ממכם המלצה למסך שיתמוך ברזולוציה של full hd 1920x1080 התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עכשיו השימוש במסך הוא לדברים רגילים כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, אבל שיריץ משחקים (FPS) בצורה נורמאלית. תודה רבה לעוזרים, והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. שלום, השימושים העיקריים הם עבודה (WORD, אינטרנט, סרטים) ביום - ומשחקים חדשים (BF3 וכו') בלילה. כיום יש לנו 17" ישן של ASUS שעושה עבודה מעולה, אבל כמובן מוגבל ברזולוציה. עם שדרוג המחשב אנו מחפשים מסך לפי הדרישות הבאות: עדיף עם רמקולים לנוחות שימוש של הילד בשיחות עם הסבא/סבתא קטן ככל הניתן (כלומר עדיף 19" על 22") מבנה ריבועי ולא מוארך (אני חושב שזה אומר שאנו מעדיפים 4:3?) קצב רענון שמתאים למשחקים (ראיתי שהרוב הם 5MS, זה מספיק?) תודה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by mulon,

שלום! אני מחפש לרכוש מסך עבור עבודות גרפיקה (בעיקר איורים בפוטושופ וגרפיקות שונות). אני כבר מבין את ההבדלים בין סוגי הפאנלים, אז אפשר להתקדם הלאה. המחיר לא בעייתי במיוחד, אבל אשמח למשהו בסביבות ה-1,500 ש"ח אם אפשרי בכלל, אם לא אז גם טיפה יקר יותר זה טוב. חיפשתי המון ובדקתי המון ביקורות על המון דגמים, וראיתי שבעיה שחוזרת שוב ושוב במסכים היא Light Bleeding מהצדדים, אז אם מישהו מכיר מסך שידוע שיש לו בליד נמוך ביותר אני אשמח. כמו כן, אם תביאו לי המלצה על סאמסונג או LG אתם תצאו מלאכים, למרות שיש לי L9000J של LG והוא אחד האיומים אז עדיף סאמסונג. וגם, משיחה בפורום מפרט טכני אני כרגע עם שתי אופציות: Dell U2412M Samsung F2380 אז אם למישהו יש מה להגיד בנוגע למה עדיף - א…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  13. אהלן! לאחרונה המסך מחשב הפסיק לעבוד (Samsung SyncMaster 730B). המחשב משמש בעיקר את אבא שלי למשחקי סוליטר וכאלה.. שום דבר רציני.. אשמח להמלצה למסך מחשב חדש (כתבתי עד אלף ש"ח, אבל מניחה שלשימושים פשוטים שכאלה, יהיה אפשר למצוא מסך מחשב זול בהרבה..) תודה רבה ושבוע נפלא!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  14. שלום לכולם אני עובד עם שתי מסכים על המחשב לא מעט זמן ובזמן האחרון המסך נכבה לגמרי כאילו הוציאו אותו מהחשמל ולא נדלק למשך הרבה זמן ניסיתי להחליף כבל אבל עדיין אותה בעיה במסך השני שאני עובד איתו הכל פיקססס איך אפשר לתקן את הבעיה תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מבחינים בבעיה בבירור ב 120HZ, כרטיס מסך 4850 מחובר בכבל DVI שהגיע עם המסך הקו במרכז המסך בדיוק. 1080p הבחנתי בבעיה גם בחיבור ל PS3 רואים כמו רעשים מסביב לכתב לפעמים ופס במרכז המסך (חיבור HDMI) הבחנתי פעם ברעש מסביב לתפריטים של המסך עצמו לדעתי למסך יש תקלה כלשהיא Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lioryb,

יש חיה כזו? השימוש - בעיקר OFFICE ואינטרנט. במידת הצורך אפשר לחרוג קצת.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  17. שלום לכול חברי הפורום, אני מחפש מסך חדש לאחר שהמסך הקודם שלי הפסיק לתפקד. הדרישות הם כדלקמן: תקציב: כ-1,000ש"ח - גמיש במידה ודורש זאת. גודל מסך: אני לא כזה בטוח ויודע היות והשימושים שלי מגוונים ומפורטים מטה. שימושים: 50% לשימוש שותף ו"רגיל" - גלישה באינטרנט, עבודה על מסמכים וכו'(אני סטודנט). 25% - משחקים מן הדור החדש. 25% צפייה בסרטי FHD בד"כ720P היות והמסך הקודם לא הציג גם ככה איכות תמונה מרשימה... המערכת שלי: כרטיס מסך: ATI 6850HD. מעבד: Q6600 מומהר ל3.0Ghz. מרחק הצפייה בשימוש השוטף יתבצע משולחן המחשב שלי - סטנדרטי - משהו כמו חצי מטר. היות ואין לי מסך טלוויזיה בחדר - המסך ישמש אותי לצפייה בסרטים כמו שכבר ציינתי והמרחק צפייה יהיה משהו כמו 2.0-2.5 מטרים. כמו כן, אין לי בע…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. השאלה בכותרת, לאחר הקראתי וקיבלתי מספיק מידע על נושא מסכי המחשב, הכלתתי שאני באמת מעדיף מסך 16:10, כי רוב השימוש שלי הוא טקטסים וגלישה באינטרנט, לגבי פאנל TN או IPS עוד לא סגור, אני חייב לראות פיזית את המסכים אחד וליד השני, מניסיון אם מסכי TN, רק במחשבים ניידים זה סיוט, יש לי בנייד 15.4 פאנל של סמסונג (מט), ובאמת זווית הצפיה בו די מעצבנת בכל תזוזה, איכשהוא התרגלתי לזה, תקנו אותי אם אני טועה, אבל מסך 15.4 הוא גם 16:10 לא כך הדבר? (כיום מוכרים 15.6). בTN של מסך מחשב המצב הרבה יותר טוב, מה שמעיין אותי הוא, האם יש עוד מסכי 24" וגם 16:10?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חשבתי יהיה כמו להתרשם מטלוויזיה חדשה, אך לא. כך הדבר, קודם כל יש חנויות שאין בהם בכלל מסכים מחוברים, בחלק יש רק מסכי סמסונג, הצלחתי להתרשם ממסכי ips של LG, היה גם th ליד, לא מבין על מה המהומה, יש הבדל בצבעים עולי, אבל מבחינת זווית צפייה, המצב לא כזה גרוע כמו שמתארים אותו פה, מצד שני כשה לי להתפשר, אני אוהב מסך איכותי, לא סתם הלכתי על פלסמה לסלון בבית, אבל איפו אני באמת יכול להתרשם המבחר גדול של מסכי מחשב?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. השאלה בכותרת, עד עכשיו אני די סגור ללכת על DELL U2412, יש לה הרבה יתרונות ודברים טובים ביחס למחיר, אני צריך לקנות גם לחדר טלוויזיית LCD (עולי LED לא בדקתי מחירים), הDELL הוא רק 24" ועולה כ1500, אני יכול בערך באותו מחיר לקנות טלוויזית LCD שתהיה FHD ולהשתמש בה גם ל YES וגם למחשב, אבל מפה עולה לי שאלה, במסכי מחשב בשונה מ טלוויזיות, ככל שהם גדלים ,גם גם הרזולוציה, בטלוויזיה זה או HDR או FHD, זה עולי מסביר את המחיר הזול יותר של הטלוויזיות ביחס לאיזה מסך 32" של DELL נגיד, בנוסף לכך, הסבירו לי פה שבטלוויזיות בגודל הזה, הפאנל הוא לא TN, אז העסקה נשמעת לי כמעוד אטרקטיבית, אך בכל זאת יש איזה חסרון בכך שיקבל רק 1080 על 1920 על מסך שבסדר גודל שלו למחשב היא פי 2 גדולה יותר ?כלומר …

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by Guliv,

לאחרונה התעניינתי בקניית מחשב חדש אולם החלטתי לוותר על הרעיון בגלל שאני מתגייס בשנה הבאה, ובמקום זה להשקיע במסך טוב חדש, בגלל שהמסך הנוכחי שלי שובק חייו. אז אני אשמח להמלצה למסך איכותי למשחקים וסרטים, ששעות העבודה שלו הם רבות במיוחד, במחיר טוב ביחס עלות/ביצועים. אני אשמח לדעת למה אתם ממליצים על מה שאתם ממליצים בנוסף . תודה מראש עריכה: חשבתי על שאולי הכרטיס מסך שלי (שיחסית ישן) כנראה ישנה, אז כרגע יש לי -GeForce 8600 GTS ואני מתכוון לשדרג בעתיד הרחוק.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by Fir3DragoN,

זקוק לעזרה בבחירת מסך זול באזור ה500-600 אם חריגה קטנה מחייבת.. אני לא מבין במסכים.. זקוק לחברה טובה לא חברת מדבקה... מחיר טוב לקנייה באזור נתניה... מקובל גם מסך עם אחריות כוללת איסוף ושילוח (באזורים מרוחקים) צריך מסך לרזולוציה של 1920x1080 לגיימינג

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by אישי555,

אני מתעניין במסך ענק( 27 אינטש, למשל זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751714 ). לפני כשנה קניתי מסך 24 ובסוף החזרתי אותו כי הרזולוציה היתה גבוהה, וכתוצאה מכך הכתב היה ממש קטן ולכן בעצם "הפסדתי". עכשיו אני רוצה שוב פעם לקנות מסך ענק, אבל עדיין חושש שהכתב יהיה פצפון. האם יש לזה פתרון או שככה זה ואין טעם לקנות ולהתאכזב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קניתי עכשיו מחשב חדש (N55SF של אסוס), והוא בא עם תכנה של אינטל שקוראים לה WIDI. לפי מה שהבנתי היא יכולה לחבר את המחשב למסך נוסף בחיבור אלחוטי. האם הבנתי נכון? אם כן, איפה אני יכול למצוא מסך מתאים (32 אינץ' בערך) בארץ? האם הוא יעלה יותר ממסך רגיל? האם אפשר למצוא ביד שנייה? (אני גם עובר דירה עוד מעט, אז חושבים (המשפחה ואני) אולי לקנות טלויזיה... אז אם כבר נקנה, יהיה נחמד אם אוכל לחבר אותה ללפטופ ככה :-) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם ושבת שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש עם מסך מבית mag דגם H2201L. רואים טוב מאוד במסך ויש לו איכות שמספיקה לי, אבל לאחרונה יש בעייה מאוד חמורה, הרמקולים המובנים שלו פשוט לא עובדים או עובדים לסירוגין. פעם לא שומעים בכלל, פעם שומעים חלש כשהרמקולים על 100% ולעיתים שומעים כמו שצריך. חיברתי רמקולים חיצוניים ושומעים מעולה כל הזמן, כך בעצם שללתי בעייה במחשב. רצוי לציין שההגדרות תקינות ועברתי על כולן, עוצמת הקול של המסך עצמו על 100 תמיד וכך גם בהגדרות הקול במחשב. יש משהו לעשות לפני שפונים למימוש האחריות?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.