מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לי screen tearing (פס באמצע מסך) כשאני מנגן סרטוני youtube וגם בnetflix. היתה לי בעיה דומה בניגון סרטים לוקאליים (במחשב עצמו) ב75 הרץ אבל זה נעלם עם מעבר ל60 הרץ. עכשיו יש לי בעיה דומה ב60 הרץ רק עם סרטונים וסרטים בסטרימינג מהרשת. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מחשב ואני מתלבט בין הדגמים samsung 2333t vs LG E2241T איזה כדאי ולמה אני רוצה הסבר מלא למה וכל זה וגם השימושים שלי למסך הוא לסרטים XBOX ומשחקים של המחשב תודה לכם ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
Hey there guys. Could the XBOX 360 Elite connect to my PC screen, the Samsung T220? Thanks. PS Sorry for the English this current PC doesn't support Hebrew:P
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אולי מפגרת אבל ... מה ההבדל בין טלוויזיות LCD ומסכי מחשב LCD? אני שם לב לשניהם יש אותה רזולוציה, אז מה מפריע לי לחבר אחד במקום השני? * אגב ניסיתי למצוא בגוגל, או בפורום לא מצאתי איזכור לעניין. יבגני
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו?אני לא רוצה את ההכי הכי לכן חשבתי על מסך זה אבל רציתי לדעת מה לדעתכם על המסך? אני משחק הרבה מאוד משחקי מחשב. יש לי gtx260 האם זה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב המשמש אותי בעיקר ללימודים, והמסך בו אני משתמש הוא LG l1960tr. בחודשים האחרונים מאז שקניתי את המסך לא הייתה לי כל בעייה , וזאת משום שלא הייתי מבלה שעות ארוכות מול המסך, מקסימום שעתייים ביום (ללימודים). עכשיו משהתחילה תקופת הבחינות, אני מבלה הרבה יותר זמן מול המסך. הבעייה היא שלאחר פרק זמן מסויים אני מתחיל להרגיש שאני מסתנוור מהמסך, ובאופן כללי חש שאני מאמץ את העיניים ומתעייף. האם ידוע לכם מה ההגדרות הממולצות למסך זה (ברור לי שזה משתנה מאדם לאדם, אבל אולי בכל זאת?) פשוט ניסיתי כל מיני שילובים של בהירות וניגודיות, וכלום לא עוזר. בתודה מראש פיני
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך מחשב רחב, 22 אינץ' שמיועד לעריכת וידאו . העניין הוא שכבר הלכתי לאיבוד עם כל האופציות שיש. הבנתי שלעריכת וידאו שלא כמו משחקי מחשב אין באמת צורך בזמן תגובה של 2ms ושגם 5ms יספיק לי . חוץ מזה גם היחס ניגודיות לא אמור להיות קריטי. ומה שבאמת חשוב זה הפאנל עצמו ושל איזו חברה הפאנל... אין לי צורך במסך מקצועי לגמרי, אני עורכת בבית ולכן לא ארצה להשקיע יותר מידי. אוכל להשקיע עד 1500 שח. אני פשוט צריכה שיגידו לי איזה דגם לקנות וזהו כבר הסתבכתי לגמרי..
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה שני חברים שלי רוצים לקנות מסך אז סמתי את זה באותו נושא חבר אחד שלי צריך מסך לא משהו מיוחד למשחקים קלים ואופיס תקציב: 500שח' והחבר האחר צריך ל משחקים כבדים וזה כל הפירוט שהוא נתן לי אז אם אתם יכולים למצוא לו מסך טוב למשחקים ב5.5K זה יהיה נחמד (יש לו כבר כרטיס מסך 4870 ועוד מה שצריך). ד"א הוא רצה מסך ענק זה אומר הכי גדול הכי טוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הדגמים שחשבתי במחירים הנ"ל סממסונג 2233BW או פילפס דגם PHILIPS 220CW9FB דגמים נוספים סמסונג P2250 שרשמית עולה יותר ( FHD זה חיסרון לשימוש הנ"ל ?) או סמסונג T220 בפיליפס יש יתרון של חיבור USB יש חברה אחרת שכדאי כמו LG או BENQ או אסוס ההבדלים משמעותיים בכלל? מקריאה בפורום ראיתי שהסמסונג 2233BW לא ממולץ ואת הסמסונג 2433BW קשה להשיג תודה לעונים אע"פ שהנושא נטחן מזויות שונות
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מפתח שאוהב לשחק מידי פעם... מה כדאי? ואם הלכתם על מסך רחב- אפשר המלצה?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך מחשב ומסך מחשב/טלויזיה. רצוי שהמסך מחשב יהיה בעל זמן תגובה 2MS ורזולוציה וניגודיות כמה שיותר גבוהים. מסך טלוזיה מחשב אין כל כך חשיבות אבל שיהיה כמה שיותר טוב. המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים בין היתר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
Corsair חושפת כמה יעלה לכם דגם ה-Xeneon Flex החדשני, שיכול לעבור ממצב ישר ושטוח למצב קמור, במסגרת ההזמנה המוקדמת שלו - ובאופן לא מפתיע מדובר בעלות שנמצאת בקצה העליון של עולם הגיימינגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבטת בין מסך מחשב Samsung BX2450 LED לבין LG W2486L LED. ממה שקראתי המפרטים שלהם זהים חוץ מהניגודיות שבסמסונג יותר נמוכה. אני חייבת לסגור את זה היום גג מחר!!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה אני אגיע לעניין מהר, לפני כמה חודשים רציתי לקנות GTX 960, קודם כל שאלתי אם יהיה לי בוטלנק ואמרו שבלי OC יהיה אבל לא קריטי... ועם OC זה אמור לעבוד בסדר. מה גם: המליצו לי לחכות לכרטיסי מסך החדשים, חיכיתי והתרשמתי מRX-480 אבל אם אני קונה אותו אני צריך לקנות מחשב חדש(מפרט נוכחי למטה) אני לא משחק כלכך הרבה כמו פעם ואני משחק לפעמים.. משחקים כמו Arma 3 /Cities Skylines ומשחקי עולם פתוח שיצאו לפני שנה-שנתיים-עומדים לצאת. אני לא ידעתי ועדיין לא יודע אם שווה להשקיע 3000 שקל במחשב חדש עם RX-480 שאני אשחק בו עד שנתיים גג, בינתיים גם הגרסה של הRX-480 בכלל לא דומה למה שבחו"ל(זה רק יצא ואין עוד כרטיסים צד 3). בכל מקרה.. היום הייתי באמזון(אירופאי, תכננתי לקנות הגה וסת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה קשור לאכות המסך? אז לא ממש כדאי לקחת את ה 22 מ KSP ראיתי מסכים פשוטים שכבר שנים בלי פיקסל שרוף
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
Asus TUF vg279q1a 27" ips fhd freesync 165mhz 1ms mprt 1300שח שווה?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
גודל 27-28 אינץ עד 3 אלף שקל פחות או יותר. לא מסך מבריק שלא תהיה השתקפות של שמש כמו שיש בטלוויזיות של LG OLED לא מסך קעור מסך שטוח. שיהיה מינימום 122MHZ שימוש במסך: גיימינג,סרטים גלישה באינטרנט. שנת יציאה: 2020- 2021 מסתובב -PIVOT סוג כרטיס מסך שיהיה: 3070 או 3060. סוג משחקים:FORSPOKEN ARPG RPG DRAGON AGE 4 DIABLO 4 העדפה ל 4K אם לא אז 2K
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני גם אשמח ללמוד יותר על כיווני המסך
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הללו איזה מהם יותר טוב ? שמעתי גם הרבה תלונות על ה W2486L פיקסלים שרופים , זוויות לא טובות צבע לא מקורי ובעיות בהירות האם ה W2486L יותר טוב או לא מה W2453V ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך LG והייתי היום על המחשב והכל היה בסדר... אח"כ הדלקתי אותו עוד פעם ובאמצע שהוא מעלה את המחשב,המסך נכבה לי אז הדלקתי אותו כמובן... אבל הרזולוציה השתנתה לי מ 1440X1920 ל 1024X1280 אז ניסיתי לשנות את זה בחזרה אבל המסך אומר לי את זה: out of range 75.0KHZ/60 HZ איך אני מחזיר את זה לרזולוציה הרגילה?? תודה. עריכה: הסתדרתי,הוצאתי את הכבל של המסך מהמחשב וחיברתי שוב פעם והכל חזר לקדמותו. שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי מישהו פה יודע איפה ניתן להתרשם מהמוניטורים של חברת סמסונג ? אני מחפש חנות שבה אני אוכל לראות בעיניים שלי את המסכים הבאים : S34E790C http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=899894 U28E590D http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=910619 אולי חנות של סמסונג בארץ ? לא הצלחתי לראות אותו בשום חנות כמו KSP או איבוריי או באג. כמו כן אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הדגם U28E590D לדגם U28D590D
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שמעו חברשלי קונה מחשבחדש ועכשיו צריך מסך חדש מה אתם ממליצים שיהיה טוט למשחקים וצפיה בסרטים תודההה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/99795/Editorial_Samsung_or_How_To_Do_Outsourcing_Wrong.html כותב מעולה, היה מאוד משעשע לקרוא את המאמר. מתאר מה קרה עם מסך ה-30" שלו שהתקלקל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא לפני כחודש מסך חדש מבית לנובו במחיר דיי ריאלי ואפילו זול! אין עליו עדיין שום ביקורות ברשת. המסך עוד לא מופץ בארץ אך יופץ בקרוב (ויש לי גם דרך לקנות אותו) לפי ידעתי המסכים של IBM היו בעצם עם מערכת פנימית של SONY. יש לכם מושג מה במסכים החדשים של LENOVO? האם נראה לכם מומלץ המסך הזה? לעריכה גראפית של תמונות ושימוש המסך כטלויזיה. http://www.engadget.com/2006/11/21/lenovos-22-inch-d221-widescreen-lcd-welcome-to-the-club/ אפשר לדעת אולי לפי ה: Compliant Standards Compliant Standards Plug and Play, FCC Class B certified, CE, MPR II, CSA, UL, TUV, BSMI, VCCI Class B ITE, GOST, DDC-2B, DEMKO, EPA Energy Star, FIMKO, IEC950, ISO 13406-2, MPR III, NEMKO, NOM, SASO, SEMKO, TCO '99…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שילוב בין רזולוציית Ultra HD לקצב רענון גבוה מסתמן בתור הטרנד החדש לשנת 2021 - והיצרנית הטאיוואנית מקווה להיות זו שתזניק אותו קדימה באמצעות מותגי ה-Predator וה-Nitro שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-