מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כחודש קנית מסך מסוג fujicom-2230. עד עכשיו הוא עבד בסדר גמור. בשבוע האחרון חלה תופעה,שאני ניגש לעבוד על המחשב, וממש אחרי זמן קצר שורפות לי העיניים. יש לציין שיש לי בבית מחשב נוסף,ואיתו אין את הבעיות האלה. הרולוציה שלי היא 768 על1024 והכרטיס מסך שלי הוא Intel® G45 Express Chipset. יש למישהו איזשהוא פיתרון לבעיה הזאת ? (הגדרות מסך,מחשב וכו') תודה רבה מראש..(=
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שהמסך הקודם נפגם הביאו לי מסך LCD חדש 17 אינץ' - viewsonic vg730m הבעיה עכשיו היא שהוא כל הזמן אומר לי שתי דברים: analog מהבהב למעלה , מה זה אומר? והדבר השני הוא מציע תמיד להעלות את הרזולוציה ל1280 כפול משו..ואני מחפש באופציות ואין לי פשוט אפשרות לרזולוציה... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מבצע דיי נחמד על מסך IPS 29 אינצ' ברזולוציה של 2560x1080 של חברת AOC - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160162 עם קופון NEWCUSTOMER06 שנותן 10 דולר הנחה. עדיף כנראה על רוב המסכים הקוראנים.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ביום ראשון אלך לקנות את המסך הנ"ל האחת משתי החנויות הבאות: נעה ופנדס. עכשיו המסך הזה תומך בHD? ואיך לבדוק פיקסלים שרופים? והאם ניתן לחבר אליו PS2?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הטלויזיה lg 32lc41 ואני מחפש דיסק calibration כדי להוציא את התמונה הטובה ביותר מהטלויזיה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצה למסך מחשב בגודל של 22-24 אינצ', עם פאנל איכותי ככל הניתן, בעל חברה ומותג אמין ומוצלח, חשובה לי חדות המסך, נוחות הקריאה, איכות החומר. המטרה שהמסך ישמש אותי הינו לשימוש משרדי בלבד, מיילים, דואר, אינטרנט, וורד. נמצאים ועובדים במשך היום זמן רב וממושך מול המסך . התקציב 1500 עד 2000 ש"ח תודה רבה ליאור
-
מסך 19" בתקציב של 1500¤ לגראפיקה בעיקר.. גם למשחקים..אבל בעיקר לגראפיקה. לא מסך רחב.. רגיל תודה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום לפי המון המלצות שקראתי בפורום, התחדשתי במסך Dell 2312. חיברתי אותו עכשיו ללפטופ ובנקודות מסוימות, טקסט שחור מופיע עם נקודות ירוקות מרצדות עליו. זה לא קורא בסרטים למשל, אבל טקסט, אייקונים וכו' מלאים בשחור. המסך מחובר בכבל HDMI>DVI אל הלפטופ - Asus UX31A. רעיונות יצירתיים לפני שאני ניגש לחנות להחליף?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קראתי הרבה מאוד כתבות, ביקורות (ובייחוד את המדריכים כאן באתר), סקרתי הרבה מאוד חברות והרבה מאוד דגמים, ואני עדיין לא מצליח להחליט איזה מסך לקנות. אני כבר שלוש-ארבע שנים עם LG E700B 17" CRT, ואני חייב לעבור ל- LCD, שאותו אני מעוניין לקנות בחודשיים הקרובים. בעקרון, אשתמש בו ל- 60% משחקים, 40% עבודה משרדית (גלישה באינטרנט וכו'). סרטים ועבודה גראפית לא חשובים כלל. אני מעוניין ב- 24", כי זה הגודל המינימלי שמסוגל ל- 1080P (אם אני לא טועה). התקציב שלי גבוה, 4000 ש''ח ומעלה, אבל בלי חריגות גדולות מדי. לפי מה שהבנתי, ההימור הכי בטוח יהיה ללכת על פאנל IPS מחברה איכותית, כי הוא ה- All Arounder הכי טוב. הבעיה - הוא נדיר, יחסית. שקלתי את האפשרויות הבאות: NEC LCD2490WUXi - …
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לקנות lcd חדש לחדר וחשבתי על שני הדגמים הנ"ל בחיים לא יצא לי להתנסות או לראות פאנל אחר (נראה לי ככה לפחות) חוץ מ TN ככה שאין לי מושג מה הבדל האיכות בין הפאנלים.. האם שווה לרדת ב 2 אינ'צ של אסוס ולקחת את הדל לטובת האיכות?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מסך , ואני די לא רוצה לקנות מסך 22 כי הם גדולים מדי לטעמי ועם פנל איכותי גם יקרים אז החלטתי ללכת על מסך 20 רחב, אני רוצה שיהיה פנל איכותי לשימושים : משחקים וסרטים בדגש על סרטים יהיה ממש נחמד עם המסך יוכל להסתובב כדי שיהיה נוח יותר לכתוב מסמכי טקסט התקציב 2k אבל אני מוכן לגלוש בשביל איכות תודה מראש לעוזרים Teddy .
-
- 46 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש משהו בסגנון.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
האם מסך שעולה 500 שח של LG ומוגדר כמסך גיימינג(באתר אחת מהחנויות) הוא באמת מסך גיימינג איכותי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שזה אתגר לא קטן לבקש כזה דבר - אך המצב הוא כזה. מסך הDELL 24 אינץ' שלי מלפני 4 שנים גוסס לאיטו (פס שחור של פיקסלים מתים צץ השבוע) - ואני מעוניין להשתדרג במסך מחשב שישמש גם לעבודה (כתיבת מאמרים ועריכה גרפית ב Lightroom, Photoshop, Illustrator..), גם כטלויזיה (עם רמקולים לא רעים של Audioengine שיש לי פה) וגם לגיימינג (בעיקר אסטרטגיה וסימולטורים - אך גם משחקי פעולה על בסיס היסטוריה כמו באטלפילד וכו') ולחיבור לקונסוליות (PS5 מישהו?). אין לי באמת הגבלה תקציבית משמעותית וגם מבחינת גודל - מניח ש32 אינץ' זה המקסימום אם אני ארצה גם לעבוד עם המחשב. אני שמתי עין על ה-Benq PD3200U- אבל אני מעוניין בעוד המלצות - בעיקר עקב ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב לעבודות ( בעיקר עבודות של ראיית חשבון,בדיקת תשלומים וכו') ורציתי לדעת איזה מסך יכול להתאים שיהיה נוח לשימוש ושלא יהרוס תעיניים ( יושב עליו בעקרון כ 6-7 שעות ביום) ... אם אפשר מסך עד 1000 שקל שיהיה משהו כמו 22~24 אינץ'... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא באינטרנט תשובה לשאלה בנושא.. אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה נהדר, תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, אני זקוק להמלצה לגבי רכישת מסך, שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד, טווח המחירים הוא בסביבות: 1000-1200 אני חושב שעדיף במקרה הזה ללכת על מסך 19', המחשב ישמש את הורי, ואני חושש שלמסך בגודל של 22' תהיה בעיה עם הרצולוציה הגבוהה וגודל הנקודה שתהיה קטנה מדי בשבילם, נכון שהתמונה תהיה חדה יותר, אך בגלל הגודל הקטן הם לא ממש יוכלו להינות ממנה (העיניים כבר לא מה שהיו פעם) כמו כן המחשב ללא כרטיס מסך ונראה לי שלמרות שמדובר רק על אופיס ואינטרנט עדיין לקנות מסך 22' ללא כרטיס מסך זה לא כל כך כדאי.... מה אתם ממליצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מסך 22 אינץ benq gl 2250 יש תמונה תקינה אך בצד שמאלי קצת חשוכה ואיפה ניתן להזמין חלק? אני בעצמי טכנאי מסכים תודה לכל עוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך 32" למשחקים 8MS זמן תגובה הוא טוב ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=499948
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש פצצה ומה שנשאר לי זה לקחת מסך.. אני רוצה 2 כי 24 לפי דעתי כבר גדול מדיי חשוב שיילך טוב אם משחקים וסרטים תקציב? הממ עד 2000 שקל בערך
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי אני צריך שתמליצו לי על מסך מהחנות אופיס דיפו: http://www.officedepot.co.il/(24lkpkidawsvrt45pjknxb55)/catalogDivision.aspx?PR=*&catid=1704 שיהיה נחמד, 17" ועד 1200 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-