עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by sahargt,

הזמנתי השבוע מחשב חדש אז אני צריך לקנות מסך כי המסך שיש לי נשאר אם המחשב הישן אז מה כדי לקנות LCD\CRT

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by massinvallus,

הדרישה היחידה שיש לי היא רזולוציה של 1600X1200. היעוד של המחשב הוא בעיקר להפעלת תוכנות בלי גרפיקה כבדה, וצפייה בסרטים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  3. היי, המסך של חברה שלי עומד למות, יש לה CRT מסריח. אז אני נראה לי אשדרג את עצמי באיזה מסך מעניין , לי יש כרגע VP-930 של Viewsonic והוא מצויין , אין לי שום תלונות אליו. אבל אני אשדרג במקום למצוא איזה מסך מעפן לה .. יש לציין שאני כרגע עם פנל P-MVA אז אני מחפש משהו ברמתו ומעלה כמובן. חשבתי על כמה אך אני אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by RGod,

צריך המלצה למסך חדש LCD תקציב 1300 שח יצאות אנלוגי ו דיגיטלי תודה המסך בעיקר למשחקים יש לי 2 רעיונות samsung 740N 17 או LG 1719S מה יותר מומלץ??

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  5. השימושים הם גיימינג כבד (מירוצים ויריות) שיהיה בגודל 23 אינץ' חשבתי על dell 2311H, קראתי שהוא מאוד איכותי אבל זמן התגובה שלו קצת מפחיד אותי.. לא בא לי שיהיו מריחות.. יש המלצה למסך אחר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, המסך הCRT הישן והטוב שלי מתחיל להיות מטושטש אני צריך המלצה למסך נחמד, אני משחק משחקים ולכן צריך ביצועים סבירים. לא צריך יותר מ17 אינץ, מקסימום 19 אינץ. הסתכלתי במפרטים באתר וראיתי שמומלץ הsamsung 931BW 19 אינץ. הוא לא TN? אני רגיל איכות תמונה של CRT \ זוויות צפיה של CRT... למישהו יש הצעה אחרת למסך? מבחינת מחירים נראה כבר לפי ההמלצות, אני מאמין שאני לא אעבור את ה1500. בכל מקרה תציעו גם אם זה יותר

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. השאלה היא האם כדאי לקנות מסך HD\FHD\LED או מה שזה לא יהיה או פשוט לקנות מסך "רגיל" ובשביל הסרטים להשקיע בטלוויזיה המסך צריך להיות 23 אינץ' ומעלה.

• 23 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. Started by noazz,

היי, אני מתכנן לקנות 2 מסכים למחשב 1. תקציב 3000+- לשניהם. חשוב מאוד שהרזולוציה תהיה 16:10 מומלץ 1920X1200 אבל גם 1600X1200 יהיה בסדר. 21" + הפנאל לא הכי חשוב אבל אם יהיה עם פנאל יותר טוב משמעותית בתוספת של 100-200 שקל אז זה בסדר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אחרי שהCRT שלי התפוצץ אתמול (ממש התפוצץ) הגיע הזמן לקנות חדש... מחפש LCD רחב וגודל 19 אינץ ומעלה..

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by Or_s2006,

רוצה מסך טוב משהו שיהיה אפשר לגלוש באינטנט משחקים כבדים כמו CSS Crysis ועד פוטושופ מדיי פעם. 2ms 1:2000 לא יקר בער 1500 שקל.. בתודה ושבת שלום אור.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך המלצה למסך טוב שיהיה FULL HD גודל 21" תקציב עד 1200 שקל המסך מיועד גם למשחקים אז חשוב שיהיה לו תגובה נמוכה תודה מראש לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הי, אני כבר הולך לאיבוד מרוב אופציות, מקווה לקבל פה כמה המלצות טובות אז ככה, אני מחפש לקנות שני מסכים עבור: dual monitor setup הדרישות: - שוליים מסך דקים, כדי שהתמונות של המסכים יראו כמה שיותר קרובות- גודל 24" (גם 23.8 בסדר) - הייתי גיימר כבד, היום יותר מזדמן, אבל הייתי עדיין רוצה מסך שיכול להציג איכות סבירה למשחקים (לא FPS) - עד 1000 שח למסך המסך שהכי נראה לי עד עכשיו הוא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24073&iszap=1 הוא 2K רזולוציה, אבל תגובה איטית (8ms) תודה!

13. Started by YinonOzery,

שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה (GTX 970) ואני מעוניין לקנות גם מסך כדי שאני יראה כמו שצריך. גודל - 21"-24" מקסימום תקציב - 1300 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Mister Hai,

גודל מומלץ 22-24 אינצ' עדיפות - FullHd שמעתי שה- Dell UltraSharp U2311H מומלץ בגלל שיש לו סוג פאנל IPS מה אתם אומרים עליו הוא טוב למשחקים ? הזמן תגובה שלו (8ms) לא גורם למריחות במשחקים או שזה לא משפיע ? אשמח לקבל ממכם חוות דעת על מסכים מומלצים למשחקים

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  15. איך המסך Dell 23in U2311H לגרפיקה? יש משהו אחר עדיף עד 1100 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  16. Started by yuval48,

23 אני חושב.. למטרת לימודים וגם סרטים וסדרות מחיר: 800 הנייד: asus zenbook ux31a אם זה רלוונטי תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לא משחק (אולי משחקים ישנים ) צריך מסך נטו לסרטי HD ומסך שיהיה נעים לעינתיים לתיכנות ארוך כמו כן טווח המחירים 1200 מה שכן ראיתי מלא מסכי 22-24 בטווח המחירים האלו (ובדביק לא ראיתי הסברים על מסכים שהם לא למשחקים ) תודה רבה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by zekit,

שלום,אני צריך בבקשה המלצה למסך למחשב,למשחקים,גודל 19 אינצ' ותקציב של 1500-2000 שקל כך... לא ממש חשוב לי המחיר,העיקר שיהיה יחס של איכות\עלות טוב ^^

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  19. שלום הנני זקוק להמלצתכם בקשר למסך שיהיה מיועד למשחקים חדשים ושיוכל למצות את כרטיס המסך,SLI של 9600GT . אם לא תיהיה ברירה אז אפשר לחרוג בתקציב עד אלפיים ש"ח,זהו המקסימום שלי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  20. אוקיי... צריך מסך בגודל של לפחות 19", אני יסתדר גם עם רחב וגם עם רגיל. בתקציב הזה אפשר לקבל רק פאנל TN נכון? חשבתי על ה LG1970HR... יש משו יותר משתלם ממנו? אולי המסך של סאמסונג? (ברח לי השם שלו) ואפשר עוד 2-3 דגמים מומלצים בטווח הזה? ד"א, ההורים שלי נוסעים לחו"ל עוד שבועיים... יש בדיוטי פרי בסקאל מסכים? או שיש שם עוד חנויות שמוכרות? תודה.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Handofgod,

ספויילר אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינצ' לשימוש כללי כגון לימודים וצפיה ביוטוב מעוניין בפנל איכותי ככל שאפשר עם דיוק צבעים סביר מחיר:עד 700 עם עדיפות לפחות תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי כרגע מסך T220 של סמסונג ואני די סובל מהגודל העצום שלו מאחר ואני עובד עם טקסטים קטנים. אשמח אם תמליצו על מסך המתאים לשימושים שלי.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by AiXC,

תקציב לא מוגבל. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by alergic,

בהתחשב בזה ששוק מסכי המחשב לגיימרים בארץ לוקה בחסר עצה לגבי מסך מחשב חדש. האם לקחת את המסך שכרגע מומלץ ע"י HWOZNE: Dell U2312HM 23" (IPS Panel) או לקנות מחול את אחד המסכים הנ"ל: Asus VG248QE ASUS VS239H-P Asus VH238H BenQ XL2420T תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by komer83,

אין לי מושג איך לבחור או מה ההבדלים, התקציב הוא 1500 ש"ח, 23-27 אינטש ללא רמקולים. למחשב יש Thunederbolt, Mini Display Port וHDMI, מבחינת רזולוציה אני אחיה עם 1920x1080.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים