עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, יש לי בקשה קצת חריגה מבעלי הצג Dell 2007FP או Dell 2407WFP אני שוקל לקנות את אחד הצגים האלו, ואני אשמח אם מישהו יוכל לאפשר לי לבוא אליו ולראות איך הצג נראה (רק 2 דקות של טקסטים / גלישה, ועוד 2 דקות של סרט או משחק). אני מאיזור רחובות אז מי שגר רחוק זה לא רלוונטי, יש לי רכב אז אין לי בעיה להגיע, ואשמח לבוא לראות את הצג מתישהו בשעות הערב, או אם אפשר מתישהו בסופ"ש זה בכלל עדיף. תודה מראש, ליאור.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Iv0ry,

על אילו מהמסכים אתם ממליצים? http://skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm או 2243EWX Samsung ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2009 בשעה 23:30:52 אני על סף קנייה צריך רק את האשור שלכם איזה מהם לבחור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי בפורום ברצוני להתייעץ על נושא מסך למחשב. בחודש הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש בכ3,500 ש"ח. חודש לאחר מכן אקנה מסך מחשב חדש וזה מהסיבה שהמסך שלי כבר לא רלוונטי לחומרה המתקדמת היום (המסך בן 7 שנים כמעט.). התכנון שלי היה שאשקיע על המסך בין 1,000-1,200 ש"ח. אך מכר אמר לי שזה מחיר מוגזם. הוא טען שאם אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב הנוכחי שלי (3,500) אין לי מה לעשות עם מסך כ"כ יקר. אשמח לקבל חוות דעת נוספות, לפני מספר שנים כשהייתי לפני הצבא, הבנתי הרבה יותר בתחום המחשבים, אך היום אני די חלוד ואני צריך ללמוד רבות מחדש. בכל מקרה, האם המחיר שאני רוצה להשקיע אכן מוגזם? באיזה תקציב אני צריך להתמקד? אשמח להצעה מכם בקשר למסך. השימושים שלי למסך: גיימי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by jackhammer,

מישהו יכול להסביר לי בעברית פשוטה מה ההבדל בין יציאת ה DISPLAYPORT החדשה (יחסית) לבין יציאת ה HDMI ניסיתי לקרוא מאמרים אבל רובם מסבירים במילים לא קשורות לכלום כאילו מה אני אמור להבין מזה: HDMI is intended as an external consumer electronics connection for HDTVs. In contrast, DisplayPort is the digital interface for connecting flat-panel displays to computer systems . WHAT?? אני מודה מראש לכולם העונים (לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי פה)

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שלום לכולם ותודה מראש, בגלל הבורות שלי במסכי מחשב רציתי שתמליצו לי על מסך בגדלים של 20-22 אינטש, אשר ישמש אותי רק למשחקים! (מסך בלי קורנה או GHOSTING או כל באג או ארטיפק אחר) האם מסכי TN עדיפים עבור אנשים שהשימוש העיקרי הוא משחקי מחשב? אשמח לקבל המלצה על 2 דגמים טובים אחד יקר והשני זול (סקלת מחירים בסביבות 1500-2300 שקל)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. Started by Buffer,

היי, יש לי בחדר טלויזיה LCD 32" של גרונדיג.. החלטתי לחבר אליה את המחשב עד שאני אקנה מסך נורמלי למחשב. הבעיה היא שרואים קטן נורא נורא, והתמונה לא חדה והצבעים גם לא.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות וזה רק נראה יותר מכוער, אז בנתיים אני על 1280X960 צריך להתקין דרייבר או משהו כזה? איך אפשר לראות פה טוב? אגב, המסך תומך ברזולוציית HD 1080

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tronado,

היי, אני עומד לפני קנייה של אחד משני המסכים הללו. לצרכים שלי ה2408 יהיה מצויין, אך השאלה היא איך ה2707 יהיה לעומתו? יש איזשהו פרט שבו ה2408 עולה על ה2707? (כמובן שהמחשבה על ה2707 הגיעה בשל הגודל שלו...) הצרכים הם: משחקים (FPS...), סרטים, HD וגלישה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by n1r,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by edis,

בוקר טוב חברי הפורום אשמח להתייעץ איתכם בנושא הוספת מסך כמסך שני ובעתיד מסך שלישי מטעמי נוחות וגיימינג כרגע יש לי מסך של dell u2414h אני ממש מבסוט ממנו...האם יש טעם לקנות מסך qhd או uhd מבחינת כרטיס מסך יש לי כרגע msi gtx 970 4giga בעתיד אוסיף עד אחד ל sli בגדול השאלה הכי חשובה האם מסך מדגם שונה יפריע לשחק משחקים על 3 מסכים...? ואם יש לכם מסך מומלץ אשמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, אני שוקל לרכוש מסך 144HZ חדש, אך אני חושש מצבעים נחותים משמעותית מאלו של הDELL P2414 שלי. לכן אני מעוניין לדעת מי מהשניים עדיף, הBenQ XL2411Z או הASUS VG248QE? בעיקר מבחינת צבעים ואיכות תמונה כללית, והאם אני אראה ירידה משמעותית באיכות הצבעים בהשוואה לIPS שלי? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by efee123,

שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לברר לגבי מסך אני זקוק להמלצות. הדרישות הן: 1) אופיס- word וכו', פוטושופ, גלישה באינטרנט. 2) משחקים- כ.מסך GTX460 או HD5770. 3) כנראה יהיה גם כרטיס טלוויזה כדי לערוך קצת וידאו... אודה לכם אם תמליצו לי על מסך! תודה!

12. Started by pain_killer12,

שלום, יש לי מסך LCD שהוא 17 אינץ' LG L1732TQ. יש לי אותו בערך שנה, ומתחילים להיות סימנים שחורים כאלה על הסמך של עיגולים כאלה, ופתאום גוונים קלים של שחור על המסך. הבנתי שהגיע הזמן לניקיון אבל אני מפחד לגעת במסך שלא יתקלקל בו שום דבר. תוכלו להסביר לי איך לנקות את המסך או להפנות אותי למדריך אחר? תודה רבה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  13. במה חיבור DVI יותר טוב מהחיבור הקודם שנחשב כבר ישן?(שכחתי את שמו)?

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by crak100,

שלום רב אני מעוניין להחליף מסך שיש לי SAMSUNG BX2235 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS22B3UVMV/ZA השימוש שלי הוא רק משחקים COD MW3 וכו' חשובה לי מאוד איכות המסך ..(זו גם הסיבה שאני מחליף את זה שיש לי). עברתי כאן על הפורום ראיתי המלצה רחבה לגבי DELL U2312HM התקציב שלי עומד כרגע על 1000-1500 ש"ח מקסימום השאלה היא האם אני יכול להשיג מסך טוב יותר מה-DELL בתקציב שיש לי ,ואם כן איזה ?? ראיתי את המסך הזה , איך הוא ביחס http://m.ksp.co.il/product.php?uin=16349 תודה מראש לכל העוזרים.

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. שלום וברכה, הייתי מעוניין במסך תלת מימד כמה שיותר גדול עם20-26 אינט' במחיר של עד 1500 שקלים. צריך שיתמוך בתלת מימד ורצוי שיהיה FULL HD

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by רועיקי,

לפני שנתיים עברתי מ17" CRT(!) לE228WFP. אחלה מסך, הבעיה היחידה היא שהוא יותר מדי בהיר, זה מפריע לגיימרים כמוני שאוהבים לשחק משחקים חשוכים וכו'. אני וה8800GT שלי (מנוחתו עדן) מאוד אהבנו את הרזולוציה של 1680x1050. איזה תחליפים יש לי עכשיו? (אבל כאלה ששחור בהם זה שחור!)

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מחפש מסך חדש. הכרטיס שלי הואRX480 8GB. רזולוציה FHD ההתלבטות היא בין שני המסכים הבאים: Asus VG245HE 24'' LED http://ksp.co.il/?uin=39087&select=.1024..230..138..1358..198. AOC G2460VQ6 24'' LED http://ksp.co.il/?uin=30142&select=.1024..230..138..1358..198. שניהם נראים זהים לגמריי. שניהם AMD FREE SYNC למרות ששחכו לציין את זה בAOC. 1. האם יש לאחד מהם יתרונות על השני? למה הAOC זול ב200 ש"ח? 2. מה זאת טכנולוגיית ה EYE CARE שיש לשניהם? האם באחד מהם היא עדיפה? תודה.

18. Started by sigma,

באיזה אופן רצוי לנקות מסך LCD מאבק וכתמים ? יש איזה חומר או תרסיס ניקוי מתאים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by primo,

טוב אז לאחר שהמסך CRT שלי נדפק לגמרי אני מעוניין במסך חדש , תקציב 2300 שקל. לקו הגמר הגיעו שני מסכים: SAMSUNG 226W ו DELL 2007WFP המטרה שלי היא שהמסך ישמש אותי למשחקים כבדים +משחקים כמו פיפא ונבא ושלא יהיו בו מריחות(עד כמה שאפשר) אם זה משנה הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 640MB תודה

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by haimiko84,

שלום, הייתי רוצה לדעת איך אני בודק גרסה וסוג פאנל במסכים של DELL? אני חפשתי די הרבה זמן בפורום, אולי אני לא כזה גאון בחיפוש, אבל לא מצאתי נושא שקשור לזה. אשמח לתשובתכם ותודה מראש.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. מעוניינת לקנות מסך LCD איכותי בתקציב של עד 1500 ש"ח השימושים העיקריים יהיו טקסט, אינטרנט, OFFICE ,תוכנות תיכנות , תמונות, מוזיקה סרטים מדיי פעם.... מה שבטוח לא משחקים מה יכול להתאים לשימושים אלו מישהו המליץ לי על XEROX- איך המסך הזה?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by alh,

אתמול כשקמתי בבוקר והדלקתי את המסך, הוא נדלק כרגיל אבל אחרי כמה שניות נכבה. לפחות כך זה נראה בהתחלה, אבל כשהסתכלתי טוב יותר על המסך ראיתי שהתמונה מופיעה בו כרגיל, אבל היא מאד מאד חשוכה. זה נראה שתאורת המסך נכבית אחרי כמה שניות. כשחיברתי אותו דרך ה VGA ללפטופ הוא נדלק, ואז כשעברתי חזרה ל DVI הוא המשיך לפעול כרגיל, אבל היום בבוקר זה שוב קרה, והפעם גם כשחיברתי דרך ה VGA הוא נדלק לכמה שניות ואז התאורה נכבתה. יש למישהו רעיון מה לעשות? האחריות כבר נגמרה ואני ממש לא רוצה לקנות מסך חדש.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by Ron707,

דיברו המון על זה שהם 120 ואני בודק ב-info במסך וכתוב לי 67.5kHz 60Hz NP איך אני משנה ל-120?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ORBIT,

המסך הנ"ל מומלץ בביקורת באתר: http://hwzone.co.il/reviews/22inch/17/ ובנוסף: 1. עד כמה הוא ממולץ לצפיה בסרטים? 2. איזה פנאל יש לו? 3. ומה המשמעות של "אפקט המראה"? עד כמה זה חיסרון בולט? איך זה בא לידי ביטוי מעשי? האם כשהמסך דולק אני אראה השתקפות של כל מה שמסביבי? (יש לי מספיק מראות בבית) בקיצור, אני מעוניין במסך טוב לצפיה בסרטים (מינימום "19) בתקציב של עד 1,700 ש"ח. רצוי מסך רחב (אגב, במסך רחב אוכל לצפות בסרטים מבלי שהתמונה תמתח לצדדים?) חס וחלילה פאנל TN. אין לי דרישות מיוחדות כמו יציאות וכניסות רבות, מבחינתי רמקולים מובנים הם מיותרים לחלוטין.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. חשבתי על הדל המפורסם או ה EIZO S2431W אבל עכשיו שאני רואה את הביקורות על ה 2209WA והמחיר המגוחך ... איזה הצדקה יש לי להוציא פי 3 ? או במילים אחרות ה 2209WA באמת כזה טוב? ו 22" רחב לא יהיה קטן מידי בגובה לעריכה ? היום אני על 3:4

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.