עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by RED_ALERT,

שלום אני צריך שני מסכים מהחנות זיגזאג הראשון הוא מסך לשימושים רגילים:אינטרנט וכו'(בלי משחקים) תקציב עד 1200 שקל ולא אכפת לי ממש מנתונים יבשים רק שהמסך יהיה מבית טוב ואמין אמין אמין המסך השני הוא לשימושי גראפיקה:פוטושופ ודומיו תקציב עד 1500 וכמה שיותר איכותי תודה מראש ארז

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by Fir3DragoN,

זקוק לעזרה בבחירת מסך זול באזור ה500-600 אם חריגה קטנה מחייבת.. אני לא מבין במסכים.. זקוק לחברה טובה לא חברת מדבקה... מחיר טוב לקנייה באזור נתניה... מקובל גם מסך עם אחריות כוללת איסוף ושילוח (באזורים מרוחקים) צריך מסך לרזולוציה של 1920x1080 לגיימינג

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by mordydd91,

המלצה למסך מחשב: קודם תגידו לי מה עדיף ללכת led או lcd 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):100 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט - 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי?hd4870 4. בקשות מיוחדות - על הקיר-לא חובה לא איכפת לי מהרמקולים עדיף שיהיה בלי 5. גודל מסך רצוי: אני מתלבט בין 24 רוצה חוות דעת על המסך :LG W2453V ועל LG W2486L LED --------------------------------------------------------------------------------

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by omer_hatchek,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך ואיזה סוג פאנל יש לו (לפי מה אתם יודעים בוודאות את סוג הפאנל?) תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום, חיפשתי כל מידע בפורום על המסכים הללו אך לא מצאתי משהו מאד רלוונטי וקונקרטי. ברשותי היום מסך AOC728 "17 ואני די מרוצה,אבל אני מתכון לקנות מחשב עם מפרט גיימרים בסביבות ה 5K וכאמור מסך חדש נוסף. הייתי שמח אם מישהו יוכל להרחיב לגבי החברה ואיכות המסכים שלה האם הפאנל איכותי,התצוגה,אמינות והאם מומלץ לקנות ואם כן האם יש דגם מומלץ כלשהו שאלה קטנה נוספת: ראיתי הרבה תגובות והמלצות על ה VP930 האם זה מתייחס ל VP930B ?? והאים הוא טוב יותר או עדיף מAOC תודה רבה לכולכם

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by Oz.,

ערב טוב אנשים... אז ככה אבא שלי קנה לי מסך של HAIER ... דגם L26R1... עכשיו מאחורי המסך יש חיבור VGA רגיל אז חיברתי רגיל את המסך למחשב ואין לי תמונה... עשיתי סריקה במסך וזה פשוט לא מצא כלום... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by shlox,

נואשתי כבר מלמצוא מקום שבו אוכל לראות את המסך הזה ברזולוציה ותנאים מיטביים לפני רכישה. אני מאוד מעוניין לקנות אותו, אבל אני מוכרח לראות אותו קודם ולהחליט אם הוא מתאים לצרכיי... הבעייה היא שבכל מקום שראיתי אותו הוא היה מחובר עם עוד עשרות מסכים אחרים, ברזולוציה גרועה ואיכות נוראית, ובשום מקום לא הסכימו לחבר לי אותו בנפרד ולהראות לי את ביצועיו ברזולוציית נייטיב.. אז אני מנסה את מזלי (מודע לזה שזו בקשה מוזרה) - האם מישהו שיש לו את המסך הזה וגר באזור המרכז (אני מפ"ת) מוכן להזמין אותי אליו לעשר דקות כדי להתרשם מהמסך?... אני בחור מנומס ונחמד תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  8. איפה אפשר לראות את U2312HM עובד?ואת הבדל בין IPS ל"רגיל" ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by timac,

אני מתכוון לקנות תסוני החדש ויחד איתו קבל hdmi to dvi עכשיו השאלה האם המסך חייב את המחשב כדי שיראו בסוני זאת אומרת חייב שהמחשב יהיה דלוק כדי שאני יראה משהו על המסך או שהמחשב מכובה אני יחבר תכבל ידליק תמסך וישחק בלי שהמחשב פועל ורק הסוני יפעל?? אני מקווה שהבנתם ... תודה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  10. שלום, מחפש מסך 19 אינטש שטוח למשחקים בסביבות 1500 ש"ח עם מגבלת גובה של עד 41 ס"מ. תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by MichaelK,

המסך הוא למשחקים .. אני צריך חוות דעת איזה מסך הוא הכי מומלץ

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  12. אם כן, באיזה דגם של כרטיס מסך זה, והאם כאשר עוברים למצב הזה, המסך הופך להיות "איטי" יותר בתגובה שלו ? (למשל כשגוללים עמודים בדפדפן וכו')

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by Noamko26,

ראיתי במחסני חשמל מסך 32' ו39' ב100 שקל בערך,(ויש חיבור HDMI וFHD) ולפי מה שהבנתי, אם אתה רוצה לקנות מחשב גיימינג עם קצב רענון יותר גבוה מ 60hz זה בסביבות ה2000 ש''ח. אז מה ההבדל בין לקנות מסך של TV ולחבר למחשב או מסך שמיועד לPC? הרי שנייהם זה 60hz (וגם פה אתה מרוויח מסך גדול).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום רב, הייתי רוצה המלצה על מסך 22" במחיר שעד 1000 שח' לשימושים הבאים: אני די הרבה על המחשב, אז צריך משהו שלא יכאיב לעיניים (קריאה מרובה-אינט' + אופיס) משחקים - יש לי כ.מסך 4850, אז אני משחק על רזולוציה גבוה. סרטים - רואה, אך בתדירות נמוכה מאוד (לא כזה קריטי לי) * לא ממש איכפת לי איזה חנות לקנות, העיקר הדגם שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני בקרוב קונה מחשב חדש עם מפרט חזק(עם geforce 1070) ומתלבט אם כדאי להחליף את המסך ל27 אינץ עם פאנל IPS ו2K או 4K כרגע יש לד מסך דל 24 אינץ (U2412M) השימושים שלי הם סרטים, עריכת וידאו וגרפיקה, אינטרנט, אופיס ותכנות התקציב הוא עד 2500 שקל +- שווה להשאר עם המסך שלי לעוד כמה חודשי-שנה ויותר ואז להחליף או שיש דגמים טובים במחירים שפויים? תוד

16. Started by Shiker,

מה היתרון ה- WIDE ? מומלץ למשחקים ? בעקרון אני גיימר ואני אוהב מירוצים הלף לייף ושאר הירקות.. עכשיו אני מתבלט בין ה- 940BW ל - 931BF שניהם בגודל 19...אבל יש הבדל, האחד 4MS השני 2MS...לא יודע מה לבחור ומה כדאי מבחינת משחקים וגלישה באינטרנט...

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by Msys,

המסך LG CRT שלי התחיל לעשות בעיות אחרי 6 שנים של פעילות אז החלטתי להתקדם טכנולוגית לעבר LCD, התכוונתי לקחת איזשהו AOC מאחר והוא זול ועם ביקורות סבירות, השאלה היא האם יש המלצה ספציפית למסך מחשב בתקציב, משהו אשר טוב יותר מהAOC או שאין כזה דבר? תודה!!

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by zniibidl,

לא יכול לחרוג בכלל מהמחיר [2000 כאמור] רצוי אפילו יותר זול. שימושים: משחקים : פיפא וניד פור ספיד בעיקר וגם לא הרבה סרטים : מדי פעם קצת סדרות או סרטים אינטרנט ואייסיקיו מעדיף זמן תגובה 2MS עד 5MS ולא יותר לא יודע אם כדאי לי רחב או לא 19" לפחות חשבתי או על 940BW או על 931BF אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  19. עד עכשיו היה לי Mag z24hd שחור שתמך גם ב 1920X1080 אבל הוא מת לצערי אתמול. אני מחפש מסך חדש טוב שיתאים לחומרה שיש לי אבל גם לא הכי יקר שיש. סתם דוגמה בדף הראשי של KSP ראיתי מסך למחשב שעולה בערך 3000 שקל אבל זה לא אומר לי הרבה. החומרה שלי : Intel Core i7 8700K / 1151 Tray Noctua NH-U12S CPU Cooler Gigabyte Z390 Gaming X Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 Be Quiet! SILENT BASE 800 BLACK ANTEC PSU 650W GB Neo Eco Modular 80+ OEM New PC Samsung SSD 250GB 970 EVO NVMe M.2 Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda Gigabyte GeForce RTX 2070 GV-N2070WF3-8GC אני מחפש מסך טוב שי…

20. Started by mtfl,

אני מחפש מסך LCD שגובהו לא יעלה על 41 ס"מ ! לפי הבנתי זה יוצא 17" אבל אני לא סגור... (הוא לא ייכנס במדף שאני מעוניין לשים אותו מעבר לאורך הזה...) עד 1200 ש"ח וקצת יותר, אם יש הבדלי איכיות בהפרשי מחירים קטנים... למשחקים,ולעבודה רגילה על המחשב... אני לא מחפש את הטוב ביותר אבל , מסך כזה שאם אני ארצה להתקין משחק חדש אז אני אראה אותו כמו שצריך..... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  21. אשמח לעצה, יש לי מסך Acer Predator XB273K - 27 אינץ' - פאנל IPS - צבעים HDR - רזולוציה 4K - קצב רענון של 144HZ!! - זמן תגובה של 4MS - משתמש בטכנולוגיית NVIDIA G-Sync - יש רמקולים פנימיים למסך אני מוכר את המסך ורציתי להתייעץ כמה לדעתכם אני יכול למכור אותו? כי אני נגיד קניתי אותו בסביבות ה-4500 חדש עם מיסים ומשלוח מאמזון

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by iveco,

יש מבצע בשופרסל מי שקונה מעל 200 שקל מקבל את הטלויזיה PALIT PT32HD ב 200 שקל פאנל LED , רזולוציה HD READY 1366*768 2 יציאות HDMI , 50-60HZ משהו מאוד סטנדרטי חשבתי גם אם המסך זבל זה כולה 200 שקל לא שווה לנסות ? יש לי כרגע מסך תושיבא 37 אינץ FULL HD LCD ריענון 50HZ הפאנל LED לא עדיף?

23. Started by navid24,

שלום רב, בעבקות ההמלצות פה קניתי מסך ASUS VW222U הוא יפה ומאוד טוב רק שיש איזו בעיה מוזרה, שאני מחבר אותו ל לוח אם מדגם INTEL DG45ID שיש לו DVI פנימי ברגע של הדלקה של מחשב המסך יש לו אור כתום אין סיגנל... אבל אחרי כמה דקות ש המערכת הפעלה עולה פתאום המסך חוזר לחיים ... כך שאין לי שום יכולת לראןות את הBIOS או את תהליך של עלייה של המחשב. חשוב לציין שהתקנתי את המחשב הייתי עם מסך אחר של DELL 17 אינץ ושם הכל עבד בסדר גמור אשמח לקבל תשובות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  24. בכותרת אני צריך משהו זול, אבל שלא יראו את זה על המסך אם אפשר פירוט על הדגם אשמח. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by metison,

60% אינטרנט 15%תכנות 10% סרטים 15% אופיס אשמח לעזרה בנושא. תודה. (מה עדיף רחב או רגיל?)

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.