מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם, אני סטודנט למדעי המחשב ומתעסק בתכנות. המחשב שלי זה LENOVO YOGA 2 PRO. הבעיה שהמחשב הוא בעל מסך 13 אינץ ורזולוציה של 3200X1800 בערך. אני רוצה לארגן פינת עבודה שאני יוכל לחדבר אליה את המחשב הנייד. אני רוצה לקנות מסך וחשוב לי תהיה לו יציעת HDMI. על איזה מסך אבל ממליצים ועל איזה גודל? המחיר שלי הוא עד 200 דולר והקנייה תתבצע בארצות הברית.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה של החומר בפורום הבנתי שמסכי ה-VA יותר טובים מה-TN ובעיקר לטקסט. אני מחפש מסך לטקסט (בעיקר אינטרנט) במחיר של 1000-1200 ש"ח , קיים??? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
זהו זה. רכשתי אותו לאחר שעזרתם לי במשך השבועות האחרונים בלבטים ותמכתם כאשר היו לי חששות ועל כך תודה לכל הצוות ולכל המשתתפים בפורום. למי שסקרן: העלות כ- 1600 ש"ח במכרז ברשת.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב לסרטים ומשחקים אני כרגע משתמש במסך של viewsonic pf775 שזה מסך CRT בן 16 שעובד ברזולוציה של 1400 על 1050 לפני מספר ימים הוא נהיה מעט חשוך יותר ואז שב לפעול תקין כבר כמה ימים זה ככה אז אני מחפש להחליף אם יש משהו שיעבוד כמו המסך הזה ניסיתי מספר פעמים לשים מסך דק אבל הם פולטים יותר מידי אור יש מלא ריבועים קטנים על המסך השחור הוא לא שחור והאור במסך מהבהב די דומה לפלורוסנט יש לי שני מסכים שקיבלתי פיליפס 236vl LG flatron L1954sm שניהם היו מחוברים בין 5 ל 10 דקות לפני חזרתי למסך CRT שבוא אני רואה הרבה יותר טוב ניכנסתי לזאפ לראות דגמים של מסכים ויש שם מושגים שאני לא מכיר מה זה אלו W-LED TFT TN VA PLS IPS MVA IGZO AD-PLS AH-IPS In-plane P-MVA S-PVA …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש נושא שמאד מטריד אותי טרם הקניה. בלי הרבה דיבורים: *הכל יהיה טבעי? איך אני יודע עכשיו שהכרטיס מסך ישנה את הרוזולוציה שלו לLCD שאני אקנה? זה בעיקר מה שמשגע אותי. *נגיד הרוזולציה של המסך היא 1366 על 768 הכרטיס בטוח יתמוך במסך? כי אני פוחד שהרוזולוציה לא תתמוך בזו של המסך ואז אכלתי אותה... תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע נדפק לי המסך (פיליפס 200W שקניתי לפני כמה שנים בהמלצת הפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו) ונאלצתי לקנות מסך בזריזות. קראתי קצת בפורום והחלטתי על הסאמסונג הנ"ל. המסך באמת מרשים מאוד ולמרות שה-PIVOT לא ממש בשימוש אצלי, ההגבהה דווקא כן. אבל, לצערי לא הצלחתי להגיע לצבעים שנראו לי אמיתיים. למישהו יש הצעה לכיול? תודה מראש, דודי
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש בבעלותי שני מסכי Dell U2312HM והם מעולים. אני רוצה להוסיף מסך שלישי, ראשי, למטרת גיימינג. כרגע הסתכלתי על ה Dell U2715H אבל קיוויתי לשמוע עוד המלצות. החשש העיקרי כרגע הוא ש 27" עלול להרגיש קטן מדי בשביל רזולוציית 1440p אבל 1080p לא עומד על הפרק. הייתי מגביל את המחיר עד 5000 ש"ח עם העדפה לקנייה בארץ (לא רוצה להסחב עם מסך ענק במטוס ) תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע על מקום עם מחיר יותר נמוך מאשר בOLSALE-770
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, מצטער על שאני פותח עוד נושא כזה אך עדיין איני סגור על עצמי. לאחר שקראתי פה בפורום על תופעות שונות ומשונות בפיליפס 240PW9EB (זליגת אור וזמזום מעצבן) אני רוצה רק לקבל חיזוק ואת דעתכם. בנתיים מה שהשתנה זה שהמסך כנראה יהיה המסך הראשי שלי בבית בעוד שהדל שלי (2007FP) כנראה יעבור למשרד. הבנתי שהפיליפס איכותי יותר למטרות CGI מהדל 2048 (H-IPS לעומת S-PVA) ורציתי לדעת: 1. האם אני צודק? 2. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם לאור הנושא שהיה פה בו היו טענות לתקלות מוזרות? 3. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם בכלל? (: 4. האם יש סיכוי שיקרה משהו בכיוון המכירה הקבוצתית של ה HP? 5. יש אפשרות אחרת? *אני קצת מפחד מהדיון ההוא(לינק מצורף) והמשתמע ממנו לגבי הפיליפס אבל מצד שני אני רואה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו בפעם הקודמת שהתייעצתי פה, גם הפעם אני מחפש מסך מחשב נוסף. גודל רצוי הוא 23-24 אינץ'. שימוש: בעיקר משרדי (גלישה באינטרנט. צפיה ביוטיוב. עבודה עם מסמכים). אם אפשר שיתמוך גם בצפיה בסרטים FHD, מה טוב. מצאתי את המסך הזה (חיפשתי לפי מידע שמופיע כאן באתר) ובהתחשב בכך שהחנויות המועדפות עלי הן ksp או ivory, אז נכון לעכשיו זו נראית לי הבחירה הטובה ביותר (וגם יש פלוס של HDMI): http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1729..2241..424.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27058&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בכל אופן - אם יש משהו מומלץ יותר (בעיקר עכשיו בתקופת הבלאק פריידי), אשמח לשמוע המלצות. המחיר אגב - כמה שפחות (לא רוצה לנקוב במחיר, כי אני לא מבין בתמח…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות למסך 22 שישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים.. את הT220 כבר יש לי בבית במחשב נוסף ככה שאותו פחות או יותר אני כבר מכיר.. האם כדאי ללכת דווקא על הT220P או שיש אופציות אחרות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עצתכם לפני קנייה. לאחר בדיקה, החלטתי ללכת על המסך הזה. המחיר הוא באזור ה 1200 שקל, והשאלה שלי היא האם כשאני יחבר אותו ללאפטופ (HP, מסך רחב 15.4) התמונה במסך הגדול תופיע בצורה ברורה, או שתהיינה כל מיני בעיות בחדות / איכות התמונה, מכיוון שזה לאפטופ והכרטיס מסך שלו הוא מובנה.. (לא יודע אם זה קשור, לכן אני שואל). האם תהיה בעייה כל שהיא בחיבור מסך זה ללאפטופ, או שהתמונה תופיע בבירור? כרגע אני עובד על רוזולוציה 1280X800 שזו הרוזולוציה הטבעית של המסך שלי. תודה מראש לכל התותחים.. עריכה: אני מעוניין להוסיף למסך מתאם TV BOX כדי ליצפות במסך גם טלויזיה. יש הצעות למתאם?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. כיום יש לי כרטיס מסך HD 5770 עם מסך CRT של LG בן 3 בערך ואני מעוניין להחליף אותו במסך LCD/LED בגדול 22" בתקציב של עד 1500 ש"ח (לפי מה שראיתי אפשר למצוא מסכים טובים בסכום הזה אבל אני פשוט לא מבין גדול ) עיקר השימוש שלי במחשב הוא במשחקי מחשב, גלישה באינטרנט ומדי פעם צפיה בסרטים וסדרות. את המסך אני מעוניין לרכוש מחנות בבאר שבע. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך מחשב נוסף לאלו הקיימים. כרגע יש לי lg flatron w2262tq כמסך ראשי ועוד טלוויזיה 40" כמסך לסרטים וסדרות. אני משחק במחשב לעיתים ממש רחוקות (פעם בשנה-שנתיים יושב על איזה משחק. וגם הוא לא מהחדישים בדרך כלל) לכן דרישות לגיימינג הן לא קריטיות עבורי. אני כן מבלה המון שעות מול המסך בכתיבת קוד ולכן איכות התמונה והרזולוציה חשובות לי. אז מה הדרישה: 27 אינץ', FHD ושיראה טוב (בכל זאת, יותר קל להצדיק את הרכישה בפני בת הזוג עם "תראי איזה יפה" מאשר נתונים יבשים מרשימים ככל שיהיו). חשבתי על הבא של סמסונג. ראיתי כבר מספר אנשים כאן בפורום שרכשו אותו ונשמעו מרוצים, אך בביקורות ביוטיוב די קטלו ואמרו שהוא גימיק ולא מעבר. מה דעתכם …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רוצה לקנות את אחד מהמסכים האלה ואני מתלבט. אפשרי גם לקנות את אותו המסך של סמסונג בגודל של 20 אינץ' בגלל שאני חושב שהגודל יהרוס לי תעיניים.. יש מבצע בחנות ספיד על הסמסונג והוא עולה משו כמו 1400 שח וה20 אינץ' עולה 1200 ומשו. המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים,קיצור אסוס או סמסונג?? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך 2 מסכים לעבודת אודיו.... ככה שאני לא צריך מסכים ברמה מטורפת משהו סביר חשוב לי שהסטנד של המסכים לא יתפוס יותר מידיי מקום על השולחן הבנתי ש LG (שהם מאוד יפים לדעתי) נחשבים למסכים גרועים מאוד ושמעתי ש SAMSUNG נחשבים לא רעים... אבל אני מעדיף לשאול כאן מאשר להיכנס כמו טמבל ל BigBox ולקנות את המסך הראשון שהמוכר (שלא מבין כלום) יציע לי התקציב זה כ 1000 ש"ח ליחידה (אין לי בעיה להוסיף עוד טיפה אם צריך)
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms Black DVI והשאלה שלי היא האם אני צריך בשביל לשחק במסך הזה ברולוציה שלו כרטיס מסך חזק? ואם כן עד כמה חזק
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היום קניתי את המסך שהומלץ לאחרונה ע"י משתמשי הפורום - Samsung 2243bw, עוד אחד ממיליון מסכי ה-22" בעלי פאנל TN הקיימים בשוק (רק לסמסונג יש אלפיים דגמים ). להלן התרשמות אישית שלי מהשעות הראשונות עם המסך. לצערי אין לי מצלמה בשבוע הקרוב אז אין בינתיים תמונות. אם ההתרשמות תשתנה בהמשך השבוע אני אעדכן. דבר ראשון המסך נראה טוב מבחינה פיזית. מבחינת עומק הוא כ-15 ס"מ מתחילת המסך ועד סוף הסטנד מאחור. זה קצת עמוק לטעמי אבל סבבה. מאחור הוא אפור ומקדימה שחור. הכפתורים רגישים למגע ואינם לחיצים. הם נראים כמו חלק מהמסגרת. זה די מגניב בצד ימין למטה יש לו נורית (LED) כחולה. כשהמסך במצב המתנה היא מהבהבת. זה מעצבן בזווית של העין... האגרונומיה של המסך לא רעה בכלל. אפשר לסובב אותו ימינה ו…
-
- 16 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מה יותר טוב משניהם למשחקים סרטים אינרטנט וכו' כל דבר שילד בן 15 עושה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לפטופ חדש חזק מספיק. וחיברתי אליו מסך של LITEON ישן יחסית אבל נוח כי מסך שלו גדול 19.חיברתי אותו לשולחן בצורה הפוכה קומבינה קלה.בקיצור אני לא מצליח למצוא תדרך להציג בשני מסכים את אותו דבר. אבל שהמסך שחיברתי יציג הפוך.הנה תמונה להמחשה:http://www.fastup.co.il/images/586126.jpgWindows 8 רץ בלפטופ.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה מסכי מחשב שמודגש שהם בפורמט הנ"ל. אשמח להסבר קצר מה היתרונות/חסרונות של המסכים האלו ומה ההבדל בינם לבין 16:10. האם קיימים מסכי 23 בפורמט 16:10 או שזה לפי ההידיון והחישוב רק 16:9?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD אבל לא יודע איזה קראתי את הדביקים ועוד כמה נושאים פה וזה רק בילבל אותי עוד יותר יש לי כרטיס מסך RADEON 9550 ולפי מה שראיתי פה המליצו על המסך הזה בכמה מהנושאים האם הוא מתאים לכרטיס מסך? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה מראש BIG FOOT
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=573720 ולשמש אותו גם כטליזיה וגם כמסך מחשב.. האם זה יהיה מספיק איכותי כדי לשמש למסך מחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אקבל בימים הקרובים את המסך החדש (XEROX MX7 19W ) . מלבד בדיקת פיקסלים מתים ב- DPB ,על אילו בדיקות נוספות אתם ממליצים? יש מאמר או מדריך שתוכלו להפנות?הדרכה לצעדים ראשונים- תוכנה מתאימה,בדיקות מומלצות,כיול? אני מניח שאני לא הראשון ששואל,אולי כדאי לשים סטיקי? ערכתי חיפוש אבל ההצע של תוכנות הבדיקה גדול, וקצת התבלבלתי- במה לבחור ,בהנחה שאדע לקרוא את התוצאות... חיפשתי כאן: http://www.prad.de/en/monitore/testsoftware/testsoftware.html וגם כאן: http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html אז מה אתה עושה אחרי שחיברת את המסך החדש? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי VX922 עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו, ומאוד נהניתי ממנו. פתאום היום, הופיע לי פס ורוד בצד שמאל של המסך, ולא רוצה להעלם, מה לא עשיתי, חיברתי מחדש את הכבלים, התקנתי מחדש את הדרייברים, כלום לא עוזר. החיבור הוא DVI. אם מישהו נתקל בתופעה כזאת, או יודע מה לעשות, (חוץ מלממש אחריות.) אשמח מאוד לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-