מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהייתה שאלה דומה, אבל שלי יותר ספציפית. אני מתלבט בין ה - LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS ובין ה- ו931BFו19ו Samsung LCD אממ על ה - LG שמעתי המלצות...על ה - Sam לא ממש. הנתונים שלהם די דומים חוץ מהיחס ניגודיות, שכאמור של - Sam גבוה יותר, בנוסף ה - Samsung יותר זול, אבל זה לא מהותי בשבילי. אני מעוניין לשמוע את הדעות של מי שמבין בתחום או שבדק את הנושא לעומק... תודה רבה מראש לעוזרים !!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי 22" יהיה הגדול ביותר שעוד נוח לעבוד איתו. יש המלצה טובה יותר מ- T220 של סמסונג? (ראיתי שה- T220P לא מומלץ...)
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני מאוד הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המסך הנ"ל מכיוון שלא מצאתי שום ביקורת על המסך אני מבקש ממכם לעזור לי בדעתכם זה המפרט הטכני שלו: http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=151&l3=638&l4=0&model=2063&modelmenu=2 המחיר שלו ב סקאי פיסי 3113
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסכי LCD עם מראה מרשים שזה לא סתם ריבוע על רגל מסכנה אלא משהו כמו הסוני SDM-HS95S שזה אחד המסכים הכי יפים שיש או סוני סדרת HX או הסמסונג 960 BF שכרגע לא ראיתי פה ביקורות טובות עליו אז זה הסגנון של המסכים שאני מחפש, המסך אמור לשמש גם לטקסט וגם למשחקים וסרטים אשמח לקבל עוד רעיונות עמית
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Dell 2007WFP בדקתי סוג פאנל שהוא RT803 לשמחתי לאחר שהבתני פה בפורום שזה פאנל SIPS המיוחל!! בדקתי את ה-REV לשמחתי A04 לגבי פיקסלים שרופים בדקתי עם CheckeMON,ו-DPB,לשמחתי ברוך השם 0 חברה (פיקסל שרוף זוהי נקודה שתקועה במסך ולא משתנה לא משנה מה נעשה אמת ? ) עכשיו יש לי שאלה עליכם חברה בנוגע למשחקים כרגע לבנתיים יש לי כרטיס מסך GeForce 6200 256mb השאלה שלי איך מה אני צריך לעשות עלמנת שיתמוך במשחקים עם מסך זה!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך הצאות למסך דק וזול ככול האפשר המחשב הוא בשביל עבודה משרדית נטו בלי אפילו לראות סרטים אז אני צריך משהו ממש פשוט
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אתם מכירים מקום שאוכל לראות בו מסכי LCD, להתרשם (לעבוד עם המסך טיפה ) ולהשוות באופן יותר ספציפי אני מתלבט בין הLG L1970HR ל-VIEWSONIC VP930 הלכתי לאופיס דיפו קריון (יש להם את הLG) וראיתי שהם פשוט עושים שם צחוק מהעבודה, אין מצב לראות מה המסכים שהם מציגים באמת שווים... תודה לעונים....
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
HOT בנוסף למחשב.המסך יהיה מיועד לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וגם ישמש אותי בתור טלויזיה (אני אחבר אליו את הממיר של HOT) התקציב הוא כ1500-2000 ש"ח איזה מסכים מומלצים יש למטרות אלו? (מבחינת איכות תמונה וכל מה שרלוונטי לצפייה בסרטים באיכות HD) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה קניתי תמסך הזה לפני יומיים עכשיו אני רוצה לשאול אם יש דרך לשנות צבעים וכל מיני דברים דרך תוכנה ולא רק דרך הכפתורים של המסך? כי הצבעים לא יושבים לי טוב בעין ואחרי חצי שעה במחשב כואבות לי העיינים.. אז מי שיודע אם יש אפשרות כזאות אז זה יעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן רציתי לקנות מסך LCD שישמש אותי גם לטלויזיה וגם למסך המחשב. ראיתי את המסך הבוקר בעיתון, ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו- viewtech 9005l-TD 19" גודל מסך-19 אינצ' מהירות רענון-2 MS כניסה דיגיטלית ואנלוגית:DVI+VGA+S-VIDEO+AVI+CVBS כולל רמקולים רזולוציה מקסימלית:1280X1024 ניגודיות-1:700 מתאים לכל שיטות השידור מחיר: 1500שקל תודה לעוזרים, ודרך אגב מה זה ניגודיות ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב Mag H2401C LCD וכשמדדתי את הרוחב שלו לעומת 22 אינטש שיש לי שמתי לב שהמאג צר יותר ב-1.2 ס"מ, אבל הוא ארוך יותר. האם זה הגיוני? כי חשבתי שככל שהאינטש גדול יותר גם הרוחב וגם האורך גדולים יותר. עשיתי קנייה נבונה? כי אצלי המסך תמיד הפוך ב-270 מעלות ולכן הרוחב מאוד חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הם היתרונות והחסרונות של מסך 26 אינץ של samsung מדגם T260HD?? ואני רוצה לחבר לו מחשב ופליסטיישן 3 וולחיבור טלוויזיה........... בבקשה תשובה די דחופה עד יום שישי הזה .....
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם יש כאן 3 דגמים של סמסונג ו2 מהם יקרים יותר מהשלישי בערך 350 שקל, אני לא מבין למה. 1)מחיר 1300 S24A450BW קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/business-monitor/LS24A450BWT/CH 2)מחיר 1250 S24B370H קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B370HS/CH-spec 3)מחיר 930 S24B300BL קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B300BL/CH-spec רק המסך הראשון הוא רזולוציה 1200-1900 2האחרים 1900-1080 אין לי מושג למה המחיר של המסך השלישי הוא רק 930 ושל המסך השני 1250 כי לפי המפרט אין הבדל ביניהם פרט למהירות תגובת מסך של 2 לעומת 5 …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את ה- EIZO לפני מס' ימים ורציתי לדעת אם החיישן של האור המותקן בו עובד אוטמטית או שצריך להפעיל אותו בדרך כלשהי (כי לא שמתי לב שהוא עושה משהו) באמצעות הדיסק אולי? בנוסף , שמתי לב לכך שאין לי את כל אופציות התצוגה בתוכנה המצורפת (כמו c-booster )
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
המסך שלי מתכבה למרות שהוא דלוק ורק אחרי אינספור כיבוי והדלקה שלו (בהם הוא נדלק ומתכבה מייד בחזרה) הוא מואיל בטובו להיתפס ולהישאר דלוק וגם אז הוא מרצד הרבה. הבעיה מתחילה שוב ברגע שמכבים את המחשב ( את השומר מסך ביטלנו כי הוא גם היה מפעיל את הבעיה מחדש). זה קשור למסך או לכרטיס? אשמח לפתרונות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש מחסור במסכי ה-932B וחנות אחת אמרה לי שיש לה +932B . אתם מכירים את המסך? זה אותו מסך בכלל? לא רוצה לקנות ולהתאכזב.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התחדשתי במסך רחב מעולה. הפעלתי סרט דרך WMP CLASSIC ואני עדיין רואה את השוליים השחורים העבים, בדיוק כמו במסך 4:3. הבנתי שזה לא צריך להיות במסך רחב. (רק טיפה כי זה 16:10) האם ככה זה אמור להיות או שצריך לשחק עם ההגדרות של הנגן? אם זה הגדרות, איפה אני משנה אותן?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המסך יהיה בעיקר למשחקי מחשב (כבדים ורגילים) וגלישה. התקציב הוא עד 1300 שח הכרטיס מסך הוא HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שאלה נוספת איזה מסך בעל פאנל VA הוא הכי זול שאפשר למצוא תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
https://www.bhphotovideo.com/c/product/1312886-REG/lg_32ud99_w_32_16_9_hdr10.html/?c3api=2572%2C113042262907&gclid=CjwKCAiA8vPUBRAyEiwA8F1oDO0NJHGgnAwe1cq83IVbioV3-TtwdE1VHVUg7D2IRgoyS_er6hI_bxoC12MQAvD_BwE דגם חדש של LG, המחיר מדכא...5K...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפאנל של 2243BW בכלל לא מיוצר ע"י סמסונג והווריאציות שלו עלובות ביותר. הוא אומר יענו שה2253 לא רואה ת2243 בגלל שהוא לא מיוצר על ידי סמסונג פעם ראשונה שאני שומע שהוא לא מיוצר על ידי סמסונג ומה זה ווריאציות? באמת הוא לא מיוצר על יידי סמסונג ? אז מה באמת עדיף ? 3 חיסרונות שמפרעים לי ב2253 מחיר יותר גבוה .. המסך הפנל שלו מסביב מבריק כזה ככה שזה מתלכלך מהיר כול סימן קטן רואים .. במסך אי אפשר להגביע להנמיך לסובב אותו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת. אבא שלי רוצה להפתיע את אמא שלי עם טלוויזיה חדשה בחדר שינה... דרישות: LCD 21" (אם זה קריטי אז 20.1") בין היתר (איכות וכו') צריך שהיא תיהיה עם הכנה לזרוע + זרוע (או שלפחות יהיה ניתן לרכוש באותה עסקה שלה זרוע) כי הטלוויזיה לא תיהיה על שידה... תקציב בסביבות ה3K (זה אומר שחריגות אפשריות, אבל בוא לא נגזים אל מעבר ל500 ש"ח כולל הזרוע...ההתקנה עם הקדיחות על חשבון בן דוד שלי ) תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היגע אליי המסך עכשי של 2243 אבל אני מסתקל על תמונות אני רואה הכול מתושתש ........ וגם המסך עצמו בהיר מאוד יענו לא רואים תתמונות ברור בכלל בכלל למה זה ככה ? אולי זה משהו בהגדרות שצריך לשנות ? ויש לי תדסק של המסך צריך להתקין אותו ? עם כן איך בדיוק למה יש פה מליון התקנות ... ושום דבר לא מובן כאן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, האישה לא מאשרת מסך חדש אבל כן טלוויזיה לחדר עבודה שאותה אוכל לחבר למסך מחשב. הייעוד הוא משחקים כמו דסטני 2 או פיפה וכו'. תקציב עד 2,200 שח לערך. יש המלצות למשהו שיתן מענה? ** אני זוכר מפעם שחיבור מחשב לטלוויזיה היה גורם לכתב וכו' להיראות מזעזע בגלל זה אני פונה אליכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות בסוף את המסך T240 , והרטיס מסך שלי זה PALIT 4850 SONICץ זה ישתלם?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-