מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
יש לי התלבטות בין המסך הזה: samsung 204b http://zap.co.il/model.asp?model_id=464560 לבין המסך הזה: DELL 2007WFP http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 איזה מסך יותר עדיף? ולמה? השימושים של המסך הם בעיקר משחקים וסרטים.. והאם צריך בכלל מסך בכזה גודל?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ראיתי כמה תגובות של אנשים שאומרים שהטלויזיות בארץ עדיין לא מתאימות... מה????ראיתי מלא טלויזיות HDTV מלאים עם כניסת HDMI...אזמה?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קראתי לפני הכתיבה, הרבה המלצות עליו גם כאן בפורום וגם ברחבי הרשת. הבנתי שלמרות שהוא 16s לא שמים לב לזה , והוא נחשב אחד המסכים היותר מומלצים נכון לעכשיו. השאלה שלי היא הכדאיות שלו הוא עולה בכל זאת מחיר לא מבוטל בסביבות 2500 שקל נגיד והוא בן שנה בערך. הייתי רוצה לדעת אם צפויים לצאת מסכים חדשים ברמה שלו נגיד עד אמצע 2007 +/- ? אפילו של חברות אחרות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המסך שלי הרוס, העיניים שלי נאבקות בו ממש. אז אני רוצה להשתדרג לlcd, אבל העניין שאין לי כמעט כסף. כאילו יש לי איזה תקציב קטן של1100שקל פלוס מינו. הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב שאני יכול להוציא במחיר הזה. תודה מראש. אגב, אם אפשר לציין כמה דרישות - אני צריך טקסט חד (לא רואה כל כך טוב) ושיהיה טוב למשחקים. (אני משחק די הרבה.) =)
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי, קניתי אתמול מסך והוא מזמזם. זה רעש רקע כזה שממש מפריע. הזמזום נעלם שאני קצת מטה אותו או לוחץ עליו עם היד, ואז הוא חוזר אחרי כמה זמן. הזמזום הוא לא אחיד, קצת נשמע כמו זרם חשמלי לא יציב. האם זה משהו בכבל חשמל, או אולי זה עניין של הארקה, או פשוט הצג מקולקל? אגב, אין קשר בין הזמזום לתצוגה. יש זמזום, אין זמזום - התצוגה לא נפגעת. אשמח לקבל עזרה, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסכים שאני רואה שאתם ממליצים עליהם פה(למשל x95f, 971p וכו') הם כולם מסכי 19 אינטש האם יש מסכי 17 אינטש מומלצים עם פאנלים מהדור החדש(לא tn)?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מזה מספר שבועות אני קורא פה בפורום אודות מסכים מומלצים וסוגי פאנלים. ראשית החכמתי מאוד שאלתי כרגע היא כזו: מסך עם פאנל איכותי יקר באופן יחסי, אולי כדאי לרכוש טלויזיה lcd ששם מין הסתם פאנל איכותי ולהנות מכל העולמות. ראו למשל באופיס דיפו יש מותג שלהם - Ativa ,1792X1344 8ms 1:500 :s05: מה דעת החברים הנכבדים בפורום? דרך אגב בגירה, יצא לך לבדוק ולחוות דיעה אודות xerox d91g ? הוא אינו איטי מדי ? ( 25ms ). תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
המחשב שלי מגיע שבוע הבא ואני מתכנן בחודש הקרוב לקנות מסך חדש היום יש לי 17 אינץ דק של MAG. אמרו לי שהפאנל של ה22 אינץ הוא TN עכשיו השאלה היא אם יש מסך 24 עם פאנל IPS ... למי שלא הבין ( 8800GTX זהו הכרטיס מסך שלי) תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות LCD התקציב הוא 1300-1400 ש"ח לא אכפת לי אם זה 17 או 19 כל עוד הוא רגיל ולא רחב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, הבוקר קניתי לסבתא שלי Toshiba 32WL66. בגדול רואים סבבה בטלווזיה, אבל שמתי לב שכשאני מחבר מכשיר(DVD, ממיר...) שיש לו תפריטים, הכתב בתפריטים מטושטש לחצי שניה ואז הוא נהייה חד, וזה קורה כל פעם שאני זז עם החיצים. למישהו יש מושג למה זה קורה? נ.ב. חברתי את המכשירים עם AV.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד אומרים שכדאי להשקיע במסך כי זה כריב שנשאר לאורך זמן ושאפשר להעביר ממחשב למחשב. יש למישהו מושג מה אורך החיים של מסך LCD איכותי? יש סיכוי שזה יכול להגיע ל-10 שנים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לילה טוב, לאחר שיחה שלי עם אבי, הוא מבקש שהחנות שנרכוש ממנה את הדל 2007FP תיתן לו לפחות ב-12 תשלומים. הבעיה היא ששתי החנויות הקרובות (יחסית) לביתנו נותנות עד כחמישה תשלומים, ולא שתלום אחד יותר (ממש זוועה). שתי החנויות האחרות נמצאות בסוף בקצה השני של המדינה, כך שזו בעיה דיי רצינית, ולצערי הרב () אני אצטרך (או יותר נכון אאלץ) לוותר עליו. עכשיו אני צריך להתייעץ איתכם על מה ללכת במקום הדל. אז מה הכי דומה לו מבחינת הנתונים? אם זה הפאנל המשובח, או הנדסת האנוש הגאונית על כל צידי וצירי המסך, או חיבור הקומפוזיט הצהוב... כמובן שאני לא דורש את שלושתם, אך חובה שהפאנל יהיה S-IPS. גם אם לא יהיה קומפוזיט והנדסת אנוש משגעת, תציעו חברה, תציעו. יאללה! *תקציב 2500 עם …
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים היום קניתי מסך חדש 1960TR של LG. אז מספר המלצות - המסך בגימור מעולה!יפיפה והכי חשוב נותן ביצועים מדהימים!!! תצוגה לדעתי מוצלחת מאוד! נוח ויפיפה.. פיטצר חמוד שלא נתקלתי בו עדיין הוא כפתור הפעלת המסך אשר עובד על מגע עדין- העברת אצבע ממש ללא לחיצה! אני הופתעתי לטובה! ממליץ בחום למי שמחפש מסך 19 אינץ, ביצועים מעולים לדעתי. כל מה שנשאר עכשיו זה לחכות למחשב החדש.. וללכת לקנות עכבר ומקלדת :jump: :jump: המשך יום טוב, איתי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מסך עדיף....Dell 2007WFP או DELL E207WFP או LG L204WT או LG L2000C אם אפשר השוואה קטנה השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים ולסרטים תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. ברצוני לרכוש מסך LCD חדש והתקציב עומד על 1700. ראיתי שתיים שהם טובים LG L1900R ו Samsung 931C. איזה עדיף והאם יש משהו יותר טוב במחיר זה ?[br]פורסם בתאריך: 17.03.2007 בשעה 18:49:46 רציתי להוסיף כי המסך ישמש למשחקים בעיקר.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מסך 19 אינץ LG / SAMSUNG המלצה בכל מחיר. מה מומלץ..? למשחקים / גרפיקה ...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין דבר אחד .....למה אנשים כל כך רצים אחרי ה 2007 DELL 20' הזה ? מה בגלל שזה פאנל IPS במקום TN !!?? יצא לי לראות את הDELL E228WFP 22 אצל חבר היום ...המסך פשוט מושלם ! למרות היותו בעל TN שנחשב לפשוט יותר .... מחיר לא הגיוני ...(2000 שקל רק) הטקסט נראה מושלם ! פונט נקי ! תמונה חלקה ....(הרצתי כמובן משחקים סרטים טקסט ותמונות סטילס) צבעים אמיתיים וחדים להחריד ! משחקים נראים כמו חלום ! אין גוסטינכ אין כלום (BF2 ..COD2 ...) צבעים נקיים ! אז הייתי חייב לפתוח על זה טרד !!! הרי שני המסכים ה 2007 ו ה E228WFP 22 הם ייחס של 16:10 אז למה לקנות את ה20 ולא את ה22 - מה ..בגלל שזה פאנל IPS ? הרי בפועל שניהם נראים אותו הדבר !! אני פשוט חושב שהאנשים יותר מדיי נדבקים לנייר (נתונים…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איזה משני המסכים יותר טוב 1970HR או 931C ?????
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום חברים , אחרי חרישה פה בפורום החלטתי ללכת על אחד משני המסכים האלה: Samsung 971P או VP930 Viewsonic השימושים יהיו גלישה , תכנות , עריכת וידאו ועריכת תמונות , משחקים ופחות צפייה בסרטים אבל חשוב שתהיה איכות טובה גם בסרטים ! מה שמטריד אותי , זה הזמני תגובה הגבוהים יחסית למסכים עם פאנל TN .. אבל לפי מה שהבנתי לא תהיה כ"כ השפעה על משחקים ... יתרונות/חסרונות של כל מסך ? מה אתם אומרים , על מה ללכת ?? אני שובר ת'ראש כבר כמה שבועות .... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך דק, כנראה 19 אינץ' אבל לא פוסל 17 כרגע הומלץ לי על 731BF Samsung שזה 17 אינץ' ועל 931BF Samsung שזה ה-19 אינץ' עכשיו הייתי מעוניין לשמוע תגובות והמלצות על המסכים האלו והאם באמת כדאי לי לרכוש אחד מהם בנוסף הייתי מעוניין להמלצות למסכים אחרים, חשוב לי לציין שהמחיר של המסך ינוע באזור ה-1300-1700 תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה lcd חדש למחשב בשביל משחקים ואניטרנט: מה עדיף או שיש לכם הצעה אחרת? LG L1752TQ LG L1753TR LG L1732TQ
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה,לא מזמן קניתי תמסך LG 1970HR והוא סבבה אבל אני מחפש מסך גדול יותר. גלשתי בכמה פורומים וראיתי המלצות חוזרות על מסכים גדולים אלו: Dell 2007WFP -http://zap.co.il/model.asp?model_id=469711 ו DELL E228WFP - http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 הדל הראשון הוא 22 אינטש וזה בערך מה שאני מחפש. אבל הזהירו אותי שהוא לא מאוד איכותי והמסך השני שהוא רק 20.1 אינטש הרבה יותר טוב ממנו רציתי לדעת אם יש עוד מסכים 22 אינטש טובים במחיר של עד 2300 שקל או שעדיף להתפשר על המסך הקטן יותר שהוא 20.1 ודבר אחרון,אין הבדל גדול בין 19 ל 20.1 נכון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מוכר את המסך ורציתי לדעת אם זה סכום סביר למכירה או שאני יוצא פרייר (הערה המסך עם נקודה מתה אחת) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הי, רכשתי צג חדש , סמסונג 931C עם חיבור DVI, וברשותי כרטיס מסך עם יציאת DVI, כך שנראה שיש התאמה ואפשר לבצע שידוך. לצערי , החיבור אינו עובד. אולי זה בעיית חומרה של אחד משני הצדדים ואולי זה הגדרות של כרטיס המסך. האם למישהו פה יש נסיון עם זה? ובכלל, האם שווה לי להתאמץ בכלל כדי לפתור את הבעיה : האם יש הבדל רציני בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי? ועוד דבר : אפשר לחבר DVD או ממיר של יס למסך? אשמח מאוד אם אוכל. כך גם ניתן לבדוק איכות מסך ללא מגבלות רכיבי המחשב, לא? תודה, נמרוד
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל וחשבתי לאחרונה לשדרג אותו... כמה לדעתכם ניתן לקבל עליו היום ? יש לציין שהוא מסך מאוד איכותי וללא אף פיקסל פגום תודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-