עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kip,

שלום לחברי הפורום, מחפש תחליף למסך ה 19 CRT שלי שנראה כי איבד פוקוס... יעוד המסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. האם יש סיבה לקנות מסך בגודל מעל 20 אינצ'? איזו רזולוציה צריך לחפש? אני לא רוצה לקנות משהו שאצטרך בשבילו כרטיס מסך חזק ואז לעלות בספק ולעלות בקירור ולעלות.... מתעתד לקנות מחשב חדש, כנראה מעבד AMD 245 או 435 וחשבתי על כרטיס 4770\5670, לא יותר... מבחינת גודל, ה 19 סביר, האם יש סיבה לעלות? האם הגיוני לקנות מסך 22 ובמשחקים לשחק על רזולוציה נמוכה מהמקסימום שלו? האם מסכי ASUS או BENQ טובים? האם יש דגמים שיש להמנע מהם? תודה

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  2. לפני כ 20 דקות המסך(T240) הפסיק להציג כמו שצריך והתחיל לחפש קלט, הוא עבר בין HDMI, Analog, Digital בלי הפסקה למרות שיש קלט מחובר(עם DVI). הוא הציג את התמונה אבל עדיין המשיך לעבור בין הקלטים. עכשיו הוא נרגע קצת אבל השליטה עליו לא עובדת, מקודם הוא החליף הגדרות ושפות באופן רנדומלי. עכשיו עושה רושם שהמקש "למעלה" תקוע(מה שמכריח אותי לעבוד על בהירות מקסמילית ולהכאיב לעיניים) אבל רואים תמונה. מרפי... איך שכתבתי "אבל רואים תמונה" הוא התחיל להחליף מצבי קלט עוד פעם. עצות? תודה נ.ב. ברגע שאני אמצע את הקבלה אני אקח אותו לחנות(KSP אם אני לא טועה) אבל זה יקח זמן(אם בכלל אני אצליח למצוא ).

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. היי, אני רוצה לקנות להורים שלי מסך מאחר וה-LG FLATRON 17 שלהם גוסס... אני מסוגל עד 1,000 שח, ההורים בעיקר או גולשים או צופים בסרטים. אשמח להצעות. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  4. אהלן, אבקש המלצה למסך בתקציב של עד 1500 אלא אם כן יש מסך כלשהו שעולה יותר ובאמת שווה את ההשקעה. היעוד של המסך הוא בעיקר לעבודה משרדית וסרטים אך גם גיימינג מזדמן. לגבי הגודל של המסך אני לא בטוח, אני מניח שמשהו בסביבות ה- 21" (16:9) למרות שבעצם ההגבלה שלי היא 44 ס"מ לגובה. אני כיום בצבא ולכן לא יצא לי להתעדכן הרבה זמן, מה נחשב היום לטוב? מה המחיר הממוצע למסך כיום? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by ilya.k,

שלום לכולם השאלה שלי בקשר לחיבור HDMI האם עדיף לחבר מסך בעל חיבור HDMI לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI מאשר חיבור רגיל של מסך??? ואם כן במה זה עוזר?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  6. או שיש יותר טובים במחיר שלו ? והאם המסך הזה שווה ב 2100 ?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  7. אני רוצה להזמין את המסך של lg דגם W2486L מחיר 1300 ש"ח איך המסך הזה בהשוואה לאחרים. המסך מיועד בעיקר לסרטים full hd ומשחקים. ראיתי מסכים יותר זולים האם יש לכם המלצה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. מחפש מסך טוב לעבודה בתיכנות (כתב ברור קריא וחד) ולגלישה באינטרנט (וקצת משחקים אבל לא צריך משהו מפוצץ במיוחד בשביל זה) בסדר גודל של בין 22-23 אינץ' מה שבאמת חשוב לי זה האיכות של התמונה בזמן עבודה על הוינדוס, האיכות של הצבעים וכמובן שלא יהיה בוהק מדי.. היה לי פעם מסך ממש חזק וזה עשה לי כאב ראש ולא יכולתי לסבול את זה. הLED בנתיים לא כזה הרשים אותי, הבנתי שעדיין הטכנולוגייה הזאת עוד צעירה ולכן אין לי בעיה לעבוד עם LCD אייכותי וטוב. ושוב המחירים הם בין 1000 עד 1200 שקל אשמח לקבל ממכם כמה שיותר המלצות תודה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  9. מעוניין במסך בין 20 ל-22 אינץ בעיקר בשביל גלישה וקצת בשביל משחקים וסרטים איזה מסך נותן את התמורה הכי טובה למחירו תודה והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by eyarit,

האם אפשרי לקחת מסך מגע בגודל 17" ומעלה ולהפעילו ע"י סוללות ללא מקור מתח? ובאותו נושא, קיים מסך כזה עם קורא כרטיסים דיגיטלי מובנה? שאלות קשות אבל תודה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  11. Started by niravigad,

שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי מסך מסוג mag 2200w lcd ומופיעים לי קווים מרצדים אנכיים באזורים מסויימים של צבע רווי. בנוסף זה נראה כאילו חסרים לו צבעים כדי להשלים גרדיאנטים. במקום מעבר צבע נקי מופיעים כתמי צבע מפוקסלים וקווים אנכיים מרצדים. אני משתמש בדרייבר של nvidia geforce 6200 turbocache אבל אף אחת מהאופציות שלו לא פותרת את הבעייה. תודה רבה, ניר

12. Started by עופר157,

האם אני יכול לקנות שלט למחשב ולחבר אותו למסך עם מתאם של USB ל HDMI ואז לשלוט ולהעביר מ HDMI ל DVI וכו'

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  13. Started by Greenburger,

אני רוצה לחדר גם מחשב וגם טלוויזיה, אבל יש לי מקום מוגבל. אז מאחר ואפשר להשתמש במסך מחשב כטלוויזיה, ולהיפך, ושניהם היום הם LCD (וכבר בדרך ל- LED), רציתי לשאול אם יש הבדל בין להשתמש במסך מחשב כטלוויזיה לבין טלוויזיה כמסך מחשב, ואם אחת התצורות עדיפה על פני השניה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by עופר157,

יש לי מסך מסוג LG W2486L LED ופעם אחת כבר החלפתי אותו בגלל פיקסל שרוף ועכשיו במסך החדש יש פיקסל אחד שמאיר בצבע לבן-הבעיה היא שרק בכמה תמונות רואים את זה ואם שמים תמונות אחרות באותו איכות אז לא רואים את זה וגם באינטרנט ובסרטים לא רואים את זה? מה יכולה להיות הבעיה?

15. Started by oazip12,

אהלן לכולם! הזמנתי באינטרנט מסך מחשב של סמסונג 22" מדגם 2233BW. זה מסך 1680X1050 שלחו לי מסך מחשב 21.5" מדגם P2250 של סמסונג 1920X1080 מבחינת תשלום, גבו לי אותו דבר - השאלה היא אם דפקו אותי... אני לא גיימר בכלל, וצריך את המסך בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים ניסיתי להשוות את ההבדל בפאנלים ולנסות להבין מה ההבדלים אבל לא הצלחתי, אנא - אולי מישהו יוכל לעזור לי?? תודה רבה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  16. Started by Fexor,

שלום. ראיתי את המסך הנ"ל בחנות והוא עשה עליי רושם טוב ועל הנייר הנתונים שלו ממש טובים. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741792 ממש במקרה הוא יושב על משבצת התקציב שלי (1000~), אז אני רוצה לשאול אם הוא מוכר כבר לטובה או לרעה. בנוסף אני חושב בעתיד לקנות כרטיס טלוויזיה ואז הוא יצטרך לעבוד מול המסך הזה. ואם כבר, יש מסכים יותר טובים בתקציב הזה? נוסף בעריכה: למי ששם לב לת'רד שפתחתי בפורום מפרטים, אין קשר בינו לבין הת'רד הזה. שני דברים שונים.

17. Started by Salwaby,

מעוניין לקנות מסך LCD למחשב, שימוש בעיקר משחקים (סרטים, אינטרנט...) אני מחפש 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  18. תשכחו את כל מה שידעתם על ערכות ניקוי למסכי LCD ושימוש בדטרגנטים מזהמים. הפתרון האולטימטיבי לצג ה LCD שלכם, ללא השארת סימני ניגוב מכוערים הוא @שוט שימוש במים מזוקקים + מטלית מיקרופייבר. זה עובד ! אחרי שנים בהן חיפשתי דרך שפויה לנקות צג LCD ולעשות את זה כמו שצריך בלי לשרוט את הפאנל ו/או להשאיר עקבות מכוערים של ניגוב.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  19. Started by arik100,

שלום קיים ברשותי המסך הנ"ל המסך הינו בשימוש כ-5 שנים לפני מספר ימים באמצע שימוש שוטף פתאום הוא הבהב ונכבה , מה בדיוק קרה? האם הנורה נשרפה? האם יש משהו שאפשר לעשות עם המסך הזה? או שישר לפח? תודה מראש נ.ב. יש לציין שהמסך מזוהה ע"י המחשב

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  20. Started by adiaphoto,

שלום יש לי אפשרות לקנות מוצרים של hp במחירי עלות אני מחפש 2 מסכים שיעבדו טוב ביחד(DUAL) למטרת-גרפיקה(פוטושופ,לייטרום,פריימיר) ומשחקים על איזה דגמים אתם ממליצים? תודה(:

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

יש ברשותי סאמסונג 260T ושמתי לב שאם אני מסתכל עליו מלמעלה הצבעים הופכים לנגטיב כזה, ואם אני מסתכל מהצד יש לפעמים קטעים שרואים צבעים ממש חרא כאילו 16bit ישן כזה. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  22. מאז שעברתי למסך LCD התאכזבתי מהקצב רענון הייתי רגיל ל 100 הרץ ועכשיו אני מריץ ברזולוציה טובה רק 60. האם קיים מסך 22" עם קצב רענון גבוה מ 75?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  23. שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב לגיימר מתחיל/בינוני. הפרט האחרון שנשאר להחליט עליו הוא המסך. והשאלה היא בעצם, איזה מסך כדאי לקנות היום שישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות, ושלא אצטער שלא הוצאתי עוד קצת כי הרי מסך לא משדרגים. ההתלבטות בין מסך רגיל כדוגמת LG W2262TQ 21.5" 1:70000 1920x1080 2ms לבין המסך המומלץ של דל - Dell UltraSharp 2209wa או מסך לד- LG Led 22" W2286L 1:2,000,000 1680x1050 2ms Led כול המסכים קרובים בסכום, איזה הכי מומלץ??? תודה , דורון.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  24. מדובר במחשב לקצת גגימינג, קצת סרטים אבל גם אופיס ואינטרנט עם כרטיס מסך 5770 האם ללכת על ההמלצה הגורפת לדל 2209 - למרות שהבנתי שהכיול שלו הוא כאב ראש לא קטן או להסתפק במסך פשוט יותר? והאם עדיף לעלות למסך 24 ואם כן איזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  25. ערב טוב! יש לי שאלה. קיימת ברשותי מצלמת אבטחה אלחוטית שהיא משדרת למגבר, ואז המגבר מחובר לטלויזיה עם היציאות הצהובה והאדומה RCA, כמו כן קיים ברשותי מסך מחשב מיותר שהייתי מעדיף שהוא ישמש אותי בתור טלויזיה בנפרד כדי שאוכל לחבר אליו את המגבר, אבל הבעיה שבמסך מחשב יש את יציאת ה VGA!!! מה עושים?! תודה ומחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.