מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות שלושה מסכי DELL U2312HM מה המקום הזול ביותר שבו מוכרים את המסך? אני גר באיזור חיפה ככה שחנויות מאיזור המרכז לא באות בחשבון (כי המשלוח יעלה כנראה יותר מהחיסכון במחיר)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי קצת באתר facetoface וגיליתי שהוא ממש לא רע רציתי לקבל חוות דעת שלכם עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני לא מבין למה יש את כל הרזולוציות הגבוהות שמעל 1280x1024 עם מסכי הlcd לא תומכים בהם... כי עם הבנתי נכון lcd לא תומכים מעל ל 1280ס1024 והרי lcd זה התטכנולוגיה הכי מתקדמת של מסכים אז עם אפשר הסבר הגיוני לכל זה אני אשמח או שפשוט lcd תומכים ברזולוציות גבוהות יותר ולא ידעתי ??[= תודה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
האם המסך הזה מתאים למשחקים - http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8847504&product=1&type=1&= ??? או שעדיף זה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK1916
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
הדגש הוא שהוא לא יהיה רחב כלומר יחס רגיל של 3X4 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
הכבל power חסר בקופסא. לבנתיים האם הכבל הזהה (במראה שלו לפחות) מהסמסונג 2253BW יתאים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... אני רוצה להביא מסך 22 אינץ' של SAMSUNG ויש כמה סוגים ראיתי (T220, T220p, 2243BW, 2253BW, ועוד כמה דגמים שאני זוכר...) אני ישתמש בזה גם לטלויזיה וגם למחשב ויש לי מחשב חזק מאוד של 4 ליבות 2.66 וכרטיס מסך HD4870 ויש הרבה סוגים ראיתי באותם מכירים מערך מה ההבדל?...ומה כדי? אבל שיהיה משהו טוב
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
בהתאם להמלצותיכם, רכשתי את ה VP930. התקבל אצלי הרושם שהניגודיות שלו ממש לא משהו, וקשה להבדיל בין הצבעים הכהים, ובפרט קשה להנות מתכנים "אפלים" משהו (לדוגמא: Prison Break...) האם למישהו יש המלצה לקינפוג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג לד 32 רק שבוע אצלי וכבר צצה בעיה...הופיע פתאום קו שחור מעצבן לאורך הטלווזיה..מישהו יודע מה אפשר לעשות? טלווזיה חדשה לגמרי זה לא החיבורים מכיוון שהקו הזה נמצא גם שאני מחבר USB וגם שאני צופה בשידורים דרך הממיר..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך מחשב טלוויזיה של סמסונג 26 אינטש דגם T260HD. לאחרונה, התפריטים של המסך עולים לפתע ללא סיבה. לפעמים למשך מספר שניות, לפעמים למשך זמן רב יותר. כמובן שזה מציק ומפריע לעבודה. ראשית רציתי לדעת אם מדובר בתופעה ידועה, שבעצם מעידה שהמסך עומד להתקלקל לגמרי? האם יש משהו שניתן לעשות בנדון? בהנחה שהמסך אכן נפגם, ולא בטוח ששווה לתקנו- על איזה מסך אחר הייתם ממליצים? חשוב לי בעיקר שיהיה גדול (לפחות 29 אינטש), מאחר ואני בד"כ יושב רחוק ממנו. עשיתי חיפוש בזאפ ובעצם לא מצאתי הרבה דגמים בגדלים האלה, ובמסגרת תקציב של עד 2500 שקל, אפשר חריגה קטנה. הדגמים שעלו בחיפוש Dell U2913WM LED Samsung 320BX LCD האחרים כבר חוצים את רף ה-3000 שקל. אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי טלויזיה panasonic thl42u30 מחיר כולל הובלה והתקנה 3000 ש"ח מה דעתכם על המפרט הטכני שלה (מיועד לצפייה בטלויזיה, סרטים מהמחשב ומשחקים לא רציניים)? בנוסף- מה בדיוק הכוונה בפרוט ה- Aspect Control 480/1080
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
Samsung T27A950 3D Led 27'' 2ms 2xHDMI WideScreen Black אני לא מוצא מידע על שלט אם לא, תציעו לי מסך מחשב+טלויזיה כולל שלט HDMI הכי חדש תקציב עד 4000 שקל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך המסך הזה של 24 אינץ lcd של nec ? http://www.nec-display-solutions.co.uk/coremedia/generator/index,realm=Products__Details__Specification,spec=x__uk__en,docId=292482,group=all האם שוה למרות שאין לו כניסת s-video ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש ברשותי סאמסונג 260T ושמתי לב שאם אני מסתכל עליו מלמעלה הצבעים הופכים לנגטיב כזה, ואם אני מסתכל מהצד יש לפעמים קטעים שרואים צבעים ממש חרא כאילו 16bit ישן כזה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כבר מסך אחד כזה ואני רוצה לקנות עוד אחד בשביל Dual screen. בZAP כבר לא ניתן למצוא את המסך הזה, מישהו יודע אם אפשר עדיין לקנות איפשהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
תוכלו למצוא את עם Philips 19 LCD 190P7EG במחיר בסביבות 1200 ש"ח. - פאנל P-MVA כמו כן Samsung 19 LCD SyncMaster 940T PVA Panel בסביבות 1500. מעניין איך הם בהשוואה לVP930 שקצת חסר במלאי וה200W6CS שהיה איכותי ותקציבי להפליא.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
חיברתי אתמול את טלוויזית הפאזמה (42") למחשב (דרך DVI), בגלל שהיא לא תומכת כלל בHD, האם אפשר לשנות שהיא תקבל רזולוצייה אחרת ומסך המחשב שתומך FHD יראה את הרזולוציה הטבעית שלו? מדובר בפנאל של ATI, לא הצלחתי להבין שם משהו..? מדובר על רזולוציה של 852 על 480 בטלוויזיה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מסך חדש. השימושים העיקרים הם אינטרנט, וורד וגם משחקים - זה מתחלק בערך חצי חצי מבחינת זמן שימוש. השאלה מה עדיף? להישאר עם הגודל הנוכחי שיש לי, שזה 19, או לעבור כבר ל22? הגבלה תקציבית עד 2000 אבל אני מעדיף כמובן לרכוש מסך זול מ2000. או בקיצור.. מסך ביצועים/מחיר טוב. אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה רבה. רגב.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב 22 למשחקים בעיקר וקצת סרטים הכרטיס מסך שלי הוא HD 4850 תקציב:800 ש"ח חריגה עד 950 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שני מסכי T240 של סמסונג- איפה כדאי לחפש הצעות מחיר, למחיר הזול ביותר??
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב עד של 1000 ש"ח. גודל מבוקש 22"-24", 16:9. צרכים עיקריים - גלישה, עבודה, צפייה בסרטים (לא משחקים ולא גרפיקה משוכללת) חובה שתהיה אפשרות לתלייה על הקיר!! אפרופו, כיצד ניתן לדעת על מסך שהוא ניתן לתלייה?? יש מתקני תלייה מומלצים? מעדיף שתהיה אפשרות לשחק מעט עם הזווית... מעלה, מטה ולצדדים (פחות קריטי) אשמח לקבל התייחסות לנושא. תודה מראש הראל
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב למשחקים ושאר השימושים הרגילים במחשב.. שיתאים לכרטיס מסך ATI 2900XT.. כמה שיותר גדול - יותר טוב תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות מסך חשבתי בכיוון של 22" ..כי אני קונה מחשב חדש .. אני נוטה לכיוון של סמסונג 226BW (אני קונה 8800gt 512 ) ורציתי לדעת אם הוא טוב או לא ואם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה.. בנוסף קראתי שיכול להיות שמשחקים עם הכרטיס מסך הזה יכול להיות שלא יעבדו כמו שצריך ברזולוציה של המסך ורציתי חוות דעת נוספת בנושא.. תודה!..
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
שמעתי הרבה המלצות על ה226BW של סמסונג, אפילו למרות הפאנל שהוא מגיע איתו... השאלה היא, איך המסך הנ"ל של LG? מישהו שמע? יודע? כי סך הכל המחירים שלהם דומים.. וגם הנתונים על הנייר.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-