עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Greenburger,

אהלן, ידוע כמובן ש- IPS הוא הכי טוב ואיכותי ו- TN לא משהו. השאלה היא כמה זה באמת משפיע, למשל למשחקים. לדוגמה, המסכים של ASUS ידועים כמסכים ממש טובים למשחקי מחשב, אבל לרוב אין להם פאנל IPS. גורם נוסף הוא שלפאנל IPS יש זמן תגובה גבוה יותר מלפאנל TN וזה משפיע. וספציפית- יש למישהו מושג איזה פאנל יש במסך ASUS VE248H? אפילו באתר היצרן לא רשום.

2. Started by atomic rooster,

האם זה נכון שIPS הוא הפאנל המועדף ? אני מבין שכן לפי מאמרים וחיפוש בפורום. ההתלבטות היא בין גודל לסוג פאנל כאשר שתי האופציות העומדות הן 2408 מול L2000P של LG (היות ולא מוכרים את ה2007). אני מתלבט בגלל סוג הפאנל של האחרון, שהוא IPS. הסיבה שה2065 של HP הוא מחוץ לתחום בשבילי היא שמי שאתן לו את ההמלצה שלכם מעדיף לקנות פיזית ולא דרך האינטרנט (גר רחוק מירושלים...). קשה ללמד סוס זקן טריקים חדשים... מה אתם אומרים ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  3. Started by xena,

2007 FP A03 - Panel Code HN210: S-IPS LG.Philips LM201U05: Suspected, process of elimination. זה מה שנרשם עליו. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by n_aviv1,

ראיתי שאתם מדברים על פאנל של מסכי LCD וLED אבל אני לא מבין מה זה בעצם הפאנל הזה? מה התפקיד שלו? ומה ההבדל בין פאנל אחד לאחר?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  5. Started by nency,

אולי מישהו יכול להסביר מה זה הפאנל הזה וההבדל בינו לבין הTN :s05:

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by avivboker,

נושא הפאנלים במסכי מחשב עמוק ומסובך ניגודיות ,עומק שחור ,עומק כחול תגובה ,זויות צפיה ובכלל פאנלים tn ips ו VA למינהם האם גם במסכי טלויזיה זה ככה? איזה פאנלים בדרך כלל יש במסכי טלזיויה? אשמח אם תשפכו אור על הנושא

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יצרניות הציוד ההיקפי הפופולרית מאמצת את טכנולוגיות מבית סמסונג בכדי לצלול אל תוך שוק חדש - ושני הדגמים הראשונים שכבר זמינים לרכישה בארץ נשמעים כמו דיל לא רע בכלל לכתבה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by shibie,

לא הבנתי מה זה הפנלים האלה. מישו יכול להסביר לי בבקשה. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by roi.vahab,

היי , סוף סוף הגיע המסך המיוחל !! CROSSOVER 27 יצא לי 1800 שח כולל מיסים . נראה אחלה עם תצוגה מדהימה !! אבל שאני מעדכן לרזלוציה הגבוהה ביותר הפונטים לא נראים טוב . מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by haifaboy,

קניתי לגיסי את המסך המדובר של DELL 2412 והוא מאוד מרוצה ממנו . שמנו לב שיש אפשרות לסיבוב פיבוט פיזי במתלה של המסך אבל התמונה במסך לא מסתובבת .. מה צריך לעשות שהסיבוב הפיזי יסובב גם את התמונה ?? התקנתי את הדרייבר של המסך אבל לא נראה לי שזה עוזר . תודה מראש לכל העונים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by hedva,

יש למישהו קישור לארכיון?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. Started by shaynac,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר פורום טוב (ברמה של המפורמים באתר זה) לציוד לקולנוע ביתי? השאלה הספציפית היא לגבי מסכי (פלזמה או LCD) בגדלי 42".

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  13. כולם מכירים את המצב שבו רואים סרט המוקלט בפורמט 16:9 על גבי מסך 4:3 - החלק העליון והחלק התחתון של המסך מוחשכים. דבר זה נכון גם לגבי מסכי מחשב וגם בטלוויזיה. מה קורה כאשר יש מסך 16:9 ורואים סרט של 4:3 ? ??? האם החלק הימני והחלק השמאלי מוחשכים ? האם התמונה "נמרחת" על המסך ורואים תמונה מעוותת ? האם יש מסכים טובים יותר וטובים פחות לצפיה בשני הפורמטים ? מה קורה במסכי מחשב ומה במסכי טלוויזיה ?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. חנות קטנה ומטריפה... בבת ים. 'אלוף מחשבים' מנהל (אילן ) ג'ינג'י מגניב שעושה שפגטים... העיקר שהלקוחות יצאו... ויכנסו שוב מרוצים, מסך ראשון לא הפיק צבעים נכונים בעבורי, והחלפתיו. מסך הפיליפס שהוחלף תמורת הראשון, הגיע תקול, המנהל "כעס" במקומי, אילן המנהל של החנות המדוברת, בכבודו ובעצמו יצא לנותן האחריות וחזר לאחר שעות עם מסך חדש תקין לחלוטין, סחוט ורטוב מגשם, אך עם חיוך של ג'ינג'ים על הפנים. מלא לקוחות בחנות וההמתנה לא קצרה אך כדאית לאללה. תענוג של שירות, הסברים הקשבה וטלפונים זמינים . בת ים על המפה.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  15. שלום לכולם , אודה מאד על המלצה על מקום באיזור חיפה, שאפשר לקנות בו את הפיליפס 200w6cs בסביבות 1400 ש"ח או המלצה על מסך טוב אחר בתקציב דומה באיזור חיפה. תודה מראש למגיבים.

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by maors3,

מעוניין ליקנות את המסך הנ"ל לשימוש מישרדי קצת סרטים ותמונות מי מכיר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  17. מבצע שראיתי עכשיו ב GETIT: http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=447&ref=28 האם סביר לעבודה משרדית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. אני מעונין לקנות אחד מהמסכים הנ"ל. אני בעיקר גולש באינטרנט,רואה סרטים ולפעמים גם מתכנת בסי, סי ++ ושפות נוספות. משחקים אני לא משחק בכלל. השאלה שלי איזה מביניהם כדאי לי לקנות. ראיתי מסכים רחבים בעלי פנ"ל TN והכול שם נראה כאילו נמתח לצדדים עם פיליפס זה גם ככה? הכי זול מביניהם זה פיליפס לאחר מכן ויוסוניק ולאחר מכן סמסונג. תודה רבה למי שיענה.

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  19. יותר משנה לאחר שנחשף בפעם הראשונה, ה-UP3017Q החדש והיחיד במינו (לעת עתה) סוף סוף זמין לרכישה באופן ממשי, ואף במחיר נמוך מהמוצהר לכתבה

20. יש ברשותי מסך 15 אינץ' ומסך 22 אינץ סמסונג (2253BW). שאני מפצל את המחש לשניים, האם זה מפריע שמסך אחד רחב ואחד רגיל? אני לא ממש מבין בחיבורים וכו' אך אני מחבר את הסמסונג למחשב בחיבור RGA שנראה בדיוק כמו החיבור של המסך 15 אינץ'. הבנתי שצריך שמסך אחד יתחבר בסוג א' של יציאה והשני הסוג ב'. האם אפשר לפצל את המחשב לשני מסכים שלשניהם אותה היציאה? (יש לי שתי כניסות כאלה במחשב). תודה

• 4 תגובות
    • 7.1k צפיות
  21. אני מעוניין שהמחשב יישדר את אותה התמונה ל 4 מקרנים שמפוזרים בחדרים שונים הכבל היחיד שעובר בין החדרים זה כבל רשת..... הבנתי שיש מתאמים מיוחדים שיודעים לעשות את זה... מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by cgbSpenser,

היי, יש לי SAPHiRE-Flex-HD-6450 ו 3 מסכים - אחד עם כניסת VGA בלבד, ושני האחרים עם VGA ו-DVI יחד. מה שאני רוצה לעשות הוא לשלוח מהפורט ה - 1 בGPU, פלט אחד ("החלק הראשון של שולחן העבודה") לשני מסכים - מסך הVGA ומסך DVIה על ידי מפצל, ופלט שני(מפורט 2) למסך השני ("החלק השני של שולחן עבודה") האם זה אפשרי? אם לא למה? ואם כן כיצד ניתן לעשות זאת? אני עובד עם קצת WIN 7 Ultimate 64 אם זה משנה... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by HumanFly,

שלום חברים, לאחר בערך 8 חודשים הופיע לי במסך פיקסל אפור מאוד מאוד לא מורגש... בבעלותי מסך מקצועי EIZO S1910 FLEXSCAN הבנתי לפי היבואן הרישמי כי ניתן "לשחרר" פיקסלים לעיתים בעזרת שומר מסך לבן בהיר עם ברייטנס גבוה במשך 72 שעות.... שאז הפיקסל יכול להשתחרר או לתת למסך "מתח" גבוה יותר ואז יתכן והפיקסל משחרר.... האם זה הגיוני ? זה רק בעבור פיקסל תגוע ? הפיקסל שלי לא שחור מוות אלא אפור.. ככה שיתכן והפיקסל תקוע ? מה דעתם על הפיתרון של היבואן ? האם המתח הורס את המסך ? מה שבטוח זה לא מסייע לאורך החיים שלו ובשביל לדעת את זה לא צריך להיות גאון הנדסת חשמל... יש לי 5 שנים אחריות על המסך, האם לפנות ליבואן לטפל במקרה ? או להמשיך לחיות בשלום עם הפיקסל... הייתי שמח אולי לתוכנותאו עזרי…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by nim901,

יש לי מחשב נייד מסויים ויש בו פיקסל מעצבן בטירוף שנתקע או משהו - כשיש רקע שחור או ורוד ואולי עוד כמה צבעים הוא מופיע בצבע אדום [על רקע שחור זה ממש בולט] אבל אם אני שם את העכבר מתחתיו או שיש צבע לבן מתחת, הוא פתאום נעלם - אני מניח שהוא כן משתנה ללבן. ניסיתי להריץ את http://www.jscreenfix.com/basic.php במשך כמה דקות ועכשיו אני אתן לזה להמשיך כל הלילה אבל לצערי, לא נראה לי שזה יעזור. יש עוד דרכים שאתם מכירים ושיוכלו לעזור לי לשחרר את המעצבן הזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by A-L-o-n,

שלום, קניתי מסך SyncMaster t220. הוא כבר חודש אצלי משהו כזה... התברר לי שיש פיקסל מת באמצע, מרחוק לא רואים אותו... מה לעשות? להגיד לחנות או שזה לא כל כך חשוב...? מרחוק לא רואים את זה, רק אם מסתכלים מקרוב מאוד!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים