עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by babu,

SOYO DYLM2284 זה חשוב קצת אם מישהו יכול לתת עליו קצת מידע ואם הוא שווה משו בכלל?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. נכנסתי לתפריט ובmanual image adjust יש לי אפשרות להפעיל dynamic contrast. כרגע האפשרות לא מופעלת אך אם אני מפעיל הבהירות של המסך נהיית ממש נמוכה והכל נראה כהה כזה. מדוע זה ככה והאם כדאי להפעיל את האפשרות הזאת בכל מקרה?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  3. Started by bararb,

אני מעוניין במסך עכשיו תשמעו הלכתי לKSP ואמרתי להם שאני רוצה את הדל הם אמרו לי שהזמן תגובה שלו איטי.. עכשיו באתי לשאול מה בכל 0.08 הוא משדר תמונה יעני 125 תמונות לשנייה?.. ובאתי לשאול עם יש מסך 4:3 . עם איכות כמו של עד 1200 שח??.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  4. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! יש ברשותי מסך מחשב ( RELISYS ) שאותו אני מעוניין לחבר לממיר הדיגיטלי של YES . למסך המחשב יש יציאת VGA בלבד. לממיר הדיגיטלי יש יציאת RCA בלבד. נדרש בעיקר להעביר את ה - VIDOE . האם יש כבל מיוחד לצורך המטרה הזו ? איפה אפשר להשיג אותו ? מה חשוב לשים לב במאפייני המחשב והממיר ? תודה מראש, זיו !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. רציתי את חוות דעתכם לגבי המסך Samsung F2380 ואשמח לקבל עוד המלצות למסכים אחרים תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  6. איפה אפשר לראות באזור רמת גן מסכי LCD של DELL בתצוגה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  7. כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת האם ידוע לכם על חנות כזו. תצוגת המסכים היחידה שנתקלתי בה היא ב-Office Depot, אבל גם שם אי-אפשר כ"כ לקבל חוות דעת על המסכים. אפילו לראות איך נראית עליו מערכת ההפעלה לא יכולתי. האם בכלל קיימת תצוגה כזו? או שאני אמור לקנות מסך כעיוור?

8. שלום לכולם, המסך הקודם שלי נשרף אחרי 8 שנים של עבודה, החלטתי לקנות מסך חדש, וראיתי בחנות מסך של mag מדגם: Mag XP2011A 20 אינץ', צבעים מאוד "עמוקים" וחיים, אהבתי את האיכות שלו, בהשוואה לעוד מסכי 20 אינץ' שהיו בחנות. אני קונה את המסך ב1350, שזה מחיר סביר לדגם הזה, ואני סומך על המוכר ועל השירות שלו מנסיון ארוך מאוד. למישהו יש נסיון עם המסך? ביקורות? עריכה: אין בשום מקום בגוגל נתונים רשמיים על המסך חוץ מאלו: מפרט: נתונים פיסיים: גודל מסך: 20 אינץ' סוג מסך: LCD נתוני המסך: זמן תגובה: 5 ms רזולוציה: 1050 X 01400 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 700 צבעים: 16.7 מיליון רמקולים: 2 רמקולים: כלול סטריאופוני: כלול כניסות יציאות: VGA: כניסה DVI: כנ…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by kornov,

שלום ויום טוב לכולם. רציתי לבקש עזרה בבחירת מסך LCD חדש למחשב. גודל שיהיה לפחות 19", המסל יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אינטרנט, תכנות ועבודה עם AUTOCAD וPHOTOSHOP תודה רבה מראש. נ.ב.: שאלתי גם מה עדיף WIDE SCREEN או רגיל.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך שישמש אותי לצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך המחשב, אין אלטרנטיבה אחרת בשלב זה) ועבודה משרדית מרובה. תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  11. Started by omrik10,

המסך ישמש לעבודה רגילה + משחקים (לא סרטים)

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  12. הי יש לי שתי שאלות יש לי כרטיס מסך די עתיק משנת 2002 מסוג NVIDIA 440 mx 64 מגה בייט. 1. מן הסתם יש לו רק יציאה אנלוגית האם שימוש במסך LCD עם היציאה הזאת תוביל לירידה בחדות או בביצועים אחרים כלשהם? עבור טקסטים ועבור סרטים ומשחקים - בבקשה אם אפשר התייחסות לכל אחד בנפרד. 2. ראיתי שלמסכי 19" יש גודל נקודה 0.29 ,לעומת 17" עם גודל נקודה של 0.26. האם זה אומר שה- 17" יותר חדים? (גודל נקודה יותר קטן) אודה למענה לשתי שאלותיי תודה רבה!!! :-) תודה רבה !!!!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  13. אני מתלבט לגבי כמה מסכים, כמעט סגרתי על הLG, עכשיו פתאום צצ הפיליפס, מה אתה חושבים? להישאר עם הLG? (L1960TR)

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  14. Started by Shoq,

המסך של המחשב שלי נהרס ואני צריך חדש. הגודל הרצוי למסך הוא 19-20 אינצ'. המסך לא מיועד למשחקים, אלא רק לגלישה באינטרנט עשיית עבודות, ושטויות כאלו. אשמח לכמה הצעות, ואם אפשר גם שלא יהיו מחרים גבוהים מדי, תודה מראש Shoq[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 21:03:21 אופסססס..... פתחתי פעמיים בטעות סליחה

15. Started by nadavbu,

כ-1,000 ש"ח. ויש מסכים אחרים במחיר הזה שטובים כמוהו, למשל ה-LG L1719S? אני מחפש ככה עד 1,100-1,200 ש"ח את המסך הכי משתלם.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  16. Started by hardgore1,

מה שאני יודע בנתים: יתרונות: גודל מסך עצום חסרונות- כל פיקסל הוא בגודל בלטה חח, אז לכן שמים אותו רחוק. איך מבחינת פנאלים? גם פה יש tn ו ips? איך האיכות בסרטים, משחקים, קריאה? ראיתי אתזה לדוגמא בחיפוש קליל בזאפ http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=2825&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=26&aff=Zap〈=he מה דעתכם? יש פה כאלה שכבר עושים ככה, מחוברים למסך טלויזיה? תודה

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  17. Started by efee123,

שלום, אני מנסה לתקן מסך בשביל חבר וללא הצלחה מרובה. התקלה היא - המסך נדלק כרגיל למספר שניות אך מיד "נכבה" לאחר מכן. מה שקורה בפועל זה שהמסף מתעמעם ממש בצורה כזו שהוא נראה כבוי.. החלפתי לו את הלוח של האספקת מתח מכאן ועדיין ללא כל שינוי. חוצמזה אין שום קבלימם נפוחים/מפוצצים או משהו בסגנון... יש רעיונות נוספים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. לאחותי יש LG L1752T, מסך 17 אינצ' פשוט מעולה...במשחקים אין מריחות (ואני משחק בFPS) והטקסט חד, הצבעים מעולים ולא כיילתי כלום. (8MS, TN - מה תגידו על זה?) כבר לא מוכרים אותו והוא לא היה מפורסם לפי כמות חוות הדעת, שזה מפליא אותי. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424979 אז הגעתי למסקנה שעדיף להפסיק לחשוב על 930 הישן, ועל 226BW המפורסם אבל הענקי, ועל DELL 2007 שהבעיות ששמעתי שהוא עושה הן אינסופיות. -יש לי תקציב של עד 2,000 ש''ח, אבל אפשר הרבה פחות. -למטרות משחקים ואינטרנט (טקסטים)..(לא רואה סרטים..אני צורב ורואה בטלוויזיה.) -מסך ענק או רחב לא ממש יתאים לי - לא רוצה לעייף את העיניים עם טיולים מיותרים ברחבי המסך..לדעתי 19 אינצ' יהיה סבבה. -משהו חדיש ופופולארי של חברה מוכר…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  19. רציתי לדעת עד איזה גודל של כבר האיכות לא נפגעת? האם כבל של 5 מטר יציג בדיוק אותה איכות כמו כבל של 2 מטר??

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  20. Started by askersector,

יש אצל סבא שלי מסך כזה והוא עובד חלק חוץ מהעובדה שבאופן קבוע המסך מרצד (לא נכבה ונדלק אלא הצבעים מהבהבים) כל הזמן, קצת דומה לאיך שרואים בטלוויזיות ישנות. הרזולוציה היא 1920x1080 בקצב רענון של 60Hz והחיבור הוא VGA. הכרטיס זה אינטל HD Graphics 2000 מובנה. אני חושד (בסדר הזה): 1. בחיבור VGA הישן. 2. בקצב רענון 3. בכרטיס מסך (אולי בעיית דרייברים?). האם אני צודק? או שזו בעייה אחרת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. איזה מסך פגזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עכשיו יש לי כמה שאלות.... קודם כל מה הכיוון ההכי טוב? כאילו בבהירות ובכל הדשברים האלה מישו יכול לתת לי המלצה לכמה מספרים ושאלה אחרת היא איך אני בודק איזה פאנל קיבלתי.... ואיך אני יכול לבדוק אם יש לי רידודים או כל מיני חרטות כאלה? אההה וקיבלתי איתו איזה דיסק.... מה אני אמור לעשות איתו?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. Started by OMRi1712,

איך הוא? שווה למחיר שלו שהוא בערך 750-800 שח?

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  23. שלום, אני מתכנן לקנות מסך 22" שיחובר לכ. טלויזיה בין השאר. אני לא מתכוון לשחק משחקים, כך שהמסך באמת אמור לשמש לצפייה בטלויזיה ולעבודה משרדית. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח וחשבתי לקנות את המסך הבא: DELL 2208WFP. מה אתם אומרים? תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. Started by tiger3,

יש לי בעיה מאוד מוזרה במסך של המחשב אם הפעלתי את המחשב ולאחר שהמחשב מגיע לווינדוס אני עושה ריסט למחשב המסך מתחיל להשתגע מה זה אומר להשתגע - המנורה של בקרת המסך מהבהבת בצבע ירוק וכן במסך לא רואים כלום הוא מרצד בין צבע שחור לשחור קצת יותר בהיר בשביל שאני יוכל להמשיך להשתמש במחשב אני צריך לכבות את המחשב לחקות חצי דקה עד דקה ואפילו לפעמים שתי דקות ורק לאחר מכן להפעיל את המחשב. ןכן התופעה הנ"ל קורה כאשר אני נכנס לתוכנה שמפעילה את המחשב ברזולוציה אחרת ממה שיש לי במחשב אז הפתרון לזה הוא שאני מכניס את המחשב למצב שינה עם הכפתור של הירח שיש במקלדת ולאחר כמה שניות מדליק אות המחשב או לחילופין מכבה את החשב ולאחר כמה דקות מדליק. בעיה זאת הינה מרגיזה ביותר האם מישהו יודע למה זה קורה ומה…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. מישהו יכול לומר איזה מסך טוב יותר לעיבוד תמונה (וגם משחקים) תודה וחג שמח

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.