עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המחשב משמש בעיקר למישחקים וסרטים, אבל למסך גם יהיה מחובר המחשב אינטרנט. בתכל'ס, מסך רחב יהיה משמעותית צר יותר ממסך 3X4 באותו הגודל באינצ'ים? בגלל השימוש בKVM, יהיה שינוי באיכות הצפייה בשל העובדה שאני משתמש בחיבורי RGB עם מתאם לDVI?

2. Started by devilh,

האם אני אוכל למצוא מסך בעל פאנל איכותי,שלא יעלה כמו מטורף? השימושים העיקריים- צפיה בסרטי HD,משחקים (CRYSIS וכו),תכנות(לא ממש דורש מסך ספציפי). אני מודע לכך שמשחקים יעדיפו אולי מסך TN בגלל עניין ה-LAG אבל זה פחות קריטי לי.אני רוצה לראות טוב במסך (אני עוקב אחרי 2408 של דל,אבל מבחחינת מחיר אני פשוט לא עומד בזה-2000 זה הגבול העליון שלי)

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מפרט למחשב לעריכה תלת מימדית, solidworks, 3dmax וכו, הוצע לי מפרט שכולל מסך LG L2000CP 20'' LCD 8MS 1:800 DVI שהוא יחסית יקר. אני חשבתי לשים מסך Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI (או כל מסך אחר שהוא זול יותר- ע"פ המלצה) שהוא יותר זול ויאפשר לי להשקיע יותר במעבד וכרטיס מסך האם ההבדל בן המסכים הוא כ"כ משמעותי בעריכה גרפית? ואם כן אז איזה מסך באמת יהיה הכי טוב בתקציב של 1500 עד 2000 ש"ח פחות או יותר?

4. Started by Tzox,

שלום לכולם, קיבלתי את הS2231WE, ואני בינתיים בשלבים שאני בודק אותו בכל מיני צורות. עכשיו נכנסתי לתוכנה של איזו כדי לעשות כשהמסך במצב PIVOT התוכן יסתובב גם כן - אבל בתפריט של הAUTO ADJUSTMENT אני לא יכול ללחוץ לא על AUTO ADUJSTMENT ולא על MANUAL ADUJSTMENT (ולפי החוברת הוראות משם אני מגיע לאפשרויות שאני רוצה). מישהו יודע אולי למה זה? חיברתי את המסך גם בחיבור USB וגם בDVI.

5. Started by shloosh,

אני רוצה להזמין את ה-222H ולחבר אליו XBOX360 ב-HDMI ובמקביל ממיר של HOT בקומפונמנט/RGB בלבד. האם אני יכול לחבר אותם במקביל בלי בעיות? ופשוט כמו בטלוויזיה כיום להעביר ערוץ בשביל להחליף ביניהם? יש בעיה כלשהי שאני צריך לדעת אם אני מחבר את הממיר וגם את הXBOX ביחד? האם הוא נתומך ב-1080P? *המסך לא יהיה בכלל קשור למחשב. תודה רבה!

6. Started by Iv0ry,

איך לדעתכם המסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~2253BW~9~0.htm

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  7. Started by BenMalka,

שלום לכולם התחדשתי במסך 2253BW ויש לי כמה שאלות: 1. למה הכפתורים של הפאנל לא עובדים? 2. איך אני מתקין את הדרייבר? 3. למה האיכות תצוגה לא הכי חדשה? (טקסטים) אפשר לשפר את זה? תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  8. Started by Ornit_R,

אהלן לפני כמה ימים התחילה לי בעיה מוזרה - למסך לוקח המון זמן להידלק. מה זה אומר? שעולה המסך הכחול של ה- benq, מהבהב והופך לשחור, תוך כדי גם הנורית של המסך מהבהבת, ואז שוב המסך של Benq. בהתחלה לקח לזה כמה שניות וזה הסתדר והיום לוקח לזה בערך עד שהווינדוס עולה (לפעמים גם טיפה אחרי) ואז המסך נדלק ועובד כמו שצריך. מישהו יודע מה יכולה להיות אולי הבעיה? והאם שווה לשלוח את המסך לתיקון או שחבל על הזמן? (נגמרה לי כבר האחריות, עברו 3 שנים וחצי) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  9. איזה מסך יותר טוב? 2053BW אוו ASUS VW222U או שאתם ממליצים על משהו יותר טוב בערך ב 1200 שח בעיקר לסרטים,ומשחקים.... ועוד שאלה: הכרטיס מסך שלי יתמוך במסך? (הכרטיס שלי הוא: Nvidia Geforce 8800 GTS 512 MB -G92)

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. אני רוכש עכשיו מסך חדש וברצוני לקבל המלצות.. תודה רבה. גיל.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. Started by roadkill15,

אני הזמנתי מסך HANNSG LCD 19" HW191DP (BLACK/SILVER) 5ms DVI WIDE ואני אקבל מסך BENQ LCD 19" E900W 5ms DVI WIDE משום שלא היה להם במלאי. האם שני המסכים שווים? אם לא, מה יותר טוב? אם יש מסך יותר טוב, אהם בהרבה או שלא יהיה הבדל בכלל (בשביל גלישה וצפייה בסרטים). בנוסף, האם יש חברה שנחשבת היוקרתית מבינהם או ששניהם באותה ליגה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  12. Started by eins,

שלום אני צריך בבקשה עזרה בקנית מסך עד מחיר של 1500 שקלים מאד חשוב שהמסך יהיה איכותי כי אנ יהולך לעבוד בתוכנות גראפייות ועיצוב. לגבי הגודל, עדיף 22' כי בחדר שלי אין טלויזיה אז אני ישתמש בו גם לראות סרטים במחשב, אבלהבנתי שכל המסכים במחיר הזה מגיעים עם פנאל NT, האם הוא איכותי לתוכנות גראפיות וסרטים ?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש מסך \ טלווזיה שאוכל לתלות על הקיר שתיהיה FULL HD ושאוכל לבצע בה גם יישומי מחשב - גלישה באינטרנט, עריכת תמונות, עריכת סרטים, יישומי אופיס וכו'... חוץ מזה אני רוצה שתהיה טובה לסרטים ומשחקים. לגבי הגודל - היא תהיה תלויה על הקיר במרחק מטר וחצי ממני בערך, לתצוגה גדולה ומהנה (אם כי לא גדולה מדי) על איזה גודל תמליצו? כרטיס המסך שלי הוא ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ תודה!

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  14. Started by גילי21,

אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3454&CatCode=398 איך הוא בכללי? איך הוא ביחס למחיר? האם יש עוד מסכים בקריטריונים שלו פחות או יותר במיחירים יותר זולים? ואם הייתי לוקחת מסך עם נתונים קצת יותר טובים הייתי רואה את ההבדל? (כי אני מתביישת לציין שבחניות פשוט לא ראיתי הבדלים בין המסכים השונים .... :\)

15. Started by RX7,

שלום ושנה טובה החלטתי להתחדש במסך LCD , כרגע אני נמצא עם CRT 17 שמן אני מתלבט בין HD READY לFULLHD. הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים, אני לא משחק במחשב אולי למעט FIFA. כרטיס מסך 7600GS של ג'י פורס. AGP 256MB התקציב הוא 1000 ש"ח הבנתי שבפורמט של FULL-HD הטקסט נראה די קטן, מה שיוצר בעיה מבחנתי כי עד עכשיו השתמשתי ב17CRT רזולוציה 1024X768 השאלה האם עדיף לוותר על FULL HD לטובת הרזולוציה שתתאים לי? (בהתחשב לצרכים שלי) אני ראיתי דגם שדי מצא חן בעיניי וקבלתי לגביו בקרות טובות-Samsung T220P מה גם שראיתי את LG W2252TQ וSamsung 2253BW שזמן התגובה שלהם 2MS אבל הוא HD READY מה עדיף לקחת , על מה עדיף לוותר? אשמח לעזרה מהמומחים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. כותרת, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. האם אמורים לצאת כאלה בקרוב, חוץ מה-Dell 2209WA ? ראיתי איפשהו שמועות על מסך בגודל 22'' של סמסונג שאמור לצאת עם הפאנל הזה, האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  18. בהתחלה שמתי עין על הT220P, אבל אני שם לב שהוא מתחיל להיעלם מהחנויות לאט לאט כנראה כי הוא מתיישן ומפנה מקום לדגמים חדשים יותר... בקיצור אני מעוניין בהמלצה שלכם! המטרה של המסך הוא משחקים, SOLIDWROKS ועבודה\גלישה רגילה באינטרנט התקציב כמו שאמרתי שלא יעלה מ-1100. תודה.

19. Started by mdudu,

אני מתלבט בין שני מסכים - Samsung 2494LW 24" 5ms DVI 1:50000 Full HD מסך 24 אינץ עם רזולוציה יותר גדולה לבין המסך של dell 2209Wa מסך 22 אינץ עם פאנל איכותי (זה לפחות ממה שהבנתי פה בפורום שכולם משוגעים על המסך הזה) אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD5850 והבנתי שאם אני אלך על הDELL אז הכרטיס מסך שלי הוא OVERKILL למסך כזה. מצד שני המסך הראשון גם של samsungהוא גם יותר זול וגם יותר גדול... מה אתם ממליצים? אגב לשני המסכים יש את אותם חיבורים? HDMI / DVI / VGA ???

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  20. Started by oren.nk,

שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם הכרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI ואני כרגע עוד משתמש במסך מהמחשב הקודם. אני מבין שהכרטיס שלי נותן HD השאלה היא האם מסך 22 אינץ HD יתאים לו, אם כן רציתי לדעת אם יש מסכי מחשב 22 אינץ HD נגיד בעד 1000 ש"ח שאתם ממליצים עליהם, ואם הטובים מתחילים ביותר יקר אז מאיזה מחירים בערך? תודה רבה אנשים.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. פתחתי אותו וחיברתי וווראיתי שיש פיקסל אחד ירוק ...שאלתי עם יש משהו לעשות בנידון ?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  22. Started by badini,

שלום לכולם, יש לי מסך 19" Fujicom וכרטיס מסך ATI HD4850. אני מסנה להגדיל את מהירות רפרוש האותות של המסך ואני לא יכול העלות אותה מעל ל-60 hrtez. האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בכל זאת? יש לי WINDOWS 7 תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by leoleo,

מעוניין לדעת מה ההבדל בין מסכי המחשב של DELL 2009W ו-2009WA, פרט לגודל המסך? האם קיים הבדל מהותי? השימוש במחשב הוא לאינטרנט, צפיה בתמונות ויתכן שבהמשך בוידאו ביתי.

24. Started by Denton,

שלום לכולם נכון לעכשיו יש לי T220 ובגדול אני מרוצה ממנו (רואה הרבה סרטיםHD ומשחק בעיקר) אבל ממרחק של 1.2 מטר הוא נראה לי קטן מדי. חשבתי אולי לשדרג ל T260HD מה אתם אומרים? יש מסכים עדיפים בתקציב?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  25. Started by oshrinuri,

שלום. בקרוב אני קונה מחשב חדש, ורציתי להתעניין בבחירת מסך. מטרת המחשב החדש תהיה בעיקר גיימינג. (משחקים כבדים). המפרט: כפי שאתם רואים, הכרטיס מסך לא חזק במיוחד ולא חלש במיוחד. העניין הוא, שאני לא יודע באיזה מסך לבחור, כי שניהם מסכים מעולים: ה-SyncMaster הוא בעל פאנל נחות יותר, ורמת צבעים פחות טובה, אבל הרזולוציה שלו גבוהה במיוחד. (הכ"מ לא מתאים כאן.. הרזולוציה הזו "גדולה" עליו). ה-Dell בעל פאנל מעולה, בעל רזולוציה גבוהה וטובה, והכ"מ מנוצל טוב ולא מתאמץ במיוחד.. מה לעשות? (וכן, עדיף שיעלה כמה שפחות.. למרות שחבל לי לוותר על מסך כמו הדל)..

• 1 תגובה
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.