עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש חוות דעת על המסך מחשב Dell U2211H LCD המחיר שלו 1000 ש"ח. לגיימינג ושאר ירקות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by aviran121,

אני צריך דעה על המסך הזה בבקשה. אני רוצה לדעת אם הוא טוב למסמכים וגלישה וטיפה משחקים בסיגנון מניג'ר ומשחקי מרוצים. זה מסך בטכנולוגית הled. תודה.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  3. Started by eliko78,

יש על המסך הזה כל מיני תגובות ברשת ואני רגע לפני קניית מסך אז מה אתם אומרים יש מריחות או אין?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by johnwoo,

כיצד מכבסים את המטלית שבעזרתה אני מנקה את מסך ה-LCD שלי? על כמה מעלות במכונת כביסה? או שזו כביסה ידנית? איבדתי את האריזה שהיו עליה הוראות, ואני מפחד להרוס את המטלית. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  5. Started by aka_katz,

האם למישהו בפורום פה יש אותו ? ואיזה פאנל יש לו תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. 32 אינץ' או אפילו 34 אינץ' לא מספיק מרשימים עבורכם? היורש של דגם ה-P4317Q מגיע לספק אלטרנטיבה מודרנית עם פאנל של 42.5 אינץ' לכתבה

7. Started by yigael_o,

http://www.touchscreen.co.il/productTemplate.php?catalogNum=23ET83V-Wהיי, אחרי תקופה שאני עובד עם מסך מגע בנייד שלי חשבתי לבדוק את האופציה להחליף את המסכים במחשב הביתי שלי (יש שני מסכים) בכאלה עם מסך מגע. האופציה היחידה והלא אפשרית מבחינת תקציב: יש למישהו אופציה יותר ריאלית?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by gal23,

קיבלתי הצעה לרכוש מסך של פיליפס 22 דגם 220E1SB במחיר של 770 ש"ח מכיון שלא מצאתי אותו בחנוית לא התאפשר לי לצפות בביצועיו מבקשת המלצות ספציפיות גם לביצועיו אם אפשר. תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. Started by Marcoman,

מחפש המלצות למסך נייד איכותי לעבודה עם ה-MacBook pro שלי (16 אינץ׳) לצערי אני עובד מרחוק ואני זקוק למסך נוסף לצורכי פיתוח. הדרישות שלי: - חשוב לי חדות - איכות צבעים ומסך אודה להמלצות 👍❤️

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. אני אשתמש בו בעיקר לצרכים משרדיים, (קריאת טקסטים), משחקים וסרטים הכי חשוב שלא יעייף את העיניים בשימוש ממושך (אם יש כזה דבר) התקציב הוא 2000 עם אפשרות לחריגה קלה (ועדיפות לחיסכון במידה וזה לא פוגע בצרכים.) יותר חשוב שיהיה מתאים לעבודה ממושכת עם פוקוס טוב (שוב דגש על בריאות העיניים) +תמיכה במשחקים מאיכות צבעים מדהימה וכדומה (אלא אם יש קשר ביניהם) תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  11. Started by avivb,

היי מחפש מסך בגודל 21-24. FHD וIPS. הוא יחובר ללפטופ lenovo flex 2, ככה שהחיבור הוא HDMI אבל יש לי כבל HDML-DVI אז גם זה אפשרי. שימושים: בעיקר תכנות וגלישה, קצת גיימניג. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by itay145,

קניתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך עיקר המחשב ישמש למשחקים על אכויות גבוהות . הכרטיס הוט gtx 560 ti צריך מסך שינצל את הכרטיס עד כמה שאפשר עד 600 שקלים לא כזה משנה הגודל סך העיקר שיהיה מספיק טוב בשביל הכרטיס. תןדה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  13. Started by Yaniv_sosner,

אני השבוע הזה קונה מסך 22 אינץ' איזה איזה הטוב ביותר למשחקים בעיקר..

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  14. Started by idanarieli,

תקציב 1200 שח , חריגה של 25 שח אני ממש לא מתכוון לחרוג מהמחיר חח אני רוצה את המסך הטוב ביותר בין 24 וגדולים ממנו , אם יש מסכים שווים טכנית וההבדל היחיד הוא בגודל אני מעדיך את הגדול כמובן המסך ישמש למשחקים, יש לי כרטיס מסך HD6850 לא משנה לי מאיזה חנות לקנות ומאיפה, העיקר שהמחיר הסופי לא יעלה על 1200 ושהחנות תיתן אחריות, עדיף לי לקנות מחנויות שקרובות אלי, ירושלים

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. שלום לכולם ותודה מראש, בגלל הבורות שלי במסכי מחשב רציתי שתמליצו לי על מסך בגדלים של 20-22 אינטש, אשר ישמש אותי רק למשחקים! (מסך בלי קורנה או GHOSTING או כל באג או ארטיפק אחר) האם מסכי TN עדיפים עבור אנשים שהשימוש העיקרי הוא משחקי מחשב? אשמח לקבל המלצה על 2 דגמים טובים אחד יקר והשני זול (סקלת מחירים בסביבות 1500-2300 שקל)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  16. Started by efee123,

שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לברר לגבי מסך אני זקוק להמלצות. הדרישות הן: 1) אופיס- word וכו', פוטושופ, גלישה באינטרנט. 2) משחקים- כ.מסך GTX460 או HD5770. 3) כנראה יהיה גם כרטיס טלוויזה כדי לערוך קצת וידאו... אודה לכם אם תמליצו לי על מסך! תודה!

17. Started by רועיקי,

לפני שנתיים עברתי מ17" CRT(!) לE228WFP. אחלה מסך, הבעיה היחידה היא שהוא יותר מדי בהיר, זה מפריע לגיימרים כמוני שאוהבים לשחק משחקים חשוכים וכו'. אני וה8800GT שלי (מנוחתו עדן) מאוד אהבנו את הרזולוציה של 1680x1050. איזה תחליפים יש לי עכשיו? (אבל כאלה ששחור בהם זה שחור!)

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  18. Started by haimiko84,

שלום, הייתי רוצה לדעת איך אני בודק גרסה וסוג פאנל במסכים של DELL? אני חפשתי די הרבה זמן בפורום, אולי אני לא כזה גאון בחיפוש, אבל לא מצאתי נושא שקשור לזה. אשמח לתשובתכם ותודה מראש.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. מסך 19" בתקציב של 1500¤ לגראפיקה בעיקר.. גם למשחקים..אבל בעיקר לגראפיקה. לא מסך רחב.. רגיל תודה

20. אשמח לדעת אם יש משהו בסגנון.

21. Started by DTW,

אני מחפש מסך מחשב לעבודות ( בעיקר עבודות של ראיית חשבון,בדיקת תשלומים וכו') ורציתי לדעת איזה מסך יכול להתאים שיהיה נוח לשימוש ושלא יהרוס תעיניים ( יושב עליו בעקרון כ 6-7 שעות ביום) ... אם אפשר מסך עד 1000 שקל שיהיה משהו כמו 22~24 אינץ'... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by ran_01,

שלום אנשים, אני זקוק להמלצה לגבי רכישת מסך, שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד, טווח המחירים הוא בסביבות: 1000-1200 אני חושב שעדיף במקרה הזה ללכת על מסך 19', המחשב ישמש את הורי, ואני חושש שלמסך בגודל של 22' תהיה בעיה עם הרצולוציה הגבוהה וגודל הנקודה שתהיה קטנה מדי בשבילם, נכון שהתמונה תהיה חדה יותר, אך בגלל הגודל הקטן הם לא ממש יוכלו להינות ממנה (העיניים כבר לא מה שהיו פעם) כמו כן המחשב ללא כרטיס מסך ונראה לי שלמרות שמדובר רק על אופיס ואינטרנט עדיין לקנות מסך 22' ללא כרטיס מסך זה לא כל כך כדאי.... מה אתם ממליצים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  23. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך LCD 19 אינץ'. השימושים הם אינטרנט , משחקים קלים מאוד וסרטים. תקציב - 1000 ¤ פחות או יותר. יש משהו באיזור המחיר הזה?? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  24. Started by babu,

איך המסך הזה חבר'ה אני חשבתי לקנות אותו הוא שווה תמחיר? איך הביצועים? המטרות הם למשחקים כבדים וסרטים בלבד

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. Started by MasterDK,

שלום, ברשותי כיום מסך Dell U2312HM שאני מאוד מרוצה ממנו והייתי רוצה לקנות עוד אחד כזה הבעיה היא שהוא כבר לא מיוצר יותר. חיפשתי משהוא הכי דומה בגודל הפיזי ובמראה למסך הקיים ומצאתי את Dell P2314H. האם הוא אכן "המחליף" של U2312HM? יש הצעות אחרות? כמו כן הכרטיס שיש לי היום הוא EVGA GeForce GTX 750 SC בעל יציאות HDMI, DisplayPort, DVI-I שתי המסכים תומכים ב DisplayPort, DVI, VGA להבנתי כדי להימנע מ VGA על מנת לא לפגוע באיכות התמונה. ובגלל שאני לא יודע מה הגרסא של ה DP ב U2312HM אני לא בטוח שאפשר להשתמש ב DP Daisy Chaning שקיים החל מגרסא 1.2 של DP. האם חיבור DP ל DP ב P23 ו HDMI ל DVI או DVI ל DVI ב U23 יתן לי תוצאה סבירה? או להימנע מ DP…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.