עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ydca,

יש לי אפשרות לבחור בין שני המסכים הנ"ל! על הLG ישנם ביקורות מעולות ורציתי לדעת אם לNEC יש יתרונות עליו [אולי המסך הקריסטלי?] אני צריך להחליט במהירות ואשמח לשמוע את דעתכם.[br]פורסם בתאריך: 1.04.2007 בשעה 18:31:48 ושכחתי לציין, שימושים עיקרים:טקסט והרבה; סרטים והרבה!!

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  2. היי, ראשית ני רוצה לציין שאני לא מתמצא במסכים. אני מתכנן לקנות xbox 360 בעתיד. על מנת לנצל אותו ממליצים לקנות טלויזית HD. אני לא מתכוון לקנות טלויזיה רק בשביל ה-360, אז אני אקנה מסך LCD רגיל למחשב בשביל זה. לפי מה שהבנתי, היחודיות בטלויזיות HD היא השימוש ב-1080 שורות של פיקסלים. אז האם מסך LCD של מחשב עם 1680 שורות שזה אפילו יותר, נחשב HD? ואם על הנייר הוא לא נחשב HD, אז יהיה הבדל כשמשחקים ב-360 או רואים סרט עם מסך LCD בעל רזולוציה של 1680x1050 בין טלויזית HD? דבר נוסף על הדרך, איך זה שמסכים בעלי ms גבוה יותר, יקרים יותר מכאלה בעלי ms נמוך יותר??? לדוגמא זה: http://zap.co.il/compare.asp שיקר מהשניים למרות שיש לו 16ms ( תבינו כשתכנסו )?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://zap.co.il/model.asp?model_id=505474 ואיך המסך הזה ?

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by madror,

האים יתכן כי ה ViewSonic LCD 22 VX2235wm מוצע למכירה ב 1889 ש"ח . http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2235wm.htm הרי לפני לא פחות מחודש הוצע המסך הזה ב מעל 3000 שקל ? האים יש כאן איזה שהוא תרגיל ? אשמח לקבל תשובות לנושא ובמיוחד בהשוואה אל מול הסמסונג החדש ה 206bw שפתאום לא ניראה מציאה שכזו גדולה. תודה מראש לכל התיחסות.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by asafasaf29,

מישהו יודע מתי צריכה להיות ירידה למסכים? אני רוצה לקנות את dell 2007fp והוא כרגע יקר מאוד 2300 שקל.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  6. יכולים להרוס את המסך? אני כל הזמן שם את הפלא ליד המסך והגלים האלה זה הדבר היחיד שיכל להרוס לי את המסך או הפסקות חשמל מה בדיוק יכול להרוס ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. וואו וואו ועוד וואו DELL חברה שיודעת לייצר מסכים זה בטוח!!! ה 2407WFP זה מסך 24 אינטש מדהים מכל הבחינות אם יש למישהו התלבטות לגבי קניית מסך בסדר גודל כזה, אז אין מה להסס, שווה את המחיר שלו ובגדול!!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by timac,

אני מעוניין לקנות תמסך הזה מה אתם אומרים עליו? השימושים שלי 90 אחוז אקס בוקס 360 ו 10 אחוז סרטים. האם הרזולוציה שלו מתאימה לזאתי של ה360 ?? יראו טוב את המשחקים לא מתוח או משהו? אשמח לשמוע חוות דעת בנושא תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by t78,

שלום רב, אני מחפש לקנות מסך LCD ומברר כל מיני פרטים טכניים וכאשר ראיתי את המפרט של חברת samsung באתר של ZAP ראיתי שיש יחס ניגודיות של 1:2000 אולם כאשר נכנסתי לאתר של samsung ראיתי שיש בנתון הזה סוגריים שבהם רשום ש.... : dynamic =1:2000 static=1:700 כלומר הנתון שהם מציגים הוא לגבי מצב דינאמי במסך ... השאלה היא מה קורה עם הנתונים הטכניים של שאר החברות ? האם יחס הניגודיות שלהם הוא דינאמי או סטטי ??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Aternus,

השימושים העיקריים שלי הם (לפי סדר העדיפויות): סרטים משחקים תיכנות אינטרנט וטקסט כמובן עדיף פאנל איכותי ועיצוב נוח תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. צריך המלצה למסך LCD עד 1500 שקל (אפשר לחרוג טיפה) שיהיה מיועד למשחקים וסרטים (וחשוב שגם יהיה יפה חח) תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. Started by R0tem1,

שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD 37 אינצ', התקציב שלי הוא בסביבות ה10,000 שקלים. בחיפוש שערכתי בעצמי באינטרנט ובחנויות מצאתי את ה: 1) LG 37LC2r 2) Toshiba Regza 37WL68 ברור לי שיש לטושיבה יתרונות על גבי הLG אבל השאלה היא האם הם שווים את ההפרש במחיר?? או שבכלל עדיפה טלויזיה אחרת?? השימוש הוא בעיקר צפיה ממיר של YES ומעט סרטי DVD לא הבאתי קישורים לפירוט כי לא רציתי "לפרסם" חנויות תודה רבה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by portance,

מישהוא יודע מה זה הנתון הזה של lg שהם כותבים שלמסכי מחשב שלהם יש יחס ניגודיות שהוא (dfc (digital fine contrast? מישהוא יודע מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Alex_1k,

איך הוא למשחקים וסרטים ? יש לו אופציה של סיבוב ב90 מעלות?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by level2,

קראתי בעיון את המאמרים המעולים שפרסמתם על מסכי LCD. השאלה היא האם ידוע על מסך 19 אינטצ' המכיל את כל הנתונים האופטימליים - פאנל, ניגודיות, רזולוציה, זוויות צפיה וכיוצ"ב ? המסך אמור לשמש לעבודה בטקסטים, גילישה באינטרנט וסרטים. תודה !!

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  16. או ה SONY SDMH S95S - לא הצלחתי להבין איזה פאנלים יש ל SONY.....מה דעתכם - ואיזה מבין ה SONY עדיפים ואיזה בכלל הייתם בוחרים? בלי קשר לתקציב...בין השניים האלו... תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. האם יש מסך עם אותם נתונים של 2007FP רק 19 או 17 אינץ'? וכמובן של דל חשוב שיהיה עם אותו פאנל וכו' רק קטן יותר

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by gesha_s,

שאלה לגבי המסך של סמסונג 203B ראיתי שרשום שהוא בעיתי אך לא מצאתי מה בעיתי איתו? חוץ מהשרשור הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228026.0 לא מצאתי כלום. אך גם שם לא בדיוק מוסבר מה הבעיות איתו. בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היום קניתי את המסך dell2007wfp והוא כבר אצלי מסך תותח איזה איכות מסך בן זו*ה..... איך אני בודק עם זה באמת הפאנל s-ips? ואיך עושים שוליים שחורים? והאם כדי לעדכן דריבר שלו כי בדיסק אין דריבר זה אומר להוריד ? תודה מראש!

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג טיפונת... אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות .. אנ…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by ofer40,

היי אני עדיין עם מסך CRT 17 אינץ' ואני מתלבט אם לקנות מסך LCD במקומו. המחשב גם מחובר לטלוויזיה 32 אינץ' כך שאני לא צריך מסך למשחקים וסרטים. על מה הייתם ממליצים לי ללכת? האם כדאי לי ללכת על מסכי 22 אינץ' שהם כולם עם פאנל TN או שאולי כדאי לי לוותר על 2 אינץ' לטובת מסך 20 אינץ' עם פאנל איכותי? השימוש יהיה בעיקר גלישה וקריאת מסמכים לכן רצוי שהמסך יציג טקסט ברמה טובה מאוד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by NETANELKOREN,

שלום. יש לי שאלה ככול שמספר מהירות התגובה יותר נמוך (2 MS)אז האם זה טוב מזמן מהירות גבוה(12 MS). ומה זה מהירות תגובה (MS) ומה זה עושה למסך.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 2500 שקל 3000 מקסימום (באמת מקסימום!) במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מראש {:

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  24. בוקר טוב יש לי מסך חדש פיליפס 200W6MB כאשר אני מחבר אותו אנלוגי לכרטיס מסך אין בעיה כאשר אני מחבר אותו DVI המחשב כאילו לא מזהה אותו כרטיס מסך gforce 6200 TC על אנלוגי אני ברזולוציה טבעית 1680*1050 בלי בעיה ניסיתי לסמן את המסך בהגדרות על DVI ואז לחבר פיזית = לא עזר רעיונות ? דרך אגב סתם אנקדוטה --- בבדיקה מקיפה ( טפו טפו טפו ) אין אף פיקסל מת , תמונה מאוד נעימה למסך . תודה עפר .

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by loadstone007,

Samsung 206BW או Dell 2007WFP שאנשים עם נסיון יגידו, האם הפאנל המיוחד בדל עושה הבדל משמעותי? קראתי שהיום הפנלים לא רלוונטיים והפערים מצטמטמים מאוד. בנוסף לא מצאתי בשום מקום ש-ms זה נתון לא אוניברסלי, רק פה אומרים את זה. הסמסונג עם ms נמוך מאוד (2) בהשוואה לדל (16), חיבור HD וניגודיות טובה יותר (1:800, ולא כמו שחושבים 1:3000). מה דעתכם? האם יש למישהו את המסך של סמסונג שצייתי? תודה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים