מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת האם ידוע לכם על חנות כזו. תצוגת המסכים היחידה שנתקלתי בה היא ב-Office Depot, אבל גם שם אי-אפשר כ"כ לקבל חוות דעת על המסכים. אפילו לראות איך נראית עליו מערכת ההפעלה לא יכולתי. האם בכלל קיימת תצוגה כזו? או שאני אמור לקנות מסך כעיוור?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
האם הוא עלול לשנות את צבעו באיזור הזה(כמו מסך CRT?)? כרגע אני לא רואה שום השפעה של הרמקולים, אך האם יש השפעה ארוכת טווח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
רצוי לציין שעברתי על כל ההודעות האחרונות פה שעוסקות בנדון וטרם הצלחתי למצוא תשובה. אשמח אם מישהו יוכל קצת לעשות לי סדר בבלגאן. מסכי ה-S-PVA מומלצים לסרטים אך בשום אופן לא לגיימרים כבדים, אני מבין נכון? אם כן, חבל כי זה פוסל את DELL על הסף או לפחות עד שימצאו פתרון לבעית ה-LAG. אם כך איפה הוא "העמק השווה" עבור אחד שמחפש "שחור אמיתי" בסרטים ובשום פנים ואופן לא מוכן להתפשר על INPUT LAG במשחקים? בדיוק הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב שמטיס את קרייסיס ב-1280X1024 עם AAX4 והכל על HIGH ב-50(!) FPS ויש לי תחושה שהמסך 19" המלבני הישן של LG שלי קצת מבזה אותו.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT'17 הישן שלי במסך LCD 22 רחב בתקציב יחסית נמוך. אני מתלבט מאוד בין שני המסכים הנ'ל. המסך ישמש כמסך מחשב(עם כל השימושים הרגילים:אופיס,תכנות קל ,אינטרנט וכו') אבל גם ישמש בחלק ניכר מהזמן כמסך עבור XBOX360. אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין השניים וכמובן איזה מהם הוא עדיף. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אז ככה, הנתונים בכותרת, מסך לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, חובה חיבור לממיר דיגיטלי. תודה מראש לעוזרים : - ) נ.ב אני מאמין שבתקציב כזה אפשר להביא מסך שהוא לא מפנל TN אלא מאחד איכותי יותר, הגודל לא קובע אלא האיכות.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הודעה ראשונה שלי בפורום היה לי מסך 17 CRT נהדר של פיליפס שהיום בבוקר הלך בשעה טובה לעולמו :'(. בלית ברירה, ולצערי אני מחפש פיתרון הולם למסך חדש שיכול להתאים לי. קראתי את המאמרים בפורום (המצוינים ) והבנתי שיש את נושא הפנלים השונים שמשפיעים על נושא זוויות הצפיה והצבעים. השימושים שלי בעיקר הם,לפי הסדר הזה: פורומים,קריאת טקסטים,צפייה בסרטים,תמונות,ולעיתים רחוקות משחקים. חשוב לי בעיקר קריאת טקסטים קלה ללא מריחת הכתב,כמו שלפעמים ראיתי שיש במסכי LCD . ראיתי כמה מסכים בחנות ומצא חן בעיני הגודל של 22 אינטש . ראיתי את הסמסונג T220 ,אבל הוא מתנדנד כמו לולב ברוח מכל תזוזה קטנה . האם מסך רחב עם פנל TN יכול להוות פתרון טוב או שכדאי להתעקש על מסך עם פנל א…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אז ככה קנו לי מסך חדש 22' של AOC ואשמח לחוות דעת על המסך השימושים זה סרטים ומשחקים. http://www.pcworld.idg.com.au/index.php/taxid;1549691195;pid;5005;pt;1
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין l2000cp לבין l2000cp-bf? וחוץ מזה: רזולוציה של 1600X1200 על 20" זה נוח לעבודה?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני צריך תרשים מה כול חור ב VGA מסמן תודה אשמח לקבל רעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך ממכם חוות דעת על המסך הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710473, הוא טוב לגלישה,משחקים,סרטים וכו'?. תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם... נראה לי שיש לי בעיה במסך והבעיה היא כדלקמן... שליש מהמסך שלי כהה יותר משני השלישים הימני משמע פחות מואר ממש מוציא את העניים זו בעיה? ללכת למעבדה? או שאפשר לשנות משהו בהגדרות תודה מראש.. נ.ב מדובר במחשב נייד של dell דגם inspiron-1520 כרטיס גרפי של nvidia-GeForce8600m gt אני מקווה שעכשיו זה יותר ממוקד בכל מקרה תודה...
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
רציתי להיפטר מה21" CRT שיש לי בחדר ולהשתמש במסך מחשב במקום ולחבר ממיר HD. בעיקרון אני יכול להשתמש בVGA של המסך בשביל המחשב ובDVI להשתמש במתאם DVI-D - HDMI בשביל הממיר (למזלי יש בפורט DVI ב2253BW תמיכה בHDCP). האם יש דרך לחבר את הרמקולים של המחשב גם לממיר HD (שיהיו מחוברים בו זמנית) מה לגבי שליטה דרך המסך באיזה פורט להשתמש (אם גם המחשב מחובר בVGA וגם ההמיר בDVI) מה צריך לקנות בשביל לארגן את כל זה חוץ מכבל DVI-D to HDMI? והאם זה בכלל אפשרי/יעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שמעו לפני כמה שעות המסך דלק כיבתי תמחשב יצאתי בחוץ אני חוזר אחרי 3 שעות אני רואה המסך לא דולק הוא דולק המורה והכול אבל לא מציג תמונה המנורה הכחולה פועלת יענו המסך ניראה תקין וגם רשום בצד למעלה ALALAG ואז משתנה לDIGITAL נסיתי להחליף מסך אחר והמסך כן פועל ........ ככה שזה אומר בעיה במסך מה בדיוק יוכל להיות הבעיה שיחקתי עם הכבלים פה ושם וזה סרט עכשיו לנסוע לחיפה בשביל לקבל תאחריות אני גר רחוקק בחיית תנסו לפתור לי תבעיה [br]פורסם בתאריך: 23.10.2008 בשעה 05:01:39 הבעיה נפטרהניראה זה בגלל שהוצאתי תכרטיס מסך מי המחשב ...... וחברתי עוד פעם או שזה הסתדר לבד מי עצמו .... כי קוראים בעיות שלבד לבד זה מסתדר או בגלל ששחקתי בהגדרות של המאפיינים של הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מסך טוב שישמש לעבודה משרדית- אופיס ואינטרנט, ולעיתים לסרטים. חשוב לי שלא לחרוג מהתקציב,אלא אם כן תגידו ששווה להשקיע עוד קצת כדי לקבל תמורה הולמת יותר. כמו שצויין התקציב הוא 800 ש"ח. בתודה מראש לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין מספר מסכים. אני רוכש מסך פעם ב.. ולכן מעוניין להשקיע טיפה יותר על מנת שיהיה מסך איכותי וישמש אותי לזמן רב. קראתי ביקורות מאוד טובות על L2000CP lg במחיר 1800 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444 מה אתם אומרים גם על Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=20400 השימוש שלו יהיה משחקים + עבודה עם טקסטים כחצי חצי אין העדפה מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
הייתי אמור לקנות מסך לפני כמה חודשים אבל העניין נדחה ואני מעוניין לדעת מה התחדש בנתיים ואם יש מסך יותר מומלץ מהמועמד הישן שלי, eizo s1932. בגדול המסך מיועד לעבודה כללית ועריכת תמונות בפוטושופ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מגיע לאילת עוד כמה ימים, ואני חייב לקנות מסך, LCD 19" נראה לי מספיק... אילת בלי מע"מ..אבל אני רוצה לקנות מחנות שיש לה גם סניף שנמצא במרכז הארץ, במקרה שיש תקלה וכו'. אני אשמל לקבל חוות דעת בקשר לחנויות שנמאות שם ואם כדאי לי או לא. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אח שלי הזמין אתמול את המסך t220p והמחשב שלו מאוד ישן P4 2.8 Asus p4gd1 pci-e ati x800xl 512 ddr2 והוא משחק משחקים כמו Warcraft 3 World of warcraft Bf2 Nfs:carbon עד עכשיו הכל עובד לו על הגדרות הכי גבוהות בלי בעיות במסך 17 האם יכול להיות שעם מסך כמו t220p יהיו לו ביצועים נמוכים וfps נמוך? (ד''א המסך אמור להגיע עוד שבוע בגלל זה אני שואל)
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למסך LCD 19"-20" עדיף לא רחב, לעבודה משרדית של תכנות ואינטרנט, ולפעמים גם טיפה פוטושופ. בתקציב של סביבות ה1000 ש"ח. בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מה עדיף בין Samsung 943BM ל - LG L1953TR?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך T220 וכשאני מפעיל משחק לדוגמא כמו פיפא 09 או פרו אוולושן 09 אני רואה אחרי השחקן צל כזה וזה מפריע לעין האם יש משהו לתקן את זה כי אמרו לי שהמסך הזה מריץ משחקים מצוין בתודה ?!!??!
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
היי, איפה אני יכול למצוא כבל מ DISPLAYPORT ל DVI? אני צריך כי לתחנת העגינה של ה X200 יש רק את החיבור הנ"ל.. כמובן בארץ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
1.LG 2252TQ. 2. סמסונג 2253BW. 3. אסוס VW222U. LG 2242T .4 כל הנ''ל מופיעים כאן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם, אני זקוק בדחיפות למסך בגודל 20-22 שאוכל לקרוא בו מסמכים רבים שעות רבות ביום כך שהכתב יהיה חד וברור. ראייתי קצת נחלשה. שמתי לב שהמסכים המבריקים ANTIGLARE עדיפים לי. האם תוכלי להמליץ לי על מודלים שקיימים בארץ , על רזולוציה מתאימה ועל פרמטרים שעלי לבדוק. באילו רשתות (אני גר בחיפה). כמו כן אני צריך שהמסך יהיה בר תליה. מאוד אודה על תשובה מהירה, איתן (מרצה)
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום... אתמול קניתי מסך סמסונג 2253, והיום אני מעוניין להחליף אותו ל2243 או לLG 2253 רציתי לדעת מהם ההבדלים בניהם, ובאיזה מסך רואים טוב יותר, ובכלל.. מה ממולץ יותר? בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.10.2008 בשעה 05:46:35 עוד שאלה קטנה...ב lg 2252 יש אפשרות להזיז אותו לצדדים כמו ב- 2243 ? או שהוא קבוע כמו ה- 2253 ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-