עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן, האישה לא מאשרת מסך חדש אבל כן טלוויזיה לחדר עבודה שאותה אוכל לחבר למסך מחשב. הייעוד הוא משחקים כמו דסטני 2 או פיפה וכו'. תקציב עד 2,200 שח לערך. יש המלצות למשהו שיתן מענה? ** אני זוכר מפעם שחיבור מחשב לטלוויזיה היה גורם לכתב וכו' להיראות מזעזע בגלל זה אני פונה אליכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. חשוב שהרוזולוציה שלו תיהיה גבוה ככל האפשר, דיוק צבעים גבוה הגודל הדרוש הוא באזור 20 - 22 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  3. Started by dani0147,

מסך LG IPS IPS237L מומלץ? האם הוא טוב לגיימינג ולצפייה בסרטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shachar138,

ככה אני בתהליכי בניית מפרט למחשב לשימוש בתוכנות כמו PS AI ובכללי תוכנות אדובי לעיצוב דפוס ומולטימדיה . התקציב הכללי שלי הוא 7000 ש"ח שבתוכם אני רוצה לכלול מסך חדש בגודל 21"-24" ואמרו לי שיש מסכים מיוחדים עם דיוק צבע גבוה לדפוס (אני לא באמת מבין בפן הטכני של זה ) רציתי לדעת על איזה מסכים אתם ממליצים לשימוש בתחום הזה ומה בערך הסכום שאאלץ להפרד ממנו . תודה מראש [=

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by noamborisov,

מסך הCRT 17" שליווה אותי כמה שנים החליט שלא בא לו להדלק (במקום להדלק הוא מעביר גלים לבנים כל כמה שניות על הצג, מלווים בצלילים חזקים של חשמל) בקיצור ההתלבטות שלי היא בין 2209WA של DELL לבין W2486L ל LG - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 מצד אחד 22" עם פאנל איכותי ומצד שני 24" עם פאנל TN אבל הוא גם עם תאורה אחורית LED.. והבנתי שהצבעים במסכי LED נראים טוב.. ההעדפה שלי היא ל 24" כי אני משתמש במסך לצפייה בסרטים וסדרות בסופ"שים, לשחק כבר אין לי ממש זמן אבל בכל זאת אני משחק קצת.. תעזרו לי להחליט או שתעלו הצעות נוספות בתחומי התקציב שלי, עם העדפה ל 24", ואיכות הצפייה חשובה לא פחות..

6. Started by IMAGUY1X,

שמעו אני מחפש מסך גיימינג טוב עכשיו התקציב שלי בערך 1200-1500 אין לי בעיה להשקיע במסך אבל אני צריך איכות !! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 עכשיו השאלה המסך הזה הוא טוב לגיימינג ? כאילו זמן תגובה וכל זה .. ממש חשוב לי.. אם לא אפשר המלצות למסך גיימינג ברזולוציה מקסימלית ..

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  7. אני אומנם טכנאי מחשבים מתקדם אבל לא הכל יודע ורוצה לדעת עם כמות גדולה של ניגדויות וכמות קטנה של ms ב-LCD זה דבר טוב כלומר אני רוצה לדעת עם כמה שפחות נגדויות זה טוב או להפך ואותו דבר ב-ms . אני פחות או יותר יודע אבל רוצה תשובה מי מומחים שפה בעיניין הזה רוצה להעשיר את הידע שלי

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  8. Started by Might,

התקציב שלי הוא בסביבות 700 שקל, מסך 19-20 אינצ' לעבודה בפוטשופ, אינטרנט סרטים ומשחקים גם כן, אבל פחות. אשמח להמלצות וחוות דעת. תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  9. אהלן, הגיע הזמן לשדרג את מסך המחשב (17 אינץ' CRT) למשהו חדש יותר. לפי הרבה כתבות שקראתי בנושא - הבנתי שהמסך המשתלם ביותר כיום לרכישה, הוא בגודל של 22 אינץ'. התקציב: עד 1100 ש"ח - כאשר אני גמיש ומוכן למתוח את התקציב עוד קצת במידה ותהיה לכך הצדקה. השימושים: 1. עבודה יומיומית - הרבה גלישה באינטרנט, OFFICE וכ'ו.... 2. סרטים - בשני מרחקי צפייה : 1. חצי מטר משולחן הכתיבה, 2. מרחק של 3 מטר - מהמיטה. *ייעשה גם שימוש קטן יחסית למשחקים אך זהו גורם בעל חשיבות נמוכה יותר. הדגמים: לאחר קריאה של הרבה כתבות בנושא יצאתי מאד מבולבל, לכן ישנה התלבטות בין מספר דגמים: 1. Samsung 2333SW - בגודל 23 אינץ' (אופציה מעניינת) - הבנתי שהוא דיי חדש ולכן אשמח לקבל עליו את חוות דעתכם. 2. Chiemi 228D …

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. Started by headg,

מה ההבדל בין SDM-X95F SONY http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2103 לבין vs vp930 ? אני חושב ללכת על SDM-X95F SONY, נא עזרתכם לפני הקניה הגדולה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

המסך הזה הוא FULL HD?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by below_z,

שלום! אני מחפש מסך של 19" לשימוש כללי. המפרט המדויק של המחשב עבורו דרוש המסך לא ידוע לי אך מדובר במחשב ישן יחסית לצורך הדיון מעבד:E8400 וכרטיס מסך 9600GT המסך מיועד ללימודים ושימוש כללי. חשוב לי שהמסך יהיה אמין מחברה טובה ואם אחריות ארוכה. המסך ייקנה באזור ראשון לציון. אני אשמח לדעת אילו דגמים ובאילו חנויות ניתן להשיג בתווך מחירים של על 600 שח. תודה!

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  13. Started by מאור247,

אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב שלי אבל לא כל כך הבנתי מה טוב או לא??.... נגיד איזה יחס קונטרסט טוב גבוה או נמוך או מהירות תגובה איזו רמת בהירות הכי כדאי איזה רוחב מסך עדיף וכדו'.....

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  14. Started by eins,

שלום אני צריך בבקשה עזרה בקנית מסך עד מחיר של 1500 שקלים מאד חשוב שהמסך יהיה איכותי כי אנ יהולך לעבוד בתוכנות גראפייות ועיצוב. לגבי הגודל, עדיף 22' כי בחדר שלי אין טלויזיה אז אני ישתמש בו גם לראות סרטים במחשב, אבלהבנתי שכל המסכים במחיר הזה מגיעים עם פנאל NT, האם הוא איכותי לתוכנות גראפיות וסרטים ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. יושב כל יום מול המסך 10 שעות+. תקציב: אין לי משהו ממש מוגדר, הייתי שמח לא לעבור את ה1K. אשמח לשמוע על משהו טוב, שיהיה חד ולא יוציא לי את העיניים. היום המסך שלי זה איזה aoc ישן בגודל 23.6 ולכן אני רוצה באותו גודל. thx

16. Started by asi11,

‎ ‎Model‎ ‎ W2243T ‎ LG ‎ Size‎ ‎21.5''‎ ‎ Contrast Ratio‎ ‎ 30000:1 ‎ ‎ Resolution‎ ‎ 1920 x 1080 ‎ ‎ Response Time‎ ‎ 5ms‎ ‎ Display Colors‎ ‎ 16.7M‎ ‎ Connectors‎ ‎ 15 Pin D-sub, DVI-D‎ ‎ Warranty‎ ‎ 3 Years‎ או זה 2ms 1:50000 DVI WideScreen Black‎ LG ‎Model‎ ‎ W2053TQ‎ ‎ Size‎ ‎ 20.1''‎ ‎ Contrast Ratio‎ ‎ 50000:1 ‎ ‎ Brightness‎ ‎300cd/m²‎ ‎ Resolution‎ ‎ 1600X900‎ ‎ Response Time‎ ‎ 2ms‎ ‎ Connectors‎ ‎ DSUB-15, DVI‎ ‎ Warranty‎ ‎ 3 Years‎ ▲הקלק כאן לבדיקת זמינות המוצר בסניפים▲

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. שלום אני חדש פה ואני לא מבין כול כך מה שקרה לי במחשב תיראו יש לי המסך הזה חודש ככה ושאני משחק משחקים או שאני בא להחליף רזוליצה זה לא מתחלף וגם ככה במסך רגיל מה אני עושה יש לי מישהו פיתרון או משהו כזה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. Started by o.s,

שלום, קניתי לפני מס' ימים מסך מגדם 226BW ועשיתי מס' בדיקות עליו ומצאתי פיקסל אחד שרוף ויש טיפת זליגת אור(עם אור לא רואים בכלל ובחושך רק על רקע ממש כהה וגם אז זה לא הכי מורגש) לאורך החלק העליון שמחבר בין הפלסטיק השחור למסך . זה תקין או כדי לעשות משהו בנידון? תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. Started by Ori Goren,

קיבלתי המלצות חמות על מסך dell U2414H והוא אכן עושה רושם טוב! תודה לממליצים. נתקלתי עכשיו במסך הזה של lg24MP76HM ותהיתי מה דעתכם, האם ידוע לכם משהו על המסך. יש לי התנסות טובה עם מסכים של lg , אך אשמח לשמוע לדעתכם. נ.ב פאנל המסך הוא ips אם זה עוזר

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  20. Started by kip,

שלום לחברי הפורום, מחפש תחליף למסך ה 19 CRT שלי שנראה כי איבד פוקוס... יעוד המסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. האם יש סיבה לקנות מסך בגודל מעל 20 אינצ'? איזו רזולוציה צריך לחפש? אני לא רוצה לקנות משהו שאצטרך בשבילו כרטיס מסך חזק ואז לעלות בספק ולעלות בקירור ולעלות.... מתעתד לקנות מחשב חדש, כנראה מעבד AMD 245 או 435 וחשבתי על כרטיס 4770\5670, לא יותר... מבחינת גודל, ה 19 סביר, האם יש סיבה לעלות? האם הגיוני לקנות מסך 22 ובמשחקים לשחק על רזולוציה נמוכה מהמקסימום שלו? האם מסכי ASUS או BENQ טובים? האם יש דגמים שיש להמנע מהם? תודה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  21. Started by DS,

תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום. אני לאחרונה כנראה מזדקן, ואני כבר רוצה לחליף את המסך שלי (Dell U2411), למסך טלוויזיה, לכל הפחות 32 אינצ'. אני גר בארה"ב. מצאתי את המסך המהמם הזה (מבחינת איכות התמונה) - Sony NSX 32" תוכלו לראותו כאן: http://www.abt.com/product/49944/Sony-NSX32GT1.html?utm_source=gan&utm_medium=aff&utm_campaign=k284026&utm_content=InvisibleHand&utm_term=Primary.. 2 עניינים: 1. הדגם הזה כבר הופסק, וקשה להשיג אותו 2. הדגם הזה הינו Google TV - אלמנט שמייקר את המחיר של הטלוויזיה. וכמובן שאין לי שום עניין בפונקציה הזאת. ולכן, בעצם רציתי לדעת אם אתם יודעים איזה דגם החליף את דגם זה (שפשוט הדהים אותי ביופי של התמונה ובעיצוב בכלל). יכול להיות שאם אמצא את הדגם המחליף, גם…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  23. יש לי כיום מסך סמסונג 21" די ישן מחובר לכרטיס מסך חדש gtx 780 nvidia בעיקר לעבודה יום יומית, טיפה משחקים, Photoshop / visual studio אני גם שוקל להשאיר את המסך הישן שלי ושיהיה לי 2 מסכים אחד ליד השני חשבתי לקנות Dell U2414H ‏23.8 ‏אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873416 + שאלה, האם יכול להירגם נזק לכרטיס מסך מחיבור HDMI לאורך זמן ? כי למסך הזה אין DVI תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by elia_lan,

רציתי לדעת אם מישהו יודע על מקום עם מחיר יותר נמוך מאשר בOLSALE-770

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  25. שלום אני מתכוון לקנות את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=573720 ולשמש אותו גם כטליזיה וגם כמסך מחשב.. האם זה יהיה מספיק איכותי כדי לשמש למסך מחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.