עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by j,

שלום לכולם, הוטל עליי פרוייקט של חיבור מכשיר DVD למסך, ללא שימוש במחשב. המלצות איך אני עושה את זה? אציין כי אני צריך לקנות את המסך ואת הDVD ככה שאני יכול לבחור - זה ישמש למשך שבוע בלבד ועל כן האיכות לא הכי משנה. אני מבין שאני צריך לחבר את הDVD לVGA אבל האם יש חיה כזו??? תודה מראש לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by kuku gril,

שלום לכולם , התחדשתי במסך סמסונג 203B מחובר אנאולוגית. המסך מרצד ריצוד אופקי - קווים אופקיים מרצדים כל הזמן כשהמחשב קורא מההארדיסק ,נניח בהפעלת ישום כלשהו ,הריצודים מתגברים. אין שום הפרעה חיצונית למסך ,לא ספק ולא רמקול. מה יכולה להיות הבעיה חוץ ממסך דפוק ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by The_Byter,

בחוברת יש תמונה כזו של התפריט: אצלי לא מופיעות כל הפונקציות של כיוון מיקום התמונה - רק בחיבור VGA רגיל זה מופיע ? אני עם DVI. יש לי תחושה שבחלק העליון של המסך יש רווח בין המסגרת לבין התמונה, בחלק התחתון פחות. מישהו יכול לאמת ?

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  4. שלום, רציתי המלצה למסך LCD למשחקים וסרטים, במיוחד למשחקים. הדרישות שלי: *למשחקים חובה *שיהיה באיכות תמונה מאוד גבוהה תקציב עד 2500 ש"ח שאלה: האם המחירים של מסכי LCD יורדים כמו כל חומרה אחרת או שמחירם לרוב לא משתנה?

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. האם המסך CRT הזה.... יצליח להציג FULL HD אמיתי? http://zap.co.il/model.asp?model_id=4515# או שרק יציג את הסרט (FULL HD) ברוזולוציה הרגילה שלו, בלי פירוט חד כמו שאמור להיות במסכים האלו למשל http://zap.co.il/model.asp?model_id=470107 האם אני אראה בשני המסכים שהבאתי אותו דבר בדיוק ? (אין שום קשר ל CRT מול LCF, זה לא מה שמשנה לי. אלא הפירוט המדוייק של הפרטים, בלי שום קשר לסוג המסך) כאילו הוא תומך ברוזולוציה הזאת. אז יש סיבה שלא יציג פירוט והפרדה אמיתיים של FULL HD? זה מאוד חשוב לי. אם לא הבנתם אני אסביר עוד פעם, אבל בבקשה תגיבו... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  6. http://zap.co.il/model.asp?model_id=411556 שמתי לב שבשבוע האחרון יש מלחמה גדולה בין האתרים שמוכרים את הLCD הזה והמחיר שלו צונח כל הזמן (בשבוע שעבר הכי זול היה 4129 ש"ח--ותראו לאיזה מחיר זה הגיע עכשיו!!!) מה אתה אומרים על הדגם הזה? שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by Nadav42,

שלום לכל אנשי הפורום אני מחפש מסך שטוח 19 אינץ אם רזולוציה טובה לעיניה של אישה בת 70 (סבתא שתחיה) עד מחיר 1500 שח רציתי לדעת איזה מסך ממומלץ במחיר הנל ואיפה אפשר לרכוש . בתודה וחג שמח הנכד

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by idle`,

תגידו המסך הנ"ל טוב רק למשחקים ואינטרנט ?? ואיזה פנל יש לו http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  9. היה מעניין אותי גם לראות את ה-N2200P (מסך CRT 22"‎ של LG) אבל זה מן הסתם עוד פחות מעשי בעידן הזה. אשמח לשמוע עוד רעיונות למסכים לעיבוד תמונה בגודל 19 (LCD) או 21~22 (CRT), ובתקציב של עד 2600 ש"ח, וכמובן היכן ניתן לראות אותם. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני שואל את השאלה כאן בגלל ההתמחות של פורום זה במסכי lcd. מאוד חשוב לי נוחות הקריאה במחשב נייד. זכור לי ההסבר בפורום זה על גודל הנקודה במסכי 19 אינטש ושלכן הם עדיפים אפילו על מסכי 20 לטקסט. אודה על עצות.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by maor0079,

טוב אחרי התלבטות קשה בין 2 מסכים 971 ו930 קיבלתי אישור להגדיל את התקציב וללכת על DELL הבנתי שהוא המסך הכי טוב למשחקים סרטים ולעבודה רגילה. 2007 WFP או 2007FP עכשיו איפה אני יוכל לראות את 2 המסכים האלה כדי שיוכל להחליט מה יותר נוח הרחב או הריבוע? ו 20 אינץ' זה לא קצת גדול מדי ? ולמה ה FP עולה יותר ובכלל מה אתם ממליצים רחב או ריבוע? ואיפה לקנות באיזור חיפה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by warthog,

מבקש עזרה בקניית מסך חדש אני מחפש מסך 17" מחברה ידועה חיבור DVI לא צריך רמקולים מובנים על מה אני צריך להסתכל ? מהירות רענון ? יש עוד פרמטרים חשובים ? עקרונית מצאתי משהו והייתי שמח לשמוע דעות מדובר במסך LG L1752TQ http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=L1752TQ&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה מראש על העזרה....

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by llime,

אני זקוק למסך 19" עם פנל איכותי (כלומר לא TN) והאופציות הן אלו: EIZO S1931SH שניתן להשיג אותו רק באינטרנט ואני חושש להוציא סכום של כ-2700 ש"ח לקניה בחנות שלא נותנת לך אחריות (יש תקלה -שלח ליבואן וחכה חודשיים עד שתקבל אותו חזרה....-או שאולי אני טועה ויש לאנשים כאן ניסיון טוב עם חנות אינטרנטית שבה ניתן לרכוש מסך כזה-אשמח לשמוע) מסך אחר זה ה-Nec Mitsubishi AccuSync LCD1970NX שמתהדר בפנל משובח של s-ips אך גם הוא ניתן להשגה רק באינטרנט.....(אם בכלל עוד יש אותו במלאי). אופציה נוספת היא הויוסוניק VP930 שניתן לקנות בבאג מחשבים . כבר קניתי שם פעם מסך והשרות שלהם מצויין -אם יש תקלה אתה מביא להם ולא שולח ליבואן.(רק שהם מוכרים אותו נורא ביוקר..אבל לפחות זה בחנות ולא באינטרנט). אבל יש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קראתי פה אינספור המלצות על המסך, אבל מחירו עדיין גורם לי להתלבט. בבקשה אנשים שקנו את המסך , ריבוע או רחב, תעלו תמונות שלו על הספריה שלכם או משהו, רק כדי לראות על מה מדובר בעצם. תתנו חוות דעת על איכות המסך בסרטים במשחקים ובגלישה. ואם אפשר גם תעלו תמונה שהוא במצב הPIVOT. לא מצאתי בשום מקום אז תעזרו לי להגיע להחלטה הסופית

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  15. Started by sorrow,

אני בשוק !! מזה הצבעים המזוויעים האלה המסך המתוק הCRT המאג הישן שלי נדפק לגמריי וניצלתי את ההזדמנות לעבור לעולם האלסידי הקומפקטיים, אבל התאכזבתי לגלות עד כמה הייתי תמים וחי בסרט בנוגע למציאת פתרונות אלטרנטיביים בעולם המוגבל הזה.. אז אחרי שחיפשתי דיפדפתי עיינתי סיקרתי הפנמתי ביקורות שנראות אמינות וראיתי במו עיני, החלטתי ללכת על סמסונג971פי או על דל2007אףפי. בין מס' מותגים פופולרים בשוק ניתן לראות כבר בתצוגה את ההבדל שבין הסמסונג 931סי לבין שאר הירקות שהוצגו, אולי האלג'י המקביל בכוח המכירה יכל להתחרות באיכות ואולי אף לעבור, בסופו של דבר ראיתי את שני הסמסונגים כאשר היותר בזול מבינהם נראה היחיד משאר התצוגה ששמר על גוון אמיתי יותר קרוב לסיארטי, אבל כשתמונה עם רקע שחור נפתחה לפ…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ofer40,

היי מהו לדעתכם המסך הכי טוב מבין מסכי ה 20 אינץ' עם פאנל TN לרוב השימושים? ומהו לדעתכם המסך הכי טוב מבין מסכי ה 22 אינץ' עם פאנל TN לאותם שימושים. תודה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  17. טוב אז אחרי 3 שנים מדהימות עם ה153V של סמסונג, עמוסות שימוש, עם רזולוצייה נמוכה ומרגיזה הוא יפנה את מקומו למסך חדש. עכשיו השימושים שלי קצת מוזרים ויש להם סדר עדיפויות מאוד חשוב... 1. המסך יהיה דלוק נון סטופ (המחשב שלי מתכבה אולי לילה או שתיים בשבוע) אז זה אומר שהוא צריך להיות כמה שיותר "בריא" לעניים, שיהיה נוח לצפות בו הרבה זמן ברצף. 2. השימוש העיקרי שלי הוא הדפדפן, בשל כך אני חושב שעדיף לי מסך רגיל על פני מסך רחב. 3. שיהיה בהיר! 4. שיהיה מהיר! 5.צפייה בסרטים אף היא חשובה, אני צופה ב2-5 סרטים בחודש, הרבה נמלטים, הרבה ג'ואי, הרבה חברים! אז זה חשוב. 6. המשחק היחיד שאני משחק הרבה זה פיפא ואותו נראה לי שגם נעל תריץ. אשמח מאוד אם תעזרו לי, כמו שיש עדיפות גבוהה למסך בעל רזולוצי…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  18. Started by omer_hatchek,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך ואיזה סוג פאנל יש לו (לפי מה אתם יודעים בוודאות את סוג הפאנל?) תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by MORAN4691,

היי כולם. אני לא מבינה כלום בעיניני מחשב כמעט, היתי שמחה עם תוכלו להמליץ לי על מסך, עד 1000 שקל, 17 א'ינץ, הלוואי והתקציב היה מתאים ל19 (לא מתאים נכון?) באיכות הכי טובה למחיר הזה בעיקר לעבודה כללית ברשת, אך גם לסרטים ומלשחקי גרפיקה.\, ראיתי שיש מסכים רגילים ומסכים רחבים, מה ההבדל בינהם ומה השימושים לכל אחד, ומה בכלל מומלץ אם היתי רוצה לקבל איכות סרטים טובה כמה שאפשר ממסך. ושאלה טיפה לא קשורה, מסך, טלווזיה במקור, שטוח ודק, LCD, מעל 21 א'ינץ, יכול לשמש גם כמסך מחשב? הבנתי שיש כבלים שיכולים לגרום למסך,להשתקף גם בתור מסך מחשב, וגם בתור טלווזיה ולהחליף מתי שרוצים?אשמח להסבר קצר של חסרונות ויתרונות למצב הדו שימושי ואם הוא בכלל אפשרי ומומלץ. תודה מראש, מורן

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  20. אתמול (1.4) הגיע מלאי ליבואן דל בארץ!!! הגרסא A04 פאנל S-IPS תודה לכל הממליצים מסכים מדהימים. אין מריחות והכל מצויין.תודה ולהזכירכם היו לי שני מסכים חדשים של סמסונג 931C שהוחזרו לחנות עקב תצוגה כואבת לעיין.....אין מה להשוות. שוב תודה לכל משתתפי הפורום.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by Tantalus,

שלום, יש לי שני מסכי lcd: LG 1970HR ו Dell e228W ועלה לי רעיון לחבר את שני המסכים למחשב כך שלמשל במשחקים אני יוכל לפתוח אפשרות אחת במסך אחד ואחרת בשני. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 בעל חיבור pci ו vga ישנה דרך לחבר את המסכים איךשהוא? בנוסף לכך יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל אם זה משנה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Niv A,

שלום לכולם אנא המליצו לי על מסך LCD לפי הדרישות הבאות : 1. טוב למשחקים 2. שיהיה בצבע שחור בלבד 3. עד 1400 ש"ח 4. 19 אינץ' בלבד 5. בעל נתונים טובים ניב

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by JamesKOng,

שלום , קניתי את ה- DELL 2407 וסה"כ אני מאוד מאוד מרוצה אבל אני רוצה 3 נקודות לא יודע עם שחורות עקב המסך או לכלוך . איך אני מזהה נקודות שחורות( פקסלים שרופים) של על המסך ? אילו חומרי ניקוי בטיחותיים מותר להשתמש והאם OFFICE DEPOT מוכרים את זה

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by עמיר,

מסך מ-ד-ה-י-ם... כמו האחים הצעירים שלו, רק הרבה יותר ג-ד-ו-ל !!!!

• 61 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by ydca,

יש לי אפשרות לבחור בין שני המסכים הנ"ל! על הLG ישנם ביקורות מעולות ורציתי לדעת אם לNEC יש יתרונות עליו [אולי המסך הקריסטלי?] אני צריך להחליט במהירות ואשמח לשמוע את דעתכם.[br]פורסם בתאריך: 1.04.2007 בשעה 18:31:48 ושכחתי לציין, שימושים עיקרים:טקסט והרבה; סרטים והרבה!!

• 8 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים