מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
הופיעה בסטיקי אם אני לא טועה, תודה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך 20 אינץ של דל, שעובד ב 1680 על 1050. וטוב שכך, אך מידי פעם אני רוצה לשבת רחוק יותר או דברים כאלו ולא אכפת לי מאיבוד הרזולוציה או הירידה באיכות זה רק לזמנים מאד ספציפיים שבהם זה לא כזה חשוב. יש אפשרות כזאת? כרגע מופיעות לי רק רזולוציות אחרות שלא מעניינות אותי ולא רחבות. תודה רום
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, קניתי תמסך ASUS VW222U 22" לפני חודש בערך, קצת פחות.. לא הייתי בבית תקופה ועכשיו המסך כל כמה שניות מרצד בעת צפייה בדף לבן. מה יכולה להיות הבעייה? אני חושב שזו בעיית חומרה ושוקל להתקשר לחנות שיבדקו את זה, אבל אני מעדיף להתייעץ פה עם החברה לפני כי החנות לא בדיוק קרובה אלי, וזה חתיכת תיק לשלוח תמסך בחזרה ולחכות לבדיקות וכו' וכו'...
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רוצים שטח עבודה עצום במסך בגודל 32 אינצ'? דל מסדרת עבורכם דגם עם כמות פיקסלים שוות ערך לארבעה מסכי 4K, ומחיר עצום לא פחות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אני משדרג קצת המחשב שלי קצת לאחרונה והגיע הזמן לשדרג את המסך אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש עד עכשיו היה לי mag 19 די ישן (בערך 5 שנים) ואני מתלבט בין שני מסכי מחשב, אני מעוניין במסך לשימוש למשחקים וגם לשימוש רגיל אינטרנט וכ"ו הראשון הוא Asus vs239n הוא 23 עם פנל ips אבל זמן תגבוה שלו מאוד גבוה 14ms http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1358.&list=1&sort=3&glist=0&uin=16083&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 השני הוא vLG ips 231p גם 23 פנל ips ופה הזמן תגובה שלו יותר טוב 5ms http://ksp.co.il/?uin=14734 השאלה האם שווה להשקיע עוד 100 שקל על מסך רק בגלל זמן תגובה ובכלל האם איזה מסך יותר טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר PlayStation-2 למסך LCD. האם אני צריך מסך מחשב LCD או טלויזיה LCD ? ראיתי מכשיר מרנץ fx26lc שמוגדר טלויזיה lcd 26 שיש לו כניסות רבות כולל כניסת DVI וכניסה אנאלוגית 15 פין. האם הוא יכול לשמש מסך ל ps2 וגם לראיית סרטים וגם מסך למשחקי מחשב ? http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=16623
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי HWZONE היקרים =] אני הרבה זמן מעוניין להפוך את המסך שלי למסך מגע מצאתי פתרון שדי נדלקתי עליו (והוא גם לא מי יודע מה יקר): http://www.cyclotouch.com.au/product_info.php?products_id=2503&osCsid=19c088f46b1194310af55943f9ecc794 הרעיון בגדול הוא להשתמש בזה גם בבית אבל בעיקר כשאני מופיע בתור DJ. הרבה יותר נוח מאשר להשתמש בעכבר ומקלדת כשיש לך הכל על מסך ובנגיעה יש לי מסך 2209WA של DELL ואהבתי את הפתרון הספציפי הזה בגלל שהוא לא מצריך פתיחה שלך המסך אלא פשוט להדביק למסך, לחבר USB ואתה good to go. (וגם כי זו זכוכית מחוזקת, אבל זה סתם כי אני פרנואיד). הוא תופס עד 2 אצבעות והזמן תגובה שלו לפי מה שראיתי בסרטונים ביוטיוב הוא מעולה. וזה גם במחיר מדהים - 870 ש"ח (לפי 2…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עכשיו עובד על 1024X1280 22" מה הרזולוציה המומלצת?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
יש לי את המסך ואני בעיקר משתמש בו במשחקים וסרטים אז אתם יכולים להביא לי את ההגדרות שהכי כדי לשים לשימוש במשחקים וסרטים? ואם אלה שתיי הגדרות שונות אז אין לי בעיה כל פעם להחליף.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך הזה אחרי שקראתי את ההמלצות בפורום הזה. המסך בהחלט שווה את ההוצאה ואיכות התמונה מעולה. רציתי רק לבדוק אם ההתחממות שלו זה דבר נורמלי גם אצל אחרים. היה לי מסך LCD "17 של LG לפניו והוא לא התחמם בצורה כזו. עם המסך הזה אני ממש מרגיש את החום שאני יושב מול המסך ואני לא יושב קרוב כל כך. אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שקנו את המסך תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מסך שלהם לפני כמעט שנתיים והמסך שבק חיים היום... ואין לו מושג מאיפה הוא קנה תמסך אבל הוא יודע שיש לו 3 שנות אחריות עליו.. הדגם זה L922A מישהו יודע מי היבואנים שלהם? ואולי יש לו נסיון איתם?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות מסך דק בגודל 19 אינץ' בסביבות המחיר של 1400 עם חריגה עד 100. מצאתי את המסך הזה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 והוא נראה לי מצויין, רק מה ששמתי לב לזה שהוא יותר רחב כזה בצדדים, והרזולוצייה המקסימלית שלו קצת שונה. רציתי לשאול אם בכל זאת שווה לקנות את המסך הזה(אם בכלל שווה לקנות) וגם אם הקטע של הרזולוצייה יפריע לי במשחקים, כי בעיקרון בשביל זה אני הכי צריך אותו...אם אתם יכולים להמליץ על מסך יותר טוב במחיר הזה בבקשה :ם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה שלי החליטה להפתיע אותי ליומולדת המסך Phillips 222el2sb מאופיס דיפו. לא הצלחתי למצוא עליו יותר מדי מידע חוץ מזה http://www.all-monitors.com/compares/philips_222el2sb00_vs_acer_b273hubmidhz . שם רשום שהפאנל הוא TN ??? אפילו לא הצלחתי להבין יותר מדי מה הקטע של מסכי LED מבחינת איכות צבע וזוויות צפייה יותר טובים מפאנל TN. אם אני הייתי קונה עכשיו מסך הייתי רוצה מסך עם פאנל יותר נורמלי מ-TN כך שיהיה אפשר לצפות טוב מזוויות רחוות יותר. LED תורם במשהו מהותי או שלא רואים ממש את ההבדל? מה יותר טוב, מסך S-PVA/S-IPS או מסך LED? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה נותן ה- DTV tuner של המסך הנ"ל? האם ניתן יהיה לקלוט איתו את החבילה של חמשת הערוצים הבסיסיים ללא ממיר חיצוני (כזה שקונים ב 400 ש"ח)? כמו כן אשמח לחוות דעת שלכם על המסך הנ"ל? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
טוב,אז גם אני החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הMAG 810FD שלי,משהו "קצת" יותר קטן. קצת פרטים, אישית - אני עובד יותר עם תיכנות (כלומר שעות רבות של צפיה במסך מרצד). סרטים - פחות או יותר אני מחבר לטלויזיה,כך שכלפי המסך עצמו אני פחות דואג לזה. משחקים - יש כמה שאני חורש,כמו MOH,וFIFA וכו. תקציב - 1000-1500 שח. ראיתי שאתם ממליצים בחום (הייתי אומר) על VIEWSONIC VP930. רציתי לדעת, 1.האם הוא עומד בדרישות שהצבתי. 2.האם יש לכם כמה השגות \הערות לגבי ה VIEWSONIC ,כך שאשים לב לפני שאקנה. 3.מה לגבי הMS .. אם הבנתי נכון הVIEWSONIC עומד על 20? 4.האם אתם ממליצים על מסך אחר. (אבל המלצה גורפת כמו VIEWSONIC ). 5.לא עדיף לי מסך רחב? אם כן, חיזרו ל4. 6.מה לגבי לקנות מיד שניה, יש משהו שרוצה למכור לי …
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
התקציב בסביבות 2500-3000 שקל.מעוניין במסך עם פנל איכותי ואם אפשרי שתדר העבודה שלו יהיה 80 הרץ . תודה מראש אדי
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22" מחברה נורמלית, לאינטרנט ואופיס רצוי מאוד גם עם רמקולים תקציב של 800+- מחיפוש שלי מצאתי את LG W2242SM - לא הצלחתי למצא עליו ביקורות Viewsonic VG2230WM FujiCom W2206S אשמח לעזרה ולהצעות אחרות עוזי
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
היי, חשבתי על LG או סמסונג יתאים? חובה FHD.?או יספיק HD בלבד
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
Is the new Infinity 32" LCD TV good? it cost 4400nis in Mahsaney Hashmal
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מחפש מסך "24 לעריכה גראפית עבודה עם אוטוקד ופוטושופ, אבקש מידע מקצועי בעניין כדי שאבצע רכישה נכונה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
לא משנה לי איזה אינץ' זה. אני רוצה מסך שיתמוך בהצגת תכני HD, אני צריך גם מסך שתהיה לו יציאת HDMI כדי שאוכל לחבר את הPS3 שיש לי. ככה שאוכל להשתמש במסך אחד למחשב ולPS3. הנה המפרט : מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.93GHz E6500 : "SLGUH" - BOX ₪479 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-UD3L ₪453 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ₪368 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL ₪901 צורב DVD: [..] PIONEER DVDRW DVR-216DBK X20 - SATA - BLACK ₪145 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪425 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ₪303 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER V8 - זמין במלאי ₪283 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUD…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי מסך בין 3 שנים דגם: Samsung "23" 2333TN לפני שבוע הוא פשוט שבק חיים, ז"א הוא נדלק אבל אין תצוגה. למסך יש 2 כניסות VGA, HDMI ובשניהם יש תצוגה שחורה. יש לציין שהכרטיס מסך תקין וחיבור של מסך אחר הכל עובד תקין. העניין הוא שגם שאני מנתק את הכבל נתונים VGA אין רישום של "לא התקבל אות-No signal" אחריות על המסך לא חושב שנותרה, וכעת יש לי 2 ברירות, לתקן את הקיים או לקנות חדש (או שלמישהו יש הצעות) חבל לי לזרוק אותו כי הוא באמת מסך טוב אבל אם תיקון יעלה לי 400-300 ש"ח אין טעם לתקן אותו. למישהו יש הצעות? תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב באיזור 1500-1600 פלוס-מינוס (אפשר קצת יותר אם ההבדל באיכות משמעותי, אבל אני מעדיפה לא להתפרע יותר מדיי :) השימושים הם בגדול כמעט הכל: הרבה אינטרנט, הרבה וורד-אקסל, הרבה משחקים (אבל לא שוטרים מטורפים בד"כ, אם זה משנה), סרטים, קצת גרפיקה. בקיצור אני מחפשת מסך שימשיך איתי כמה וכמה שנים טובות קדימה וישרת אותי מכל האספקטים האלו. לא ממש החלטתי לגבי רגיל או רחב, מבחינתי זה לא הכי משמעותי - פה אני נותנת עדיפות עליונה לאיכות קודם כל, בכל זאת אני נתונה לתקציב מוגבל. קראתי קצת במדריכים ובפורומים אבל עדיין מרגישה דיי בורה - פאנלים שמאנלים חיבורים ניגודיות רזולוציה...בקיצור הבמה שלכם. (תודה מראש!)
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע בונה מערכת חדשה (ברובה לפחות) ואני צריך המלצה למסך חדש. אני רוצה רזולוציה של 1440/1600P (לא בשתי מסכים אם זה אפשרי). תקציב גג 1,000. אני לא מבין גדול במסכים ככה שאני לא יודע אם זה נחשב תקציב טוב למסכים האלה. אני גם רואה המון סרטים וסדרות, אז אם יש הבדל בין מסך רגיל לבין כזה שאיכותי יותר בסרטים כדאי את האיכותי יותר. ואם אפשר שיהיה 120FPS זה מעולה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מסך שיהיה מחובר למחשב, בגודל 23 אינץ. תקציב 1500 שקל. שימוש: גיימינג כבד וצפיה בסרטים. חשוב לי מאוד שיהיה כמה שיותר בריא לראיה. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-