עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by SweeT_EviL,

החלטתי לקחת 26" שתומך ב720P , כלומר 1366x768. המסך מיועד למשחקים, סרטים, עבודה(נגיד WORD, תיכנות וכו') וטלויזיה כאחד. הסתקלתי בזאפ מתוך המגוון ה"עצום" שיש שם נראה לי אני ילך על אחד משני אלה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=581930 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 עכשיו בראשון רשום תמיכה בHD 1080P ובשני תמיכה מלאה בHD(כלומר 1080P) - איך זה יכול להיות? וחוץ מזה על כדי לי ללכת, אחד משני אלה או בכלל משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by kan,

קניתי לפני חודש מחשב חדש i5, 1070ti אז אין בעיה להריץ משחקים. אני מחפש מסך 27" להחליף את מה שיש לי כיום (מסך ישן מאוד 23"). התקציב הוא בסביבות ה 1500 שקל. כמה מסכים שראיתי https://www.amazon.com/1080p-Gaming-LED-Lit-Monitor-VG278Q/dp/B074JLD4HZ/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1515679398&sr=8-6&keywords=asus%2B27"&th=1 https://www.amazon.com/Dell-Professional-27-Widescreen-Monitor/dp/B071FQ4NLZ/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1515679514&sr=8-18&keywords=dell+27" https://www.amazon.com/Dell-Professional-P2717H-LED-Lit-Monitor/dp/B01FGCJE3A/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1515679514&sr=8-5&keywords=dell+27" https://www.newegg…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shay-h,

שלום ! כבר הרבה זמן שאני עם מסך CRT של LG שטוח 21 אינץ (מרוצה ממנו מאוד) אבל באמת שכבר הגיע הזמן להישתדרג . אשמח להמלצה למסך 22 אינץ - התקציב עד 1300 שקל ! שימושים עיקריים - בעיקר עבודה מול המחשב , מדי פעם גיימינג ! תודה !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ea666,

שלום. אני עובר לסלובקיה עוד כמה שבועות ואני רוצה חוות דעת על המסך הזה. הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט ואופיס. http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=bg88365

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by deed,

שלום רב, אני עומד בפני קניית מסך Asus מדגם VW192T שמציג נתונים "על הנייר" טובים למחירו - 1000 ש"ח. חיפשתי בפורום אם נרשם עליו משהו ולא הצלחתי לאתר. האם למישהו יש היכרות עם המסך הנ"ל ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. ########################################################## בשעה טובה ומוצלחת חזרתי עם ה HP LP2065 המדהים מנקסטופ אחרי ציד פיקסלים מתים הצלחתי לתפוס אחד, אבל יש בעיה שיותר מפריעה לי - המסך נוטה שמאלה לכיוון הפיווט - הפינה השמאלית של המסך גבוהה בכס"מ אחד מהפינה הימנית. האם אפשר לסדר את זה או שצריך לרוץ להחליף? ########################################################## שלום אני רוצה לקנות מסך ל: 1. טקסט, 2. גראפיקה וסרטים - בסדר העדיפויות הזה. אני מעדיף מסך לא רחב. עד איזה גדלים יש מסכים לא רחבים? אני חושב על גדלים בסביבות ה20. על מה אתם ממליצים לי? התקציב הוא די דינאמי אז אני לא אנקוב בו, אני אשמח לקבל הרבה הצעות עם פירוט רב לגבי נקודות חזקות וחלשות ואז להחליט. תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. תקציב 2000-2500 על מה אתם ממליצים. בדיוק קונה מחשב חדש (עכשיו מברר) כנראה 9700k i7 1070 gtx ssd nvme 970 evo 32gb ram מה כדאי? האם מסך 34 אינץ זה יותר מידי גדול? עדיף 29 אינץ? האם ultrawide 21:9 עדיף לעבודה עם קיובייס? המשחקים שאשחק הם cod החדש pes fifa ועוד ומשחקים שייצאו ב2019 יותר חשוב לי העבודה בקיובייס 70% ממשחקים 30% אשמח לעזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני צריך מסך לא יקר , כמובן שיהיה טוב אבל, והכי חשוב , המטרה שלי שלא יהרוס את העיניים! (אם יש כזה), אם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עיניים. אממ זה יכול להיות 17 או 19 אינץ'. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חג שמח כולם, אני מחפשת מסך רחב של כ-20" (אני מניחה שגם 19" זה בסדר אם זה מוריד במחיר/ נותן איכות טובה יותר). יחובר באופן קבוע לתחנת עגינה שתומכת ב-VGA בלבד. - המסך ישמש כמעט רק לעבודה משרדית טקסטואלית לאורך הרבה שעות. מעט צפייה בסרטים, משחקים בכלל לא. - חייב להיות מט (אני לא יודעת אם קיימים מסכים נייחים עם ציפוי מבריק אבל זה Deal-breaker מבחינתי). - אני לא עוסקת בדברים שמחייבים רזולוציה מאד גבוהה. אני רגילה ל-Pixel Size נמוך למדי במסך 12.1" עם רזולוציה של 1280X800 ומסך 14.1" עם רזולוציה של 1400X1050, הייתי מעדיפה שהרזולוציה הטבעית תיתן גודל פיקסל קצת יותר גדול מאלו. האם יש לדעתכם טעם לעלות ל-22" לשימושים כאלו או שזה לא באמת ישפר את חווית השימוש? ברור לי שזו שאלה סובייק…

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by J S Bach,

כמו בכותרת, האם ישנה אלטרנטיבה כלשהי באותו מחיר?<br /> אולי משהו יותר טוב? תאורת לד אחורית? מסך עם ניגודיות טובה יותר\מבעים מדוייקים יותר\תגובה מהירה יותר באותו מחיר?<br /> <br /> תודה מראש (:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ori24,

המחיר שלו דיי קורץ, השימוש שלו הולך להיות רק למשחקים בהגדרות גבוהות ב-2560x1440 וגלישה באינטרנט, הולך להיות מחובר אליו RTX 2070. תודה! https://www.tms.co.il/va27192ksmhd

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  12. לאחרונה רכשתי מסך samsung 2243bw. לבקר המסך שלי יש יציאת VGA בלבד (אין DVI). כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל המקורי, מתקבלת תמונה נהדרת ברזולוציה הטבעית: 1680x1050. הבעיה היא שהכבל שמגיע עם המסך הוא קצר מידי. כבר ניסיתי להחליף אותו בשלושה כבלים שונים, ארוכים יותר, שרכשתי בנפרד. רכשתי כבלי VGA באורך 3 מטר זכר-זכר. כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל הארוך שרכשתי בנפרד, כרטיס המסך מפסיק לזהות את המסך כמסך plug and play, ואינו מאפשר הצגת הרזולוציה הטבעית של המסך. מה מיוחד כל-כך בכבל המקורי שמגיע עם המסך (באורך 1.8 מטר)? איפה אוכל לרכוש כבל כזה באורך 3 מטר ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by TrancEnergY,

שלום הרכבתי מחשב בעל המפרט הבא: E6600 ASUS - P5B Deluxe WiFi-AP GeForce 8800 GTX רציתי לדעת איזה מסך יתאים לי למערכת הזו שינצל אותה באופן טוב המליצו לי על LG - L1970HR האם ללכת עליו והוא יספק את המערכת או שישנם הצעות אחרות למסכים טובים יותר? שימושים לרוב הם משחקים ושימוש יום יומי באינטרנט , לא מרבה בצפיית סרטים

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by biodome,

היי, מתעסק בעיקר בעריכה בפוטושופ, וגם עורך סרטונים בפרימייר. חשבתי על מסך 27" עם רזולציית 4K (כרגע אני בבית עם 25" של 1440P וצריך עוד מסך למשרד). קראתי ביקורות טובות על ה-LG 27UK650W שכעת אני מבין שמחליפה אותו גרסת UL שעולה בערך 2070 שח מאמאזון כולל הכל (לעומת 2500 שח בישראל ללא המע"מ) אופציה אחרת היא לקנות בארץ את ה-Dell U2718Q שנראה שהוא ברמה דומה ועולה 1870 שח (אחרי הורדת המע"מ). מחכה לראות אם בבלאק פריידיי איזה מבצע שווה על אחד מהם. השוואה ביניהם https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/dell-u2718q-vs-lg-27uk650/652/661 דעתכם? משהו עדיף בתקציב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני משתמש סטנדרטי לפעמים משחק.. אבל בעיקר זה סרטים ואינטרנט. עד כמה קריטי לקנות מסך עם מינימום זמן תגובה?!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Toxin II,

אהלן בשעה טובה קניתי היום את המסך Samsung 206BW 20inch widescreen...המסך מדהים כמו שנאמר עליו בביקורות... אבל עם זאת, נתקלתי בבעיה די רצינית... גם במשחקים וגם בווינדוס, ברגע שאני מגדיר רזולוציה שמותאמת למסך רחב, המחשב עדיין מתייחס אליו כאל מסך LCD ופשוט מותח את התמונה במקום ליצור לי עוד מרחב עבודה. [זה בולט בעיקר בדסקטופ, ששם הכל מרוח והאייקונים רחבים כמו לא יודע מה...] רציתי לדעת איך אני גורם למחשב לזהות שמדובר במסך רחב? האם התקנת הדרייברים שהגיעו עם המסך יעזרו לסדר את העניין? תודה מראש. *אגב, שמתי את זה בפורום גראפיקה ולא בפורום מסכי LCD בגלל שמדובר בהגדרות עצמן ולא בקניית מסך...

17. שלום, אני שוקל לרכוש את המסך הנ"ל. לא מצאתי עליו ביקורות ברשת. יש למישהו התנסות עם המסך ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי מחשב חדש לא מיזמן והגיע הזמן לשדרג מסך אני כרגע עם 21" של NU וחשבתי לעבוד ל-22" של אסוס או סמסונג או פחות טוב 24" של Proview תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כמו Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E או אפילו יותר מתקדם.. האם אני יוכל לעבוד עליו על רזולוציה גבוהה?

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  20. קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות). מחשב פנטיום 4 אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, יקר!) או אולי הסיבה היא המנוע של הטרנטה? מי יודע וניסה? אחרי כמה זמן מת…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Artemis Entreri,

שלום ראיתי ב KSP את ה CHIMEI 225D ורציתי לדעת מה חושבים עליו כאן ואיך הוא משתווה למסכים אחרים. קראתי את הביקורת על ה 222 שקיבל ציון מאוד טוב בעיקר בגלל הארגונומיה שלו, אני יודע של- 225D יש חרא של ארגונומיה (יש לו ידית קבועה שלא מאפשרת לזוז למעלה/למטה, בטח שלא עם פיבוט, לא יציבה כלכך) אבל מבחינת ראות, צבעים, זמן תגובה, איכות פאנל (למרות שזה TN) אשמח לשמוע תגובות אשמח לשמוע הצעות נוספות למסכים טובים יותר במסגרת התקציב של ה 225D - דהיינו 900 ש"ח מטרת המסך עבורי: משחקים בעיקר, חיבור ל XBOX אפילו (עם VGA). תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by tomerk1,

בחיפושי אחר ערכה לניקוי מסך של מחשב נייד led, לא מצאתי משהו חד משמעי שאותה ערכה מתאימה גם למשכי led, אלא רק למסכי lcd. האם מישהו יכול להמליץ לי על ערכה לניקוי מסך led?? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, קניתי את המסך P2214H של Dell (אחרי קריאה של המון ביקורת + המלצה בפורום). איזה סוג של בדיקות אני יכול לעשות לו בשביל לוודא שהוא תקין? תודה

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by arield,

טוב אז סוף סוף אני מתחדש לי במסך מחשב חדש(אחרי הLG שיש לי אותו 7 שנים חח). בכל מקרה אני צריך המלצה על מסך מחשב שיהיה בגודל בין 20 אינץ' ל-22 אינץ'(עם עדיפות לקטן יותר מ22"). אני גיימר שמשחק הרבה במחשב(עם מערך כרטיסים GTX570).וחשוב לי שהמסך יהיה איכותי. חשוב גם שיתמוך בFHD. התקציב שלי הוא עד 1200 שקלים גג. איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Zarquon,

שלום חברים. חשוב שהמסך יהיה לא רחב (כיוון שאני עוסק גם בתכנות, קריאת ספרים וכו'). הגבלות נוספת - שיהיה 2ms ובטווח מחירים של 1000-1700 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.