מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,883 דיונים בפורום זה
- 

DELL LCD 19" E197FP הוא היה טוב למשחקים ולסרטים? ואני גם מתכוון לקנות EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB - 

- 1 תגובה
- 598 צפיות

- 

- 

שלום אני רוצה לקנות מסך 22 לשטח העבודה אבל מהקריאה שלי פה בפורום הבנתי שהם כולם עם פאנל TN והם לא הכי איכותיים שיש. לי כרגע יש MAG LP717 שהוא בן 3 שנים בערך. ניסיתי לבדוק האם גם הוא TN כדי לדעת האם הפאנל שכרגע יש לי ומספק אותי יתאים. רם הפאנל שלי כרגע הוא TN אז לא תהיה לי בעיה לקנות את ה 22 עם פאנל שכזה. להבהרה - חיפשתי בגוגל די הרבה, וחוץ מלגלות שהמסך הזה נמכר רק למדינות עולם שלישית שאין בהם אנגלית, ושהאתר של MAG מחורבן ואין בו אינפורמציה, לא מצאתי מאום. המסך שאני קונה מיועד בעיקר לעריכת טקסטים + אינטרנט, לסרטים וממש מעט משחקים. תודה מראש. - 

- 4 תגובות
- 820 צפיות

- 

- 

אוקיי את המערכת שלי הבאתי מארה"ב בסוף אוגוסט (המפרט והתמונות בת'ראד הקודם שלי) והמערכת השנייה שהרכבתי שייכת לבן דוד שלי ...בקיצור התמונות שהעליתי פה הן מהמפגש שלנו לפני שבוע וחצי .דרך אגב למי שמעוניין המפרט של המערכת שלו הוא E6600 CORSAIR XMS2 2GB PC 6400 SILVERSTONE TJ05 Silver ZALMAN CNPS 9500 ZALMAN VF900 - CU LED Western Digital Caviar SE16 WD3200KSRTL 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s X2 ON RAID 0 DELL 3007WFP ASUS P5WDG2-WS PRO Socket T (LGA 775) Intel 975X ATX Server Motherboard OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI ATX12V 700W Power Supply SAPPHIRE 100185L Radeon X1950XT 512MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card וזהו בערך המפרט שלי דיי זהה פרט למארז (לי יש TJ07)ו… - 

- 16 תגובות
- 2.7k צפיות

- 

- 

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9281 '' Samsung Syncmaster 204BW Wide DVI 6ms LCD Monitor 20" # Viewable Area 20" Wide # Pixel Pitch 0.285 # Brightness 300 cd/m2 # Contrast Ratio (Typ) 600:1 # Viewing Angle (H/V) 160° / 160° (CR>5) # Response Time 6ms # Maximum Resolution 1680 x 1050 # Input Video Signal Analog RGB, DVI Digital Link: TDMS # S תודה - 

- 13 תגובות
- 928 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, גם אני כמו הרבה מהפורום קניתי את ה-2007WFP, ובינתיים מרוצה מאוד. יש לי רק ספק אחד לגבי תופעה שאני לא בטוח בכלל אם היא בעיה: בכל המסך, לא רק באיזורים מסוימים, הצבע מעט "מחוספס". קשה לי להגדיר את זה בדיוק, פשוט אם מסתכלים מקרוב על איזור של צבע אחיד, הצבע לא חלק לחלוטין, אלא מנוקד מעט באופן מאוד עדין. אני זוכר שכשבדקתי מספר מסכים בחנות כדי לראות שאין פיקסלים שרופים, ראיתי שיש את החספוס הזה אצל כולם. האם זה משהו שקיים בכל LCD? אם זה בעיה, איך ניתן לתקן אותה? אני כמובן עובד ברזולוציה הטבעית, ומחובר ב-DVI. בתודה מראש, גיא. - 

- 1 תגובה
- 869 צפיות

- 

- 

עשיתי טעות מרה וקניתי צג רחב 22 אינץ' של BENQ ב2000 ש"ח. לאחר האכזבה שנחלתי ממנו החלטתי להחזירו לחנות ולעשות קצת מחקר בנושא והחלטתי שאני רוצה להשקיע קצת אקסטרה ושאני מעדיף לא לגעת יותר בפאנלי TN. הבעיה הראשונה שנתקלתי היא המחירים, עד שאחרי נבירות רבות גיליתי את השלישייה שציינתי בכותרת. האם המסך של פיליפס מצדיק את מחירו המעט גבוה יותר לעומת הזוג של דל? במידה והוא אכן טוב יותר בצורה משמעותית אלך עליו ואם לא אז ההתלבטות היא בין הזוג החדש של דל. סך הכל ההתלבטות היא בין רזולוציה 1650x1050 או 1600x1200. האם המחסור ב100 הפיקסלים שאני מאבד לטובת מסך רחב מורגש? אני נוהג לצפות בסרטים על גבי המסך ומשתמש בו בעיקר לסרטים, משחקים ובהייה ארוכה בטקסט. בכל אופן מומלץ לכולם להתרחק מהמסך הז… - 

- 3 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

קניתי אותו לפני פחות מחצי שנה ועכשיו כשנכנסתי לפורם כל העולם רוצה את המסך של DELL 2007FP. אני מתעניין במסך הזה רק בגלל שהוא מסך רחב,אבל שמתי לב ששאר האנשים כאן אומרים שהוא טוב יותר מהקודמים בגלל הפאנל שלו. רציתי לדעת אם שלי נחשב לזבל בגלל הפאנל ואם אני רוצה להחליף איזה פאנל הכי טוב לסרטים,אינטרנט ומשחקים בעיקר(מסך בעל MS גבוה) האם המסך של DELL שציינתי טוב למשחקים? - 

- 20 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

שלום, קראתי פה לגבי מסכים והבנתי שה DELL2007WFP ו DELL2007FP הם די אהודים כאן. רציתי לשאול אם הם יתאימו לצרכים שלי: 1. אני לא משחק במחשב. בטח לא את המשחקים המתוחכמים. 2. אני רואה סרטים 3. אני קורא מסמכים וספרים (Pivot) בטח יהיה נוח. 4. אני עובד הרבה ב Word, Excel, Programming Tools וכאלו. 5. יש לי מחשב די ישן (לפני חמש שנים הוא היה די טוב :-* ) אבל בלי השקעה בכרטיס מסך. יש כרטיס מובנה בלוח אם (אפילו ללא DVI). לגבי 2 - איך הם בסרטים? לגבי 3 - יש לו Pivot שנוח לסובב? לגבי 4 - הבנתי שיש עניין של אותיות קטנות - האם ניתן לכוונן את מערכת ההפעלה שתעבוד עם תווים גדולים יותר בלי לעשות בלאגן על המסך עם אפליקציות למיניהם שבונות על גודל פונטים מסויים? לגבי 5 - הבנתי שיש עניין עם תמיכ… - 

- 18 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

הייתי אתמול באופיס וסתם התעניינתי לגבי מסכים הם המליצו לי על שני מסכים של LG : L732TR FANTASY האם הם שווים משהו? אם לא יש המלצות לגבי מסכים עד22" לא 24" (דל אני יודע זה יהיה מוצא אחרון בשבילי) תודה לעונים - 

- 14 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

הייי כולם קניתי viewsonic va 903m ואני די מרוצה ממנו אבל יש לו בעיה אחת שמאוד מאוד מציקה יש במסך כל מיני נקודות שברדיוס של איזה ס"מ -2 מטושטשות בצורה ממש מציקה בהתחלה חשבתי אולי שזה איזה לכלוך או משהו אבל ניסיתי לנקות אותו וזה לא עוזר למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות רק להבהיר ברוב המסך רואים טוב וחד פשוט כמה נקודות די דפוקות שם... בתודה עידו - 

- 4 תגובות
- 968 צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש מסך, בתקציב של 1000 ש"ח, +-. מרוב מדריכים ו"טיפים" התבלבלתי ולכן רציתי לבקש המלצות בפורום הנכבד הזה. הבנתי שזמן התגובה צריך להיות מקס' 8 ms. שחייבת להיות יציאת DVI. שזווית הצפיה האופקית צריכה להיות לפחות 150 מעלות והאנכית 130. ולכן עדיף פאנל מסוג IPS. אני שואל האם לקנות מסך CRT בגודל 19'' או שעדיף LCD 17''? התקציב הוא גמיש, אבל צריך לנוע סביב האלף... המלצות על דגמים ספציפים גם יתקבלו בברכה (הגעתי ל150 רלוונטים בזאפ, קצת קשה לסנן). אני גם מעוניין בשני מסכים כאלה, אז אם מישהו מכיר עסק נחמד באזור המרכז שאול יהיה עדיף על הזמנה באינטרנט - אני אשמח לשמוע. תודה רבה, דניאל. - 

- 2 תגובות
- 635 צפיות

- 

- 

אני מעוניין במסך 19" זול(מכיוון שמדובר במסך למחשב לא חדש בסופו של דבר) המטרה היחידה של המסך היא משחקים ודיפדוף באינטרנט. מתלבט בין הדגמים: SONY X95F LENOVO 192P XEROX XG-91D BENQ FP91GP לפי הבנתי הסוני בלתי ניתן להשגה בגלל שהוא לא מיוצר יוצר הBENQ גם די קשה להשגה במיוחד במחיר סביר(בהתבסס על המידע של זאפ) הלנובו נמכר רק בחנות אחת ברעננה לעומת זאת הזרוקס נמכר בחנות ליד ביתי השאלה היא כיצד הוא יתפקד בהפעלת משחקים ועד כמה מפריע חשיפת שמש\תאורה עילית על הראות והתצוגה של המסך. בהתחשב בשימושים של המסך(משחקים) מחיר השוק והזמינות מי מהמסכים היא האופציה הטובה ביותר? - 

- 4 תגובות
- 826 צפיות

- 

- 

ממומחים יקרים! מחפש מסך ל-12 שעות עבודה, הרבה טקסטים וגרפיקה נייחת 20''- 19'', עד 3500 ש"ח. שמעתי נפלאות על ה ViewSonic הזה.. תודה ! - 

- 1 תגובה
- 736 צפיות

- 

- 

לאחר שחבר שלי עבד קשה והשיג את הכסף אז הוא רוצה לקנות בזה מסך LCD הוא רואה המון סרטים במחשב והוא אמר שאפשר אפילו לחרוג עד 1100 .. אני יודע שזה לא תקציב גדול אבל תנסו לתת לי את המסכים הכי משתלמים. יכול להיות אפילו שהוא יקנה ממכרז אז אולי תתנו גם מסכים שחורגים מעט מהתקציב ומשתלמים (מי יודע אולי נשיג אותם במכרז ב- 1000 ש"ח) תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 23:46:50 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=489935איך המסך הזה .. אבל הוא חורג קצת מהתקציב יש לכם הצעות כלשהן? למסכים אחרים? תודה - 

- 16 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

אני מחפש מסך עד 1700 ש"ח קצת למשחקים וסרטים. ניתן לחרוג ב 100 ש"ח. - 

- 2 תגובות
- 637 צפיות

- 

- 

אני מעוניין לרכוש מסך LCD . אחרי שקראתי ביקורות מאמרים וסיקורים הבנתי שהכי כדאי לרכוש את ה-Samsung 226BW. השאלה שלי באיזה חנות ניתן למצוא אותו כי ב-ZAP אין שום חנות שמציעה למכירה את המסך הנ"ל. תודה לעוזרים .. נ.ב הנה מה שגרם לי ללכת דווקא עליו http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&langpair=zh%7Cen&u=http://www.pcpop.com/doc/0/174/174242_1.shtml - 

- 9 תגובות
- 930 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני חדש פה וזאת ההודעה הראשונה שלי. ברצוני לקנות מסך LCD 19. בעיקרון אני רוצה רק 2MS וניגודיות גבוהה יחסית. אני מתלבט בין כמה דגמים (אין הגבלה מבחינת תקציב)אשמח אם תוכלו להמליץ לי מבניהם או על כל מסך אחר שאתם מכירים וממליצים עליו: 1.LG L1970HR 2.LG L1900R 3.Samsung 931BF 4.Samsung 931C תודה מראש לכל העוזרים! - 

- 15 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

שבוע טוב לכולם בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך חדש, ואני ממש מתלבט איזה מבין השניים לקנות... אני מקווה שתוכלו לעזור לי. הבנתי ששני המסכים מצויינים, ולמרות שהם עולים 1000 ש"ח יותר ממה שתכננתי, השאר כבר לא בתמונה - החלטתי להשקיע... בד"כ אני משחק והרבה, לפעמים גם במשחקים ישנים. אני לא מאלה שיוציאו 1500 שקל כל שנה על כרטיס מסך - אין סיכוי. יוצא לי גם לגלוש לא מעט - בהתחלה חשבתי על הרחב גם בגלל ה-PIVOT ששימושי לזה, אבל גם ב-FP אפשר לעשות את זה וזה עדיין שימושי מאוד ... סרטים עד עכשיו לא יצא לי לראות הרבה אבל יש לי ספרייה לא קטנה במחשב ומסך רחב יכול להיות סיבה טובה להתחיל לראות אותם. תכנות ועריכת תמונות - לא בשבילי... בינתיים לפחות. מה שהכי מטריד אותי זה משחקים שלא תומ… - 

- 67 תגובות
- 4.6k צפיות

- 

- 

שלום רב יש לי בעיה יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT שיש לו חיבור VGA ו DVI לחיבור ה VGA מחובר המסך מחשב מסך LCD בגודל 17" שתומך ברזולוציה של 1280X1024 לחיבור ה DVI מחוברת טלויזיית LCD בגודל 32" עם חיבור של DVI - HDMI שתומך ברזולוציה של 1280X720 עכשיו הבעיה היא שאני יכול לעשות מצב של DUAL VIEW שככה אחד המסכים יראו רגיל והשני יהיה ההמשך של המסך ויש מצב של CLONE שככה אחד המסכים יראו רגיל ובשני יראו את מה שרואים בשני רק ברזולוציה שלו ככה שראוים ממש על הפנים כי הרזולוציות של שני המסכים הם שונות לחלוטין ככה שזה בלתי אפשרי לצפייה אז איך אני עושה שאני רואה בשני המסכים את אותו הדבר ובצורה נורמלית ? ובמסך השני של ה 32" שבמקרה שלנו הוא מסוג LC 32LC2 אני אף פעם לא רואה את כל המסך תמיד … - 

- 9 תגובות
- 970 צפיות

- 

- 

שלום! קניתי לא מזמן מסך LCD חדש... אחרי בערך שלוש שבועות,קרה משהו נורא..לא משנה איך,זה סיפור בפני עצמו...התלכלך לי המסך לא בליכלוך הרגיל של הנגיעות אצבעות אלה במן לכלוך בצורה של כתמי קטנים,שלא יורדים עם משפשפים אותם במפית של משקפיים(הדבר הזה שמנקים איתו משקפים,אין לי מושג איך הוא נקרא)... אז למשהו יש דרך להוריד להוריד אותם? יש חומר מסויים שאפשר לקנות בשביל זה? בבקשה תעזרו לי,ותקוונו אותי למה פעם שעברה שניסיתי לנקות מסך הוא נהרס תודה רבה לעוזרים! - 

- 6 תגובות
- 851 צפיות

- 

- 

למסך ממה אני אמור להיזהר וכו הבנתי שיש היום REV04 S-IPS איך אני יכול לבדוק שזה באמת REV04 S-IPS ? ? ? ולא PVA ? - 

- 7 תגובות
- 889 צפיות

- 

- 

נניח זהו מסך 20" ברזולוציה טיבעית של 1600*1200 ונתון כי גודל נק' היא 0.255mm האם שטח המסך הוא: 1600*1200*0.255*0.255 ? בכלל גודל נק' נתון ביחידות של אורך זה לא אמור להינתן ביחידות של שטח? - 

- 3 תגובות
- 727 צפיות

- 

- 

מבחינת ביצועים בלבד.... לא איכפת לי כמה אינצ' לא איכפת לי כמה יציאות... - 

- 3 תגובות
- 963 צפיות

- 

- 

איך המסך הזה אנשים Benq LCD 22 FP222W 5ms? יחזיק מעמד הרבה זמן? הנה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16394 תודה - 

- 2 תגובות
- 800 צפיות

- 

- 

אהלן אנשים! קניתי מחשב שמיועד בעיקר למשחקים וסרטים אבל כמובן גם לשימושים משרדיים... כרטיס מסך X1950 PRO איזה מסך 19 הייתם ממליצים לקנות? האם כדאי WIDE ? או לא? אני לא רוצה להתפרע יותר מדי עם המסך...משהו בסביבות 1300 שח. תודה - 

- 27 תגובות
- 1.8k צפיות

-