עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חשבתי על אחד מאלו: Samsung 2243EWX http://www.skypc.co.il/pl_product~2243EWX~9~0.htm# ACER X223WBD 22" http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4764 LG W2242T http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1102&CatCode=524 CHIMEI 228D http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=801 מי הכי כדיי ?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים בתקציב של 1000 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח אני לא מקובע לאיזו חברה ספציפית אז אשמח לשמוע על מסכים מתאימים(ידוע לי שהתקציב לא אופטימאלי אבל לצערי זה המקסימום שאוכל להשקיע במסך) ההעדפה שיהיה מסך רחב 19" אבל אם יהיה מסך 17" שממש יהיה שווה את המחיר אז אין שום בעיה תודה רבה לכל העוזרים, איתי

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. Started by gaoshun,

שלום, מסך lg 1942h שטוח- איך מומלץ לנקות מבלי לפגוע במסך? ארז

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  4. Started by Barni,

שלום. יש לי מסך LCD למחשב נראה לי 17" של AOC הוא בן שלוש שנים. עכשיו השאלה הראשונה היא כזאת: שאני מדליק את המסך דרך הכפתור שבצד, מופיע לי מין שקופית כזאת לממש שנייה שכתוב AOC ורק אז זה נדלק. אפשר להעלים את זה? שאלה שנייה, אפשר לכבות את המסך בלי ללחוץ על הכפתור? כלומר דרך המחשב? לא להגיע למצב שהמסך שחור, אלא ממש לכבות אותו.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  5. Started by eid101,

שלום חברה . אז אחרי כל השאלות שלי הגעתי לשני המסכים האלה , אני מתלבט בינם . על הנייר הVK נראה יותר טוב כי הוא בעל 1:5000 ניגודיות וגם בעל מצלמה מובנאת . אז מה אתם ממליצים בשבילי ? אגב המחיר לא משנה כאילו שזה לא פרמטר חשוב מבחינתי כי ההפרש הוא 100-200 שיקל בין המסכים האלה .

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  6. Started by oded1,

שלום אני מעוניין לקנות מסך עכשיו הצרכים שלי הם סרטים,משחקים טיפ טיפה וגלישה באינטרנט עבודות . אז ככה התקציב הוא 1800 שקל אני מעדיף כמה שיותר גדול וגם לפעמים שישמש לראיית סרטים עם כמה אנשים כלומר שמכל מיני זוויות האיכות תיהיה יחסית ברורה תודה רבה ...

7. Started by Ligeron,

היי, מיועד לגיימינג עם כרטיס מסך 2070S, מעבד Ryzen3600. 24 אינצ', 144HZ, רצוי 1ms. 1080p.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם אני מתלבט בין שני מסכים כשהסיפור הנ"ל הוא זה: אני אמור לקבל מסך מסוים מאבא שלי, מסך LCD מחברה לא ממש מוכרת. בדקתי את המסך והוא לא ממש טוב: 22-inch Wide screen TFT LCD Display 22" WSXGA 1680x1050 Screen Size: 22" Wide Response Time: 5 ms Pixel Pitch: 0.282mm Contrast: 700:1 Brightness: 300 cd/m2 Includes D-Sub and DVI input connectors Vaule Bundle DVI cable אני רוצה להשתמש במסך שלי בשביל משחקים וסרטים ופחות בשביל מסמכים משרדיים. השאלה היא, האם עדיף לי להוציא מהכיס שלי 768 שקלים בשביל מסך מסך LCD "21.5 דק ורחב זמן תגובה (רענון): 2ms – זווית צפיה רחבה: 170/160 פורמט מסך: 16:9 יחס ניגודיות דינמית: 1:50,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1920x1080 גודל פיקסל: 0.248 מ"מ…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. Started by omer-m,

שלום, במחשב נייד מדגם xps m1330 של דל יש אפשרות לרכוש אתות עם מסך מסוג לייט לד במקום רגיל. מה זה? האם כדאי?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  10. Started by israel1970,

אני מחפש מסך 4K עד 3000 (יש חיה כזו?) קראתי את הביקורות על הדל והסמסונג( P2815Q , U28D590D) ואני מחפש המלצה קצת יותר טובה לא אכפת לי גם אם המסך מחו"ל (אעשה ייבוא כנדרש אם צריך) השימושים העיקריים הם גרפיקה, אינטרנט, סרטי וידאו ומוזיקה) כ המסך שיש לי כרגע: 560TI תודה רבה על כל המלצה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה המסך הישן שברשותי (Dell 2209WA) עושה בעיות, מציג פסים שחורים עיוותים ומה לא.. לפעמים כמעט כל המסך מושחר עד שפתאום לפתע הוא חוזר לעבוד, בקיצור אני צריך מסך חדש. דרישות: גודל - עדיפות ל-22", אם כיום כבר לא כל כך מייצרים 22" ניתן להקטין או להגדיל בחצי אינץ (21.5-22.5") תקציב - עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג ב-50 ש"ח. שימוש - בעיקר שימוש משרדי, גלישה באתרי אינטרנט וצפייה בתכני וידיאו (Youtube, סרטים וסדרות), משחקים אני ממעט לשחק כך שמבחינה זו פחות חשוב לי שיהיה מסך לגיימרים אך שעדיין אוכל לשחק אם ארצה מדי פעם במשחקי FPS ולא יהיו מריחות או לאגים חריפים. בתודה מראש על העזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by LiorZi,

שלום, לפני כחודש קניתי את המסך הנ"ל ושמתי לב שיש בעיה בגוון השחור שלו, כאילו אין לו צבע שחור מלא, אלא שחור בתוספת סגול, משהו כמו בתמונה הזאת: http://i70.photobucket.com/albums/i115/icetrey47/DSC00945_resize.jpg זה לא המסך שלי, זו סתם תמונה מגוגל, אבל זו אותה הבעיה כמו אצלי רק שאצלי זה מפוזר יותר אחיד במסך. עשיתי Factory Reset, ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לנקות את החיבורים וכו' וכו' אבל שום דבר לא עזר. מחיפוש בגוגל עולה כי הבעיה הזו נפוצה בעיקר במסכים עם חיבור RGB, אבל אצלי זה מחובר דרך DVI ישירות ללוח אם (כרטיס מסך מובנה), ככה שכבר אין לי מושג מה יפתור את הבעיה. אשמח לעזרה בנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Iv0ry,

איך לדעתכם המסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~2253BW~9~0.htm

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  14. Started by below_z,

רכשתי לפני כחודש מסך DELL U2311H ובבדיקה הראשונית לא היו פיקסלים שרופים. ואתמול הבחנתי בפיקסל שרוף(שחור). הייתי רוצה לדעת מה מדיניות האחריות ב DELL למקרים כאלה? (נדמה לי שראיתי שמחליפים מעל 4 שרופים? או שהחנות יכולה להחליף גם אם מדובר ב1?) וגם שאלה כללית מדוע הפיקסלים נשרפים ומה ניתן לעשות כדי למנוע זאת?

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  15. כל איזה רבע שעה המסך נהיה שחור, לא רואים כלום אבל הוא ממשיך לעבוד, זאת אומרת הנורה שאומרת באיזה מצב הוא וכו' בצבע ירוק כאילו שהכל כרגיל. בשביל לקבל שום תמונה צריך לכבות את המסך ולחכות דקה שתיים להדליק שוב והוא חוזר לפעול ואז שוב אחרי 10 דקות המצב חוזר. בקיצור הוא מקבל בלאק אאוטים כאלה מפה לשם, אני כמעט בטוח שזה לא הכרטיס מסך. בדקתי כבלים הכל נראה תקין, יש לי דרייבר מותקן, הכל נראה לי בסדר. אולי מישהו מכיר תבעיה? או חושב שהוא יודע לפתור? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kobi3797,

מה אתם אומרים על המסך!? והמחיר? קניתי אחד כזה אני מעוניין לדעת אם לקנות עוד אחד במחיר הזה. ואם לא אז מה יש במחיר דומה מומלץ! תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  17. שלום יש לי 2 מסכי מחשב של LG אני מעוניין לתלות אותם אין למבכים הברגה ולכן אין אפשרות לקנות זרוע יש למישהו פיתרון אולי מישהו מכיר זרוע ללא ברגים תודה לעוזרים :)

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  18. הבנתי שלהרבה אנשים יש מסכים ישנים בגודל 19 ו-17 אינץ', שאין להם מה לעשות איתם, ואין מי שיקנה מהם, אם נכון הדבר, ויש ברשותכם מסך כזה, אשמח לקבל אותו. בתודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  19. 200 דולר!!!! אתם מאמינים! שווה קנייה? אני יברר לגבי 20 או 22 אינץ אבל כגודל המסך גם גודל המשקל ואיך אני יביא אותו לארץ...חחחח http://www.machshev.co.il/Product.asp?Pid=21411&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=236&aff=Zap〈=he

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  20. Started by deed,

שלום רב, אני עומד בפני קניית מסך Asus מדגם VW192T שמציג נתונים "על הנייר" טובים למחירו - 1000 ש"ח. חיפשתי בפורום אם נרשם עליו משהו ולא הצלחתי לאתר. האם למישהו יש היכרות עם המסך הנ"ל ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. Started by Toxin II,

אהלן בשעה טובה קניתי היום את המסך Samsung 206BW 20inch widescreen...המסך מדהים כמו שנאמר עליו בביקורות... אבל עם זאת, נתקלתי בבעיה די רצינית... גם במשחקים וגם בווינדוס, ברגע שאני מגדיר רזולוציה שמותאמת למסך רחב, המחשב עדיין מתייחס אליו כאל מסך LCD ופשוט מותח את התמונה במקום ליצור לי עוד מרחב עבודה. [זה בולט בעיקר בדסקטופ, ששם הכל מרוח והאייקונים רחבים כמו לא יודע מה...] רציתי לדעת איך אני גורם למחשב לזהות שמדובר במסך רחב? האם התקנת הדרייברים שהגיעו עם המסך יעזרו לסדר את העניין? תודה מראש. *אגב, שמתי את זה בפורום גראפיקה ולא בפורום מסכי LCD בגלל שמדובר בהגדרות עצמן ולא בקניית מסך...

22. Started by tomerk1,

בחיפושי אחר ערכה לניקוי מסך של מחשב נייד led, לא מצאתי משהו חד משמעי שאותה ערכה מתאימה גם למשכי led, אלא רק למסכי lcd. האם מישהו יכול להמליץ לי על ערכה לניקוי מסך led?? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by H.I.V,

מחר אני מזמין מחשב חדש שיהיה למשחקים כבדים ואני שוקל לקנות גם מסך חדש הכרטיס מסך יהיה GTS8800 320MB כרגע יש לי CRT LG F900B אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה של VIEWSONIC איך הוא למשחקים ואיזה פאנל יש לו? ואיך הוא לעומת ה2007WFP של DELL תודה רבה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. אני יודע שCOMPRO V300 תומך ברוזלוציה של עד 1680X1050 והרי 2 המסכים Philps 240BW8EB וSumsung T240 הרוזלוציה הטבעית שלהם היא 1920X1200 האם ניתן בכל זאת להפעיל את הTV BOX? יהיו פסים שחורים והתמונה תראה לא על כל המסך? או שהוא ימתח את התמונה? ובעצם איך הדבר הזה מתחבר?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  25. Started by kanety,

נראה לכם הגיוני שאחרי כמה חודשים בלבד השרטוט על הכפתור יתחיל להישחק ולהיעלם? זה לא מוקדם מדי? אפילו שאני לוחץ עליו איזה 20 פעם ביום... ;D

• 1 תגובה
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.