מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מצורפות שת תמנות שצולמו כשהמסך הציג COLOR SPECTRUM בתוכנה CHECKEMON. תמונה אחת היא של DELL 2007WFP ותמונה שניה היא של DELL 2009W. אתם יכולים לזהות איזו תמונה שיכת לאיזה מסך? *את התמונה של ה 2009W לא ערכתי, רק כיווצתי ל 1024*768. את התמונה של ה 2007WFP מצאתי באינטרנט אבל לדעתי גם היא ללא עריכה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
הדגש הוא שהוא לא יהיה רחב כלומר יחס רגיל של 3X4 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שייעצו לי פה באתר החלטתי ללכת על המסך של סמסונג t240. עכשיו ביצעתי חיפוש בפורום וגם בחנויות וראיתי שחלק רושמים שיש כניסת hdmi וחלק אומרים שיש רק dvi ו-vga. האם הממירים החדשים של הוט תומכים בחיבור hdmi ככה שאני יוכל לחבר אותו? רציתי פה להתייעץ אילו יציאות יש לו האם הוא full hd גרסאות שלו וכו... בקשר לתמאי האחריות , הייתי בחנות מסויימת בב"ש ואמרו לי שהיבואן חיון (י' שלום) לא נותן אחריות כמו שצריך ובחלק מהתיקונים לא שמים חלקים מקוריים. רציתי להתייעץ איתכם על כל הדברים האלו ולדעת מה באמת יש למסך , את האפשרויות , את החיבורים. ואת כל מה שנוגע לגבי היבואן . תודה מראש. יוגב.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יש את דגם ה-TR מול דגם ה-S. מה ההבדלים ביניהם? יש לי אפשרות לקנות את ה-S ב-750 שקלים (בזאפ הכי זול 915), ואת ה-TR ב-920. רציתי לדעת מה הם ההבדלים, והאם עדיף ללכת על ה-S? השימוש למסך יהיה משרדי. מסמכים, אינטרנט וכו'... אולי כמה סרטים מדי פעם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש פה 3 מסכים שאני מתלבט בניהם: 1. http://www.bestbuy.co.il/homepage.as...=10964〈=he 2. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5380 שאני מקבל אותו דרך "חבר" ב865 ש"ח בלבד! (2243BW) 3. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6322 שאני מקבל אותו ב5% הנחה = 1178 ש"ח (T220) המסך מיועד למחשב של משחקים וגם סרטים וגלישה באנטרנט! מפרט מצומצם: ATI HD4870, INTEL E8400, 4GB Ram, ASUS P5QL-E, Windows Vista 64BIT
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אישית לא מבין בשביל מה, אבל אבא שלי רכש את המסך הנ"ל. התקנתי, הכל עבר בשלום, פרט לעובדה שהגוון הכחול יותר מדי שולט! יש איזו שהיא דרך לסדר את זה? יש את ה MAGIC TUNE שמגיע עם המסך, אבל הוא לא עולה במחשב ( ויסטה ), ובאתר של סמסונג כניראה שמשהו נדפק כי לא הצלחתי להוריד משם. אשמח לקבל קצת עזרה וכיוון מה לעשות... תודה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם מכל הדיונים במסכים אני מבולבל לגמרי אני מעוניין לרכוש 2 מסכים אחד לעבודה משרדית (כולל צפיה בסרטים לא בטירוף) ואחד לבית משחקים וכו' לפי מה שהבנתי מדיונים קודמים ה - 932b הוא טוב מאד אלא שהוא כבר לא קיים ומחליף אותו 932bf עכשיו יצא דגם 943bm, השאלה היא האם הם באותה רמה בערך? המחירים דומים דבר נוסף הבנתי שמשלושתם רק 943bm מתכוונן מעלה מטה, האם זה נכון? תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היעוד העקרי שלו הוא צפיה בסרטים ובטקסט וגלישה באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
חברים יקרים אשמח לקבל את עזרתכם. אני מתלבת ביין 2 מסכי מחשב. 1-SAMSUNG דגם T240 2-LG דגם W2452T אשמח לקבל חוות דעת על המסכים הללו והאים הם תומכים HD. ההרכה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
המסך מיועד לחבר , 60% מהזמן למשחקים ו 40% לקריאת טקסט . רק בפורמט לא רחב . אני חשבתי על LG 1972H . מה דעתכם עליו ביחס ל samsung 932bf ו 943bm . תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
-
נהרס לי המסך CRT 19 אינץ שנקנה לפני שש שנים, אז אני חושב שהגיע הזמן לקנות מסך חדש. תקציב עד שלוש וחצי אלף שקלים. המסך ישמש למשחקים צפייה בסרטים. איזה גודל כדאי לקנות? ואיזה סוג פאנל? פרטו נמקו והסבירו למה אם אפשר גם קישור. תודה לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש מסכים למשרד תכנון חלקם משמשים לעיבוד גרפי כולל 3D וחלקם לשימוש משרדי רגיל. חשוב לי מאוד נושא השירות בארץ אבל יותר חשוב נוחות העבודה כי אנחנו יכולים לשבת מול המחשב גם 12 שעות רצוף. לחלק מהמחשבים יש כרטיסי מסך עם DVI אבל חלקם יעבדו עוד הרבה זמן עם VGA מובנה. אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי לשנות את הASPECT RATIO של המסך זמנית מ16:10 ל4:3? (וכמובן בחזרה) בשביל משחק... (המחשב שלי לא משהו, אז מצד אחד אני רוצה רזולוציה לא כבדה של 4:3, מצד שני אני לא רוצה שהתמונה תימרח)
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , עם הכרטיס Radeon 4870 ויש לי בחדר גם מערכת קולנוע ביתית שאני מחבר אותה למחשב, ככה שאני מחפש להחליף את המסך שיש לי עכשיו (LG L1970HR) במסך 22 אינץ' שיתן לי חוויית משחק וצפייה בסרטים מספקת יותר מאשר עם המסך הנוכחי .. התקציב הוא עד 1500 שקלים וכפי שאמרתי השימוש הוא למשחקים וצפיה בסרטים (HD) תודה לעוזרים. נ.ב. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על המסך הבא: LG W2284F http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848 תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש מסך קטן וקומפקטי (חדר קטן) אשר ישמש בערך בחצי מהזמן כטלויזיה (שמחוברת לממיר YES) ובשאר הזמן כמסך מחשב לכל דבר לשימושי טקסט בעיקר ואולי גם קצת סרטים. לא ברור לי כל כך מה עדיף לחפש לצורך העניין - מסך טלויזיה (סטייל טושיבה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=524178) או מסך מחשב שישמש כטלויזיה. מה שאני כן מבין זה שהרזולוציה של מסך מחשב גבוהה יותר - השאלה איך זה מתבטא בצפייה בשידורי טלויזיה. עד כמה שאני מבין יש לי אופציה לרכוש מסך עם כניסות מוכנות כבר (ASUS PW201, DELL 2007) או לחבר בעזרת TVBOX. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנוגע לאופציות ומהי לדעתכם האופציה העדיפה. אשמח גם להכיר חנויות שהיה לכם נסיון טוב עימן. בתודה מראש לכל העונים זיו.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
האמת שזה לא חייב להיות 22'' אם יש 19 עם מפרט טוב יותר אז אני אפילו מעדיף, אבל אם יש 22'' שהוא טוב במחיר הזה אשמח לשמוע. באתי לקבל עצות בעקבות השוק הביזיוני שנהיה בחוץ, פשוט יש המון מסכים תקציביים אבל אני לא רוצה לקנות זבל (סליחה על הביטוי). תודה רבה ! ערב מעולה שיהיה לכם חבר'ה !
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי יש למסך ארגונומיה פשוטה... למה הכוונה בדיוק... **אני יודע מה זה ארגונומיה... פשוטה הכוונה היא שהמסך לא זז או כן זז?? אשמח לקבל עזרה..
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שנשפכו על הזכוכית?????
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
כמובן שיש הרבה סוגים ואיכויות שונות של מסכים, אבל בהנחה שמדובר בשני מסכים רחבים בעלי אותה איכות ואותו פאנל, באיזה גודל יותר נוח לעבוד על טקסט? מכיוון ששני הגדלים הם בעלי אותה רזולוציה טבעית, ההגיון אומר שבמסכי 22" הטקסט יהיה יותר גדול ולכן יותר נוח לקריאה (בעיה נפוצה במסכים גדולים מאוד היא טקסט מאוד קטן ולא נוח לקריאה, אלא אם כן משחקים עם ה DPI מה שלפעמים יוצר עיוותים בתצוגה). האם זה באמת כך? תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
ראיתי בויסטה (איכס) נראה לא רע האם הוא נראה טוב גם בXP ? או עדיף לקנות רזולוציה מרובעת?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני הגדלים אני רוצה לראות הכי טוב שאפשר. מה אתם ממליצים? ואם אפשר אז תציינו גם דגם שכדאי לגודל. אני חשבתי על ה2043bw של סמסונג מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לי יש AMD ULTRA GAME ואמרו לי שהוא מסוגל להריץ סרטים בFULL HD. לי יש מסך של LG FLATRON W2042T עם כרטיס מסך ATI 3870, ראיתי בוואלה שופס מסך SAMSUNG T2209 וכתוב שם שהמסך משדר בFULL HD האם קניית מסך זה תשפר באופן רציני את תצוגת המחשב או שלא שווה להשקיע ענו לי בבקשההה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חשוב שהרוזולוציה שלו תיהיה גבוה ככל האפשר, דיוק צבעים גבוה הגודל הדרוש הוא באזור 20 - 22 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מחפש מסך לפי הדרישות בנושא בתקציב עד 1500 (גג 2000 אם הוא מדהים או משולב TV אחרת אני קונה TVBOX בנפרד). מעדיף LG כי יש מבצע של 0 פיקסלים שרופים ל-3 שנים (איך LG?) http://www.hye.co.il/default.aspx דחוף כי יש עד היום SALE אז אולי אשיג אותו במחיר טוב. וגם יש SALE אם תספיקו להמליץ לי היום http://fcb.pas-rahav.com/lgsale/ (עריכה: כבר לא רלוונטי ה-SALE נגמר עכשיו כבר לא לחוץ על קניה אבל עדיין מעוניין בהמלצה) תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-