עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הייי כולם קניתי viewsonic va 903m ואני די מרוצה ממנו אבל יש לו בעיה אחת שמאוד מאוד מציקה יש במסך כל מיני נקודות שברדיוס של איזה ס"מ -2 מטושטשות בצורה ממש מציקה בהתחלה חשבתי אולי שזה איזה לכלוך או משהו אבל ניסיתי לנקות אותו וזה לא עוזר למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות רק להבהיר ברוב המסך רואים טוב וחד פשוט כמה נקודות די דפוקות שם... בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  2. שלום לכם אני מחפש מסך LCD גודל לא משנה לי בכלל אני מחפש בעקרון איכות המסך כלומר מסך שלא יהיו לו מגרעות מבחינת משחקים אם זה MS וכל הפקטורים. מדובר במשחקי FPS כמו DOOM 3 QUAKE 4כלומר משחקים מהירי תנועה. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 2500 גג 2700 שקלים חדשים. מקווה ומחכה לתשובותיכם תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by izhark,

יש לי את המסך בערך שבוע - הנה סקירה קצרה (למרות שאני לא מתימר להיות מומחה, ולא השוותי ישירות מול מסך אחר): מראה: : נראה מצוין, איכות הרכבה טובה. הכיסוי זכוכית גם תורם למראה חיצוני יותר איכותי ארגונומיה: לא משהוא. אין pivot וכמעט אין אפשרויות כוונון - רק זווית אופקית בנוסף - מנורת הpower היא בכחול בוהק - זה יפה , אבל לפעמים קצת מפריע ביחוד בחדר חשוך כשהמסך בסטנד-ביי והנורה מהבהבת איכות תצוגה: מרשים, ביחס למחיר. תצוגת צבעים טובה ומדויקת, אחידות טובה. ב"מסך הסגול" רואים את הפינות קצת יותר בהיר אבל לא משמעותי זווית הצפיה גם טובה, למרות שאף פעם לא באמת הבנתי למה זה משנה במסך מחשב. בכל זווית סבירה לעבודה מול המסך - הזווית לא משפיעה על הצבעים והבהירות. אני לא שיחקתי במש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי את המסך של DELL 2407 והבעייה היחידה שלא נוח לעבוד ברזולוציות של 1920X1200 באינטרנט במסך רחב ניסיתי את כל האפשרויות שעלה על דעתי כמו הגדלת פונטים , או להשתמש בזכוכית מגדלת ב-EXPLORER 7 עדיין זה לא מסתדר הדבר היחידי שעובד זה הגדלת הרזולוצייה יש אופצייה אחרת ? אגב , אני עובד בויסטה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by verynoti,

יש לי קושיה האם כדאי לקנות מסך אחד גדול כמו ה-DELL 24" או לקנות שני מסכי 19" או 20"? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הכי גם מסך CRT בסוף מורכב מפיקסלים (אומנם שם זה פוספור, זה קשור לסיבה ?)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ציטוט מהאתר: 08/04/2007 ועוד במחיר הנמוך ביותר ברשת כיום - ישר כוח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by taimor,

כעיקרון השימושים שלי במחשב הם: צפיה בסרטים וסדרות, משחקים כי זה המחשב הנייח ובקשר לגלישה וטקסטים פחות.... כעיקרון עכשיו יש לי CRT של סמסונג CRT דיי איכותי ואני עובד ברזולציה של 1280X960 ואין לי הרבה בעיות... אז האם המסך הזה יתאים לי ? וממה שאני מפחד כעיקרון זה הרזולציה ? עם איזו רזולציה אני אוכל לעבוד איתו ולא היו פאשלות ? ואם אני חייב כל הזמן להשתמש במסך הרחב ? כאילו אני יודע שלחבר שלי יש מסך רחב אם אני לא טועה של LG ויש לו אפשרות שהוא יכול לעבוד במצב של 3:4 האם קיים מצב כזה במסך ? כי כמו שאני יודע חלק ממשחקים יש להם בעיה עם מסך רחב, לכן אני שואל. ושאלה אחרונה, למה הWFP יותר זול מFP ? (כי כמו שזכור לי תמיד מסכים רחבים יותר יקרים מלא רחבים ) ותודה מראש על העזרה =]

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by stige,

שלום, אני צריך להוציא את המירב מ1300 ש"ח (בלי חריגות) על מסך 19 אינץ' LCD רחב לשימוש למשחקים וסרטים. יש המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  10. משיטוט מתיש בדפי הפורום עדיין לא הבנתי איזה מהמסכים עדיף: BENQ FP91GP LENOVO L192P ??? הBENQ גם זול בצורה משמעותית מהLENOVO המסך הוא לצרכי משחקים וגם לצרכים משרדיים(internet,office,execl( ושאלה נוספת: מאוד התרשמתי בחנות מהמסכי WIDE שראיתי. אבל מצד שני לא ראיתי אותם בפעולה בעבודה משרדית. אז מה עדיף? הבנתי שלמשחקים הWIDE עדיף אבל מה קורה בעבודה משרדית? אני לא מבין למה נאמר פה שבמקרים מסוימים זה פחות נוח?? נראה לי הגיוני שהמסך יותר רחב אז פחות צריך לגלול לצדדים לא???

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by nathan932,

אני מתלבט בין 2 מסכי מחשב, שניהם של חברת LG: L1719S 1752TX האם תוכלו לייעץ לי מי מבין שניהם עדיף ? (ההפרש הכספי בין שניהם הוא זניח) אגב, מטרת המסך היא אך ורק לגלישה. תודה רבה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. Started by Elad91,

צריך המלצה לחבר למסך 17" דק עד 1000 ש"ח. שימושים: טקסט, קצת מאוד משחקים. אני יודע שבתקציב כזה אי אפשר למצוא משהו טוב במיוחד, אבל בכל זאת, מה מומלץ לתקציב?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  13. Started by Yaniv.E,

קראתי את כל מה שיש לחברים בפורום להגיד עליו, אני בעיקר גולש באינטרנט מפתח ועובד בPHOTOSHOP. מה שמושך אותי זה הגודל, 22 אינץ זה מעולה. אני תמיד יושב מול המסך אז זוויות צפיה לא מעניינות אותי. עכשיו לשאלה - האם לקנות אותו או לקחת את ה 20 אינץ הפופולרי?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  14. אוקיי את המערכת שלי הבאתי מארה"ב בסוף אוגוסט (המפרט והתמונות בת'ראד הקודם שלי) והמערכת השנייה שהרכבתי שייכת לבן דוד שלי ...בקיצור התמונות שהעליתי פה הן מהמפגש שלנו לפני שבוע וחצי .דרך אגב למי שמעוניין המפרט של המערכת שלו הוא E6600 CORSAIR XMS2 2GB PC 6400 SILVERSTONE TJ05 Silver ZALMAN CNPS 9500 ZALMAN VF900 - CU LED Western Digital Caviar SE16 WD3200KSRTL 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s X2 ON RAID 0 DELL 3007WFP ASUS P5WDG2-WS PRO Socket T (LGA 775) Intel 975X ATX Server Motherboard OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI ATX12V 700W Power Supply SAPPHIRE 100185L Radeon X1950XT 512MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card וזהו בערך המפרט שלי דיי זהה פרט למארז (לי יש TJ07)ו…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אני מעוניין להחליף את ה-17 שלי במסך רחב ראיתי שמסכי ה-20 אינץ מצריכים רזולוציה טבעית גדולה יותר ממסכי ה- 19 וגם יש הבדל מחירים משמעותי בקפיצה הזו מ 19 ל- 20 האם מעבר מ 17 רגיל ל 19 רחב יתן שיפור משמעותי בגודל התמונה או שאולי עדיף להחליף ל - 19 רגיל??

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by hoodini,

מצורפת התכתבות שלי עם TMP שענה על שאלות ששאלתי לגבי מסך DELL 2007FP וספציפית לגבי העובדה שלרוב מסכי ה LCD רזולוציות טבעיות גבוהות שלא לכל אחד כרטיס מסך מספיק חזק כדי להחזיק אותם במשחקים FPS כבדים או אפילו בקראית טקסט ב WEB (הכל קטן קטן ב 1600 על 1200) יש לי שאלה לגבי המסך 2007FP שגם אני שוקל לרכוש מיד אחרי החג לי יש כרטיס מסך GT7900 עם 256 זכרון השימוש היחידי של המסך שאני רוצה לקנות הוא משחקים וגלישה ב WEB (ללא צפייה בסרטים בכלל) 1) השאלה שלי היא לגבי רזולוציית המסך הטבעית 1600x1200 מעולם לא שיחקחתי ועבדתי תכלס ביותר מ 1024X768 ואני יודע שמין הסתם ברזולוציה הטבעית משחקים יהיו איטיים יותר עם כרטיס מסך כמו שלי (או שלא???) השאלה עם כדאי לקנות מסך כל כך טוב ולא זול,ב…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by zaphod,

שלום אני רוצה לקנות מסך 22 לשטח העבודה אבל מהקריאה שלי פה בפורום הבנתי שהם כולם עם פאנל TN והם לא הכי איכותיים שיש. לי כרגע יש MAG LP717 שהוא בן 3 שנים בערך. ניסיתי לבדוק האם גם הוא TN כדי לדעת האם הפאנל שכרגע יש לי ומספק אותי יתאים. רם הפאנל שלי כרגע הוא TN אז לא תהיה לי בעיה לקנות את ה 22 עם פאנל שכזה. להבהרה - חיפשתי בגוגל די הרבה, וחוץ מלגלות שהמסך הזה נמכר רק למדינות עולם שלישית שאין בהם אנגלית, ושהאתר של MAG מחורבן ואין בו אינפורמציה, לא מצאתי מאום. המסך שאני קונה מיועד בעיקר לעריכת טקסטים + אינטרנט, לסרטים וממש מעט משחקים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  18. כל סרט\קליפ שאני מנסה להריץ רואים בצורה כהה מאוד חשוך מאוד , עכישו את המסך רואים רגיל אז הגעתי למסקנה שאולי צריך קודקים , או שהתקנתי משהו שגרם לזה ... התקנתי CLEAR TYPE

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by saar,

היי אנשים יקרים. אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב בגודל 20 אינץ' ואשמח לקבל את ההמלצות שלכם לקניה הטובה ומומלצת ביותר: דרישות: 1. מסך ללא רמקולים מובנים. 2. מיועד בעיקר לצפיה באינטרנט + סרטים. 3. לא למשחקים 4. תקציב - עד 2000 ש"ח. בעיקרון הכיוון הוא ללכת על מסך של סמסונג או LG, אבל אשמח כמובן לשמוע המלצות אחרות. תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by saar,

היי אנשים יקרים. אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב בגודל 20 אינץ' ואשמח לקבל את ההמלצות שלכם לקניה הטובה ומומלצת ביותר: דרישות: 1. מסך ללא רמקולים מובנים. 2. מיועד בעיקר לצפיה באינטרנט + סרטים. 3. לא למשחקים 4. תקציב - עד 2000 ש"ח. בעיקרון הכיוון הוא ללכת על מסך של סמסונג או LG, אבל אשמח כמובן לשמוע המלצות אחרות. אם להערכתכם יש מסך 19 אינץ' שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר, כמובן שאשמח לקבל מידע תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by Mr King,

אני קורא פה ביקורות על המסך הנ"ל וכולם משבחים אותו. אבל זה לא קצת הרבה 16MS למסכים של היום ? ועוד גיימר? אני ממש חייב לקנות כבר מסך LCD ואני עדיין לא יודע איזה ... התקציב שלי הוא בערך 2100+- בהתחלה רציתי את ה-22 אינצ' של ASUS והסמסונג אבל הבנתי שאתם לא אוהבים אותם פה בשל היותם עם פנאל TN. חשוב לי לציין שלא אכפת לי מזוית הצפיה שזה החסרון של פנאל ה TN.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  22. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9281 '' Samsung Syncmaster 204BW Wide DVI 6ms LCD Monitor 20" # Viewable Area 20" Wide # Pixel Pitch 0.285 # Brightness 300 cd/m2 # Contrast Ratio (Typ) 600:1 # Viewing Angle (H/V) 160° / 160° (CR>5) # Response Time 6ms # Maximum Resolution 1680 x 1050 # Input Video Signal Analog RGB, DVI Digital Link: TDMS # S תודה

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  23. אני מחפש מסך עד 1700 ש"ח קצת למשחקים וסרטים. ניתן לחרוג ב 100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  24. קניתי אותו לפני פחות מחצי שנה ועכשיו כשנכנסתי לפורם כל העולם רוצה את המסך של DELL 2007FP. אני מתעניין במסך הזה רק בגלל שהוא מסך רחב,אבל שמתי לב ששאר האנשים כאן אומרים שהוא טוב יותר מהקודמים בגלל הפאנל שלו. רציתי לדעת אם שלי נחשב לזבל בגלל הפאנל ואם אני רוצה להחליף איזה פאנל הכי טוב לסרטים,אינטרנט ומשחקים בעיקר(מסך בעל MS גבוה) האם המסך של DELL שציינתי טוב למשחקים?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by shlomi767,

DELL LCD 19" E197FP הוא היה טוב למשחקים ולסרטים? ואני גם מתכוון לקנות EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB

• 1 תגובה
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים