מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מישהו אולי יכול להגיד לי מה כוללת האחריות למסכים של LENOVO יש לי מסך L171 ואני לא מוצא כלום!!
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי חברים! חג שמח!! המסך שלי הלך לעולמו היה לי סמסונג 960BF, הוא היה מעולה!! החזיק 6 שנים... ועכשיו מראה מסך לבן בלבד... אני מחפשת מסך 20'-22' מעדיפה של סמסונג, שחור, לשימוש כללי + משחקים קלים. התקציב הוא עד 700 ש"ח (אם יהיה שווה אז תהייה חריגה ב-100 ש"ח) אך כמובן שעדיף שיעלה פחות, סטודנטית אחרי הכל אודה למי שיעזור. חשבתי ללכת על ה-B2030 של סמסונג, מה אתם חושבים? (הכיוון הוא פחות או יותר דומה לזה) או על EX2020 תודה!! מורן
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ! היסתובבתי בכמה מקומות היום וגם קראתי פה המון פוסטים על המסכים .. אלה לפני דעתי ה2 הכי מומלצים ! אשמח לדעת איזה מסך יותר מומלץ ולמה ? sumsung-2243bw או asus-mw221c תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הנה האתרים שלהם: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/41/products_id/7023?osCsid=514caa97c51da0110f44c6f86bf4f75f http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=2243BW&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=HE
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני כיום משתמש במסך 22 אינץ' די ישן של סמסונג. עובד די טוב אבל אני מחפש משהו גדול יותר. מסכי המחשב הגדולים יותר די יקרים וחשבתי על ללכת לכיוון מסכי הטלוויזיה, משהו כמו 29-32 אינץ. אני משתמש בתוכנות כמו אבלטון וקיובייס. האם זה דבר נכון לעשות? ואם כן על איזה מסך הייתם ממליצים לי? זול וטוב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך לשימוש כללי-בעיקר גלישה, עריכת מסמכים,משחקים קלים (בלי FP גבוה ), אולי גם מעט סרטים התקציב גמיש, +1000-2000 שח, מה שיתן תמורה טובה לכסף (לא בהכרח מה שהכי איכותי) מבדיקה בפורום מצאתי את המסכים האלה: vp930 מחיר 1550 971P מחיר 1750 200FP/2007wfp מחיר 2150-2300 Samsung 932B מחיר 1400-1200 Samsung 931B מחיר 1300 ראיתי דגמים שונים חלק זולים יותר, מישהו יכול להסביק מה ההבדל? מה הכי מומלץ? האם יש מסכים נוספים סבירים באזור 1200 שח ? האם יש מסכים אחרים גדולים יותר (20, או אפילו 22) שיכולים להיכנס לתקציב ולהיות סבירים? גם TN זה בסדר תודה
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי לכולם,אני דיי חדש בפורום פה,אני קורא באתר כבר המון זמן ואתם עושים עבודה מצויינת(אנ'לא סתם מתחנף,בראסמי) יש'לי רק שאלה :s05:,לא קשור אבל ראיתי שאתם מדברים פה עם הDELL הרבה,ולעניין לפני כמה ימים קיבלתי את המסך שלי dell 2408wfp דווקא במחיר סבבה של 2900 שקל קיצר נכנסתי וקראתי עליו קצת,וראיתי שאם רוצים להגיע לתוצאות מירביות של המסך,צריך לבצע כיול של המסך, עכשיו,ברצוני לכייל את המסך כדאי...איך לא? לקבל תוצאות מירביות,אני לא עורך גראפי,אך בשביל 3000 שקל שווה לקבל תוצאות מירביות לא? רק רציתי לשאול אם מישהו בבקשה יכול לתת לי הגדרות כדאי להגדיר התפריט של המסך כדאי לקבל תוצאה טובה יותר ממנו כאילו אני יודע שכל פאנל זה משהו אחר וכל תנאי תאורה וכאלה,אבל פלוס מינוס,ההגדרות שהו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז , אני חובב EBAY מושבע. כמעט הכל - הייתי מביא דרך שם , אבל אמרתי - אולי פעם אחת נלך על הפומביות בארץ , נראה מה יש. אז ההתלבטות שלי עמדה בין Samsung Syncmaster 226BW ולבין ViewSonic VX2235WM כבר צאו מנקודת הנחה - 1) אני משחק המון (כלומר מסך שיהיה לגיימרים) , ומדיי פעם רואה סרטים על המחשב. התכנון שלי בסופו של דבר גם לחבר XBOX360 שיש לי בחדר ולעבוד עם מסך ברזולוציה גבוהה. כיום אני עובד עם מסך 19 CRT , 1680X1200 85HZ אבל רזולוציה זה דבר שאני יכול מעט לוותר עליו כל עוד שאר הדברים האחרים בסדר. עוד דבר - אני מתכנן לתלות את המסך על הקיר (מול השולחן שלי) , דבר שיחסוך לי כ"כ הרבה מקום! בכל מקרה - אז אמרתי מכרז - . ולראשונה התברר לי מכרז הנוכלים בארץ (סורי שלא …
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל בין דגם 2209WA לבין E2209WA, כי ראיתי שיש חנויות שהוא עם E ויש בלי, האם יש הבדל בין הדגמים ? (המחיר זהה בכל החנויות פחות או יותר). האם המסך הזה, הוא 16:9 או 16:10, כי שמעתי גם ככה וגם ככה, מה ההבדלים ביניהם בכלל? ויש הרבה מאוד רזולוציות במשחקים שהם 4:3, על איזה מסך יראו את זה טוב יותר ? לי כרגע יש מסך SamsungP2350 23' WIDE, אם אני משחק על רזולוציה שהיא מובנת 16:9 (1280X720, 1360X768, 1920X1080) אלא הם בעצם הרזולוציות היחידות במשחק הזה ספציפית (PRO EVOLUTION) שאני רואה בעצם את המשחק הכי טוב, ואני לא מדבר על איכות, אני מדבר על זווית צפיה, שאני רואה את הכל מלמעלה, אם אני משחק על רזולוציות אחרות (שהם 4:3 במקור) אז אני רואה את המשחק מהצד, ומתוח יותר. (אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי להתפשר ל 1280 רזולוציה בגלל התקציב יש לי חכרתי בהרבה פורומים ומצאתי כמה מסכים שמומלצים מבחינת חברה .עכשיו התנאים שלי שהמסך יהיה כך 1 קרינה קטנה בלי מאמץ לעניים 2 שיהיה אפשר לראות סרטים ובכללי מזוויות נורמליות ולא כמו במחשבי נייד הישנים שרק מי שבמרכז רואה נורמלי אני לא מדבר שיהיה ממש מהצדדים אבל שיהיה נורמלי לפחות הצפיה מהזוית 3 איכות צבעים וראיה טובה שלא יהרוס לי את העניים{בגלל זה אני מחליף את המסך 21 שלי } 4חברה נורמלית לא צריך פיצוץ אבל שלא תיהיה גרועה שתוך שנתיים אצתרך להחליף מסך 5 שלא יעבור את המחיר 1800 ש"ח המסכים שראיתי עליהם ביקורות טובות אך אני לא יודע אם הם מתאימים לתנאים שלי מה שכן המחירים שלהם מאד מתאימים לי הנה> 1650 DELL 1907FP 931B Samsung 1500 Sam…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ LCD.. השימוש העיקרי במסך יהיה אינטרנט ואיסיקיו וצפייה בסרטים, כמו כן לפעמים אעשה בו שימוש לעבודות בוורד והרצת משחקים כגון carbon וcall of duty. חשוב מאוד שהמסך לא יפגע בעיינים לאחר שעות ממושכות של עבודה. חיפשתי קצת בפורום אבל די התבלבלתי ולא הצלחתי למצוא משהו חד משמעי, ראיתי כמה מסכים כגון הLG L1970HR והאמת שבחנות יש הרבה מסכים ולכן קשה לבחור מסך. התקציב שלי הוא עד 2000 ש''ח ואשמח עם החנות שאתם מציעים לי לרכוש ממנה תיהיה חנות גדולה או רשת. לילה טוב ותודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון אם לא נוגעים במחשב כמה דק המסך נכבה? ורק שלוחצים על מקש מסויים הוא נדלק בחזרה?? מה שקורה אצלי בכמה ימים אחרוני שאני הולך לישון או הולך לאיזה מקום המסך נשאר דלוק 24 שעות..הוא לא נכבה או נכנס למצב שינה לבד זה בגלל הסוג מסך או מה? איך פותרים את זה? בדקתי בהגדרות חשמל - והאופציה שם היא כל 10 דקות שהמחשב יכנס למצב "שינה" אז למה המסך נשאר דלוק? גם בקטע של השומר מסך עשיתי כל 5דק איך פותרים את זה? סתם ביזבוז חשמל, ונזק למסך שהוא סתם נשאר עם התמונה דולקת?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני כבר אובד עצות יש לי מסך 22 רחב asus mw221u התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך והכל בסדר .. משום מה ברזולוציוה לדוגמא 1680 x1050 הוא מותח את הכל אנכית לדוגמא : עיגול יראה כמו אליפסה .. וככה גם בשאר הרזולוציות שאמורות לעבוד טוב ניסיתי לבדוק אם בהגדרות של המסך עצמו התמונה מתוחה והיא לא.. היא יושבת בדיוק כמו שצריך! אני גרפיקאי ומאוד חשוב דיוק ולא לשלוח אליפסה ללקוח במקום עיגול (מה שאני אראה געיגול היא יראה כאליפסה) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הי מחפש מסך מחשב שכרגע יתאים ל-PS4 (לא אכפת לי כרגע שיראו פחות טוב) אבל בעתיד שיתאים ל-PS5 (ירכש במהלך השנה) ראיתי 2 מסכים שנראים לי מוצלחים : Asus TUF VG27WQ1B 27 https://ksp.co.il/?uin=118177 ASUS TUF Gaming VG279QM 27 AMAZON מי מהם כדאי ? והאם יש משהו מומלץ יותר ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי היום מסך LCD של סמסונג. ניסיתי לחבר אותו דרך הכבל DVI שקיבלתי עם המסך ליציאת הDVI בכרטיס המסך שלי - ati readon 9600SE. המסך לא מקבל סיגנל מהמחשב. ניתקתי את הDVI וחיברתי כבל VGA והפלא ופלא המסך עובד תקין. כיוונתי רזולוציה וניסיתי למצוא בהגדרות של הכרטיס מסך והגדרות התצוגה דרך להפעיל את הDVI, ללא הצלחה. כיצד אני מגדיר את המחשב להוציא תצוגה דרך הDVI ולא הVGA ?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה, אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות LCD, ועכשיו סוף סוף יש לי תקציב נורמאלי (אני מקווה). אני צריך מסך שיציג HDTV באיכות של עד 1080p (למרות שבעיקר מדובר ב720P וב1080i). השימוש העיקרי במסך יהיה בהצגת HDTV או תכנים באיכות רגילה מהמחשב, ולא ממיר. אני אפילו לא בטוח שאני אחבר אליו ממיר. המרחק מהמסך הוא יהיה בערך 3-2.5 מטר. אולי במרחק כזה עדיף 29"? בנוסף אני אצטרך כבל לחיבור למחשב (DVI ל- HDMI?) באורך של 10 מטרים בערך. במרחק כזה איכות התמונה לא תיפגם, נכון? אני אשמח לשמוע המלצות והצעות! תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
ברצוני שתתנו לי חוות דעת לבעלי מסך שכזה על נתונים של איכות תמונה במשחקים,שימוש כללי באינטרנט וסרטים . + מידע מזה יחס ניגודיות ועל מה הוא משפיע במסך? אני יודה מאוד לכול מי שיתן קצת פרטים על המסך מנסיון אישי תודה.
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
חבר שלי קונה בקרוב מאוד(מחר\מחרתיים) מסך LCD 19" במחיר של עד 1500שקל.. מבין המסכים, איזה עדיף והאם הLG שווה הוספה של כ-60שקלים ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H מסך Dell Professional P2414H כאשר אני מחבר את המסך למחשב ב DVI, עובד מצויין, כאשר בממקום DVI אני מנסה לחבר את המסך דרך יציאת ה DP שלו, כלומר, כבל שמצד אחד מתחבר למסך ב DP ומצד שני למחשב ב HDMI, זה לא עובד, המסך לא מזוהה. בדקתי שבמנהל ההתקנים שום דרייבר לא חסר, וגם הרצתי את הדיסק שקיבלתי עם המסך, הוא מוצא דרייבר של Display Port על הדיסק, אבל לא רואה לנכון להתקין אותו עבור המסך המחובר. הרצתי את התוכנה כאשר שני מסכים מחוברים, מסך אחר ב DIV כדי שאוכל לראות מה קורה, ואת ה Dell ב DP-HDMI. אשמח לעצה מה ניתן לעשות (אולי עדכון BIOS? לוח אם? התקנה בכוח של דרייבר?) Drivers for the following monitors have been found: Dell P2214H(Analog) - DELA099 …
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כמו שציינתי למעלה. אני מחפש איכות אבל גם גודל. ז"א (בגירה אתה תבין אותי), אני מאד רציתי ללכת על הCMV 22, אבל הוא מאד ירוד באיכות. אולי כדי לחפש משהו אחר. תציעו כל מה שעולה בדעתכם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי מסך LG L1960TR והמסך נראה לי בוהק מידי לעיניים. מישהוא יכול להמליץ לי על "SETTING" אופטימלי (ראיתי שיש די הרבה אפשרויות ולא מצאתי משהו אופטימלי)- כך שהמסך יראה הכי טוב לטקסט ולאינטרנט. אני שוקל להחליף ל SAMSUNG 971P - האם אראה נוח יותר לעניים ? (שם הבהירות היא 250 ולא 300 כמו ב LG)
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
HDMI זה בעצם DVI עם יכולת להעביר קול יחד עם תמונה. אם אין הבדל באיכות התמונה בהשוואה בין כבל DVI ב-20 שקלים לבין לכבל DVI עצבני של MONSTER ב-500 שקלים, למה קיימים סוגים רבים ויקרים להחריד של כבלים HDMI? על אותו עיקרון כבל HDMI ב-20 שקלים אמור להציג איכות תמונה זהה לחלוטין בהשוואה לכבל HDMI ב-600 שקלים, אז למה רוכשים כבל HDMI יקר? האם מדובר בניצול חוסר ידע של לקוחות על ידי היצרניות שרוצות לשכנע אותנו שיקר יותר בהכרח טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מבקר בחנות בה מוצגים מסכים לראווה, אני מוצא עצמי מתעניין יותר במסכים הרחבים. אולי בגלל שהתרגלתי לראות בתצורה הזו במסך שבסלון? בכל אופן, האם המשחקים כיום מותאמים כבר יותר למסך רחב כך שבתור כלל אצבע, אם אני מחפש מסך 19-20' זה המסך המתאים?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-