עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by izhark,

אני מחפש מסך לשימוש כללי-בעיקר גלישה, עריכת מסמכים,משחקים קלים (בלי FP גבוה ), אולי גם מעט סרטים התקציב גמיש, +1000-2000 שח, מה שיתן תמורה טובה לכסף (לא בהכרח מה שהכי איכותי) מבדיקה בפורום מצאתי את המסכים האלה: vp930 מחיר 1550 971P מחיר 1750 200FP/2007wfp מחיר 2150-2300 Samsung 932B מחיר 1400-1200 Samsung 931B מחיר 1300 ראיתי דגמים שונים חלק זולים יותר, מישהו יכול להסביק מה ההבדל? מה הכי מומלץ? האם יש מסכים נוספים סבירים באזור 1200 שח ? האם יש מסכים אחרים גדולים יותר (20, או אפילו 22) שיכולים להיכנס לתקציב ולהיות סבירים? גם TN זה בסדר תודה

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם שימושי העיקריים הם לימודים אינטרנט סרטים, ראיתי ש dell u2311h עולה עכשיו 1300 ש"ח קראתי שהוא מעולה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6829 אך אשמח להמלצות אחרות יש גם את samsungf2380 גם עליו שמעתי דברים טוב חשובה לי איכות התמונה בעיקר לא ממש משנה לי זמן תגובה וזויות צפייה,Pivot זה תוספת נחמדה ועוד שאלה אחרונה ראיתי את samsung 3433t ו2333tn או שזה אותו הדגם לא ממש משנה רשום שזה עם פאנל c-pva האם זה נכון? 2333t http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4125&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737354 2333tn http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=12018 תודה לכל העוזרים

3. Started by Radeon38,

שלום אחרי קריאה קצרה של הדיונים בנושא אני אבהיר משהו.ראיתי מסכי דל במחירים מאד מפתים בפנדה מחשבים.ויש לי כבר דל אחד 22 228 אני חושב. האם יש היום מסכים של דל אבל עם הפנל המיתולוגי SIPS או ה PVA המתקדם או שכל המסכים במחירים שיש הם רק TN. הנה קישור : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_2258 ניתן לראות שיש צניחה במחירי המסכים.אבל מי מהם באמת שווה ומשתלם טכנולוגית?? המחירים צנחו בכ- 500 שקל למסך בממוצע.האם זה מראה על חדירת ה TN גם למסכים טובים? אני כרגע שוקל מסך שני אבל אני בהחלט מעוניין בפנל טוב כמו S-PVA PVA או ה SIPS. אשמח לעזרה וסיוע בנושא. תודה מראש. האם ה 2007 עם ה SIPS בגדול 20 אינטש עדיין זמין או שכבר יש לו מחליף עם הפנל TN ???

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  4. אני כרגע עם LCD 17 אינץ של פיליפס דיי ישן.. השימוש שלי במחשב זה משהו כמו 10 אחוז משחקים וכל השאר אני מול האינטרנט ותוכנות אחרות.. איזה גודל כדאי לי לקנות? כמה כסף להשקיע?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אני צריך מסך שישמש בעיקר לפוטושופ ולבנייה ועיצוב אתרים זה מחשב שהולך להיות מיועד בעיקר לזה, לא סרטים לא משחקים... התקציב הוא 2000 ש"ח אשמח לשמוע הצעות תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by Avivf88,

שלום, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מסך חדש למחשב.. ורציתי להתייעץ פה איזה מסך אתם ממליצים, ומאיפה... התקציב הוא בסביבות ה1000 שקלים, אם זה משנה המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים וסרטים, תודה רבה מראש וחג שמח לכולם

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by idot6,

כעיקרון הבנתי שהDell U2311H LCD מומלץ מאוד אבל מצאתי עוד מסכים LG W2486L LED Samsung BX2450 LED Samsung 2333T LCD אני יודע שיש הבדלי מחירים, אבל אפשר התרשמות כללית עליהם? שימוש עיקרי למשחקים ותכני HD

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  8. Started by ido2309,

שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך איכותי. אני מחפש מסך רחב, שישמש אותי בעיקר לצפייה בסרטים מעבר לעבודה היומיומית במחשב. חשוב לציין שאינני משחק כלל כך שאין לי צורך במסך שמתאים יותר למשחקים. עדיפות למסך בגודל 22'. תקציב?מוכן להשקיע תמורת מסך איכותי. ממה שראיתי עד כה, Dell נותנים שנה אחריות עם המסכים לעומת היצרנים האחרים שנותנים 3 שנות אחריות ואני מעדיף כמה שיותר שנות אחריות כמובן. תודה מראש לעוזרים, עדו

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  9. היי, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, לצורך גיימינג. חשבתי על גודל של 22"-23". אני רוצה מסוג LED. 2ms ניגודיות כמה שיותר גבוהה תקציב - 1,000-1,200 אני פשוט לא יודע איזו חברה יותר טובה ואמינה. אשמח להמלצות. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  10. עשיתי חיפוש בזאפ והלכתי לאיבוד מרוב דגמים של חברות שונות, אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב. ברור לי שאני יכול לקנות ב1400 מסך 22 או 24 TN, אבל אני משקיע עוד אלפייה בשביל ארגונומיה ו/או פאנל יותר טובים. השימוש העיקרי הוא טקסט: קריאה וכתיבה (בין אם זה גלישה באינטרנט או כתיבת קוד בזמן תכנות) - כרגע אני עם מסך 17 אינצ' וזה מאמץ לי את העיניים. אני רוצה 22 או 24 אינצ' כדי להקל על זה. שימושים נוספים הם סרטים/סדרות בDVD או HD, וגם משחקים מידי פעם. גם אם אני לא גרפיקאי אני רוצה צבעים חיים ומדויקים במסך.. לכן פאנל TN פחות רצוי, אבל אפשרי אם תמליצו כך. תודה

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  11. מחפש מסך טוב לשימושים של גיימינג מהיר, סרטים, עבודה באופיס (טקסטים ומצגות). מסך בגודל של "22 מועדף עלי. רחב או רגיל זה לא משנה. אם יהיה צורך לשפר את התקציב - זה אפשרי, אך אני מאמין ש 2000 ש"ח יספיקו למסך באזור ה- "22 . תודה מה הגדלים של המסכים בעלי פאנל איכותי יותר שיתאים לשימושים ?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by Gidi Shealtiel,

שלום לכולם. אני מעוניי לקנות מסך ואשמח לקבל המלצות מכם. כרגע אני עובד על המסך של הmacbook pro 13 אינץ שאני מרוצה ממנו. בהמשך אני מעוניין לחבר את המק למסך החדש. התקציב שלי עד 2500 ש"ח נכון לעכשיו מצאתי שdell u2413 הכי מתאים עבורי לעריכה ועיבוד תמונה. יש לציין שאני סטודנט לצילום. אשמח להרחיב את הידע או לשמוע על ההחלטה שלי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  13. Started by natanel102030,

השימושים הם כתיבת קוד, משחקים בהגדרות בינוניות וסרטים בבלוריי FHD של 20G-30G לסרט כי אני מפגר על כל הראש. הם יחוברו כמו שמסתמן לכ. מסך GTX 1060, אולי RX 460 או אפילו ה1070 אם המחירים ירדו בעת קניית המחשב ( עוד כמה חודשים... או שאני אביא את זה מברלין בטיול שמתוכנן לספט'.... נראה ) הכי חשוב, אני רוצה לדעת מה דעתכם? לקחת 27 ראשי ועוד שניים קטנים במאונך בצדדים? ואם כן באיזה גדלים? שלושה של 24? או אולטרה ווייד ( שנראה לי ממש פח ) ? כנראה שאשאר עם הFHD ולא אגיע ל2K, אבל אשמח להמלצות גם וגם. זו השאלה העיקרית שלי כרגע. מעבר לכך, אשמח להמלצה בסכום של עד כ3000-4000 ש"ח סה"כ תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום אני חדש פה בפורום, רכשתי השבוע מסך DELL 2407 חדש דנדש אחרי הרבה בדיקות פה בפורום וגם בהרבה אתרי בדיקות חומרה אחרים. אני בהחלט מרוצה מאוד מהבחירה שלי...למרות שהספקתי למצוא פיקסל מת ישר מהקרטון ): אבל חצי נחמה הוא במקום שממש ממש לא בולט לעין ואם לא הייתי עושה את הבדיקה גם לא הייתי מוצא אותו. מה שכן אני אודה מקרב לב לכל מי שיוכל לעזור לי לכייל את המסך להגדרות מיטביות שכן כרגע הוא בהחלט שורף לי את הפנים ואני בהחלט חושב שאני יכול להשתזף איתו (: אז מאיפה מתחילים כיול ? חשוב לציין יש לי RADEON 9700PRO 128MB , אני קונה מחשב חדש בקרוב ככה שזה מה יש בנתיים.. תודה מראש לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by chaim_f,

היי קניתי את המסך הזה של דל והרכבתי אותו מקודם ואני צריך עזרה/המלצות כל דף אינטרנט שהוא לא עם טקסט וממילא לבן אני רואה בצבעים גרועים מאד הגוונים של צהוב חזקים וממש גרועים - ולא רואים תמונות ברורות ניסיתי לשחק ולשנות את הרמה של הצבעים או של הניגוד (contrast) ואני מנסה לשחק הרבה זמן ולא מגיע לתוצאה טובה אני מנסה את נסיונכם - מה כדאי או צריך לעשות/לשנות??? בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by Asaf389,

שלום לכולם אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בדחיפות .אני קונה היום מתנה מחשב ליום ההולדת של אמא שלי את המחשב כבר קניתי והיום אני צריך להביא גם מסך שימושים עיקריים - אינטרנט ,מסמכים , תמונות. אני מחפש מסך שיתאים לצרכים אך במחירים נמוכים יחסית שבין 950-1200 לא יותר וכמובן שאשמח למשהו טוב וזול כרגע התלבטתי על ה LG 1753tr או להוסיף קצת ל lg1760 TR אך אני לא פוסל חברות אחרות אם תמליצו לי.באופן עקרוני אני חושב שלא עדיף מסך רחב בגלל השימושים ונראה לי ש 17 אינץ מספיק יש המלצות ? תודה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by acidance,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ויש לי בעיההההה.... קניתי אתמול מסך LCD חדש מדגם sumsung p2370 23" עכשיו כמו שכולכם יודעים מסכים מגיעים עם 2 קבלים קבל כחול רגיל שזה לכטיסי מסך ישנים יותר וקבל DVI שזה לתמונה נקייה יותר ולאיכות יותר גבוהה של המסך... עכשיו אני מחבר את הכבל הכחול וזה עובד analog עכשיו אני רוצה לחבר תDVI כדי שהמסך יעבוד בdigital וכאשר אני מחבר המסך פשוט שחור ולא נדלק רגיל..מופיע מסך שחור וזה מנסה להחליף בין analog ו digital והמסך נכבה וניסיתי לחפש בהגדרות של הכרטיס מסך אין שם שום דבר שקשור לקבלים...ניסיתי להחליף דרך ההגדרות של המסך עדין לא עולה כאשר אני מחבר DVI מקווה שמישו פה יוכל לעוזר לי כי זה מסך חדש וממש מוזר לי שלא עובר לDVI. תודה.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by שיקאגו,

טוב לקחתי בסוף סמסנוג T200 עכשיו כשאני רוצה להתקין ת'דרייברים יש לי שתי אופציות שאני לא יודע איזו מהן לבחור 1- דרייבר ל-T200 אנלוגי 2- דרייבר ל-T200 דיגטלי, מה ההבדל ביניהם ואיך אני יודע איזה אני צריך למסך שלי, נושא שני הוא קביעת ההגדרות, יש לי כפתור auto שלחצתי עליו והוא כיוונן את הרזולוציה השאלה היא מה לגבי בהירות וכו' מה הכי נכון ובריא לעיניים, איך אני יודע להתאים את הנ"ל. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yalkobi,

רכשתי את המסך לפי המלצת הפורום השמח לעזרה בהגדרות. הבנתי שניתן לכוון את המסך להגדרות לתוצוגה טובה יותר עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי. הדבר היחיד שאני רואה במסך זה הגדרה למצבים מסוימים משחק סרט וכו' השמח לעזרה בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by fofo66,

אתמול קניתי סוף סוף מסך LCD חדש של סמסונג חיברתי בחיבור VGA זה היציאה היחידה שיש לי מכרטיס המסך שאלתי מה ההגדרות האופטימליות שאפשר להגדיר את המסך לצפייה דפי אינטרנט חיפשתי בפורומים אבל לא מצאתי פיתרון או מדריך לבעיתי בבקשה תעזרו כואבות לי העיניים ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by megapuzik,

שלום לכולם קניתי מסך חדש : asus vw192s זה מסך 19 אינצ' wide screen. עם המסך לא הגיעו דרייברים ובחוברת ההפעלה כתוב רק איך לחבר את המסך לבסיס, אין שום מידע על ההגדרות. איזה רזולוציה מומלצת למסך כזה? כרגע אני על 1152x864 ובהגדרות המקסימלי זה 1280x1024 יש לי בנתיים כרטיס מסך מצ'וקמק : msi ms star force mx4000 הבעיה היא שאני רואה הכל קצת מפוקסל, אין תצוגה "חלקה". מה עלי לעשות? איזה אופציות להגדיר כדי שאני אראה הכל "חלק"? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  22. שלום חברים! אני שמח להודיע שקניתי את ה-Samsung T220 הוא נראה בסדר גמור מלבד העובדה שהצבעים שלו לא נראים מוגדרים בכלל.. הצבעים ממש גועלים כאילו שאני עובד על 16bit.. מישהו יוכל לעזור לי להגדיר לי את הצבעים? אני חושב שזה פחות או יותר אותה הגדרה של 206,226BW ? אשמח לקבל עזרה, תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by Richard Walson,

קניתי היום את הSAMSUNG 931C לעצמי ואני שיחקתי בו קצת (BF2), קראתי כמה כתבות, ואפילו הספקתי לראות סרט איתו. אני חייב לציין, החוויה איתו היא פשוט זווע. איך שהתקנתי אותו לקח לו כמה דקות טובות רק כדי להבין שחיברתי אותו בDVI ולא באנלוגי... חוץ מזה, אני גם לא מרוצה מהאיכות שלו.... הכל נראה מגעיל מאוד, המשחקים נמרחים, התמנה נראת מוזר וכל הקטע של הצבעים והבהירות מעצבן ביותר. אז... אני עכשיו מתכנן להחליפו, ומבקש את עזרתכם: לאיזה מסך להחליף: דרישות והערות: - המחיר צריך לא לעלות על מחיר המסך הזה (1599 ש"ח), אם כן אז בחריגה של לא יותר מ100 ש"ח! - השימושים של המסך הם בעיקר משחקי FPS מהירים (BF2, CALL OF DUTY, ETQW וכאלה...) תודה רבה מראש, תמיר

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  24. עובד במידול תלת מימד ב 3DS MAX ורנדרים ב VRAY. מעבד מעט את האימאג'ים ותמונות בפוטושופ. המחשב לעבודה בלבד ולא למשחקים/סרטים וכו. עובד במקביל על שני מסכים. מחפש לשדרג את 2 המסכים 19" הישנים ( אך המאוד טובים סמסונג 971P) לטובת 2 מסכים גדולים. - מעדיף 2 מסכים גדולים מאשר אחד גדול מאוד ( כמו 34" לדוגמא) תקציב 2000-2500 ש"ח לשני המסכים יחד. מעדיף מסכים של DELL. מתלבט בין 2 מסכי 24" - P2418D - פנל IPS ושתומכים בגוונים 99% SRGB ועם רזולוציה של 2560x1440 at 60Hz - אין לי מושג אם עבודה ברזולוציה כזו טובה לי עם כל התפריטים שפותח ב3DS MAX https://www.dell.com/en-us/shop/dell-24-monitor-p2418d/apd/210-amuh/monitors-monitor-accessories לבין 2 מסכים 27" אבל…

25. שלום וברכה, אני מתלבט בין שלושה מסכים. המסכים יהיו לשימוש בעיקר בצפייה בסרטי FULL HD ושימושי מחשב סטנדרטיים. הדגמים הם: LG W2486L LED Samsung BX2450 LED Asus ML248H LED כל המסכים הם: מסכי LED. מהירות תגובה 2 MS. רזולוצייה FULL HD 1920x1080 כניסות DVI וHDMI. צבעים 16.7 מליון. אותה בהירות: 250 כמעט אותו גודל נקודה. סביב אותו המחיר. ההבדל המשמעותי היחיד שראיתי (ואני לא מבין גדול) הוא הניגודיות. הבעיה בניגודיות שלגבי הסמסונג ראיתי בכמה מקומות שוני בניגודיות. בביקורת בזאפ ראיתי אפילו מישהו שכותב שזה 5 מיליון!! והוא מדרג נבחר. בכמה אתרים ראיתי את הכיתוב MEGA DCR, גם באתר היצרן כתוב כך יחד עם ניגודיות אחד לאלף??? בקיצור לא ברור. מישהו יכול להמליץ על המסך הטוב מביניהם בייחוד מבחי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים