מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
קניתי עם המשחב החדש את המסך שלי , והוא פשוט מסך מחורבן. קיבלתי הרבה המלצות עליו. המסך אינו שטוח על שטוח. (כמו LG) הוא אינו מתאים בדיוק לפריים, והתצוגה מאוד קשה ליכוונון. צבעים חלשים. אני צריך לקנות כבל חדש?? תודה על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המסך הכי טוב שאני יכול לקנות היום בסכום הזה? 19 אינץ תודה לכול העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי בשבוע שעבר מסך DELL 2007WFP (למתעניינים - גירסה A04, פאנל RT803 - כנראה S-IPS, תוצרת צ'כיה). בגדול המסך נראה לא רע אבל יש כמה בעיות: - על גבי גוונים של אפור (לדוגמא אתרים מסויימים, רקע של תוכנות גרפיות) וכן בדסקטופ עצמו יש הבהוב ניכר - FLICKERING, כן כמו CRT עם קצב רענון נמוך. בדקתי בפורום של DELL ארה"ב ומתברר שזה באג ידוע בדגם הזה בייחוד כאשר יש שימוש ב- VGA. האם מישהו נתקל בתופעה זו והאם יש פיתרון? - הכבל חשמל משום מה לא הגיע בקופסה ולנציגות של DELL אין כלל חלקי חילוף למסכים אז הם הביאו לי כבל משומש... - אשמח לקבל הגדרות לצבעים כדי להגיע ל- 9500 קלווין. חיפשתי הגדרות ולא מצאתי ואין לי תוכנות/ציוד לקליברציה. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם.. קניתי את 931 ב"רואים עולם " -אחלה חנות .. קצת נבהלתי מהבהירות של המסך במיוחד אחרי שבאתי מCRT פחות או יותר סידרתי את הבהירות לסבירה אני אשמח לקבל עוד טיפים למסך במיוחד ממי שיש לו מסך רחב עוד משו קטן.. אמרו פה שמסך רחב מראה סרטים על כמעט מסך שלם הפעלתי סרט DVD ורואים בו עדיין עם שוליים שחורים כאלה.. למה זה ? תודה מראש הוספה: אני בכל זאת מרגיש שהבהירות קצת יותר מדי ואני לא מצליח לסדר תעזרו בבקשה ?
-
- 39 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב יש לי את הLCD הנ"ל עכשיו לא יודע אם קיימים פה עורכים וכאלה של גרפיקה אני עובד על הLCD לאחר תקופה גיליתי שהוא מבלבל יותר קונטרסטי יחסית למחשב רגיל , משהו שפוגע בעיצובים... השאלה שלי , יש איזשהו מדריך או איזשהי הגדרות שמתאימות למחשב מבחינת בהירות קונטרסט וכו?
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ובכן, היום הגיע הטכנאי לביתי (פניה נפתחה ביום חמישי שעבר ונקבע ביקור ליום שלישי - היום, פשוט כי לא יכולתי לפני. זה המקום לציין את השירות הטוב של PAL - נותנת האחריות למסכי XEROX). הטכנאי הגיע (עם מסך חדש), אמר שהוא לא רואה פיקסלים שרופים. הראתי לו אותם ע"י שימוש בתוכנת DPB (ולמי ששאל בקישור הקודם - הנה הקישור לאתר שלהם http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1) והוא החליף את המסך בלי שאלות נוספות. כמובן שנתן לי לבדוק את המסך החדש בשביל לראות שאין בו פיקסלים שרופים (ואין). סה"כ אני מרוצה מהמסך אבל הדעה שלי אינה מקצועית ובאותה מידה אני מרוצה מהיונדאי שיש לי (פאנל TN. לא זוכר את הדגם). השימושים שלי הינם משרדיים בלבד (סרטים אני רואה במער' קולנוע ביתית שמחוברת למחשב אח…
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מתלבט בין הגרסאות של דל (רחב או לא) ורציתי להיות בטוח במשהו: אם אני צופה בווידאו 4:3 על מסך 20 אינץ' רחב זה פחות או יותר כמו לראות אותו על מסך 17 אינץ' לא? מאחר ורוב מה שאני רואה מיועד לטלוויזיה (קולנוע רואים בקולנוע, אין מסך בעולם שיכול להחליף את ההרגשה) היתרון של 16:10 נעלם בווידאו רגיל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה לבעלי 2407WFP: יש לי 2407WFP מספר חודשים, ושמתי לב שכשהמסך משנה מצב עבודה (רזולוציה או תדר ריענון) הוא לא שומר את ה-settings. למה אני מתכוון? בכל מסך CRT, כאשר משנים מצב עבודה, התמונה לרוב לא ממורכזת היטב. לאחר שמכוונים את המיקום, המסך "זוכר" את ההגדרות לאותו מצב (רזולוציה ותדר רענון), כך שכאשר המסך חוזר לאותו מוד בדיוק, התמונה תהיה ממוקמת היטב. במסך שלי, מעבר בין מודים גורם למסך לשכוח את ההגדרות שהיו לאותו מוד קודם לכן. (ולפני שמישהו יעיר לי על זה - ברור לי שהתדר האופטימלי למסך LCD הוא 60Hz ואין צורך בתדר גבוה יותר, אבל במהלך ה- BOOT המחשב עובר כמה רזולוציות עד סיום ה-BOOT שם הוא נשאר ב- 1920x1200). כמובן שכל מה שצריך לעשות הוא לבחור בתפריט את האופציה של הכוונ…
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מישהוא יודע משהוא על החנות נקסטופ כלומר, על האמינות שלהם במסכים...וכו'... מי שיודע משהוא בבקשה להגיב....
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה GIGA זיכרון מעבד 64BOT 3000 NFORCE4 הכל סבבה ויפה אבל יש לי GEFORCE4 TI4200 ואני לא משדרג מהסיבה שאני לא משחק בכלל במחשב... אני עכשיו עם מסך CRT 17 אינץ של LG בן 4-5 ואני רוצה לעבור למסך LCD גדול ויפה.. מה שחשוב לי במסך זה: שיהיה לפחות 19 אינץ אם לא יותר אני לא משחק כמעט במשחקים אז תתחשבו בזה אבל משחקים פה ושם אני כן מריץ... לא כבדים כמו FIFA ומשחקי רשת... תקציב עד 1500 שקל רואה סרטים במחשב והאיכות של הסרטים לא הכי חשובה לי אבל שיראו טוב DVD מספיק לי [\li] בסופו של דבר אני רוצה מסך שיראו בו יפה ושאני יהנה ממנו ראיתי פה מספר אנשים שממליצים על 22" של CMV אבל הבנתי שהוא TN או NT לא בדיוק הבנתי מה זה אומר 22 אינץ זה מסך גדול ונ…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מסך L1900J LG לבין L1900r LG ואיזה מסך יותר עדיף. איך המסך הזה מבחינה תכניט. והאם יש מסכים יותר טובים ממנו במחיר הזה ומטה. תודה רבה נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הXEROX וכשאני מסתכל עליו העיניים שלי כואבות , הוא זוהר יותר מידי. שמתי את ההגדרות הכל על האמצע ופרופיל נורמאל. לפני שאני מחזיר את המסך יש איזה שהיא דרך לכוון אותו?? תודה!! אל תעירו לי בקשר לפאנל אני יודע שTN זה לא משהו, אבל היסתכלתי על הרבה מסכי TN והם לא הכאיבו לי בעיניים, ואין לי כסף למסך עם פאנל איכותי
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3397150,00.html
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר שני מסכי LCD מתוצרת LG דגם L194WT לכרטיס מסךLeadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail השאלה שלי האם זה אפשרי?איזה חיבורים צריך לבדוק? והאם אפשר לחבר את הטלוויזיה שלי בחיבור SVIDEOO כ"מוניטור שלישי? שני המסכים הרי יהווה משטח עבודה אחד רציף...אם אתם שואלים זה הכול לעריכת וידאו אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום חברה קניתי 203b ממש בזול במכרז אולסייל 1200 שח. המסך כולל PIVOT. הוא מחובר בVGA לנייד ומשום מה למרות שהתמונה נראית חדה אני מרגיש לא נוח לעבוד איתו ויש לי כאבי ראש. אולי הסיבה היא הרזולוציה שלו 1450*1000 או שפשוט הוא לא איכותי. מה אתם אומרים להחזיר ולקחת XEROX 19 אינץ המהולל?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני יודע שיש לו פאנל TN לא אכפת לי אבל איך הוא , יש מסך 22 יותר טוב ממנו בתקציב הזה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היום הייתי בחנות LCDTV, באתי כדי לראות את 2007FP ואת הדגם הנחות יותר בגודל 22 אינ'ץ. אבל המסך ה24 היה נראה לי גודל שהרבה יותר יכול לספק אותי. המטרה שלי זה לחבר אותו למחשב ולXBOX360 (את הXBOX עדיין לא קניתי). למעשה בגלל הXBOX אני מעדיף מסך 24 במקום 22. ממש אהבתי את המסך, הרזולוציה והאיכות שלו כולל הפיצ'רים הרבים שיש בו באמת מעולים. אבל יש דבר אחד שהפריע לי. הקטע שהוא נראה גדול מידי בשביל שימוש כללי במחשב ובעיקר לכתיבה וקריאה. בגלל הרזולוציה הגבוהה האותיות נראות קטנות מידי, ואני חושש שכשאני ארצה להשתמש במחשב בקריאה וכתיבה אז לא יהיה לי נוח לקרוא אותיות כלכך קטנות במסך כזה גדול ואאלץ לקרב אותו אליי במידה רבה ולא נוחה. אני יודע שיש אפשרות של הגדלת גודל אותיות DPI בווינדוס, וג…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר סקר מקיף, ושעות רבות של שיטוטים בפורום (איך אני אקום מחר [היום] לעבודה ) אני רחוק דקה מלהשתכנע שכדאי לשים עוד כמה מאות שקלים לטובת ה-VP930. מה חסר? אני רוצה לראות את המסך לפני הקניה - להבין את מהות ההבדל בינו לבין שאר ה-TN הנפוצים. מישהו מכיר חנות בירושלים שאוכל לראות בה את המסך? (לא אכפת לי להזמין את המסך מחנות מחוץ לירושלים, פשוט לא בא לי ליסוע במיוחד רק בשביל לראות אותו).
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1.תכני 1080P רצים בצבעים חיים ויפים בחיבור DVI, אך בחיבור הקומפוננט מציגים איכות ירודה יותר. 2.באמצעות חיבור ה-DVI רואים 1080P כמו ב-LCDTV ואף יותר טוב. האם אני צודק? אשמח לשמוע את התשובות מבעלי ה2407. תודה. .swg
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי אותו אתמול רק עכשיו לקחתי אותו פשוט חזרתי רק עכשיו מהבסיס מהתרשמות ראשונה נראה בהחלט מסך איכותי. קילבתי A04 בדקתי וזה אכן עם פנל של S-IPS. תמונות אני אעלה יותר מאוחר עייף פשוט ואולי גם קצת סקירה קצרה עליו. יאללה שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם.
-
- 48 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי חברים. אני כבר 3 שבועות מחכה למסך הזה עכשיו אחרי שהתברר העניין על הפיקסלים אני מחפש חנות שמוכנה שאני אקח אותו לאחר בדיקה שאין פיקסלים שרופים. בינתיים חנויות לא עונים לי ולא חוזרים אליי.. יצא לי להסתכל על המסך הזה והאמת שאני לא הכי מחבב את העיצוב שלו. אני רוצה לדעת איזה מסך יהיה טוב בשבילי חוץ ממנו במקרה שבסוף לא יצא לי לקנות אותו. מה שאני לא אוהב במסך DELL2007FP זה את הרגליים שלו שהם ארוכות מידי במקום להיות בסיס קטן באמצע אשר גורם למסך להיראות גדול יותר וגם נותן אפשרות של יותר מקום מתחת למסך. ודבר נוסף שלא אהבתי זה שהשקעים שלו נמצאים עליו מאחורה במקום לא נוח בניגוד לכמה מסכים אחרים שראיתי שהחיבורים שלהם נמצאים מאחורי הרגל של המסך עצמו שזה הרבה יותר נוח לנתק ולחבר כבל…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו לא סגרתי איתם על כמה כמות פיקסלים הם מחליפים את המסך. האם יש מצב שהם יחליפו את המסך בגלל פיקסל שרוף אחד?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אהלן :} אני נמצא על רזולוציה מקס' של מסך רחב 19 אינץ' של סמסונג 931 1440 900 ובאחד המשחקים שאני משחק אין את הרזולוציה המתאימה מה אפשר לעשות במקרה? וגם שאני לוחץ מאפיינים על השולחן עבודה יש לי תרזולוציה לבחור אז יש לי שם רק 3 אופציות 800 על 600 1024 על 768 1440 על 900 אפשר לעשות שיהיה לי עוד רזולוציות באמצע ? זה ממש קצת ולא טוב לי
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
PHILIPS LCD 20" 200P7ES 16ms DVI http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/product.jsp?language=en&country=GB&catalogType=PROFESSIONAL&productId=200P7ES_00_GB_PROFESSIONAL אשמח לקבל ביקורות עליו.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-