עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zombie,

לי יש את הt240 ויש לו ציפוי רגיל(matt) וראיתי מסכים עם gloss והם הרבה יותר משכו את העין שלי(לא יודע אם התמונה הייתה יותר טובה או לא) בקיצור..מה זה נותן ציפויי גלוס?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mx-3,

אין לי מושג בשיט בכל העניין הזה.. אבל אומרים לי שמסך רחב לא יתאים למשחקים... שפשוט יהיו שוליים שחורים.. או שהוא יהיה מתוח... זה נכון? או שמשחקים תומכים באופציה הזאת? ונגיד ולא, יש מה לעשות בנידון??

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by pinkmasta,

שלום , צריך המלצה למסך LCD 19 למטרת משחקים ועבודה משרדית. עד 2500 רצוי יותר מהמלצה אחת תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מסך מחשב 2208WFP Dell מסך מחשב E228WFP Dell מסך מחשב VW222U Asus תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  5. מה שלומכם? שמתי לב שהדיון שפתחתי "ניסגר" על 44 עמודים מעניין אותי אם קיבלתם לבסוף איזה נייר,אחריות? להזכירכם:אני כבר אחרי שבועיים התייאשתי מההזמנה הזו מנקסטופ,ורכשתי מ-LCDtv בפ"ת. כמובן שבדקתי עם CMS שהם עובדים איתם בכל מה שקשור למתן אחריות DELL של 3 שנים למכשיר. רציתי רק שתדעו משהו:בחנות עצמה לא קיבלתי שום נייר/תעודת אחריות כלשהי..נאמר לי שהצגת חשבונית הרכישה היא זו שמהווה את האחריות.כמובן שווידאתי זאת עם המעבדה של CMS.אבל-במחשבה שנייה,כנראה ואדרוש מחר מ-CMS נייר כתוב. לגבי נקסטופ-לדעתי העניין מורכב הרבה יותר..היות והם ל-א עובדים עם מעבדת השירות של DELL בארץ(המעבדה של CMS)- הרי על איזו תעודת אחריות הם מדברים איתכם בכלל? :s05: במקרה הטוב-הוא יכול לתת לכם נייר אח…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by J0n1,

יש לי את המסך הנ"ל (כן, גם לי) ואני ממש לא מרוצה מהPIP שלו, גם אם בוחרים בגודל הכי גדול, עדיין אי אפשר להשתמש בפיצ'ר בשביל שני מחשבים, התצוגה קטנה מאוד ואי אפשר לקרוא מה כתוב. יש אפשרות באמצעות תוכנה חיצונית, או אולי עדכון קושחה, להציג את שתי התמונות ב50:50? תודה :\

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מסך איכותי בגודל שבין 23 ל-25 אינץ אבל שיכלול מצלמה מיקרופון ורמקולים מובנים ומאד ישמח אם יכלול כניסות usb אבל זה כבר פינוק ולא חובה. כמו כן שיכלול חיבוריות hdmi אשמח להצעות המלצות שלכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nir-z,

שלום לכולם אני מחפש מסך איכותי לעבודה עם ADOBE CS3 לעיצוב גרפי מקצועי ולעיבוד תמונות. אני מניח מדברים שקראתי כאן שמסך "20 הכי יתאים לי, רק שאין לי מושג איזה. חשוב לי מאוד דיוק הצבעים, זוייות הצפיה (ללקוחות שיושבים לידי) ושיהיה נוח לשבת מולו שעות ארוכות. אם אפשר יהיה גם לראות משחקים וסרטים בצורה סבירה אז זה בכלל יהיה מושלם (אם כי זאת עדיפות שניה). מודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by SpEcToR,

ניראה לי מסך טוב.. במחיר לא הכי גבוה http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=24222 עם 1:700 ו-4MS

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by EEstudent,

יש לי מסך CHIMEI 19 אינטש ולמרות שאני שם אותו במצב קריאה ורזולוציה מקסימלית 1280*1024 המסך אני מרגיש שהוא מוזר,כאילו יש בו נורות קטנות :-\ יש מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by id3232,

מחפש מסך LCD טוב למשחקים וסרטים בתקציב של 800 שקל (אפשרות לחריגה קטנה אם ממש משמעותי). תודה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  12. היי, יש לי כרגע מסך 19 רחב ואני מעוניין להפוך אותו למסך משני ולקנות מסך חדש שיהיה ראשי, הוא ישמש למשחקים, לסרטים ולשאר העבודות. אז ככה, חשבתי על 3 מסכים עיקריים, אני פשוט עדיין מתלבט לגבי הגודל, 22 או 24? או אפילו 23? ל22 שקלתי את הT220 המפורסם, ל24-23 שקלתי את המסכים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6900&perur=2&t=19&c=407 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur=2&t=19&c=408 מה ההבדלים בין השניים חוץ מגודל של אינץ' אחד בודד? אני מחפש מסך שתומך בFHD, ואם יש המלצה למסך טוב בתקציב הזה אני אשמח לקבל. לפי מה שהבנתי הפאנלים של ה23 ושל ה24 שונים, במה הם שונים? עיקר השימושים שלי הם: משחקים, כתיבת מאמרים, אינטרנט, גרפיקה חובבנית (לבנתיים,…

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  13. זה נכון שמסך LCD מעייף את העניים יותר ממסך CRT?

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. מסך בעל 21 אינצ' שהוא Full HD יהיה בעל אותו שטח כמו מסך 27 אינצ' Full HD? ז"א - האם רק הגודל משתנה, או שהמסך הגדול יותר גם יציג יותר (יהיה בעל יותר שטח עבודה)? אני שואל את עצמי את השאלה הבאה: אם אפתח שני עמודי אינטרנט זה לצד זה, על מסך 15 אינצ' בעל רזלוציה של 1920x1080, ולידו אעשה את אותו דבר (שני עמודים אינטרנט) על מסך של 50 אינצ' בעל רזלוציה זהה (!), האם המסך הגדול גם יציג יותר מידע? האם במסך הגדול אוכל לראות יותר? האם עמודי האינטרנט יתפרשו יותר? או שכל שמשתנה זה הגודל של המסך עצמו? [ואני מתבייש שאני לא מצליח להגיד לתשובה לבדי]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by RGod,

צריך המלצה למסך חדש LCD תקציב 1300 שח יצאות אנלוגי ו דיגיטלי תודה המסך בעיקר למשחקים יש לי 2 רעיונות samsung 740N 17 או LG 1719S מה יותר מומלץ??

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  16. שלום, שמתי לב שישנם לא מעט מחברי הפורום שיש ברשותם המסך הנ"ל , אם אפשר , כל אחד שיש לו את המסך הזה לכתוב , ביקורת קטנטנה , התרשמות.. חוות דעת בכל מיני יישומים , משחקים , סרטים , וכו'. אודה לכם מאוד. מקווה לשמוע מכמה וכמה..

17. הי, מתלבט לגבי מסך שישמש כאמור לשלושת הדברים הבאים (ישמש חדר ילדים) : מחשב, XBOX, טלויזיה. שני המסכים : Samsung LA32A450 Samsung LCD T260HD 1. האם לצרכי עבודה על מחשב, ה- 32 לא גדול מידי ? 2. האם ניתן לחברם לממיר YES רגיל ולא HD ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by ofekd23,

שולם אני צריך המלצה ?למסך טוב לגימיניג עד 1000 עם 22 אינץ כזה עם MS טוב וכו...? תודה מראוש

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  19. שלום לכולם, ביישומי טקסט אני מתכוון תכנות וקריאת pdf ממושכת. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  20. אני מחפש מסך 22" וחשבתי על מה שמוצע פה בהשוואה של הפורום-האסוס הכי זול שעולה בזאפ זה 1420 והמסך הזה חי וקים כבר הרבה זמן חשבתי אולי יש למה לחכות -אמנם במילא אני צריך לחכות השאלה-יש למה לחכות? {המפרט אם זה חשוב E8400 ASUS P5Q PRO/DFI P45+ABS {לא סגור מחר קונה חח- זה תלוי מאיפה } 2X2GB 800MHZ \{גם לא ברור איזה חברה כניראה קינגסטון} 320GBX2 HD4870 HEC {סידרה 6} או ASUS HEC 600W

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by shuy,

האם שווה את הכסף עבור פאנל ה-PVA ביחס ל-TN? האם הוא תומך בתקן VESA לתלייה? תודה!

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  22. השימוש העיקרי שלי במחשב זה משחקים וסרטים.... הייתי מעדיף שתמליצו לי על חנויות בדרום כגון IQPC או אייבורי. תקציב רשמתי בכותרת הייתי מעדיף עד 1100 אבל אם זה יהיה שווה את זה אז אני יוכל עד 1200. כמובן שיש העדפה לWS. בנתיים השניים שחשבתי עליהם זה : LG 1953TR לבין- DELL E198WFP אם תוכלו בבקשה לתת לי גם כמה עצות ברכישת מסך, כך שכאשר אני יהיה בחנות שלא ינסו לקמבן אותי או לדחוף לי מסכים שאני לא צריך. תודה לעוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by Shai Levy,

היי, התחשק לי לעלות לגודל 27 אז עברתי קצת על הפרום ו reviews ברשת והתחלתי להתאפס לכיוון ה delll U2717D .. רגע לפני ששמתי נעליים שמתי לב שבאתר של דל (אפילו בעברית) עברו ל"דור 19" ונראה שה U2719D מחליף את ה U2717D וכו' שמתי לב גם שיש לו דגם נוסף עם usb-c וכל זה. הבעיה שזה לא נראה שה U2719Dנכנס לחנוית בארץ ואפילו בעולם בקושי מצאתי (סתם מתוך סקרנות) בכלליות שום דבר לא בוער לי במיוחד , מצד שני כבר שנתיים שאני אומר שאני אוטוטו מחליף .. אני תמיד אוהב לקחת את הדגם הכי חדש שיצא ליצרן שבחרתי אבל תמיד אפשר לחכות לעוד ועוד דגמים .. אז השאלה שלי יכול להעריך (ניחוש מושכל על סמך נסיון העבר) כמה זמן עד שגיע לחנוית ? או מי…

24. Started by EAD,

היי יש לי מסך IPS NEC (תסתכלו במפרט שלי לגבי איזה וכו') ולפני זה היה לי PVA או MPVA או משהו בסגנון של EIZO נראה לי שאולי בגלל החדות (ניגודיות) או משהו כזה, יש תחושה שבNEC ראו טוב יותר טקסט. מה דעתכם? או שפשוט אולי לא כיונתי משהו כמו שצריך, או מה?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by Zeliran,

אני שוקל לקנות מסך מחשב שיהווה גם תחליף לטלוויזיה, וראיתי את ההמלצה על הדגם הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1634 של ASUS. האם הוא מתאים גם לצפייה בטלויזיה? ונוח גם לעבודה משרדית במחשב? (וורד, אינטרנט וכו'..) ובשביל בכלל לקלוט טלויזיה במחשב, להבנתי אני אצטרך לקנות גם כרטיס שיאפשר זאת ... האם אני צריך לדעת דברים מיוחדים לגבי העניין או שמספיק לקנות את האפשרות הכי זולה שאפשר למצוא? למשל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=481 תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.