עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בקרוב אני מקבל פיסי3 ואקבוקס עלית וכרטיס מסך 8800 או 2900 ואני מבקש עזרה בבחירת מסך ברמת מחיר שלא עולה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים שאקבל ביבוא אישי אני מדגיש לא קניתי בארץ ואני לחוץ בכסף למסך בגלל זה ארצה המלצות לרמת מחיר שציינתי אשמח על העזרה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  2. בקרוב אקבל אקס ופיסי3 מבקש עזרה בבחירת מסך מחשב 22 אינץ שלא יעלה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים אשמח על העזרה

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  3. בארץ כרגע רוב השידורים ב4:3 ישנן טלוויזיות (LCD) אשר הופכות את זה חזרה מ16:9 ל4:3..בלי מריחות או פסים שחורים בצד? תודה!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by itaysp,

שלום, חודש הבא, יומולדת.. אני מתכנן מהכסף ומקצת כסף שיש לי להשקיע באיזה מסך נחמד לחדר.. יש לי חדר דיי גדול, והמרחק בין הקיר שעליו יהיה ה LCD, לבין הקצה של המיטה שלי, הוא בערך 4 מטרים, והמרחק לספה הוא 5 מטרים בערך.. 42" זה מתאים למרחקים האלו? אני רוצה לחבר את המסך למחשב, בעיקר בשביל לראות סרטים, לכן חשוב חיבור למחשב.. אני חושב שעדיף DVI, לא? ב LCD אפשר לקרוא טקסטים ? כאילו אני אוכל לגלוש מהמיטה? תודה על העזרה, איתי עריכה: אני חושב שטעיתי בפורום? צריך להעביר לאודיו וקולנוע ביתי, לא?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  5. איך אתם רואים את הסרגל העליון של האתר (לדוגמא פה בפורום רואים את הראשי עם קוביה צהובה, מדוריפ, ביקורות, כתבות, פורומים ואודות עם i בתוך עיגול כחול. האם הוא יושב לכם בדיוק בפס של ה"באנר" למעלה ושל המשבצות של הפורום (אווטר+חדשות נעות), או שגם אצלכם הוא נוטה חזק לצד ויוצא מהמסגרת? תודה. נ.ב, אני על 1680x1050 אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by MT99,

האם המסך מהדגם שרשום בכותרת תומך בHDTV?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  7. אני צריך המלצה על מסך טוב 26 אינץ' של פירמה טובה עד 5000 שח' כמה שפחות יותר טוב... אני צריך זווית צפיה טובה וגם שיראו בשידורים רגילים את גווני השחור בצורה טובה כמה שיותר. תודה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by eyalha,

(לא ידעתי איפה לפרסם אבל זה הצעה שקשורה ישירות לפורום אז הנחתי שאפשר לפרסם פה.., אם לא אז תמחקו או משהו : ) להרבה גולשים שרוצים מחשב למשחקים מומלץ אחד מהמסכים של DELL 2007wfp/fp , גם כאשר בונים מפרט בפורום מפרטים זה המסך המומלץ (כמובן באיזור מחירים מסויים) לכן באופן טבעי הרבה שואלים פה שאלות על המסך הספציפי הזה.. ולאחר שקנו באופן טבעי באים לשאול כל מיני שאלה על המסך על הרזולוציה שלו, אל הכיוונון האידיאלי בשבילו.. אז למה לא לעשות סטיקי למסך הספציפי הזה שהוא המסך המדובר ביותר בפורום? ככה גם יקבלו תשובה מיידית או שיהיה לאן להפנות את השואלים.. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  9. שלוםלכם, אחרי הרבה זמן קיבלתי סוף סוף את ה- Dell 2007fp. הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי ב הושאים הבאים: 1. הכתב מאד קטן ואני לא מצליח לשנות את כל הכתב בווינדוס בלי שהכל מתעוות. האם יש למישהו מושג איך להגדיל את כל הכתב כולל שורת משימות בלי תופעות לוואי. 2. האם צריך לעשות כיול למסך ואם כן איך עושים זאת. הערה: אני מכיר את האופציה של שינוי DPI תודה מראש, אמיר

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. חברים שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מעוניין במסך LCD. עברתי על המדריך )המצויין (לבחירת ה LCD והבנתי שבשביל הצרכים שלי )פוטושופ, אינטרנט, אופיס , וקצת משחקים( אני זקוק למסך 19 אינץ' עם פאנל VA/IPS חפשתי הרבה דגמים בזאפ ומצאתי רק TN+f . אני אשמח לשמוע הצעות והמלצות למסכים מומלצים. כמו כן האם אתם ממליצים לחפש את המסך המומלץ ברכישות פומביות או באתרי מכירה למינהם? תודה! דב.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  11. שלום , החלטתי לקנות מסך LCD חדש ומכיוון שאיני מבין במסכים אלו , רציתי שתמליצו לי על מסכים... איזה חברה ? איזה אינץ' ? האם יש בין 17' ל-19' הבדל משמעותי בצפיה ובסכום כסף? מה איזה דגם ? מסך עד 1400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by Ac1D,

שלום לכם, לאחר התייעצות עם מספר אנשים צימצמתי את שלושת הבחירות האחרונות שלי ל-931C/BF, וה-960BF. הבנתי מה זה Pivot וכנראה שלא אשתמש בזה, אני פשוט אוהב את העיצוב שלו[צבע לבן שלג]. קראתי קצת בנושא, ובחלק מדיוני הפורום כאן, והבנתי שמסכי ה-LCD לא הגיעו ל-100% שלמות, אם כבר, הם לא ממש קרובים לזה. ישנם הרבה בעיות במסכי ה-LCD, ובכל זאת, אני מעוניין לרכוש אחד, כי מול החסרונות עומדים היתרונות של צריכת החשמל הנמוכה, והקרינה הנמוכה. מהי דעתכם?, איזה מסך עליי לרכוש, אם התקציב שלי לא עולה על 1500[ומומלץ כמה שפחות], ושימושיי העיקריים היא גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים, ופה ושם איזה משחק? יונתן.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by itayshar,

המסך הנפלא הזה שהרבה אנשים מבקשים ממני תמונות , הרבה מתעניינים לגביו (גם אני) ורוצים לקנות אותו אבל רוצים לראות תמונות, אז הנה מצאתי לכם תמונות שתוכלו להתרשם: http://forums.whirlpool.net.au/index.cfm?a=wiki&tag=Chimei%20221D%20Pictures תהנו

• 52 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. בקרוב אקבל ביבוא אישי אקסבוקס 360 עלית ופיסי3 אשמח עם תמליצו לי על מסך 22 טוב ובמחיר שלא יעלה על 2000 שח ושייתן מענה חיובי להפעלת המכשירים אשמח על חוות הדעת והעזרה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  15. אני צריך המלצות למסך LCD 19' שיחובר למחשב שמיועד למשחקים (FPS בין היתר) וגם מן הסתם לקריאה נוחה באינטרנט ושימוש יומיומי. עד כמה שאני מבין ה Viewsonic VP930 הוא הבחירה הכי טובה ב 1800 ש"ח בערך, אבל אני אזדקק גם להמלצה על מסך שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח (וגם לאישור לגבי ה ViewSonic VP930b) . אני עכשיו משתמש במסך של view sonic מדגם VG712b 17' (פאנל TN?) ( http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712b.htm ) שמהירות התגובה שלו (לפחות לפי מה שהם רשמו) היא 12ms, ועד שקראתי פה על מריחות לא שמתי לב לתופעה הזאת במסך (ואני עדיין לא יודע איך היא אמורה להראות) כך שאם מהירות התגובה לא פחות טובה ממה שיש לי עכשיו זה אמור להספיק. כמו כן, הגדרות אחרות במסך כמו ניגודיות של 1:50…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by zaphod,

אהלן שבוע שעבר רכשתי את ה DELL 2007 WFP עד היום טפו טפו הכל היה בסדר. אין פיקסלים רעים התמונה מעולה והצבעים טובים. רק היום פתחתי את ה photoshop כשהתוכנה נפתחה, והיה רק השטח האפור ללא מסמך פתוח ראיתי שהמסך מרצד. זה לא קורה בזמן סרט, ולא בזמן עבודה על דברים עם רקע לבן - רק שם. עוד פרטים - המסך מחובר דרך DVI לכרטיס מסך (שבמקביל מחובר גם ל 17 נוסף שיושב לי דרך החיבור האנלוגי). כרטיס המסך לא חלש - radeon 9600 pro עם 256 מגה. אני יודע שיש יותר חזקים בשוק אבל זה כרטיס סביר ביותר. כשאני מנסה לבדוק את ה Screen reprash rate אני מקבל (אם מסמנים את ה checkbox אפשר לראות רק את המודים האפשריים) אני מקבל רק 60 הרץ. מה אפשר לעשות כדי לשפר את זה ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. איזה מסך פגזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עכשיו יש לי כמה שאלות.... קודם כל מה הכיוון ההכי טוב? כאילו בבהירות ובכל הדשברים האלה מישו יכול לתת לי המלצה לכמה מספרים ושאלה אחרת היא איך אני בודק איזה פאנל קיבלתי.... ואיך אני יכול לבדוק אם יש לי רידודים או כל מיני חרטות כאלה? אההה וקיבלתי איתו איזה דיסק.... מה אני אמור לעשות איתו?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. Started by Nitzan88,

כל פעם בערב יש לי הבהובים רציתי לבדוק אם הבעייה במסך העברתי תמסך למחשב אחר משום מה המסך לא היבהב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ראיתי מסכים הנושאים את השם Primeview על הנייר נתונים "יפים" : 170/170 16.7M 8MS מה דעת מומחי הפורום ?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  20. שלום רב, לצערי אחרי שהספק משך אותי חודש אני חושש שאני לא יקבל את הDELL 2007 FP שלי . בגלל שאני חייב מסך ונשבר לי לחכות, אני מבקש את עזרתכם בלבחור אחד. התקציב הוא עד 2300 (המחיר של ה2007 FP). המועמדים: Dell 22" LCD E228WFP שנמכר ב1700 ש"ח במגה CHIMEI 221d 22 שנמכר בKSP ב1390 ש"ח יש חנות אחרת חוץ מKSP שמוכרת אותו? Samsung 226BW 22 אשר מחירו התחלתי הוא כ2000 ש"ח. יש ביותר זול? אני מודע לכך שהמסכים לא משתווים לאיכות של ה2007FP (שאני לא הולך לקבל) ושהפנל הוא TN הנחות. אם מישהו יודע איפה בצפון ניתן לרכוש את ה2007FO במחיר סביר עד 2400 אשמח לשמוע, לפנדה אין במלאי ולא יהייה בקרוב. שימושו של המסך: הם אינטרנט, אופיס וקצת גראפיקה לא משהו שמחייב מסך CRT טוב. תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום למומחים, אני רוכש מחשב חדש ואני זקוק להמלצה למסך (למטרות משחקים, עבודה וגלישה באינטרנט) 19 אינץ'. מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. המחיר בשוק הוא 2500 בערך,אז אולי נתארגן כמה אנשים ונקנה אותו. הנה פרטים עליו: Dell 2007FP (*) has a 20 inch 16 ms S-IPS panel. קישור למסך: http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-02&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by johnnymta,

לעבודה ממושכת מול המחשב (תכנות, עריכת אודיו, גלישה באינטרנט, ...) ולמשחקים. לא לסרטים. מעדיף כמה שיוותר זול, אבל לא איכפת לי להשקיע טיפה יותר אם תביאו טענות שמוכיחות שזה שווה את זה...

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  24. שלום, יש לי המחשב הבא: לוח אם 754PIN MSI K8MM3-V AMD ומעבד AMD סמפרון 2800+ המחשב משמש לעבודה משרדית ואינטרנט בלבד. אני מחפש מסך 19'' לשימושים האלו במחיר 1200-1400 ש"ח אשמח לקבל המלצות למסך מומלץ

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  25. עדכון מהאתר שלהם למי שלא ראה: מעולה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים