מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בחדר טלויזיה LCD 32" של גרונדיג.. החלטתי לחבר אליה את המחשב עד שאני אקנה מסך נורמלי למחשב. הבעיה היא שרואים קטן נורא נורא, והתמונה לא חדה והצבעים גם לא.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות וזה רק נראה יותר מכוער, אז בנתיים אני על 1280X960 צריך להתקין דרייבר או משהו כזה? איך אפשר לראות פה טוב? אגב, המסך תומך ברזולוציית HD 1080
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך Dell 2007FP איך מגדירים במחשב שהוא יזהה אוטומטית באיזה מצב המסך נמצא? כלומר אם אני מסובב את המסך ב-90 מעלות אז שהמחשב ישנה אוטומטית את הרזולוציה, במקום שאני כל פעם אצטרך להיכנס להגדרות הכרטיס מסך וישנה שם. דרך אגב יש לי כרטיס מסך GF FX5500. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי דיל טוב למסך LCD דגם FUJICOM LC3201 זה LCD 32 במחיר של 3000 כולל הובלה מה אתם אומרים מישתלם???? ועם זה מסך טוב?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19" לבית בתקציב זול ( עד 1200 ש"ח) ולכן קראתי הרבה מאוד בפורום זה, אך זה רק נתן לי שאלות. ממליצים פה רבות על מסך זירוקס ודומיו שהם לא בעלי פנל tn. מצד שני ראיתי שמישהו כתב על המסך של סוני שכאשר הוא רואה סרטים ב-dvdrip אזי בגלל שהאיכות תצוגה כל כך טובה, יש לו בעיה והוא רואה את הריבועים של הקידוד. אני מחפש מסך לאינטרנט, אופיס, תיכנות, וסרטים. (לא משחקים) ולכן חשבתי להתאמץ לקנות מסך משודרג בשביל טקסט באינטרנט, אך אני חושש מצפייה בסרטים במסך. מה אתם אומרים? תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הזמנתי את המסך מ IQPC אני שבוע הבא אלך להביא אותו.. אני רק רוצה לדעת מה לבדוק ישר בחנות מה לדרוש בקשר לתקינות ואיך לבדוק את זה.. אם זה פיקסלים מתים..האם לבקש שיבדקו ישר בחנות..על איזה דברים להסתכל ואיך אני בודק שזה באמת קיים אם זה ה REV 4 (מה זה גם?) ופאנל S-IPV בקיצור מה הדברים שאני צריך לוודא לפני שאני משלם ויוצא עם המסך הביתה? אה ואם אפשר את הלינק של מאמר שקראתי פה בעל שני חלקים על מסכים LCD לא יודע למה אני לא מוצא אותו.. ותודה רבה לכולם פה ולכתובים של המאמר הזה תמשיכו ככה..
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך 2007FP לפני שבוע. אני חייב לציין שהמסך נראה טוב מבחינה עיצוב (לפחות לטעמי) אבל אני לא חושב שהוא מאד מיוחד בהשוואה למסכים אחרים אפילו הפשוטים. נכון אולי אני לא מבין יותר מידי אבל בסוף זה כמו יין אתה יכול להיות אנין טעם ולהבחין שיין אחד יש לו ארומה ברורה ואחר האפיצות מדהימה אבל בסוף השאלה הכי חשובה הוא טעים או לא. כנ"ל לגבי מסך בסוף צריך להסתכל בו ואם רואים טוב אז סבבה ואני חייב לציין שציפיתי ליותר, קצת התאכזבתי. 1. הרזולוציה מאד גדולה מידי ביחס לשטח המסך, יש לזה יתרונות אבל בעבודה שוטפת זה חיסרון כי האייקונים קטנים והכתב קטן בנוסף גם כל הלחצנים בתוכנות השונות מאד קטנים,כמובן כל ניסיון לשנות זאת מייד גורם לעיוותים (בין אם בעזרת DPI או הגדלת הפונטים). 2. החדות…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הי, מחפשת מסך LCD ''19, שימושים עיקריים: קריאת טקסטים, תכנות, אינטרנט (עבודה די ממושכת מול המחשב) וקצת סרטים וטלויזיה. (אם אפשר מחנויות באיזור חיפה) תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מסךLCD של חברת LG דגם L1953TR המסך רואים מעולה, כייף לקרא בו ו משחקים עובדים בוא ברמה סבירה... סבירה זאת אומרת שלדוגמא BF2.. או סימלטור.. טסתי על מסוק ואז את השמים שרואים דרך הפרופלור רואים מהבההב.. מרצד או לא ידוע איך קוראים לזה אבל בצבע ובצורה לא טובה. כמו כן גם אם מסתכלים על השמש או בכלל אם מזיזים את העכבר מהר אז יש תישטוש... המסך הוא בעל 2MS וקצת לא הגיוני שזה מרצד במשחקים ...(יש גם קצת בסרטים אבל לא יכול לבחון את זה מול משהו שכן רואים טוב, לדוגמא במשחקים רואים הכל חלק חוץ מהפרופלור שיוצר ריצוד) השאלה היא האם זה מסך, אולי כרטיס מסך..(פאליט סופר 7600 גיפורס) .. דיברתי עם חבר שיש לחנות מחשבים הוא אומר שמבדיקה עם יבואן LG הוא הבין שזו סידרה דפוקה.. מה דעת…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לאחר סקר מעמיק החלטתי מהמלצות הרבות פה ללכת לכיוון של lenovo l192p עם פאנל mva. שימושים עיקריים: תיכנות, גלישה וכד' (פונקציית הפיוט באה פה לעזרה...) ובשעות הפנאי המממון סרטים וסדרות (צופה בסדרות אך ורק מהמחשב) באותו תקציב אך ללא פאנל mva ראיתי גם את ההמלצות/דחיות של: 221D 22'' CHIMEI. המסך יהייה מחובר באופן קבוע לנייד עם כבל DVI ולו כרטיס מסך GEFORCE GO 6200 עם 128 מגה. ומערכת הפעלה UBUNTU 7.04 האם הכרטיס חזק מספיק בשביל להחזיק רזולוציה טבעית למסך 21? הדילמה היא החלוקה הלא הגיונית בין טקסט לסרטים (ללא משחקים), האם למישהו יש ניסיון בעבודת תיכנות מטישה על מסך 21 רחב (פתיחת שניי חלונות אחד ליד השני יכול להיות פתרון מעניין...) בתודה מראש על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD ב800 שקל. השימושים שלו יהיה לאינטרנט. אולי קצת סרטים... אני לא צריך מסך ממש ממש טוב... אלה משהו "מינימלי" או "נחמד". אני גר בצפון אז אם אפשר להביא לי המלצות מחנויות שיש להם סניף פה קרוב. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני יודע שבדך כלל לא מדובר כאן על מסכים חוץ מ DELL המטורף ו VS השאלה שלי היא האם קיים מסך של HP אשר מגיע לרמתם של2007 DELL או VS VP930 פשוט יש לי זיכויי מאוד גדול מהם אולי שווה לנצלו על מסך { מחיר המסך צריך לנוע בסביבות ה DELL } תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב (אולי עוד חודש וחצי אולי קצת יותר) כרגע אני משתמש בCRT ישן אחרי שנתתי תמסך במפרט לאחי עכשיו מאוד יכול להיות שאני יוכל להשיג מסך פיליפס ביותר זול מהמחירים בחנויות אבל אני לא יודע תאיכות שלהם ואין לי מושג בדגמים שלהם כניראה בגלל שהם לא נפוצים בארץ לא מדברים הליהם הרבה אני אחרי הרבה יתלבטויות חושב על LCD 19 שמתאים למשחקים \סרטונים וסרטים\וטקסט התקציב לא הוחלט כרגע בקיצור יש המלצות -ואני יודע שזה עדיין מוקדם אבל אני כבר רוצה להתחיל לבדוק כי מסך FLATRON 775FT משנת 2000 לא בדיוק עושה תעבודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המשחק הוא warrock ואין בהגדרות את הרזולוציה של מסך רחב 1440-900 מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ? כי לפעמים המסך נהיה שחור לשניה וחוזר כרגיל וזה לפעמים מציק לא הצלחתי למצוא פיתרון בנתיים נשמח לעזרה מכם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את ה-DELL 2007FP וסיימתי להתקין הכל. מקווה שיהיה לי זמן בקרוב לסקירה מקצועית למחצה (כי אין לי מכייל). נקנה מ-IQPC וכפי שהובטח - REV04, פאנל IPS... ללא פיקסלים מתים כלל בקשות ספציפיות אפשר להשאיר פה בינתיים. עדכון זריז: 1. איכות טקסט מפתיעה מאוד לטובה ביחס לכל מסך אחר שעברתי - בזכות ה-dot pitch הקטן. עדיין לא ברמה של CRT איכותי אבל הכי טובה שראיתי עד היום במסכי LCD מכל הדגמים והגדלים [פירוט בעמוד 3]. 2. מאותה סיבה בדיוק - הפונטים והטקסט מאוד קטנים ביחס למסכי LCD אחרים. עדיין, גם פונטים קטנים מאוד (גודל 6) נראים טוב. 3. אחידות תמונה מצויינת - הבדל שמיים וארץ לעומת מסכי TN. כדי להתחיל לראות הבדלי גוונים בין צידי המסך צריך להסתכל מזוית של יותר…
-
- 83 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
מפרט טכני: יצרן: PROVIEW מסך: 19" אינטש סוג: מסך רחב 16:9 רזולוציה מקסימלית: 1440X900 צבעים: 16.2 מיליון זמן תגובה: 5ms בהירות: 300cd/m² ניגודיות: 800:1 גודל נקודה: 0.285mm
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי חבר שלי קנה מסך 22" אני מחפש תוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים שאני יוכל לבדוק אצלו יש תוכנה מומלצת אשמח לקבל הפניה להורדה תודה
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אודה על קבלת הרזולוציה המתאימה ביותר למסך זה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
היי , אז ככה זכיתי במכרז , למי ששואל במחיר 1563 ש"ח , אחריות ל 3 שנים. אני יודע שהמסך איכותי בעל פאנל P-MVA . שמעתי ברשת שהוא סובל ממריחות במשחקים . השאלה שלי עד כמה יש מריחות והאם זה בא לידי ביטוי בכול משחק ? בנוסף , האם הוא מגיע מכוייל ברמה נורמלית והאם כיול מדוייק שלו ישפר את עניין המריחות , אני לא גיימר מוטרף אבל סתאם רוצה לדעת . (מקסימום C&C3 או BF2) ולגבי האתר , מישהו קנה מהם ? איך השירות שלהם ? ופשוט כרגע מופיע באתר שלהם בסטטוס בטיפול , יש מצב שלא יאשרו לי את הזכייה ? כול מידע או עצה נוספת יתקבל בברכה תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך BENQ FP93GX ובסרטים האיכות לא טובה למרות שזה דיוידי ריפ פשוט רואים ריבועים קטנים וזה ממש מתסכל נסיתי לשנות דברים בהגדרות של המסך ושל הכרטיס מסך ולא השתפר כלום (יש לי רדון 9250) כרטיס ישן אבל אמורים לראות טוב... יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשפר את התמונה בסרטים? אולי משהו בהגדרות כרטיס מסך....... תעזרו לי בבקשה כי זה ממש משגע אותי תודה
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של 19 אינץ' של LG , דגם L 1953, מאוד מרוצה ממנו. פתחתי אותו בהתלהבות לראות ולעבוד איתו כבר מיד, וכמובן כמו תמיד אני קוראת את האחריות והתפריט שלו. להפתעתי, גילתי סעיף תחת הכותרת "הוראות שימוש" שכתוב: * יש לבצע פתיחה ראשונית של האריזה והתקנת של המוצר ע"י נציג מוסמך של קבוצת ח.י. ואז יש כותרת נוספת של "הוראות בטיחות" ובו יש תת סעיף שאומר : *יש להתקין את המוצר בהתאם להוראות ההתקנה המצורפות אליו, לאחר קריאת הוראות השימוש. זה ממש לא נראה לי הגיוני שכל מסך שנמכר של LG יותקן ע"י טכנאי. אז... להתקין ולחבר ושלום על ישראל? או לחכות לטכנאי באמת? מה צריך לעשות?? אשמח לתשובה, מורן
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
איזה פאנל הוא? Dell E228WFP . האם הוא מומלץ? בטוח יש פה איזשהו קאץ' לא? השימושים הם אך ורק קריאת טקסטים ועבודה עם תוכמות שמראות גרפים של הבורסה.. שום סרטים ומשחקים. האם הוא טוב למטרות אלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, בגלל הבורות שלי במסכי מחשב רציתי שתמליצו לי על מסך בגדלים של 20-22 אינטש, אשר ישמש אותי רק למשחקים! (מסך בלי קורנה או GHOSTING או כל באג או ארטיפק אחר) האם מסכי TN עדיפים עבור אנשים שהשימוש העיקרי הוא משחקי מחשב? אשמח לקבל המלצה על 2 דגמים טובים אחד יקר והשני זול (סקלת מחירים בסביבות 1500-2300 שקל)
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך מחשב בגודל של 20-24 אינץ שישמש כמסך מחשב וכמסך טלוויזיה. שימושי המחשב: אינטרנט קצת משחקים ודי הרבה סרטים. טלוויזיה : הבית מחובר ליס, הבעיה היא שבחדר בו יהיה המסך אין ממיר רגיל של יס אלא את "העינית " (מראה מה שיש בממיר בסלון) את העיינית מחברים בעזרת RF. האם יש פיתרון כלשהו למצב הלא אופטימלי הזה ? ואיזה מסכים טובים לשימושים שהצגתי. התקציב לא ברור עדיין בסביבות ה-2500 , אך יהיה אפשר אולי לגלוש אם ההשקעה תשתלם. תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את דעתכם המקצועית. חבר הציע לי לקנות את המסך הבא: L206WTQ-BF בסביבות 1600 ש"ח קראתי כאן בפורום ואני מבין שיש לו פאנל TN ( תקנו אותי אם אני טועה ) ושזה לא הכי טוב. המסך הוא בעיקר למשחקים.... מה דעתכם ? והאם בתקציב הזה אתם ממליצים על מסך אחר ? תודה מראש מנו
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-