עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לא משנה, הצלחתי!

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  2. Started by shlomolol,

שלום, לאחר התלבטויות רבות קניתי את הסמסונג המדובר. התרשמות ראשונית: קודם כל הדברים נכתבים עם הסתייגות זהירה כי מדובר בשימוש של מס' ימים. המסך הקודם שלי היה CRT 17 אינצ', וזה שינוי משמעותי. כך שצריך לקחת בחשבון תקופת הסתגלות מסוימת. כמו כן אני לא מומחה למסכים, אני יוזר פשוט שכותב מה שהוא מרגיש. ככה...ראשית, בהשוואה ל CRT: המסך קודם כל ענק... אבל זה לא חכמה. ב CRT התחושה היתה יותר חלקה ושלמה, כאילו הפיקסלים יותר השתלבו זה בזה, כמו כן זויות הצפיה היו מושלמות. הצבעים יותר אמיתיים, במיוחד צבעים בהירים: תכלת בהיר, סגול בהיר... וכו'. אין מה לעשות - מבחינת צפיה נטו CRT עדיין נותן יותר לדעתי. ולמסך עצמו: בT220P התמונה חדה מאוד, זויות הצפיה יותר טובות מהנייד הישן שלי אבל עדיין מוג…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by hardgore1,

הי, שימוש: בסיסי. אינטרנט, יו טיוב.. אבל יכול להגיע לשימוש של שעות ברצף.. אז שיהיה חד, שלא יכאב / יזיק לעיניים. מתלבט בסוג הפנאל. tn / ips. שמים לב להבדל בינהם? גודל: מה הסטנדרט היום? 23-24? סוג חיבור: יש הבדל בין vga ל dvi? תקציב: כרגע עוד לא יודע. בוא נראה כמה דגמים.. -יש מקום שאני יכול לראות כמה מסכים, בתנאים האופטימליים שלהם? (רזולוציה, צבעים) אם מישהו פה מוכר יד 2 אשמח גם לשמוע הצעות.. תודה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by itay145,

שלום, אחרי התלבטויות רבות רכשתי בסוף את הDELL U23 . רציתי לדעת איך אני מכוון אותו לאפשרויות הכי טובות על מנת להפיק ממנו את המירב . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by NETANELKOREN,

שלום. יש לי שאלה ככול שמספר מהירות התגובה יותר נמוך (2 MS)אז האם זה טוב מזמן מהירות גבוה(12 MS). ומה זה מהירות תגובה (MS) ומה זה עושה למסך.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by maorbe,

אני קונה מksp 1) ?730BF 17'' LCD 4ms DVI? סמסונג 2) ?VX724 17'' LCD 3ms DVI? וויוסוניק 3) ?730b 17'' LCD 8ms DVI? סמסונג כמובן ההבדלים הם בזמן תגובה ולשני הסמסונג ניגודיות של 600:1 לעומת הוויוסוניק שהוא 500:1 המחיר כאן לא משנה שלושתם באותו סדר גודל אז על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ZXY1,

מבחינת איכות וביצועים מה יותר טוב "19 או "20 או "22 ? איזה מסכים טובים יותר למשחקים אינטרנט וכ"ו רחב או צר? ואל איזה דגמים של מסכים אתם ממליצים? תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by AngelofDeath,

אני מחפש מסך מחשב כמה שיותר טוב בתקציב הזה. חשבתי על LG 22M35A מאייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13615 רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בינו לבין זה למשל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12321 אני מחפש מסך שמיועד בעיקר לקריאה וקצת גיימינג. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. אני מתלבט בין שני המסכים האלו מהם ההבדלים בין המסכים? אני יודע שה-2208 שייך לסדרת ה- ultra sharp מה זה אומר ? כמו כן יחס הניגודיות של ה-2208 הוא 1:1000, האם הוא סטטי או דינאמי ? האם שווה להשקיע (200- 250 ש"ח) בשביל ה-2208 ? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. לכל האנשים ה"רגילים" פה שמחפשים מסך נחמד (מאוד) בתקציב לא קטלני אני מקווה שאצליח לכתוב את זה כמו שצריך .. הנה תמונה או שתיים: הנה קישור לסיקור שכתבתי בפורמט PDF : http://rapidshare.com/files/27727965/Samsung_226BW_review.pdf.html תגובות יתקבלו בברכה! [attachment deleted by admin]

• 60 תגובות
    • 11.6k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מסך מחשב. השימוש שלי הוא בסיסי: שימושי office, אינטרנט, מעט וידאו, ללא משחקים כלל. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אבל אני מעדיף לא להגיע לתקרה אם אין צורך ויש דגם זול מומלץ. מעדיף - 22-24 אינטצ'. וגם - אשמח להמלצות לדגם מסך מעוצב. (אם מישהו מכיר מסך לבן מוצלח אשמח) תודה על העזרה !!! אליק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eli20,

הציעו לי בחנות מסך lcd aoc 17" דגם lm728 , האם זה מסך טוב? הוא 8 ms

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום רב לכם... לא ידעתי איפה לפרסם הודעה כזאת...בכל מקרה אני מעוניין לקנות טלויזיה 32" שתשמש אותי כטלויזיה רגילה ולא כמסך מחשב...הקטע שאני רוצה לחבר אותה למחשב ישירות על מנת לראות סרטים שבמחשב במסך הטלויזה שיהיה תלוי על הקיר מול המיטה... יש המלצות? ללכת על מותג או על חברת מדבקה? כמו HISENSE DANTEX וכו....? אני מעוניין כמובן לראות ב 720P רוב הזמן תקציב 2000שח גג. תודה לכל העונה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by PunkiD,

כרגע יש לי מסך 20 אינץ' שהוא אינו FULL HD, משהו של סמסונג. חשבתי להזמין את U2515H מחו"ל כי הבנתי שהוא מסך די טוב, גם למשחקים וכל השאר. איך המסך הזה בגדול? הוא איכותי? ואם יש לי אפשרות ללכת על 4K זה יהיה עדיף? כי אולי אם כבר קונים מסך אז ללכת על הרזולוציה הכי טובה שיש היום? האם יש הבדל דרמטי בגודל בין 20 לבין 25? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Hender75,

צריך המלצות למסך 22-24 עד 1100 ש"ח מטרת המסך הוא סרטים בעיקר (hd וגם רגיל) וגם למשחקים כמובן.. את הסרטים אני רואה במרחק של 1.5 מ' בערך אז לשיקולכם.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  16. היי קיבלתי הצעה על המסך MAG LCD 19" Wide BP919W ב-899 ש"ח (+39 ש"ח הובלה) לא הצלחתי למצוא מידע עליו מאתרים ישראלים. אני מחפש מסך לאדם מבוגר שלא משחק משחקי מחשב (שימוש סטנדרטי + קצת סרטים) מישהו מכיר או יכול להגיד אם הנתונים כאן מספיק טובים: נתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD WIDE משקל: 4.5 ק"ג גובה: 37.1 ס"מ רוחב: 45.7 ס"מ עומק: 21 ס"מ צבע: כסוף נתוני המסך זמן תגובה: 4 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.285 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 3000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~82 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 160 מעלות כניסות יציאות VGA: כניסה DVI: כניסה מספר חיבורי DVI: 1 כניסות D-Sub: כלול תקן ב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by moshen1169,

1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג ?P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה

18. מה אתם אומרים על dell 2007wfp? (תקציב של1500-2000) למשחקים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ngel,

היי, אני מתכנת כבד, עובד המון עם טקטס, מפצל המון מסכים עושה המון דברים במקביל ואוהב להגדיל את הטקסט לפונט ענק כשאני מתכנת ופונט קטנטן כשאני מחפש משהו ספציפי. מסך קעור הוא פיצר שהייתי רוצה, אני עובד מהבית ומבקרים אותי אנשים חשובים, ככה שפוזה של מסך זה גם משהו שצריך. כיום אני עובד עם מסך 21 אינץ של סמסונג שמתחיל להבהב (ישן מאוד). אני גם עובד רק עם לפטופ ומחליף מחשב כל שנה עגולה, מחבר המון לHDMI ומנתק, ראיתי סיקורים ביוטיוב וראיתי מסכי 34 אינץ קעור ורחב מאוד שנוח מספיק לעבודה עם שלושה תוכנות במקביל, מאוד אהבתי. תג מחיר של עד 3000 שקל, הבנתי שיש חיבור חדש מחליף אמין יותר להוצאות מרובות? אני יכול לקנות מסך בגודל כזה מאמזון וכדומה?…

• 9 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. ראיתי שה2253BW החדש של סמסונג תומך ב 1:1 pixel mapping. מה זה נותן אם אני לא רואה טלויזיה במחשב. משתמש בויסטה, תמונות, משחקים, טקטסים, אינטרנט ורואה סרטים. האם זה משנה משהו לגבי הצגת התמונות שצילמתי בדיגיטלית? ראיתי שכשאני פותח תמונות ב226BW מהדיגיטלית זה משאיר שוליים שחורים בצדדים. כך זה אמור להיות, כלומר אין פה עיוות - לא ? האם יהיה הבדל ב 2253BW?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום התחדשתי לי במסך 2007WFP עכשיו שאני שם מסך שחור אני רואה זליגות אור ומהסתכלות מהצדדים רואים סגול מאוד מעצבן. עכשיו רציתי לדעת אם בכול מסך שקיים גם בפאנל כמו שליS=IPS יש איזושהי זליגת אור ואיך אני יודע אם זה ברמת הנורמל או שזה זליגה חמורה?? והאם בכלל יש אחריות על בעיה כזאת?(קניתי ב-TMS) אשמח לעזרכתם אני בלחץ קצת...

• 173 תגובות
    • 19.5k צפיות
  22. Started by שקד12,

אני רוצה לקנות מסך טוב, בגודל של 21-24 אינץ . המסך אמור לשמש אותי לעבודות תכנות, קריאה באינטרנט ולצפייה בסרטים.. התקציב שלי הוא סביב ה1000 שקל למישהו יש המלצה?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  23. בעקבות הדיון הקודם שפתחתי מחפש כמה הצעות לגבי מסך חדש שיתלווה כנראה לgtx 1080 (אלא אם כן תהיה הצעה מעניינת מamd בחודש הקרוב) מחפש מסך 2k, כמובן עדיפות לפאנל IPS וקצב רענון גבוה (90hz+). עדיפות להזמין מהארץ, לא ממש משנה מאיפה. תקציב סביבות 3000 בלי להגזים אם יש חריגה. כרגע אני מסתכל על ה Dell S2716DG, שמצד אחד הוא עם G SYNC ורענון של 144HZ ומצד שני הוא בכל זאת פאנל TN. בנוסף מסתכל גם על הMG279Q שהוא טיפה יותר יקר, עם FreeSync אבל פאנל IPS. הצעות מישהו?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by orlupo,

אני מחפש מסך LCD בסביבות ה-2000 ש"ח שישמש אותי גם לעריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. הבנתי שמסך PVA לא הכי יתאים לי ומצד שני מסך IPS יקר מאוד. שמתי עין כרגע על ה-LG 204WT. ראיתי שיש גם את ה-CMV 221D ואת ה-Samsung 226BW. איזה מסך מבין השלושה הוא המומלץ ביותר? האם יש מסך אחר מומלץ? בתודה מראש, אור.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אז זה מה שמופיע ויותר מאשמח לעזרה http://www.up2me.co.il/images/27804657.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.