עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by p1nHas,

ברשותי AMD 64 X2 dual core 5000+ וכרטיס מסך 8800GT . עד היום הייתי מחובר למסך 32 אינץ' רזולוצייה 1366x768 . כעת עליי לקנות מסך חדש , האם משחקים\סרטים יסחבו במסך LCD חדש ברזלוצייה של 1920x1080 ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by vgsign,

אופציה א': LG e2240t - ב630 ש"ח אופציה ב': SUMSUNG 2333T - ב770 ש"ח ראיתי כאן המון המלצות על ה2333t אבל כיוון שאני קצת קצר במזומנים אשמח לשמוע את דעתכם לגבי ההפרש במחיר. - השימוש העיקרי במסך הוא לאינטרנט והמשני הוא סרטים ומשחקים.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  3. Started by eliko78,

אני כנראה הולך השבוע לסגור על מחשב חשבתי לקחת U2311 וGTX 470 לא כדאי לי ללכת על המסך הזה במקום ה DELL לקנות משקפיים ולהנות מהפונקציה של ה 3D? המסך תומך ב 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4109&CatCode= איך המחיר ל 3D?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by liran2003,

היי, אחותי חיברה יותר מדי דברים בשקע חשמל אחד, ביניהם המסך lg, בן כ-5 שנים. בעקבות העומס הפקק קפץ. מאז המסך הפסיק לפעול (נורת standby לא נדלקת). ניסיתי להחליף כבל - לא עזר. האם המסך גמור? או שיש איזה פיוז שאפשר להחליף?

5. Started by ackohen,

שלום, לא מזמן רכשתי מסך דל u2311, ואני מאד מרוצה ממנו. אבל... בפינה השמאלית למטה של המסך - כאשר המסך חשוך (לא כבוי) רואים בצורה מאד ברורה גוונים של אפור / לבן. כלומר בהשוואה לשאר המסך זה מאד בולט ולא נראה שחור בכלל. כאשר המסך מראה צבעים אי אפשר להבחין להבדלים בפינה. האם זה תקלה ידועה? האם זה תקלה? האם יש משהו שאני יכול לעשות בנידון בשביל לסדר את זה? עילה להחלפת מסך באחריות מצד החנות? תודה

6. שלום, יש לי שאלה. אני צריך מסך מחשב שאני יכול לחבר אליו 2 מחשבים שונים עם חיבור HDMI. השאלה שלי כזאת האם המסך יכול ע"י כפתור לעבור בין מקורות INPUT שונים? ז"א בין שתי הכניסות ולא ע"י תוכנה? אם כן איזה מסך בגודל 24 אינצ' אתם ממליצים. השימושים הם לא למשחקים ולא לווידיאו אלה לעבודה משרדית עם 2 מחשבים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by snik,

שלום אני מתכוון לקנות מסך סמסונג 2335BX המסך מיועד למשחקים ולסרטים אני מבקש אם משהוא יכול לחוות את דעתו עליו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by benyben,

מהי טכנולוגית TFT? לא ברמה הטכנית (את זה אפשר לגלות בגוגל), אלא מבחינת הצרכן. האם היא עדיפה על ה LED? האם היא מיועדת למסכי מחשב High ENd, או אולי דווקא ההפך (טכנולוגיה ישנה)? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Ronenosh8,

קניתי את ה Dell 2209WA ורשום בהוראות הפעלה שמומלץ להשתמש בשומר מסך כדי לשמור עליו.. אז השאלה שלי היא האם זה באמת חשוב ועל כמה דקות להגדיר שהשומר מסך יהיה? ודבר נוסף - כיבוי והדלקה של המסך יכולים לגרום לו נזק? לבטל את הכיבוי האוטומטי של מסך לאחר X דקות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. הגודל 22 אינץ לפחות. אסור שיהיה פנל TN {חשוב שאפשר לראות בו מכול זווית מבלי שהצבעים ישתנו} {מיועד לגרפיקה של דפוס} שיראה כמה שיותר צבעים {ניגודיות} מחיר לא משנה העיקר שהמסך יהיה איכותי מעל לסטנדרט. בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  11. Started by raiman1,

מי יותר טוב? ועפ"י אילו קטגוריות נמדדים מסכים אלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש חוות דעת על המסך מחשב Dell U2211H LCD המחיר שלו 1000 ש"ח. לגיימינג ושאר ירקות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by psybrain,

אני צריך עזרה בלמצוא מסך מחשב לגיימרים מ 24 אינטש ומעלה בנתונים הכי טובים .. כגון MS 2 וקונטראסט מהגבוהים שיש וכו׳ .. LED כמובן.. תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  14. Started by suprem,

שלום חברים, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג מסך אבל אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אני מחפש מסך 24 אינץ ומאוד רצוי שיהיה בעל רזולוציה של 1920X1200. חשבתי על הU2410 אבל קראתי שיש להמון אנשים בעיות איתו בעיקר עם TINTING ואפילו דל מודעים לעניין ולא נראה שהם עושים משהו בנדון. מה גם שהגירסה הכי חדשה של המסך כפי שהבנתי היא REV A04 שבארץ בקושי אפשר למצוא REV A02, אני לא מוכן לקחת סיכון כשמדובר במסך שעולה כ2500 ש"ח. (חשוב לי לציין שאני לא מעוניין בU2311H, 23 אינץ ו16:9 פשוט לא בא בחשבון). האמת שכרגע אני מתלבט בין לקנות מסך ישן יותר כמו ה2443BW עם רזולוציה של 1920X1200 או להתפשר על דגם חדש יותר כמו הסמסונג BX2450 או הLG W2486L, אבל אני לא בטוח איך הם משתווים מבחינת איכות למרות שכולם בעלי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by maxwell10,

אני מחפש משך לשיומוש משרדי בלבד(אינטרנט ואופיס) 1. האם עדיף לחפש מסך בפורמט 16:10 במקום 16:9? 2. האם עדיף לחפש מסך עם רזולוציה טבעית נמוכה - למשל 1050 לעומת 1080? 3. האם סוג הפאנל ישפיע בשימושים אלו? 4. אילו מהמסכים הבאים יתאים לצרכיי? Philips 225B2CB Dell E2210 Samsung 2494LW Samsung 2263UW Samsung 2243BWX תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by orentz,

שלום לחברי הפורום יש לי שאלה בקשר לחיבור display port יש לי יציאה כזאת במסך ורציתי לדעת מה ההבדל בין החיבור הזה ו hdmi ומה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אשמח להמלצה על מסך בגודל 20" (פורמט רחב) באזור ה 700 ש"ח נתקלתי בשני מסכי ה LG האלו: w2043t w2040t לא הבנתי מה ההבדל בין השניים ועד כמה הוא קריטי? יצא לי להתנסות במסכים של סמסונג ואני ממש מרוצה, אך אני לא מכיר את הדגמים החדשים כ"כ. אגב, האם כדאי להסתפק ב 20"? (המסך מיועד לחדר לא גדול במיוחד ולשימוש ביתי והמרחק ממנו לא יהיה רב). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. איפה אפשר לראות הדגמה/תצוגה של מסך 2209wa ואו U2410 של DELL לפני רכישה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג לאבא הקשיש שלי את מסך המחשב מ-CRT 17. הוא בכלל לא רואה סרטים ובטח שלא משחק ולכן אני חושב שממש אין טעם בקניית מסך רחב. 1. האם בכלל עוד ניתן למצוא מסכים שאינם רחבים? בחיפוש שעשיתי באתרים ממש לא הצלחתי למצוא מסכים כאלה. 2. אני רוצה לקנות לו מסך 19", אבל אם המסך רחב אז הרוחב בא על חשבון הגובה. איזה גודל מסך רחב ייתן גובה כמו של 19" מסך רגיל? (מקווה שהשאלה ברורה) 3. האם הגדלת המסך והרזולוציה בהכרח גם תקטין את הפונטים? גם ככה מתחיל להיות לו קשה לקרוא מהמסך. אשמח לקבל תשובות ואף המלצות למסכים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nadavy11,

היי כיילתי את המסך שלי ואני מחפש דרך לדעת אם הוא באמת בערכים הנכונים של הכיול , אם הבהירות נכונה או הצבעים נכונים ב preset כזה או אחר כי יש כמה שנראים לי נכונים אבל לא יודע מי מהם הוא המדויק . אני מחפש תוכנה או דרך להציג את הנתונים בטבלה , כמו כאן לדוגמא - http://hwzone.co.il/reviews/graphics/20inch/10 הטבלאות הפרבוליות . אשמח אם תוכלי לעזור לי , אני לא בטוח שכאן הוא המקום הנכון לשאול את זה , אשמח אם תפנו אותי למקום מתאים יותר . תודה ושבת שלום נדב .

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by david86,

המלצה למסך מחשב: התקציב למסך:900ש"ח מטרות -גלישה באינטרנט\סרטים\משחקי מחשב לפעמים גודל - 22 אינץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eliko78,

אני רוצה להתחדש ב 2333T מרוצים?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  23. Started by benyben,

שלום. לסרטי FULL HD ולמשחקי מחשב שרצים ברזלוציה של 1920x1080, האם עדיף מסך שגם הוא 1080p, או שאפשר ודווקא כדאי מסך 1920x1200? אני מתלבט בין שני מסכי מחשב - האחד Dell P24H והשני Dell U2410 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  24. Started by גיל נאמן,

שלום א. האם להשאר במסך LCD E2200HD ? ב. האם לעבור לשיטת LED ? בין 2 מסכים G2222HDL או V2220 איזו סדרה חדשה יותר V או G ? בתודה גיל

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  25. Started by eliko78,

יש על המסך הזה כל מיני תגובות ברשת ואני רגע לפני קניית מסך אז מה אתם אומרים יש מריחות או אין?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.