עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב! מבקש עזרה בקניית מסך 19 אינטש ms2

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  2. Started by kobi31,

אני מחפש מסך מקצועי לגרפיקאים, תקציב- 3000 ש"ח כמו כן אני מבקש מעט הסבר איזה פנל כדי שיהיה למסך הזה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by orenweb,

מה המסך "27 המומלץ ביותר לגיימינג קל/בינוני עד 1000 שקל ? המסך מיועד למחשב חדש עבור ילד בן 11 וכנראה יחובר לכרטיס GTX 1650 .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by oren12,

אני מבולבל לגמרי, חשבתי לקחת את הפיליפס שכולם ממליצים אבל אתם מפחידים שאתם אומרים שיש בריחת אור ופיקסלים שרופים. אני לא יכול לסוע כ"כ רחוק כדי לבדוק מסך. אולי יש מסך אמין וטוב שיריץ משחקים וסרטים באיכות גבוהה? אולי 226BW או L226WTQ כמובן שיהיה מסך 20'' - 22''

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. Started by Artemis Entreri,

שלום אני מתלבט אם לקנות את ה chimei 222H או (במחיר יותר זול) את ה-samsung 2243BW לשניהם יש כוונון גובה שזה פיצ'ר חשוב עבורי, אבל אני מודאג מהזווית צפיה ואיכות התמונה בעיקר. היה לי Benq T2200HD ומכרתי אותו בגלל זווית צפיה נוראית (הייתי מזיז מעט את הראש והצבעים היו משתנים בצורה מטורפת) כיום חזרתי למסך 19" LCD של MAG שהוא די ישן (8MS) והזווית בו דווקא סבבה אני חושב שהוא TN אבל הוא הרבה יותר טוב מבחינת זיווית ובהירות מאשר ה-BENQ (אבל יש פיקסלים שרופים..) אשמח להמלצות, תודה !

6. שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב לגיימר מתחיל/בינוני. הפרט האחרון שנשאר להחליט עליו הוא המסך. והשאלה היא בעצם, איזה מסך כדאי לקנות היום שישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות, ושלא אצטער שלא הוצאתי עוד קצת כי הרי מסך לא משדרגים. ההתלבטות בין מסך רגיל כדוגמת LG W2262TQ 21.5" 1:70000 1920x1080 2ms לבין המסך המומלץ של דל - Dell UltraSharp 2209wa או מסך לד- LG Led 22" W2286L 1:2,000,000 1680x1050 2ms Led כול המסכים קרובים בסכום, איזה הכי מומלץ??? תודה , דורון.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  7. Started by איתמר,

אני רוצה מסך שיהיה די טוב בסביבות ה 1000 שקל לא משנה 19 או 17 אינצ'

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  8. Started by freezzer,

מה דעתכם על המסך החדש של חברת W2284F LG http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23775&catid=926

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  9. Started by Lior4543,

חברה אני לא מאמין, עד שהתפנקתי בTMS וקניתי לפני חודשיים מסך Dell 2312HM, הוא התחיל הבוקר לרצד לי, ואני לא מצליח למצוא את הסיבה! עידכנתי דרייבר של הכרטיס מסך, החלפתי כבל DVI, וגם לVGA עם מתאם DVI TO VGA על מנת שיתאים לכרטיס מסך (hd7870xt). לא הפסיק הריצוד, הריצוד רק בצד הימני של המסך, הצד השמאלי חלק, מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום קראתי את ההמלצות לגבי מסכים 22 וראיתי את סמסונג 2243 bw רציתי בבקשה עוד המלצה למסך של סמסונג 22 אינטש.. עד 1500 שח ושישמש גם לטלויזיה. שיהיה איכותי ומומלץ והמון תודה רבה!! ומה ההבדל בינו לבין ה 2253 bw? 2253 אמור להיות טוב יותר??? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  11. פתחתי אותו וחיברתי וווראיתי שיש פיקסל אחד ירוק ...שאלתי עם יש משהו לעשות בנידון ?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  12. Started by itye,

ASUS MW221C או Dell E228WFP כאשר החשש שלי הוא מאסוס בגלל המסך המבריק. האם מישהו ניסה אותו ויודע להגיד עד כמה ההשתקפות מפריעה? אני יודע שהצבע במסך המבריק נראה מאוד "חי" אבל אני לא בטוח שזה הדבר הקריטי. המטרה היא עבודות בפוטושופ ובאוטוקאד. (התקציב הוא עד 1600 ש"ח) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. אשמח לקבל הצעות למסכים כולל הדברים החיוביים בהם והשליליים . אשמח לקבל קצת הסברים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  14. אהלן, ראשית אני אפתח את הפוסט באמירה שכן אני יודע שעבור וידאו מדובר בעולם בפניי עצמו הדורש מסכים איכותיים יותר בתקציב גבוה יותר, וכן אני יודע שדרוש גם מכייל מסך שזה ירכש בלי קשר להמשך, לכן אבקש להתייחס נטו לתנאי החיפוש שלי בפוסט ואני אודה לכם מראש על העזרה :] ועכשיו לענין, אני מחפש מסך 27" בתור שדרוג ל-DELL U2419H החביב שלי, הסיבה היא שאני מרגיש שאני צריך קצת יותר מרחב עבודה על המסך + מעוניין לעלות ברזולוציה, 2K וצפונה, כרגע אני מתלבט מאוד בין מס' מסכים כאשר התנאים שלי הם תקציב סביב ה-2000 ש"ח, אחריות טובה מאוד לפחות כמו של DELL, מנסיוני עם המסך הנוכחי שלי, קיבלתי אותו עם שריטה במסך מהקופסא ובוצעה החלפה באחד חדש בתוך 24 שעות, אני מעוניין ברמה כזו של אחריות שלא…

15. Started by haimvrt,

אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים של היום אבל המסך הוא ישן דגם: sampo alphascan 712 הוא על הגזדרות 1024 על 768 ריענון מסך 85 השאלה שלי היא האם במסך ישן כזה שווה לשחק משחקים של היום האם יהיה הבדל בגרפיקה בין מסך ישן כמו שיש לי למסך חדש?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  16. Started by movr,

יש לי מסך ViewSonic VP171s והמסך התחיל לשחק לי פתאום כל כמה דקות הוא נהיה לבן ואני צריך לסגור את המסך ולהדליק אותו ואז זה מסתדר לכמה דקות מה הבעיה? ומה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by kobi_sion,

מה היתרונות של המסך הנל מול מסכים דומים 24 אינצ של והאם הוא מצדיק את ההפרש במחיר (המסך יקר) ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Instant,

אני מחפש מסך שיהיה מספיק גדול כדי לחבר אליו XBOX וטלויזיה וגם לעבוד עליו במחשב. חשוב שהמסך יהיה נוח לגרפיקאי ולא יעשה בעיות צבעים. 1. האם Asus MT276H LCD יכול לעשות את העבודה? 2. האם יש אופציה בכלל לחבר XBOX ולראות טלויזיה במסך? אם כן איך עושים זאת? תודה, עידו

19. שלום, אני סטודנט ומחפש מסך 22" סביב ה1000-1200 שקל. חיפשתי קצת בזאפ והרבה ובפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית ראיתי שיש את הסמסונג T220 ואת הסמסונג T220P. האם הם מסכים טובים? מה ההבדל ביניהם מה בנוגע ל Viewsonic VX2262WM? אני לא מתכוון לראות סרטים. משחק פה ושם פרו אבולושן וקול אוף דיוטי אבל לא גיימר רציני. אם יש המלצה למסך אני מאוד אשמח. תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. Started by Aviv1525,

אני מעוניין לקנות מסך חדש עבור גיימינג ואני מתקשה למצוא מסך שמכיל את הפיצ'רים שאני מחפש. המחשב שהוא הולך להצטרף עליו יכיל I7 6700K ו107. אני מעוניין במסך 24", QHD עם קצב רענון של 5MS ומטה ותדירות של 144Hz אני מעדיף להישאר במסגרת תקציב של 2000 ש"ח כך שאני מאמין שGSYNC יהיה מחוץ לטווח עבורי, אבל יש בנמצא כמובן שאשמח תוכלו לעזור לי למצוא מסך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by חיימון,

אני יכול לקנות את המסך מסך מחשב HP Pavilion 23xi LED IPS C3Z94AS 23ב-850 ש"ח או Dell U2312HM מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. הוא עדיף על ה DELL 2007WFP ? זה נכון כל הדיבורים על ביצועים מדהימים ?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  23. שלום, האם קיימת בעית התחממות במסך Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110W ?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  24. Started by Reality,

לפני חודש-חודש וחצי קיבלתי מחשב חדש, ועכשיו הגיע תורו של המסך המחיר הוא עד 1000 ש"ח המסך ישמש לצפייה בסרטים באיכות FULL HD ומשחקים ברזולוציות גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.