עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני עובד בספרייה פה ואין הרבה מקום, כרגע יש לי מסך 20 והוא כן נכנס.. מה צריך למדוד? אני רוצה 24 אינץ'

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן. קניתי כבל DisplayPort וחיברתי אותו ממסך Dell 2414 ל- GTX970. הבעיה שאין תמונה. חיברתי כבל HDMI, לאחר שאני מקבל תמונה אני הולך להגדרות כרטיס המסך של NVIDIA ל- Setup multiple displays ואני רואה רק מסך אחד. (לפי המלצה בחיפוש בגוגל אמרו לי לשנות שם מHDMI לDP - אבל אין כזאת אפשרות). עדכון: המסך כן מזהה DP אבל הוא כל הזמן נכנס למצב Power Save. שניה מסך שחור, שניה Power Save וכך הלאה. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Alex_1k,

איך הוא למשחקים וסרטים ? יש לו אופציה של סיבוב ב90 מעלות?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Idanbs,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=255&Pname=DELL הם מוכרים את המסך יחסית בזול.. שלחתי להם אימייל אתמול לגבי המסך איזה גרסא הוא ואיזה פאנל.. עוד לא קיבלתי תשובה אולי הם לא עונים בשבת נראה אם מחר אני אקבל תשובה.. למישהו יש נסיון איתה?

• 80 תגובות
    • 6.5k צפיות
  5. Started by shahard333,

אני מחפש מסך מחשב שיהיה 19" בתקציב של 1.6K, מה שחשוב שיהיה טוב לקריאת טקסטים ומשחקים. לפי מה שהבנתי Viewsonic VP930B הוא אחד המומלצים.... אני מחפש גם מסך טלוויזיה... אני מעדיף שהגודל שלו לא יהיה גדול מ-32, מה שחשוב שיהיה כמה שיותר חיבורים "איכותיים" : ושיהיה לפחות HD READY.תקציב 4K. אני חושב ללכת על Toshiba 32A3500 http://zap.co.il/model.asp?model_id=677190. מה אתם חושבים? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  6. שלום לכולם, היום רכשתי את המסך הנ"ל. ולאחר התקנה מהירה שמתי לב כי יש בו בעיה מסויימת עם השחור בסרטים, והמסך מתקשה לייצר שחור אמיתי, יש הילה מסויימת סביב כל דמות במסך, האם מישהו יודע איך ניתן לפתור בעיה זאת או שזאת בעיה של הפאנל שלא ניתן לפתור?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  7. הייי כולם קניתי viewsonic va 903m ואני די מרוצה ממנו אבל יש לו בעיה אחת שמאוד מאוד מציקה יש במסך כל מיני נקודות שברדיוס של איזה ס"מ -2 מטושטשות בצורה ממש מציקה בהתחלה חשבתי אולי שזה איזה לכלוך או משהו אבל ניסיתי לנקות אותו וזה לא עוזר למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות רק להבהיר ברוב המסך רואים טוב וחד פשוט כמה נקודות די דפוקות שם... בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  8. אני מעוניינת לדעת מה ההבדל בין מסך סמסונג 730B לבין 740B וכמו כן בהזדמנות זו אני מעוניינת לקבל המלצה לגבי מסך LCD עד מחיר 1,500 ש"ח

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by pergola,

איך המסך LCD הזה LG LCD 19 L1970HR ?? השימוש בעיקר למשחקים כבדים אבל גם סרטים וסדרות אבל אני רוצה שיראו בו באיכות ממש טובה זה התפריט שלו LCD 19ואינטש שטוח לחלוטין 2 מילי שניה 1:1600 1280x1024 0.294 מ"מ גודל נקודה 300וcd/m²

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by roi777,

שלום! אני צריך עזרה בקנית מסך בסביבות 19" או יותר תקציב של בערך 600 ש"ח. זה מיועד בעיקר לכתיבה ב WORD וגלישה באינטרנט. האם אפשר למצוא משהוא סביר בתקציב הזה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  11. אני כרגע חשבתי על LG W2353, LG W2453, LG W2286-L ו-LG W2486-L. אני אשתמש בו כמסך למחשב ולפלייסטיישן 3, בעיקר משחקים ואינטרנט. המסך ישמש אותי לעוד כמה שנים טובות.. אם יש מחירים טובים מחו"ל עדיף, אין לי בעיה לקנות ולהביא לארץ. אני יודע של-LG 2453 יש יציאת קול כי אין בו רמקולים, מה עם האחרים? אם יש דגמים נוספים באותו תקציב, אני אשמח להמלצה - אבל שיהיה עם חיבור HDMI + DVI. תודה לכל העוזרים!

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אני מאוד מקווה שה-2209WA הוא לא המסך האחרון עם פאנל, מחיר וגודל נקודה נורמלי...

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  13. היי יש לי בעיה מזה זמן רב עם המסכים של DELL היה ברשותי לפני מספר שנים 2209WA שהחל לרצד אחרי זמן מסויים העפתי אותו וקניתי U2312HM , המסך הזה משהו שאני לא מצליח להבין , אני שעות רבות מול המסך בתנאים של חדר חשוך בדרכ , או גם לפעמים מואר , המצב הוא כזה שאחרי כל השעות הללו על המסך בגיימינג , או בסתם גלישה באינטרנט , אני מרגיש כאבי עניים , מגרנות , כמובן יובש בעניים ( גם יחד עם משקפי GUNNAR שיש לי, מה שמצחיק המשקפיים גורמות לי לעייפות דרסטית , אחרי שימוש ממושך איתם ) והדבר הכי מציק שיש זה = המסך פשוט מוציא אותי מדעתי ( סוג של סטלה , לא ואני לא מעשן חחח ) המסך הזה פסיכי וגורם לי לאי פוקוס אחרי שימוש ממושך במחשב . הורג לי ת'בריאות ! ואחרי שחשדתי במסך החדש , החלפתי במסגרת ה…

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by evy_s,

ראיתי מסך 19" של dell דגם E197fp אצל חבר שלי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479038 קודם כל הסתכלתי עליו כי הוא יפה מבחינה אסתטית , הרצתי קצת משחקים , סרטים , אינטרנט... וראו בו ממש סבבה... לא משהו מטורף אבל לא ראיתי לא מריחות לא בעיה בצבעים... השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה. ויש אותו עכשיו במבצע במגה ב1199 ומקבלים 100 שקל חזרה בתווי קניה למגה = 1099... מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המסך? יש למישהו המצלמה למסך אחר בסביבות ה1000-1200 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  15. שלום. אני רוצה המלצה למסך רחב שיתאים לי: משחק הרבה, רואה לפעמים סרטים וגולש הרבה. גודל: יותר מ 19 אבל לא מוגזם, אני לא משוגע שצריך איזה 27". אני חשבתי על 22. תקציב: לא יודע כל כך, כי בינתים אני רק רוצה הצעות, אבל ממה שראיתי שרוב המסכים בגודל הזה הם בערך 1500 ש"ח, אז משהו בסביבות המחיר הזה. עכשיו לדוגמא המסך הזה DELL E228WFP - זה מה שאני רואה שהרבה לוקחים או שזה דגם אחר ? כי אני רואה יש לו "רק" 5ms וניגודיות 1:700 - זה ממש כלום, לי יש עכשיו LG עם 2ms ו- 1:3000, אז אני ארגיש הבדל כלשהו ? ואיך זה למשל LG L226WTQ 22'' ? לפי הנתונים הוא ממש טוב: 2ms, 1:5000, זווית צפיה רחבה. יש עוד נתונים שבודקים לפיהם ? אשמח לקבל עזרה טל

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by JohnMiz,

צריך המלצה למסך מחשב בגודל בערך 20 אינץ' לצורך גרפיקה ממוצעת לא משהו רציני וסרטים. תקציב 500 - 600 שקל. האם המסך הזה יספיק ? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13572

17. Started by maor5,

שלום! אני רוצה לקנות מסך חדש של LG L1953TR יש לו יציאת DVI עכשיו לי יש כרטיס מסך ישן:geforce fx 5200 ואין שם חיבור של dvi יש דרך כלשהיא לחבר את המסך למחשב?אמרו לי דרך כבל שממיר מ dvi ל יציאה הרגילה האם עם אני ישתמש בכבל זה האיכות תרד לי במסך? מה לעשות? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by mordydd91,

שאני מחבר את המחשב למסך 27 אינץ שלי ... לא רואים את כל המסך באופן מלא.. התמונה ברורה מאד וממש רואים מעולה.. אבל הבעיה היחידה שיש זה שיש מסגרת של מסך לא מנוצל מסביב לתמונה של המחשב (מסךלא מנוצל= מסגרת שחורה בערך ס"מ מסיב לתמונה) רזולצית המסך 1920*1080 כנ"ל גם של המחשב יש כרטיס מסך hd4870 אשמח לקבל תשובה בנושא ומה אפשר לעשות כדי לבטל את הפס השחור כדי שאני ינצל את כל המסך שלי ולא רק חלק ממנו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ה CRT שלי (CTX PR711F) מראה סימני גסיסה ולצערי אחרי 7 שנים בערך אני צריך להחליף אותו... השימושים שלי הם אינטרנט בעיקר אבל גם משחקים פה ושם - בעיקר אסטרטגיה ופעולה. אין צורך שהמסך יתאים לסרטים כי המחשב מחובר גם לטלוויזית LCD אז גם לא כזה קריטי שהוא יהיה 16:9 למרות שזה נחמד. חשבתי על הפיליפס 190P7EG שממליצים עליו פה, הוא יתאים לי לדרישות? יש מסך אחר שלדעתכם מתאים (גם כי הבנתי שהפיליפס בארץ במהדורה די מוגבלת)? תודה

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by nimrod5,

שלום, אני צריך מסך למחשב חדש חשוב לי שיהיה LED FUEL HD ולא יותר מ2ms ולפחות שני יציאות HDMI והמסך שיהיה 24' תקציב עד 1500 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  21. מצורף לינק ובו מספר תמונות. לאור התמונות הללו, האם ניתן לאפיין את תכונות המסך? http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=350&t=504258&p=1&cache=0

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  22. Started by i004i80,

טוב, אז המסך הנכחי שלי (daewoo l957dm) , שאהבתי מאד, התחיל להציג את הbrightness באופן קבוע על מהסך, מה ש"קצת" מפריע להשתמש בו(וכל מנ שניסיתי כדי לפתור לא עזר- אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע). אני מחפש מסך חדש שיחליף אותו. מבחינת שימושים אין משהו מיוחד(סרטים ודומיהם אני רואה בסטרימר ולא במחשב). נראה לי שאני מעדיף להישאר עם 4:3 אבל אולי הגיע הזמן לעבור למסך רחב(לא רואה יך זה עוזר אם לא רואים בזה וידאו). תקציב 700 + - אשמח להמלצות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by original,

האם Dell LCD 22 2209WA ו/או LG W2286L 22'' LED 2ms 1:2000000 תומכים בתוכן שהוא בתלת מימד? אם לא, איזה מסכים כן מאפשרים הצגה של תלת מימד? ובכלל, איך אפשר לדעת אם מסך כלשהו מאפשר הצגה של תלת מימד?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קודם כל מסך מדהים!! וגם יש לי פאנל RT803 . א. איך עושים הגדרות למסך? כולה חיברתי אותו ועדכנתי דרייברים של הכרטיס מסך איך אני יודע מה להגדיר בכלל? האם צריך? ב. יש כאלה בפאנל מספרים 1 2 3 4 וזה מופיע לי על 2 מה זה אומר ומה זה המספרים האלה? ג. איך משנים את התצוגה לתצוגת משחקים/סרטים אם יש כזה דבר בכלל כמו שיש את הכפתור הזה שמהביר את המסך או מגדיל את הרזולוציה כמו שיש במסכי ה MAG הישנים ד. בטעות דפקתי את הכבל הכחול של ה VGA שניסיתי להוציא אותו ולחבר את הכבל הלבן של ה DVI-D האם זה משנה? ה. איך עושים תצוגה אנכית כשמסובבים את המסך? תודה!

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  25. במידה ואני רוצה לקנות מסך מחשב 24" בכ-2,200 ש"ח שאלה החיבורים היחידים שלו, אני יוכל גם לראות בו טלויזיה ע"י זה שאנ ייחבר את הממיר הוט הסטנדרטי ישירות אליו בנוסף למחשב ? האם יש אולי מתאם פשוט וזול מ- RCA או SCART או משהו כזה ל- VGA ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.