עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by leahd3,

כמו בכותרת. ניסיתי לחקור טיפה. יוצא לי אותו מחיר (הפרש של 50 ש:ח) מצד אחד יש את 27" ומצד שני יש 24". אני במרחק של כ-50 ס"מ ממסך המחשב. יש לי טלוויזיה לצפייה בסדרות וסרטים. מעוניים לדעת מה אתם הייתם בוחרים. בהתאם אני יכול לקנות AOC 24PQU ב-250 ש"ח פחות מה-BENQ. ממש מתלבט. מעוניים ב-144 HZ אבל לא סגור עדיין אם אני אעשה 3DVISION של NVIDIA.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by guy1000,

שלום לכולם, יש לי כיום מסך מחשב 21.5 של מדגם IPS226v. המסך עצמו נחמד מאוד (קניתי אותו לפני שלוש שנים בערך..), אבל רציתי לשדרג למסך גדול יותר, 24 בערך, אני לא יודע אם להגזים ולקנות יותר. השימוש הוא בעיקר גיימינג, אבל יש לי כמה שאלות. 1)אם אני קונה מסך 24 למשל, רצוי שהוא יהיה מעל 1080p? או שאם הוא יהיה 1080p זה עדיין יראה טוב ולא מפוקסל מדי? 2)אני מניח שברור שההעדפה היא כמובן לקנות מסך ברזולוצייה כמה שיותר טובה, אבל הפחד שלי שבגלל שהרזולוצייה עולה, הכרטיס מסך יתחיל להתקשות יותר. יש לי מחשב די טוב לגיימינג (i5-2310, 8GB RAM, Sapphire Radeon 7970hd), והוא נכון לעכשיו מריץ משחקים כמו dragon age inquisition בהגדרות הכי גבוהות בלי בעיה, השאלה אם השיוני רזולוצייה יעמיס עליו מאוד,…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. דרישות: 27" ברזולוציה 1440*2560 עם 144HZ ופאנל IPS. Dell U2715H 60 HZ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891745 Asus MG279Q 144 HZ : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902610 acer xb270hu 144HZ: לא מצאתי למכירה בארץ. כרטיס המסך שייעשה בו שימוש הוא 970GTX שכנראה ישודרג בהמשך הדרך. לא ידוע אם יוחלף/ יתווסף ל- NVIDIA או ATI חדש שייצא. המסך של דל תומך רק ב-60 ועושה רושם שיש לו הרבה החזרות והוא בעייתי גם בתור חדש מהקופסה. אני חושב שהוא נפסל מיד מכיוון שאין לי כוח לריצות מיותרות, רוצה מוצר שיעבוד. המסך של אסוס תומך FreeSync ואינו תומך G-Sync. אני לא יודע אם זה בעייתי. המסך של אייסר תומך G-Sync ומתאים לכרטיס המסך. ממה שקראתי אני חושב שהוא יהיה יקר יותר לקניה ושאי…

4. Started by proevo4ever,

אני מתלבט אם להזמין את המסך הנ"ל. קראתי במפרט שלו וראיתי שיש 7MS - האם זה אמור להשפיע על משחקים? האם רזולוציה FULL HD על 27 אינץ' לא נמרח? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  5. Started by sefoni,

שלום, מבקש המלצה למסך מחשב 27" אני משתמש במחשב נייד של DELL מחובר לתחנת עגינה של DELL. השימושים העיקריים שלי זה עבודה משרדית (עובד הרבה מהבית), כתיבת וקריאת מסמכים. גלישה באינטרנט. מערכת SAP. לא עושה עיצוב גרפי, לא רואה סרטים ולא עורך וידאו. חשוב איכות הטקסט שלא אצטרך לאמץ את העיניים. אני יושב מול המחשב רוב שעות היום. תקציב 1500 +- חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893370 מה דעתכם? גם המלצות אחרות יתקבלו בברכה!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  6. Started by yigael_o,

היי, כרגע אני עובד מול זוג מסכים TN FullHD הייתי רוצה להחליף לזוג מסכים זהים. הרוב המוחלט זה עבודה מול VS מה מומלץ? אני יודע שחלק גדול מהאנשים פה משתמשים במסכים בגדלים שונים אבל אני רוצה שניים זהים. האמת שאני מוכן לשקול שלוש זהים, אבל כרגע אני צריך שניים. אין מגבלת תקציב אבל אני מעדיף כמה שיותר זול.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  7. Started by guy1000,

שלום לכולם, ניסיתי לחבר את המסך שלי שקניתי (AOC g2460pqu), לכרטיס מסך שלי (sapphire radeon 7970hd), באמצעות display port, והוא לא מזהה אותו משום מה. עם ה-hdmi הוא עבד טוב, וחשבתי לנסות לחבר אותו ב-display port, אבל משום מה הוא לא מזהה אותו.. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לנסות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  8. שלום לכולם , אני עובד עם שני מסכים אחד 4K והשני FHD רגיל. כרטיס R9 FURY , הבעיה היא שהרבה פעמים כאשר המחשב נכנס ל SLEEP אחרי שהוא עולה החלונות משנים את הגודל שלהם, למשל במסך ה 4K אני עובד עם 3 עמודים פתוחים של דפדפן למשל שפרוסים לגובה מלא וכשליש מהמסך ברוחב כאשר המחשב עולה מסליפ הם כולם ישנו את הגודל לחצי בגובה וקצת יותר ברוחב. כמו כן קיימת תופע שחלונות עוברים למסך השני (אחד נדלק מהר יותר מהשני העליה מSLEEP). יש איזה שהוא פתרון לבעיה הזו ? תודה.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  9. Started by Kukishin,

האם זו לא רזולוציה נמוכה מדי לגודל כזה? אני רואה שיש הרבה היצע, ומתלבט, משום שהמחיר אטרקטיבי. השימושים שלי כלליים, אבל אני מקפיד על האיכות. מסך קודם 24 1920*1200. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  10. יש לזה כבל מתאים או שרק מתאם הוא הפתרון? תודה למומחים.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  11. יצרניות הפאנלים המובילות בשוק מכינות דגמים חדשים, אשר יהיו גדולים, רחבים וקעורים עוד יותר מבעבר שוק מסכי המחשב נשלט כיום על ידי שלוש יצרניות עיקריות אשר מספקות את הפאנלים שלהן לשאר האחרונות: LG, סמסונג ו-AU Optronics. הפאנל הוא החלק העיקרי במבנה המסך, הקובע את האיכות על פי צבעים, זוויות צפיה וכמובן הגודל מול הרזולוציה (צפיפות פיקסלים). האתר TFT Centralחושף מה יש לשלושה האלו להציע לנו בזמן הקרוב. נתחיל מסמסונג, שעל השולחן שלה כבר נמצא פאנל קעור ברזולוציה של 2,560×1,440 פיקסלים (ידוע גם כ-QHD) בגודל של 31.5 אינץ' אשר צפוי לקרוץ לשוק הגיימינג בשל תדר רענון של 144 הרץ והוא צפוי להגיע אל השוק באמצע השנה. הפאנלים המעניינים יותר הינם פאנל 31.5 אינץ' נוסף, אך ברזולוציה …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. Started by [YH],

שלום רב לכולם!, אני פונה אליכם (בפעם האלף בחיי) בבקשה לעזרה. לאחרונה עברתי דירה והחלטתי לעשות משהו שונה מבד"כ בשביל לחסוך במקום - להשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב ולהפעיל אותו מהספה עם אבזור אלחוטי. הכל טוב ויפה עד שהגעתי לנקודה שאני צריך להתחבר לטלוויזיה... חחחחח מסתבר שהטלוויזיה הנוכחית שלי היא לא בדיוק אופציה. ... ... ... אז החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה שתשמש אותי כמסך מחשב כמה נקודות חשובות: - אני מעביר הרבה מאוד זמן פנוי עם משחק מחשב ולכן מאוד חשוב לי שהם ירוצו ויוצגו כמו שצריך. - התקציב שלי לא גדול כרגע (2000-2500), שואף להוציא כמה שפחות בעבור כמה שיותר מכיוון שזו הוצאה שלא תכננתי. - הטלוויזיה צריכה לתפקד גם כטלוויזיה שמתחברת לממיר, וג…

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  13. היי, יש לי שתי טלוויזיות של סמסונג באותו החדר. LED 42" שמחוברת לממיר דיגיטלי, ומסך מחשב/טלוויזיה 23" שמחובר למחשב, הבעיה היא שכאשר משתמשים בשלט של הממיר הדיגיטלי זה גם משפיע על המסך מחשב, מכבה ומדליק אותו ושולט בווליום במסך שמחובר למחשב, יש דרך לגרום לשלם להפסיק להשפיע על המסך שמחובר למחשב? הדגם של המסך שמחובר למחשב הוא Samsung Syncmaster T23B350.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. יש הבדלים בין U2515H ל-U2715H חוץ מהגודל של המסך עצמו? יש הבדל כלשהו בין DP ל-HDMI? לפי מה שידוע לי אין הבדל בעקרון אבל יש משהו שמומלץ יותר להשתמש בו? תודה.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  15. שלום. אני מחפש לקנות מסך מחשב שמתאים בעיקר לעריכת תמונות ולסרטים עד 1000 שקל. אשמח אם תוכלו לעזור תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. Started by fenix5545,

שלום, חבר שקנה מסך חדש (כי התחשק לו להתחדש) הביא לי את המסך הישן שלו (מסך של LG) והיו לי 2 מסכים קודם לכן (עוד אחד של LG ואחד של סאמסונג) וחיברתי את המסך שהביא לי למחשב בעזרת מתאם DP לHDMI שהיה לי בבית וכבל HDMI-DVI (אני מאמין שכאן הבעיה) השאלה איך אני מסדר את זה ככה כשאני משחק אני אראה את המשחק על שלושת המסכים. מפרט המחשב: מעבד:i7 6700K לוח אם: asus maximus viii hero זכרונות:kingstone fury ddr4 16GB (2x8GB)2600MHZ כרטיס מסך:gigabyte gtx 980ti xtreme תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. אהלן, כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מסך 24" לעריכת תמונות ווידאו. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. עד כה הסתכלתי על הDell U2415, P2416D והU2412M. אני לא מבין כ"כ בתחום והגעתי אליהם בעיקר על סמך ביקורות ברשת. היום קיבלתי המלצה למסך HP Z24n שלא שמעתי עליו ולא מצאתי כ"כ ביקורות ברשת. אשמח להמלצות תוך התייחסות למסכים הנ"ל (או אחרים אם יש טובים יותר). תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  18. אין לי ServiceTag במסך. רק Serial Number. איך אני בדיוק אמור לבדוק אחריות באתר שלהם? חרשתי את גוגל ואין שום תשובה. המסך נקנה בארץ וזה מהמודל של Ultrasharp 24

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. מחפש מסך עד 1100 ש"ח שמתאים לגיימינג (GTX970). אני יודע שהכרטיס מסך חזק ובטח כדאי להשקיע יותר אבל התקציב מוגבל כרגע לסכום שציינתי. וגם חשוב שהמסך לא יהיה יותר מ-23.8 אינץ (או 55 ס"מ רוחב)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Hydr0,

אהלן חברים, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש הבייתה עד 1000 ש"ח. רוצה גודל של 23-24 אינץ. לא רואה בו סדרות או משחק משחקים אלא נטו ללמידה (וורד, אינטרנט).. כרגע המסך שלי ישן מאוד של סמסונג ועושה לי המון כאבי עיניים. יש לי במשרד מסך של DELL וממש אהבתי אז נראה לי DELL זו יכולה להיות אחלה אופציה. תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם! התכוונתי לקנות את המסך S27E591C לאחר שראיתי שאנשים שקנו אותו מרוצים ושהוא מתאים לצרכיי. בחיפוש קצר מצאתי מסך דומה -S27D590CS שזול בכ-300 שקל ולא נראה שיש ביניהם הבדלים פרט לצבע. זה לינק להשוואה ביניהם ב-KSP: http://ksp.co.il/?list_compare=.25550..27388. האם אני מפספס משהו משמעותי או שאכן ההבדל הוא רק בצבע? תודה לכל עוזר!

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  22. כפי שהכותרת מציינת. אני לא ממש משתמש במחשב שלי לגיימינג. רק לגלישה וסרטים בעיקר. ורציתי לדעת איזה מסך אני יכול לקנות שגם יתאים לי גם למחשב שאני פשוט יעבור להשתמש בו וזהו אם זה אפשרי בכלל. לא חשוב לי האיכות הכי טובה אבל שכן יהיה אפשר לקרוא טקסט ברור. אני גם צריך כרטיס מסך למחשב הניח שיהיה אפשר להתחבר בHDMI אבל אני מניח שאת זה אכתוב בפורום כרטיסי מסך. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Marcoman,

אהלן חברים, אני מחפש אחר מסך 4K וניתקלתי בסמסונג ובDell. מטרת המסך היא עריכת קוד ("פיצול המסך" ל-2 "מסכים" ברזולוציה המקסימלית). אני מחפש מסך שיחליף לי 2 מסכים שלא נוחים לי (גורמים לכאבי צוואר עקב הצורך לסובב את הראש לכל מסך). לאחותי יש את הiMac Retina של אפל, האיכות מטורפת ולשם אני שואף. אני יודע שהאיכות של אפל היא יוצאת מן הכלל, אבל מחפש משהו בסגנון. אני אומנם לא גיימר אך מחפש מסך עם צבעים טובים ותצוגה חדה לעבודה נוחה מול המחשב למשך שעות רבות. כרטיס מסך: Radeon HD 7700 תקציב: כ-3,500 ש"ח. אשמח לייעוץ.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by h-s,

שלום רב רציתי להתייעץ בנוגע לרכישת מסך מחשב אני עובד בסטודיו של אולפן ורוב שעות היום אני על המסך רציתי לדעת איזה מסך 27 בתקציב של עד כ 1600 ש"ח 1800 יכול להתאים לי אני עושה גם עריכות וידאו לכן חשוב לי גם צבע די איכותי ומדוייק . כמובן אני לא מחפש את הרמות הגבוהות אבל משהו טוב למדי שנותן תוצאות יפות במסגרת התקציב כמו כן מסך נוח לעיניים שאינו מעייף אותם מהר .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם נהנה מאוד מהאתר והפורום :-) היום יש לי מסך 19 ריבועי יחסית ישן של BENQ- מעוניין לשדרג יושב 60-70 ס"מ מהמסך. גם הילדים משתמשים כמובן עיקר השימוש הוא OFFICE, אינטרנט וסרטים. יש לי גם מסך טלויזיה שמחובר למחשב במקביל. את עיקר הסרטים רואים שם. אין כרטיס מסך ייעודי על המחשב. אחת הבעיות שלי שהמסך תומך בהפרדה נמוכה יותר מהטלויזיה (מסך ממש ישן :-) ) אני עובד בשכפול מסכים ולכן יש בעיה. לא רלוונטי לעבודה בהרחבת מסכים- לא טכנית אלא מסיבות אחרות. הקיצר אני מתלבט לגבי גודל מסך 24/25 למסך 27. האם FHD 27 לא גדול מדי למרחק הזה? אני ממש לא רוצה לראות פיקסלים....מצד שני מאוד רוצה גדול..... והדבר השני- איזה מסך מומלץ ? אני רואה שכ…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.