מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב. ישנם פנאלים שונים למסכי מחשב ורציתי לדעת, איזה פאנל עדיף כאשר בוחרים מסך מחשב. כמו TN וכ'ו... אשמח לקבל את ההבדלים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי איזה 100 פעם ולא הבנתי מה הקטע עם הפאנלים... זה נראה כאילו הפשטתם את הנושא הזה יותר מידי.. בדוגרי הוא לא כזה פשוט... TN- הבנתי מה הקטע של הפאנל הזה... IPS- יותר טוב מהTN רק סובל מזמני תגובה לא משהו.. (בדורות האחרונים גם כבר לא כל כך) לא הבנתי מה ההבדל בין ה MVA ל PVA ... ובסופו של דבר, איזה פאנל הכי עדיף מבין כולם?? ועוד משהו.. מה מייצגת ה S שלפני סוג הפאנל?!?! (כמו S-ISP) כי לפעמים רשום עם ולפעמים בלי...
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך LCD לעבודה יומיומית, בעיקר אינטרנט, ופה ושם משחקים ועריכה גרפית. המסך מצטרף לטלויזית LCD 32'' שכבר מחוברת למחשב. חשבתי על משהו סביבות 19-20'' בגלל שיש לי טלויזיה, ולכן אין צורך במסך גדול לסרטים, ונראה לי שמסך גדול לשאר הדברים הוא לא כזה נחוץ מכיוון שהמרחק ישיבה הוא יחסית קטן(אשמח לקבל תגובה לדעה). הסכום שלי הוא סביב ה 2000 עם אפשרות לחריגה(לא קריטי). עכשיו בגלל שהמחשב מחובר לטלויזיה, אני חשבתי שאני צריך מסך שהוא אינו רחב. האם ההנחה הזאת נכונה. על איזה מסכים אתם ממליצים. המון תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מסך 22" של LG, דגם w2284. כרטיס מסך radeon 4850X2 2GB ווינדווס XP. במשחקים כבדים כמו Fallout 3 וfar cry 2 כשאני מזיז את העכבר מהר נוצרים קצוות ירוקים מסביב לכל מיני אובייקטים. אני לא חושב שזה ארטיפקטים כי הכרטיס מסך שלי לא בOC. הדרייברים של הכרטיס מסך ושל המסך מעודכנים. אני לא בטוח איפה בדיוק הבעיה, בכרטיס מסך או במסך עצמו כך שאולי אני מפרסם את הדיון במקום הלא נכון. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מוכרח לשאול, במרצה שלי לפלאש (אני לומד בב"יס ידוע לעיצוב ואמנות) המליץ לי, להפתעתי, על המסך הנ"ל (יש לו אותו בבית), הוא טען שהוא מסך מפתיע ממש ביחס למחירו ושהוא נורא מרוצה ממנו. כמו כן טען המרצה שלי שמדובר במסך 8 ביט ושלפיכך יכול להתאים לגרפיקאי בתחילת דרכו (ולא, אין לי כסף ל EIZO). חיפשתי באינטרנט על המסך, ואכן באתר היצרן מוצהר על 8 ביט עומק צבע : http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=21 אבל בכל review אחר מדברים על פאנל 6 ביט, שגם נשמע סביר יותר (גם מסך 22", וגם במחיר כזה...) אז מה אתם אומרים? למי להאמין? בתודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעת התקנה של דרייור של המסך samsung bx 2335 אני נישאל אנלוגי דיגיטלי באיזה אפשריות להבחור אני בחיבור dvi
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, חבר רוכש מסך ומתלבט בין שני אלו: http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4055&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4125&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG מיועד למשחקים+סרטים, דגש על משחקים. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
[h=1]מסך מחשב Samsung S27C650D 27'' LED PLS[/h] מסך מחשב LED PLS איכותי מבית Samsung בגודל 27 אינטש בעל חיבורי Display port ,DVI ,VGA ו-2xUSB, למסך פונקציית Pivot והוא יכול להסתובב עד למצב אנכי ובעל חיסכון בחשמל יצרן: Samsung, גודל: 27'', רזולוציה: 1920x1080, 16:9, צבע: שחור, חיבורים: VGA, DVI,DisplayPort, USB 2.0, תכונות: LED, PLS, תמיכה בתקן VESA, Pivot, זמן תגובה: 4ms, משך אחריות: 3 שנים, ------------------------------------- המסך הנ"ל טוב למשחקים ? זה הכרטיס מסך שלי : [h=1]כרטיס מסך Asus GTX770 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h] כרטיס מסך GTX770 מבית Asus בעל 2GB זיכרון ויציאות DP, HDMI ו-2 יציאות DVI או שאתם מציעים מסך מדגם אחר ?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מסך מחשב בגודל 24 אינץ' עם פאנל E-IPS שמיועד למשחקים,סרטים,גלישה באינטרנט בתקציב 1500-2000 שקל בחנות KSP או SKYPC. תודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
1.קניתי מסך 2253bw של samsung החדש 22 אינץ(עם הניגודיות 1:8000) לאחר מסך 17 אינץ CRT ישן. רואים יפה אך משום מה סרטים של DVD או DVIX שראיתי יפה ב CRT אני רואה די גרוע כאילו זה לא DVD. התמונה לא ברורה וגם הצבעים לא ברורים (מזכיר קצת גרסאות של סרטים בעלי איכות נמוכה שמורידים מהאינטרנט). וגם סרטים HD אומנם אני רואה יותר טוב מ DVD אך עדיין לא מדהים כמו שציפיתי לראות. יש לציין שכרטיס המסך שלי הוא ge force 7600gs (לא יודע אם זה קשור). חיבור DVI למחשב. תוכנות צפייה שהשתמשתי: 10 bsplayer, msi (dvd), vlc, media player 2. כדי להשתמש בניגודיות של 1:8000 צריך להשתמש באופציה של dynamic contrast. הבעיה היא שבסרטים כשאני בוחר באופציה זו, כשיש מסך שחור למשל ,בסוף הסרט כשיש את הכתוביות או …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו נתקל בLP3065 מסך של HP בגודל 30'' למכירה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
יש מלא מסכים כאלה ואני מתקשה בבחירה.. חשוב לי בעיקר למשחקים וסרטים/סדרות איזה מסך מומלץ....? עדיפות לקנות בארץ, כי בחו"ל יכול להסתכן במסך פגום ויהיה קשה להחליף (?)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
כחצי שנה אחרי שהוצג לעולם לראשונה בתערוכת CES 2022, דגם ה-Odyssey Neo G8 מוכן לרוקן את הכיס וחשבון הבנק שלכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
- 2 followers
-
-
היום קניתי מסך של DELL 2007FP ואני רוצה לוודא שסוג הפאנל הוא אכן ISPS וכמו כן לוודא שאין פיקסלים שרופים. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום. קניתי את המסך הזה לפני מספר חודשים בעקבות המלצות כאן בפורום. אז הוא היה המסך המומלץ ביותר. שאלה: האם הוא עדיין כזה? התעורר הצורך לקנות עוד מסך, אפילו שניים, וכנראה שאלך על שניים כאלה. השימושים הם: כלליים - בעיקר עבודה משרדית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר שני מסכי LCD מתוצרת LG דגם L194WT לכרטיס מסךLeadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail השאלה שלי האם זה אפשרי?איזה חיבורים צריך לבדוק? והאם אפשר לחבר את הטלוויזיה שלי בחיבור SVIDEOO כ"מוניטור שלישי? שני המסכים הרי יהווה משטח עבודה אחד רציף...אם אתם שואלים זה הכול לעריכת וידאו אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב בגדלים 22" עד 24" יש לי בעיות עם העיניים (יובש וכד') + אני יושב הרבה מאוד שעות מול המסך (בדרך כלל קורא דברים / מתכנת), ולפעמים אני גם רואה בה סדרות / סרטים. התקציב שלי הוא עד 1,900 ש"ח (עדיף לא לבזבז את כולו לגמריי, אבל אם זה יקל על העיניים שלי אז כן...). חוץ מזה באמת תגידו מהבחינה של של הנוחות לעין על איזה גודל מסך הייתם ממליצים לי ללכת? מה זה בכלל משנה? כעקרון עכשיו יש לי 22" וזה נראה לי מספיק.... (אבל המסך התחיל לרצד אז אני קונה חדש....). איזה יתרונות באמת יש ל-24 אינצ' על 22/23? כי גם 22 זה הרי לא מעט.... תודה רבה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אני רכשתי לפני שנה בערך את Dell 2209WA. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 כמו גם המסך E-IPS של LG. אני יודע שזה פאנל יותר איכותי מ-TN, אבל אם נניח אני רוצה לשחק איזה משחק על רזולוציה מקסימלית (1920x1080), ובעצם לקבל את הגרפיקה במיטבה, האם זה לא חסרון של המסכים האלה אל מול ה-TN? או שבכל מקרה האיכות של מסכי E-IPS ברזולוציות גבוהות עדיפות על פני TN ?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
תקראו: מקור: http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&view=by_date_ascending&message.id=91284#M91284 תקראו גם את הכתבה כאן: http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/12.htm#dell_a01 יש סיכויי שהעדכון ישפר עוד דברים (בנוסף ל sharpness, power save recovery ,input lag).. (זה לפי דברי קריס מDFC). כמובן שההגדרות ישתנו.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
מטרות: עבודה משרדית בעיקר שיהיה 19 אינץ ולא רחב.. חשבתי על זה: asus mb19tu תודההההה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך 19" של ACER ומה שקרה לו היום זה שהוא פשוט הפסיק להראות אור מהמסך,הוא חשוך לחלוטין,למרות שהנורה מראה שהוא דולק. האם זה בהכרח אומר שהמסך הלך?או שאולי זה וירוס או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.hitachi.ae/eng/products/consumer/products/tvs/l32s02a.html זאת הטלויזיה שיש לי . השאלה איזה רזולוציה לשים בה כשאני מחבר אותה למחשב
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
המסך החדש של החברה הקוריאנית מציע קצב רענון גבוה במיוחד של 240 הרץ ותמיכה ב-FreeSync, בתג מחיר שפוי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 1 follower
-