עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by rdns,

היי, מחפש מסך מחשב לגרפיקאית. נתונים: מחיר: עד2000 ש"ח. סביב ה 27". מצאתי אחד מעניין: http://www.digitaltrends.com/monitor-reviews/samsung-s27d390h-review/#!bOqLHp תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  3. Started by BRPOQNT,

והכי חשוב שלא יעשה כאבי ראש או עיניים לאחר צפיה ממושכת.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  4. אני צריך המלצה למסך בגודל 23-24" אני מעדיף 16:10 ולא 16:9 כמובן תומך FHD עד 1300 ש"ח הולך לשמש בעיקר למשחקים וגם לסרטים (יש לי HD7950 אני רוצה מסך שינצל את היכולת שלו)

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  5. Started by doctor80,

יש ל LCD 32 אינץ' בחדר שינה ומחשב בסלון ואני מעוניין לחבר את המחשב ל LCD בלי כבלים כדי שאוכל לראות סרטים ולשמוע קול. מה דעתכם על המשדרים האלחוטיים?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  6. היי.. אני אצל חבר ותכנאי עוד מעט מגיע ואנחנו אמורים לתת לו דגם של מסך שהוא יזמין ויביא לחבר שלי. חבר שלי לא גיימר הוא משחק במשחקים קלילים כמו פיפא והוא מעדיף מסך רחב. אפשר גם המלצות למסך ברחב בתקציב של 1-1.3 K תודה!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. Started by d800,

אהלן חברים אני מתלבט לגבי איזה מסך לקנות. אני רואה שיש הבדלי מחיר בין המסכים, האם ההבדלי מחיר מוצדקים? אין לי בעיה להוסיף את ה 350 ש"ח עבור הdell אם הוא באמת שווה את זה. מה דעתכם? יש למישהו נסיון עם שני המסכים הללו? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש אחרי מסך 22 אינג' למשחקים, קצת סרטים, וגלישה בסיסית. אני הולך על פאנל TN בגלל המחיר הסביר (מן הסתם) . הרצתי הרבה חיפושים בפורום ואני כבר לא יודע במה לבחור בכל דיון משכנעים אותי על משהו אחר, ההתלבטות שלי היא בין ה2243bw , 2253bw של סמסונג ו mw221c של asus 2253bw - 2ms , 1:8000 2243bw - 5ms , 1:8000 mw221c - 2ms , 1:3000 אלו הנתונים היבשים, בקשר ל pivot של ה 2243bw זה נתון שלא כל כך מעניין אותי כך שאין צורך לקחת אותו בחשבון. מישהו יכול לעשות לי סדר בראש ולהגיד לי מה בדיוק ההיתרונות והחסרונות של כל אחד, ובשורה התחותנה על מה ללכת ?! שחכתי להגיד אבל אם יש מסך של LG שעדיף על המסכים האלה והוא במחיר שלהם (1300-1400) אשמח לשמוע עליו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  9. Started by ys1,

שלום, נמצא בתהליך של רכישת מחשב חדש. מנסה להתכנס לתקציב סביר בנושא כרטיס מסך ומסך שיאפשר Gaming. כיום אני עובד עם מסך Dell U2410 Ultrasharp (1920x1200) באיכות פנטסטית, אבל שלא מתאימה ל- Gaming. מחפש מסך 24" שיתאים ל- GTX1060 ושבאיכות לא תהיה נפילה גדולה מידי ביחס למה שאני רגיל. האם Dell S2417DG יעשה את העבודה ? האם אפשר להריץ בו משחקים ב- FHD וזה ייראה טוב, שכן מדובר במסך QHD ? תודה רבה על כל הכוונה ועצה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by WizMaster,

שלום, אני בד"כ משחק ורואה סרטים, מה המסך הטוב ביותר שניתן לקנות עד 1700 ש"ח? עדיפות ל-19 אינצ'.

11. Started by kobi31,

אבקש הרחבה מה היתרונות והחסרונות של כל מסך (פנל, ייעוד, פיצרים וכד') בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. לאחותי מחר יש בת מצווה, אני רוצה לעשות לה הפתעה ולקנות לה מסך דק(המסך שלה התקלקל לפני שבועיים..) המסך הוא למשחקי מחשב(סימס וכאלה..) וגם לאינטרנט.. התקציב שלי עומד על 1200 שקל.. תודה לעוזרים :]

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  13. Started by idogel,

אני אבקש מכם להמליץ לי על מסך במחיר של כ1200-1500 שקל ללא חריגות מיותרות ה1500 זה חריגה מ1400.. מסך שיחזיק טוב (ביחס למחיר) משחקים , סדרות וסרטים.. אני לא יודע אם זה משנה הכ.מסך בשביל המסך אז אני אומר שאני מחזיק בראדון 1950XT אם זה משנה משהו. תודה. 8)

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  14. Started by Danny_The_King,

אז ככה קניתי תמסך LG LCD 22 W2261V FULL HD.. אחלה מסך שבעולם אבל כשאני מגדיל תרזולוציה מה שקורה לי .. כמו בכל מסך אחר הכתב של האינטרנט ניראה קטן.. ברור וחד אבל קטן.. יש אפשרות להגדיל את הגופנים של האינטרנט? ככה שאני יוכל לקרוא את זה בברור.. בנוסף.. תביאו לי כמה טיפים בבקשה. איך להשתמש במסך LCD ברזולוציות גבוהות בצורה הכי טובה שאפשר. . תודה מראש. דני

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. המטרה העיקרית היא משחקים ומעט סרטים. האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים? (מעבר לעובדה ששניהם בעלי פאנל TN,כמובן). תודה

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  16. Started by SoHoN BuChO,

רכשתי לפני שבועיים בערך את המסך של LG Flatron L1960TR 19 אינץ. עכשיו המסך שמופיע טקסט הוא ממצמץ?(אין לי מושג איך לתאר את זה)? הכתב זז כזה בקצב מהיר זה לא קורה תמיד רק בזמנים מסויימים זה קורה.... וכשמסמנים תמונה רואים כאלו גלים שעוברים על המסך עד שמפסיק לסמן את התמונה עם העכבר.... האם זה בעיה של המסך?הגדרות?כרטיס מסך? כי הכרטיס מסך הוא די חלש(ATI9250).

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  17. Started by uh615,

שלום לכולם רכשתי עפ"י המלצות הפורום את המסך הנ"ל - מסך נפלא ! מחליף את ה- VIEWSONIC האגדי שלאחר 5.5 שנים נפח נשמתו, גם עפ"י המלצות הפורום דאז. המסך נרכש באייבורי, היכן וכיצד אני רושם אותו לקבלת האחריות בת ה- 3 שנים עליו? ב- DELL מבקשים למלא מס' שלא מתאים בפורמט לS/N של המסך שלי ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. המסך היקר שלי ששירת אותי נאמנה בשש שנים האחרונות הלך לעולמו והגיע זמן למסך חדש המשחק העיקרי בו אני משחק היום הוא WOW) world of warcraft) אבל כשיצא D3 אשחק גם בו כמובן, אני כן רואה סדרות וסרטים עליו אבל לא בתכיפות גבוהה. המחשב שלי הוא: - CPU - intel 6400 - (nVIDIA 7900GS (256 mb. as i recall - 2Gb ddr2 800 mhz האמת היא שאני לא בטוח לגבי wide screen האם כן או לא. המרחק שהמסך יושב ממני הוא כ60-70 ס"מ אשמח להתייחסות ספציפית למסכים מקיי-אס-פי או אייבורי שכן יש לי נגישות גבוהה אליהם כמו-כן אין חובה להשתמש בכל התקציב, אם יש מסך סבבה ב 1000 אעדיף להשתמש בו.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. היי, אני רוצה לרכוש מסך גיימינג (כרגע כנראה את זה https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=945020) הבעייה שבפאנלי IPS ודומיו יש סיכוי לא זניח לפיקסלים שרופים\זליגות אור כאלה ואחרות. לא הצלחתי למצוא חנות שמבהירה מה בדיוק הפוליסי שלה (למעט פיקסלים שרופים) ואני דואג שאקנה מסך שעולה המון ופשוט יגיע דפוק. יש איזה המלצות בנושא? חנויות מומלצות? חנויות שאפשר לבדוק את המסך בעת הרכישה? דבר נוסף, מישהו יודע האם בדגם שציינתי יש תמיכה ב USB C כמו ששיש בדל DC? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by NeptuneMB,

שלום לכולם. אחי מעוניין לרכוש מסך LCD. השימוש: גלישה מרובה באינט', הקלדה (WORD EXCEL), ומעט מעט מאוד משחקים(ממש לא כבדים). לדעתי מסך מדגם LGL1900R מספק את הצרכים. האם יש מסכים נוספים בטווח מחירים הזה? תודה, מוטי.

21. Started by psappir,

התמונה שמגיעה מהמחשב למסך ברזולוציה של 1920 על 1080 השולים יוצאים מהמסך. יש מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  22. שלום אני מתעניין לשדרג את מסך הCRT שלי (הגיע הזמן) במסגרת הכסף שאני רוצה להוציא (1000+-) כולם ממליצים פה על 2209wa של דל, שמגיע ברזולוציה 1680x1050 על 22" רחבים מה שמדאיג אותי הוא שכרגע אני משתמש ב1280X1024 על מסך 16" מרובע ככה שאם מסתכלים על הגובה לדוגמא, יש לי 1024 פיקסלים על 24.5 ס"מ, ובדל יש 1050 על בערך 36 ס"מ האם זה אומר שהכל יהיה ענקי במסך של דל? גם יש לי במסך אפשרות לרזולוציה 1600x1200, אבל היא מרצדת כי אפשר לשים לה רק 60hz, וזו הסיבה שהשתמשתי ב1280x1024, לא בגלל שקטן מדי 60hz במסך CRT שונה מאשר בLCD? או שהדל שמגיע גם ב60hz ירצד לי? אין לי שום נסיון במסכי LCD ולכן יש לו שאלות שישמעו מצחיקות לאחרים. (ניסיתי להסתכל ולשאול בחנויות אבל אין להם מושג בדברים האלו. וגם יש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by YRP99,

מסך בעיקר לאינטרנט ועבודות, משחקים פה ושם (אך לא כעיקר) מה שכן הכרטיס מסך של המחשב די חזק, Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe עדיפות למסך הכי זול שאפשר שיעשה את העבודה, אם אפשר הצעות עד לאזור של 1300 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  24. Started by YAHOOGEEK,

טוב אז החלטתי לקנות את המסך הזה עכשיו: בחלק מהחנויות אני רואה שהוא עולה 2400 בחלק 3 אלף, מה המחיר הנכון... ואני מראשון לציון מה הכי קרוב אליי שאני יכול לקנות את המסך משם?...

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  25. אם כבר יש לכם אחד מהמסכים [אשר רשמתי בכותרת] אז כנראה עשיתם כיול למסך כדי לשפר את הביצועים. אז בואו תשתפו מהם ההגדרות שאליהם הגעתם עם המסך? אני: 2209WA Brightness: 45 Contrast: 70 אחרי הרבה ניסויים נראה לי שזה התוצאה הכי טובה שהגעתי בינתיים...

• 1 תגובה
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.