מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
קראו פה: http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 מדובר ככל הנראה על מסכים מקצועיים יותר ולא על המסכים הזולים כיוון שהלינק בא מאתר המיועד לצלמים ואנשי גרפיקה. בכל מקרה זו יוזמה ברוכה לדעתי ואני באמת מקווה שהם יודעים על מה הם מדברים שם ולא "מחפפים" כמו 95% ממוכרי המסכים בארץ שחסרים אפילו את הידע הבסיסי לגבי סוג הפאנל וההבדלים ביניהם. כדי להסיר כל ספק - אין לי כל קשר לאתר הנ"ל או ל"שריג מחשבים" (פעם ראשונה שאני שומע עליהם )... פשוט נתקלתי בלינק הזה בפורום אחר (קפטן אינטרנט - תודה רבה ל-ilanlev על הלינק ובכלל). אם מישהו היה שם ויכול לשתף אותנו בהתרשמותו זה יהיה מבורך. כן ירבו...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך למפרט הבא כאשר השימושים למסך הם משחקים קלים ואינטרנט, שימושים דיי בסיסיים... בתודה מראש... להלן המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤604 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH EXTREME 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1263 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz ¤220 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU ¤322 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4610 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המסך UltraSharp 2407WFP 24 של דל, והאם הוא טוב למשחקים וסרטים בלי מריחות וכאלה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שמתי לב שקנית LCD זה ענין לא קל בכלל. יש את הקטע של שריפת הפיקסלים והאחריות ועוד כל מיני דברים שלא הבנתי, כמו לדוגמא התארד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270265.0 תסבירו לי בבקשה מהם הסיכונים בקניה של מסך LCD מתקדם ומה הפיתרון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לראות את היחס בגדלים, אבל חשוב לי לדעת כמה אינץ' כל מסך אחרת לעולם לא אוכל לדעת... תודה..
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה צריך לבדוק כדי לדעת שהמסך בסדר... ואם יש עוד דברים חוץ מזה שכדאי לבדוק סתם כדי לדעת..
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
http://www.lge.com/products/model/detail/l226wtq.jhtml המחיר שלו 2000 ש"ח. יש גם את ה L226WA שהוא ישן יותר. למישהו יש חוות דעת על המסך הזה? בהשוואה ל 226bw
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות...... [תקראו כותרת].. ואני מתלבט מה הכי כדאי לי לקנות אני צופה בסרטים, משחק משחקים כבדים, כותב בוורד וגולש באינטרנט... אני מתלבט בין: מסכי 20\22 אינצ' רחבים: Samsung 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black LG L226WTQ 22'' LCD 2ms DVI WideScreen ChiMei 221D 22'' LCD 5ms DVI LG L206WTQ 20'' LCD 2ms DVI WideScreen מסכי 19 אינצ' רגילים: LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI LG L1900J 19'' LCD 2ms DVI LG L1960TR 19" LCD 2ms DVI Samsung 931C Viewsonic VP930B Viewsonic VX922 19'' LCD 2ms DVI CHIMEI 946D 19'' LCD 2ms DVI אין לי מושג מה עליי לקנות אני חייב עזרה! אני מעדיף מאוד 22 אינצ' יש לי תקציב עד 2000 שקל בתחום ה19 אינצ' אנשים הציעו לי את V…
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, (וואי, מלא זמן לא כתבתי פה... מרגיש הזוי) היום התחדשתי במסך הנ"ל, על פניו נראה כיף בהחלט. עבודה בוינדוס ואינטרנט ממש נוחה, העיניים עפות לכול הכיוונים, צריך להתרגל עוד. המסך הוא A04 מיוצר בצ'כיה ופאנל S-IPS, איכות התקנתי את ה-ICM של DELL עצמם, אבל הוא לא משהו. אולי מישהו הפיץ באינטרנט קבצי ICM מכוילים בצורה טובה, כמו שנעשה לפאנל ה-A של ה-Samsung 226BW (זאת גם הסיבה שלא קניתי לבסוף את הסאמסונג, הלוטו פאנלים הזה לא מתאים לי. אצל דל זה הרבה יותר קל לזהות בלי לפתוח)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המסך הזה ויש לי כמה שאלות האם יהיו בו מריחות? האם הנתון של 8MS הוא G-G או B-W-B והאם המסך הזה מתאים למשחקים או שיש משהו יותר טוב במחיר שלו(1700) תודה לכם כי אני כנראה עושה הזמנה היום עצתכם מאוד חשובה לי
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
-
רציתי לדעת איך המסך הזה בשביל סרטים ומשחקים(חשוב גם שיראה צבעים אמיתיים): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3094942 והאם הוא יותר טוב מה Samsung 22" 226WB תודה..
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לא מזמן נשרף לי המסך (הוא היה ממש זקן...) אז קניתי מסך LCD חדש (931C, קניתי לפני שהייתה ההשוואה, טעות, אבל לא נורא, אני די מרוצה בכל זאת) הבעיה היא שכשאני מנסה לחבר את המסך בDVI אני לא מקבל תמונה בכלל (גם לא לפני שווינדוס עולה) חיפשתי בפורום ומצאתי כל מיני ת'רדים בנושא וכולם הסתדרו איכשהו אחרי התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס מסך או משהו דומה. משום מה אצלי זה לא עובד, ניסיתי להתקין מחדש דרייברים (ד"א, הכרטיס הוא 6800GT), חיפשתי ב Nvidia Control Panel, אבל אני לא מצליח לגרום לכרטיס להוציא DVI.... מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי חבר'ה קניתי את הAL1916W שזה מסך רחב. רציתי לשאול, חוץ מרזולוציה יש עוד עצות לאיכות מקסימלית ממסך רחב?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות הוא הופיע האחרונה בזאפ ובאותו המחיר של ה 2407, אני באמת לא מאמין שבמחיר הזה יש סיבה אפילו קלושה לפזול לכיוון המסך הזה, אם הוא מתנהג כמו ה 932B מבחינת 5ms אז מדובר על מסך איטי יותר ממסכי ה 24" מבוססי פאנל ה S-PVA של סאמסונג(מדורגים כ-6ms). ואל כל אלה מתווספים החסרונות הרגילים של טכנולוגית ה TN. עכשיו נשאלת השאלה מתי נזכה לראות מסך 24" עם S-IPS בארץ ובמחיר סביר.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב מאוד קונה מסך LCD,אני מוכן להשקיע כסף בשביל לקבל מוצר טוב ואיכותי של חברה טובה,עם נתונים עכשווים ולא נתונים של לפני 5 שנים, אחד שיודע להציג גרפיקות כמו שצריך,שהטקסט יראה נורמלי וטוב,ושאני מסתכל עליו אני יזכר בCRT האיכותי שהיה לי. אז היום יש הרבה רעש על מהירות המסך, מהי המהירות המקובלת היום למסכי LCD עכשויים, במעבר משחור ללבן,מלבן לשחור,ובתחום האפור שהוא בעייתי לפי מה שהבנתי. וגם מהו יחס הניגודיות המקובל היום,ולפי מה שהבנתי,ככל שהיחס יותר גדול אז שהתמונה יותר טובה ואיכותית,זה נכון? בבקשה,תענו בהקדם, תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 איך המסך ואיך המחיר?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
רכשתי היום את ה- VP930 , אך ורק בזכות פורום זה. ד"א ראיתי אותו בפעולה מחובר למחשב ביתי, הוא באמת מדהים בהשוואה לתצוגת המסכים ב-מגה למשל. טוב, שאלתי למומחי הפורום איך ניתן באמצעים פשוטים לכייל אותו? בגירה ציין באחד השרשורים שלא כדאי להשתמש בתכנה המגיעה עם המסך, O.K - עם מה כן?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=520858 מישהו התנסה איתו?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום רב לכולם לאחר שקראתי את המאמר על מסכי LCD ובתור אחד שקורא הרבה מסמכים יש לי שאלה לגבי הפאנלים השונים: מדוע מסך TN אינו טוב לצפייה וקריאה ממושכת במסמכים לעומת הפאנלים האחרים? האם זה עניין בריאותי או אחר? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש בכל מיני אתרים לפעמים את סוג הפאנל שלי, ואפילו באתר של החברה לא מצאתי אותו... יש לי LG FLATRON L1750HQ. האם יש אתר שבו רשומים כל הפאנלים?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-