מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,883 דיונים בפורום זה
- 

שלום לכולם אני מחפש טלוויזיית LCD 20" . קראתי שאפשר לחבר את ה DELL 2007WFP ישירות לממיר (של יס במקרה שלי) ואז הוא משמש למעשה כטלוויזיה. אני יודע שרזולוציית השידור בארץ נמוכה לעומת הרזלוציה הגבוהה של המסך. הוא ישמש כטלוויזיה אז הצפייה תהיה ממרחק מסויים (אני חושב שמשהו כמו 2-3 מטר ). השאלה שלי היא לגבי האיכות. איכות הצפייה תהיה טובה? או שעדיף לקנות טלוויזית LCD ? תודה מראש
- 

- 13 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום אני מעוניין לקנות lcd איכותי למשחקים, סרטים, אינטרנט. מסך שיציג תמונה איכותית בכל אחד מהמקרים. לאחר חיפוש נרחב פה בפורום גיליתי שהמסך viewsonic vp930 הינו מומלץ מאוד, אך מצד שני שמתי לב שישנה גרסה חדשה יותר vp930-3 אשר היא הנמכרת בחנויות כיום ובה ישנו אפקט מוגבר (יחסית לגרסה המקורית) של מריחות/קורונה. אף פעם לא יצא לי לראות את התופעות האילו מכיוון שעד היום עבדתי עם crt. ישנם בבית גם מסכי lcd בשאר המחשבים אך הם מסכים פשוטים עם פאנל tn ולא הייתי מרוצה במיוחד מאיכות התמונה שלהם, למרות שלא שמתי לב למריחות. אני די בטוח שאפילו מריחה/קורונה בסדר גודל קטן תפריע לי. לכן אני מבקש לדעת האם בכל זאת מומלץ לקנות את vp930 או שיש מסך אחר שבאמת כדאי שיהיה טוב לשימושים שלי? תודה לעוזר…
- 

- 24 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש מסך 19'' עבור עבודה משרדית (פחות או יותר) לא WIDE שתתן תמורה טובה לכסף. המלצות ?
- 

- 7 תגובות
 - 897 צפיות

- 

- 

אוקיי השאלה שלי היא כזאת....איך המסך? איך הוא בתצוגת סרטים? טקסט? משחקים? ובכלליות אם מישהו יודע או שיש לו ויוכל לתת לי חוות דעת אני אשמח או שמי שמבין פה מהחבר'ה יוכל להגיד לי.. השאלה הכללית אם הוא מסך טוב ואיכותי.. תודה רבה מראש.. נ.ב נכון שפתחתי כבר דיון אבל לא קיבלתי שום תשובה ואני לא רוצה להקפיץ ודיי הישתנו לי כמה דברים מאז אז אשמח אם תענו לי.. עריכה: בטעות לא שמתי בפורום הנכון...אשמח אם מישהו מהמנהלים יעביר...ממש טעות..מיצטער מאוד
- 

- 4 תגובות
 - 687 צפיות

- 

- 

קראתי באחד הפורומים שסמסונג עשו reshipment לדגם וכרגע אי אפשר לזהות לא בHidden Screen ולא במדבקה מאחורה את סוג הפאנל. לטענתם במסכים אלה מדובר אך ורק בפאנל משלהם. כלומר כולם בעלי פאנל S . היתכן ?
- 

- 3 תגובות
 - 800 צפיות

- 

- 

אני רוצה לדעת מה עדיף יהיה ואני מתכוון לאיכות אם זה בסרטים או במשחקים (מריחות וכאלה) תודה רבה..
- 

- 4 תגובות
 - 879 צפיות

- 

- 

- 

כדאיי לקנות?? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=604&scat=220&tcat=
- 

- 24 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אהלן, הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המסכים הללו, ואיזה עדיף מבין השלושה (כולם סביב אותו מחיר). האם יש מסך אחר אולי שתוכלו להמליץ בסביבות המחיר הזה ? תודה.
- 

- 10 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות מסך מחשב 22 lcd אינצ' שישמש לי גם כמסך מחשב וגם כטלויזיה.... אני מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה ולהתקין אותו במחשב...עכשיו יש לי כמה שאלות.. האם אפשר לחבר ממיר של יס למחשב כי כבלים בכללי אני יודע שאפשר (ע"י כרטיס טלויזיה) מה דעתכם על המסך הבא...chimei 22" *5 ms *300 cd\m *1:700 האם מישו מכיר את החברה ויכול לתת חוות דעת?(אם הוא לא איכותי אלך על מסך 19" סמסונג\LG) מבחינה תאורתית זה הכל מסתדר...השאלה איך המסך יציג טלויזיה (מריחות, איכות קצב ריענון)
- 

- 8 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

הגענו להבנה ששלושת המסכים אלה הם המובילים במסגרת התקציב עד (2000)ש"ח. ל22"אינטש אבל מה הכי מומלץ??? LG L226WTQ"22 Dell E228WFP"22 Samsung 226BW"22 ממש תודה לעוזרים.
- 

- 1 תגובה
 - 791 צפיות

- 

- 

צריך דעה לגבי מסך LG L226WTQ "22 האם זה מסך טוב למשחקים? האם יש מסך יותר מומלץ בטווח מחירים זה?נע בין 1800 ל2000 ש"ח ל22"אינטש לא מוצא את דגם הפאנל בשום אתר..אני חושב שזה TN אבל הבנתי שיש הבדלים בין TN לTNFILM אז... זה המיפרט: LCD 22"אינטש ריענון 2מיל שניה DVI כלול ג.נקודה 0.282 ניגודיות 1:3000 רזולוציה 1650X1050 רוחב 16X9 300CDM זה קצת דחוף אז תודה רבה רבה על כל תגובה מהירה....
- 

- 23 תגובות
 - 2.6k צפיות

- 

- 

צריך דעה לגבי מסך 22" LG L226WTQ LCD האם זה מסך טוב? בעיקר למשחקים.. האם יש מסך טוב יותר במחיר זה? לא מופיע בשום אתר את סוג הפאנל של מסך זה תודה על כל תגובה...
- 

- 4 תגובות
 - 807 צפיות

- 

- 

הבנתי שהם יקרים משמעותית משאר המסכים. למה זה?
- 

- 1 תגובה
 - 665 צפיות

- 

- 

ששבת שלום לכולם, לאחר חודש של חיפושים וקריא בפורום זה החלתתי ללכת על DELL 2007WFP במיוחד שראיתי את זה :http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=4203 נסגרתי סופית על המסך. רציתי לשאול -האם כרטיס מסך שלי (GEFORCE 6600 GT 128MB ) יוכל לסחוב את הרזולוציה של המסך הזה ? או שנצטרך להשקיע גם בכ.מסך חדש? אני לא משחק הרבה (אם כן רק מחשקי אסטרטגיה ), רוב השימוש הוא קריא,גלישה,גרפיקה,עיבוד סרטים
- 

- 1 תגובה
 - 665 צפיות

- 

- 

שלום! לפני שאני קונה את המסך הזה-LG L1900J רציתי לברר עליו אם הוא שווה את המחיר אם הוא מתפקד מצויון ודברים כאלה המפרט שאני קונה הוא זה. http://img378.imageshack.us/img378/1426/vbsm6.jpg יהיו בעיות ודברים כאלו בתודה אור.
- 

- 1 תגובה
 - 741 צפיות

- 

- 

האם יש מסכים טובים יותר במחיר דומה? אשמח להמלצות בהקדם לפני שפותחים את האריזה של הviewsonic וכבר לא יהיה ניתן לשנות
- 

- 2 תגובות
 - 691 צפיות

- 

- 

שלו לכם.. אני מתכוון לקנות את המסך של דל שבכותרת (שמעתי עליו רבות בפורום) ביררתי עם הספק והוא טוען כי גירסת הREV של המסך היא 02. האם היא בעייתית? מה הסיכוי שייצא לי איתה פאנל S-IPS? תודה מראש לעוזרים :]
- 

- 20 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

היי, אני מחפש מסך 19' בתקציב של בערך 1500. השימושים: אינטרנט, סרטים, Office, קצת משחקים לא כבדים. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל ומקווה שתעזרו לי להחליט. החסרון של Viewsonic VP930B בעיני: - רגל גדולה ומכוערת. נראה לי מזעזע לשים מסך LCD שיקח לי 30 ס"מ בעומק של השולחן. כבר חשבתי על תלייה לקיר, אם כי המשמעות היא תוספת של 200 ש"ח. היכולות הארגונומיות של המעמד לא מדברות אליי: אני נמוך וכנראה לא ארצה להגביה אותו. פיבוט נראה לי גם מיותר. בקיצור, אם אקח אותו אז בעיקר בגלל איכות המסך ודי אסבול מהמעמד. החסרון של Xerox XG91D בעיני: - הוא כמעט ולא מוכר ברוב האתרים בחו"ל. לא מצאתי אף סקירה מקצועית לגביו. באתר האירופי של Xerox הוא אפילו לא מוזכר. למה? האם זהו דגם מיושן או משהו?? גם …
- 

- 4 תגובות
 - 716 צפיות

- 

- 

הכוונה שלי האם אפשר להניח צמוד למסך רמקולים של מערכת? במסך רגיל הרמקולים משכו את הצבע והרסו את המסך.. אבל ליד המסך הזה הרמקולים לא מושכים את הצבע אבל אני לא יודע אם אפשר להשאיר אותם ולא לדאוג שאם הזמן הם יהרסו לי את המסך...
- 

- 0 תגובות
 - 615 צפיות

- 

- 

רכשתי VP930 ושמתי לב שמדי פעם הוא נכבה לכ-3 שניות ואז נדלק מחדש אני מניח שהוא מחליף מודים אבל למה זה קורה תוך כדי גלישה באינטרנט או בעבודה בחלונות?
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

קניתי מחשב בכל התקציב שלי ככה שאני בכלל לא מבקש המלצות. קניתי אותו כמחשב משחקים והמפרט בצד. האם המסך שלי LG L1750SQ יריץ מחשקים ברמה גבוהה או שמגביל את יכולתו של המחשב?
- 

- 5 תגובות
 - 986 צפיות

- 

- 

שמעתי שהגז של הפלאזמה יוצא לאט לאט.. הדבר תקף בLCD?
- 

- 3 תגובות
 - 796 צפיות

- 

- 

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של 19 אינץ לחדר , השימוש יהיה אינטרנט ומשחקים , התקציב כ 2,000 ש"ח. יש המלצות ? עוד שאלה, בקרוב אני טס לארה"ב , האם כדאי להביא את המסך משם ? או שכדאי לקנות כבר בארץ ?
- 

- 13 תגובות
 - 980 צפיות

- 

- 

שלום אני קניתי מסך cmv 22 לפני חודשיים ונכון להיום יש לו 5 נקודות שרפות שהאחריות אומרת שמ4 נקודות ומעלה מחליפים מסך,האם שווה לי ללכת להחליף אותו עכשיו או להמתין כמה חודשים?(להתחשב בזה שהנקודות ממש לא מפריעות לי). תודה מראש.
- 

- 9 תגובות
 - 965 צפיות

-