מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
כדאיי לקנות?? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=604&scat=220&tcat=
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המסכים הללו, ואיזה עדיף מבין השלושה (כולם סביב אותו מחיר). האם יש מסך אחר אולי שתוכלו להמליץ בסביבות המחיר הזה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב 22 lcd אינצ' שישמש לי גם כמסך מחשב וגם כטלויזיה.... אני מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה ולהתקין אותו במחשב...עכשיו יש לי כמה שאלות.. האם אפשר לחבר ממיר של יס למחשב כי כבלים בכללי אני יודע שאפשר (ע"י כרטיס טלויזיה) מה דעתכם על המסך הבא...chimei 22" *5 ms *300 cd\m *1:700 האם מישו מכיר את החברה ויכול לתת חוות דעת?(אם הוא לא איכותי אלך על מסך 19" סמסונג\LG) מבחינה תאורתית זה הכל מסתדר...השאלה איך המסך יציג טלויזיה (מריחות, איכות קצב ריענון)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגענו להבנה ששלושת המסכים אלה הם המובילים במסגרת התקציב עד (2000)ש"ח. ל22"אינטש אבל מה הכי מומלץ??? LG L226WTQ"22 Dell E228WFP"22 Samsung 226BW"22 ממש תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
צריך דעה לגבי מסך LG L226WTQ "22 האם זה מסך טוב למשחקים? האם יש מסך יותר מומלץ בטווח מחירים זה?נע בין 1800 ל2000 ש"ח ל22"אינטש לא מוצא את דגם הפאנל בשום אתר..אני חושב שזה TN אבל הבנתי שיש הבדלים בין TN לTNFILM אז... זה המיפרט: LCD 22"אינטש ריענון 2מיל שניה DVI כלול ג.נקודה 0.282 ניגודיות 1:3000 רזולוציה 1650X1050 רוחב 16X9 300CDM זה קצת דחוף אז תודה רבה רבה על כל תגובה מהירה....
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
צריך דעה לגבי מסך 22" LG L226WTQ LCD האם זה מסך טוב? בעיקר למשחקים.. האם יש מסך טוב יותר במחיר זה? לא מופיע בשום אתר את סוג הפאנל של מסך זה תודה על כל תגובה...
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הבנתי שהם יקרים משמעותית משאר המסכים. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
ששבת שלום לכולם, לאחר חודש של חיפושים וקריא בפורום זה החלתתי ללכת על DELL 2007WFP במיוחד שראיתי את זה :http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=4203 נסגרתי סופית על המסך. רציתי לשאול -האם כרטיס מסך שלי (GEFORCE 6600 GT 128MB ) יוכל לסחוב את הרזולוציה של המסך הזה ? או שנצטרך להשקיע גם בכ.מסך חדש? אני לא משחק הרבה (אם כן רק מחשקי אסטרטגיה ), רוב השימוש הוא קריא,גלישה,גרפיקה,עיבוד סרטים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום! לפני שאני קונה את המסך הזה-LG L1900J רציתי לברר עליו אם הוא שווה את המחיר אם הוא מתפקד מצויון ודברים כאלה המפרט שאני קונה הוא זה. http://img378.imageshack.us/img378/1426/vbsm6.jpg יהיו בעיות ודברים כאלו בתודה אור.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
האם יש מסכים טובים יותר במחיר דומה? אשמח להמלצות בהקדם לפני שפותחים את האריזה של הviewsonic וכבר לא יהיה ניתן לשנות
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלו לכם.. אני מתכוון לקנות את המסך של דל שבכותרת (שמעתי עליו רבות בפורום) ביררתי עם הספק והוא טוען כי גירסת הREV של המסך היא 02. האם היא בעייתית? מה הסיכוי שייצא לי איתה פאנל S-IPS? תודה מראש לעוזרים :]
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 19' בתקציב של בערך 1500. השימושים: אינטרנט, סרטים, Office, קצת משחקים לא כבדים. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל ומקווה שתעזרו לי להחליט. החסרון של Viewsonic VP930B בעיני: - רגל גדולה ומכוערת. נראה לי מזעזע לשים מסך LCD שיקח לי 30 ס"מ בעומק של השולחן. כבר חשבתי על תלייה לקיר, אם כי המשמעות היא תוספת של 200 ש"ח. היכולות הארגונומיות של המעמד לא מדברות אליי: אני נמוך וכנראה לא ארצה להגביה אותו. פיבוט נראה לי גם מיותר. בקיצור, אם אקח אותו אז בעיקר בגלל איכות המסך ודי אסבול מהמעמד. החסרון של Xerox XG91D בעיני: - הוא כמעט ולא מוכר ברוב האתרים בחו"ל. לא מצאתי אף סקירה מקצועית לגביו. באתר האירופי של Xerox הוא אפילו לא מוזכר. למה? האם זהו דגם מיושן או משהו?? גם …
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הכוונה שלי האם אפשר להניח צמוד למסך רמקולים של מערכת? במסך רגיל הרמקולים משכו את הצבע והרסו את המסך.. אבל ליד המסך הזה הרמקולים לא מושכים את הצבע אבל אני לא יודע אם אפשר להשאיר אותם ולא לדאוג שאם הזמן הם יהרסו לי את המסך...
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רכשתי VP930 ושמתי לב שמדי פעם הוא נכבה לכ-3 שניות ואז נדלק מחדש אני מניח שהוא מחליף מודים אבל למה זה קורה תוך כדי גלישה באינטרנט או בעבודה בחלונות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב בכל התקציב שלי ככה שאני בכלל לא מבקש המלצות. קניתי אותו כמחשב משחקים והמפרט בצד. האם המסך שלי LG L1750SQ יריץ מחשקים ברמה גבוהה או שמגביל את יכולתו של המחשב?
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שמעתי שהגז של הפלאזמה יוצא לאט לאט.. הדבר תקף בLCD?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של 19 אינץ לחדר , השימוש יהיה אינטרנט ומשחקים , התקציב כ 2,000 ש"ח. יש המלצות ? עוד שאלה, בקרוב אני טס לארה"ב , האם כדאי להביא את המסך משם ? או שכדאי לקנות כבר בארץ ?
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני קניתי מסך cmv 22 לפני חודשיים ונכון להיום יש לו 5 נקודות שרפות שהאחריות אומרת שמ4 נקודות ומעלה מחליפים מסך,האם שווה לי ללכת להחליף אותו עכשיו או להמתין כמה חודשים?(להתחשב בזה שהנקודות ממש לא מפריעות לי). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי, אני מועוניין לקנות מסך LCD חדש (יש לי כרגע Mag 786FD ) אני רוצה שתמליצו לי על מסכים, אני לא ממש יודע מה הכי טוב, התקציב שלי הוא עד 1300 בערך...מקסימום בלחץ 1400. אני גם לא בטוח מה אני רוצה, 16:9 או 3:4 ,, לא יודע מה עדיף.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב מסוג LCD שיהיה בעל יציאת USB במקום VGA המקובלת כיום בכל המסכים, שאר הפרמטרים לא רלוונטים לי, אשמח קלבל כל לינק או פיסת מידע,
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם קיים מסך 19' LCD Widescreen אשר מסוגל להציג תמונה ביחס של 5:4 או 4:3 במקום למרוח אותה לרוחב?, שיהיו פסים שחורים משני הצדדים. אם קיימת האפשרות, אילו מסכי 19' רחבים תומכים בה? יש לציין שמקור הוידאו הוא לא PC והוא יכול להציג 800X600 1024X768 , והמסך הרחב שלי מותח אוטומטית את התמונה. אין אפשרות לקווץ את התמונה חזרה מתפריט המסך (רק להזיז). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי הרבה המלצות על ה226BW של סמסונג, אפילו למרות הפאנל שהוא מגיע איתו... השאלה היא, איך המסך הנ"ל של LG? מישהו שמע? יודע? כי סך הכל המחירים שלהם דומים.. וגם הנתונים על הנייר.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום תשמעו היה לי מסך 710T של סמסונג עכשיו שלחתי אותו לתיקון והם מחליפים לי אותו למסך 740N. עכשיו ראיתי שאין לו יציא דיגיטלית רציתי לדעת אם כדי לקחת אותו או לנשאת לקחת משהו אחר שיש להם תודה מראש האם כדי לנשות לקחת את 731B שיש לו יציאה דיגיטלית?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
פשוט כוכביקו אין טעם להביע את ההנאה שלי ממנו כי אני לא אפסיק עד מחר. 2007WFP למי שהתבלבל.. מסך מעולה. מזל שעצרתם אותי מלקנות TN. תודה! D: מי שמתכנן לקנות TN שישאר עם המסך שיש לו חח עדיף לשלם 1700 ש"ח על ה VIEWSONIC 930 או 2300 על ה DELL שכמובן עדיף בהתחלה חשבתי שזה היה מופרז להשקיע כמעט 2300 ש"ח על מסך, במקום לקנות מסך ב 1000 ולשפר את המחשב או משהו, אבל אני ממש לא מתחרט, יש מענה לכל שקל ושקל, אף אחד לא מקופח תודה על כל העזרה לכל מי שעזר לי! מי שלא זוכר זה היה לפני חודש בערך... לפני שבוע הזמנתי ושילשום הוא היה אצלי..
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מסך בגודל בין 20-22 אינטצ', והוא נראה לי אופציה טובה, ועולה כ-1600 שקל(זאפ). http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_windows%20vista%20certified_L206WTQ-BF.jhtml הנה הקישור לאתר של LG של המסך האם יש אופציות יותר טובות בטווח מחירים זה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-